Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sweetheart12 είπε:

Κ γω κορίτσια ξεκινάω να φτιάχνω βαλίτσα. Την έπλυνα χθες κ τώρα περιμένω κ μερικά φορμακια Γτ ίσως πάρω ένα από αυτά για την έξοδο του μωρού κ να τα βάλω όλα για πλύσιμο μαζί κ τα νυχτικα κ τις πετσέτες μου. Κ μετά να τα βάλω στη βαλίτσα. Πήρα κάτι σλιπ μιας χρήσης αλλά δν ξέρω αν θα με βολέψουν κ θα πάω να πάρω από H&M κάτι σλιπάκια που έχει 3 με 4 μαζί να τα έχω κ αυτά μαζί μου. Σουτιεν θηλασμού εντωμεταξύ έχω δυο τα οποία φοράω κ τώρα κ είπα να πάρω αυτά αλλά δν ξέρω αν θα μεγαλώσει κ άλλο το στήθος μου κ δν μου κάνουν (αν κ δν νομίζω) . Σερβιέτες λέω να πάρω τις μεγάλες για μεγάλη ροη κ όχι λοχείας Γτ γενικά εγώ κ στην περίοδο είχα 3 μερες το πολυ αιμα κ όχι μεγάλη ροη. Κρέμα θηλων πήρατε;

Εγώ δεν τα έχω πάρει όλα τα φορμακια θα τελειώσω τα ψώνια μέχρι την άλλη βδομάδα και μετά θα πλύνω!Σερβιετες πήρα και εγώ αλλά μου είπε η μαία για τα βρακακια της tena!κρέμα έχω πάρει της medela!🙂

• Απαντήσεις 5.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lenia1983 είπε:

Εγώ δεν τα έχω πάρει όλα τα φορμακια θα τελειώσω τα ψώνια μέχρι την άλλη βδομάδα και μετά θα πλύνω!Σερβιετες πήρα και εγώ αλλά μου είπε η μαία για τα βρακακια της tena!κρέμα έχω πάρει της medela!🙂

Δλδ σου είπε η μαία ότι τα βρακάκια της tena είναι καλύτερα από σερβιέτες; Μωρέ εγώ δν πιστεύω ότι θα τρέχει τόσο πολύ αίμα κ γι αυτό είπα να πάρω τις μεγάλες σερβιέτες. Κ γω κρέμα της medela πήρα . Ξέρω ότι υπάρχει κ μια κρέμα που προετοιμάζει τις θηλές ,εγώ πάντως δν βάζω κάτι μέχρι στιγμής παρά μόνο το λαδακι που είναι για τις ραγάδες . Μήπως σου είπε η μαία αν χρειάζεται να βάλουμε κάποια για να τις προετοιμάσουμε. Εγώ δν έχω συμβουλευτεί κάποια μαια η αλήθεια ούτε έχω κάνει κάποιο σεμινάριο ανώδυνου τοκετού, φροντίδας μωρού κ θηλασμού! Γτ μπορεί να γεννήσω με καισαρική κ αν πρώτα ο θεός θηλάσω θα είναι για τρεις μήνες το πολύ Γτ δν μπορώ παραπάνω για λόγους υγείας ,όποτε θεώρησα πως είναι άσκοπο να δωσω χρήματα για να κάνω τέτοια σεμινάρια! Θα συμβουλευτω τη μαια στην κλινική για τον θηλασμο κ να μου δείξει πως να κάνω μπάνιο κ να αλλάζω το μωρό. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η sweetheart12 είπε:

Δλδ σου είπε η μαία ότι τα βρακάκια της tena είναι καλύτερα από σερβιέτες; Μωρέ εγώ δν πιστεύω ότι θα τρέχει τόσο πολύ αίμα κ γι αυτό είπα να πάρω τις μεγάλες σερβιέτες. Κ γω κρέμα της medela πήρα . Ξέρω ότι υπάρχει κ μια κρέμα που προετοιμάζει τις θηλές ,εγώ πάντως δν βάζω κάτι μέχρι στιγμής παρά μόνο το λαδακι που είναι για τις ραγάδες . Μήπως σου είπε η μαία αν χρειάζεται να βάλουμε κάποια για να τις προετοιμάσουμε. Εγώ δν έχω συμβουλευτεί κάποια μαια η αλήθεια ούτε έχω κάνει κάποιο σεμινάριο ανώδυνου τοκετού, φροντίδας μωρού κ θηλασμού! Γτ μπορεί να γεννήσω με καισαρική κ αν πρώτα ο θεός θηλάσω θα είναι για τρεις μήνες το πολύ Γτ δν μπορώ παραπάνω για λόγους υγείας ,όποτε θεώρησα πως είναι άσκοπο να δωσω χρήματα για να κάνω τέτοια σεμινάρια! Θα συμβουλευτω τη μαια στην κλινική για τον θηλασμο κ να μου δείξει πως να κάνω μπάνιο κ να αλλάζω το μωρό. 

