Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρμα, ευχαριστώ για την αποδοχή. Είμαι στην 7ή μέρα καθυστέρησης, έκανα τεστ ( φαρμακείου) χθες κ ήταν αρνητικό . Περίμενα να αδιαθετησω στης 6/4. Σύμπτωμα περιόδου κανένα ( συνήθως έχω πονοκέφαλο) πήρα τον γιατρό μου κ μου είπε αν δεν αδιαθετησω  μέχρι την Πέμπτη , Παρασκευή να πάω. έχω θυροειδή .. έχει τύχει σε κάποια ; Να υπάρχει αρνητικό τεστ με κανένα σύμπτωμα είτε εγκυμοσύνης είτε περιόδου  να υπάρχει εγκυμοσύνη; 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Kiki38 είπε:

Καλησπέρμα, ευχαριστώ για την αποδοχή. Είμαι στην 7ή μέρα καθυστέρησης, έκανα τεστ ( φαρμακείου) χθες κ ήταν αρνητικό . Περίμενα να αδιαθετησω στης 6/4. Σύμπτωμα περιόδου κανένα ( συνήθως έχω πονοκέφαλο) πήρα τον γιατρό μου κ μου είπε αν δεν αδιαθετησω  μέχρι την Πέμπτη , Παρασκευή να πάω. έχω θυροειδή .. έχει τύχει σε κάποια ; Να υπάρχει αρνητικό τεστ με κανένα σύμπτωμα είτε εγκυμοσύνης είτε περιόδου  να υπάρχει εγκυμοσύνη; 

Παρούσα.

Αρνητικό τεστ αλλά με έντονους πόνους περιόδου και διανύω αισίως τον 9ο μήνα.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Beatricee είπε:

Παρούσα.

Αρνητικό τεστ αλλά με έντονους πόνους περιόδου και διανύω αισίως τον 9ο μήνα.

Καλησπέρα, εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης, στα 2 μου παιδιά από την πρώτη μέρα καθυστέρησης το τεστ ήταν θετικό, τι να πω δεν ξέρω θα περιμένω κ αύριο κ την Παρασκευή πρωί στον γιατρό... Με το καλό το παιδάκι σου.

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Kiki38 είπε:

Καλησπέρα, εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης, στα 2 μου παιδιά από την πρώτη μέρα καθυστέρησης το τεστ ήταν θετικό, τι να πω δεν ξέρω θα περιμένω κ αύριο κ την Παρασκευή πρωί στον γιατρό... Με το καλό το παιδάκι σου.

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️

Εύχομαι και για εσένα ο,τι καλύτερο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...