Κορίτσια καλησπέρα!!τωρα εντάξει θηλές μ είπαν από εδώ δεν πειράζουμε δεν ξέρω τον λόγο!σερβιετες τενα είχα στον γιο μου το αίμα το πολύ είναι για 5 μέρες ! Εγώ είχα ας πούμε στοξ φυσιολογικό έχεις περισσότερο! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Doritoula11 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!τωρα εντάξει θηλές μ είπαν από εδώ δεν πειράζουμε δεν ξέρω τον λόγο!σερβιετες τενα είχα στον γιο μου το αίμα το πολύ είναι για 5 μέρες ! Εγώ είχα ας πούμε στοξ φυσιολογικό έχεις περισσότερο! 

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Κ γω έτσι ξέρω ότι δν τις πειράζουμε τις θηλές Γτ προκαλούνται συσπασεις. Αλλά άκουσα από μια κοπέλα που έβαζε κρέμα για προετοιμασία των θηλων για θηλασμο . Πιστεύω κ γω πως στον φυσιολογικό τοκετό έχεις παραπάνω αίμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η sweetheart12 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Κ γω έτσι ξέρω ότι δν τις πειράζουμε τις θηλές Γτ προκαλούνται συσπασεις. Αλλά άκουσα από μια κοπέλα που έβαζε κρέμα για προετοιμασία των θηλων για θηλασμο . Πιστεύω κ γω πως στον φυσιολογικό τοκετό έχεις παραπάνω αίμα. 

Ακριβώς τώρα το θυμήθηκα στο πρώτο νοσοκομείο μ το είπαν !αν τις πειράζουμε λέει περνάνε λάθος μηνύματα όπως επίσης και το πολύ χάιδεμα στην κοιλιά!!σιγουρα ναι να σου πω την αλήθεια εγώ και πόνο είχα από κάτω μετά με παγοκύστες σώθηκα!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Doritoula11 είπε:

Ακριβώς τώρα το θυμήθηκα στο πρώτο νοσοκομείο μ το είπαν !αν τις πειράζουμε λέει περνάνε λάθος μηνύματα όπως επίσης και το πολύ χάιδεμα στην κοιλιά!!σιγουρα ναι να σου πω την αλήθεια εγώ και πόνο είχα από κάτω μετά με παγοκύστες σώθηκα!

Με τα κιλά πως τα πάτε εγώ είμαι 27 εβδομάδων και έχω ήδη πάρει 8 κιλά...αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό και νέα μέτρηση τρέμω στο τι θα δω....

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Stardust_83 είπε:

Κορίτσια για θηλές εκτός από την γνωστή κρέμα της Medela πάρα πολύ καλή είναι η κεραλοιφη. Απλά κοιτάξτε να είναι όσο το δυνατόν πιο αγνή, απαλλαγμένη από αρώματα κλπ.

Ναι κεραλοιφη ‘γώ έβαζα!!κι αργότερα πήρα της frezyderm

Δημοσίευση
στις On 21/9/2021 at 4:35 ΜΜ, ο/η sweetheart12 είπε:

Κορίτσι μου όπως σου είπε κ η Μαρία το έχεις στα Λητω, Ήρα, Prenatal κ Mothercare . Γενικά κανένα δν τα έχει ετοιμοπαράδοτα κ κάνει γύρω στις 20-30 μερες για να έρθει. Εγώ το καροτσι το παρηγγειλα 14 του μήνα κ τους είπα ότι το χρειάζομαι άμεσα δλδ μέχρι κ 15 Οκτώβρη να είναι εδώ. Πάντως μου είπαν ότι αν καθυστερήσει κ πλησιάζουν οι μερες να γεννήσω θα μου δώσουν αυτοί ένα αυγό καθισμα για να κάνω τη δουλειά μου . Γτ ουσιαστικά το αυγό χρειαζόμαστε όταν γεννήσουμε. Πρέπει να το παραγγείλεις όμως για να προλάβει να έρθει. 

Και εσυ το ίδιο καρότσι πήρες??? 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η 1994Μαρια είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι 

Εχετε βγάλει καμία σας την κάθετη γραμμή στην κοιλιά???
Η είμαι η μόνη που δεν την έχω 🤣🤣🤣🤣

Εμένα είναι πολυ αχνη ίσα ποθ φαίνεται λίγο!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια εμείς αυτό πήραμε και ειμασταν ανάμεσα σε αυτό και στο Ερατώ, μπερδευτηκα λίγο είναι οι αλήθεια με τα στρώματα!! 

https://www.inmyhome.gr/product/vrefiko-stroma-minwas-me-baby-pocket-spring-unit-500s-elatiria-greco-strom/

Για πείτε μου την γνώμη σας!! 

Δημοσίευση

Δεν χρειάζεται κάτι για προετοιμασία των θηλων.  Μόνο για μετά υπάρχει η λανολινη που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και επίσης βοηθάει το γάλα μας,να το αφήνουμε να στεγνώνει πάνω στο στήθος. Είμαστε σε φάση που ξεκίνησε το στήθος να παράγει το πρωτογαλα, για αυτό νομίζω δεν πρέπει να το πολυπειράζουμε.

@sweetheart12αν όντως θα θηλάσεις μέχρι 3-4 μήνες,  ίσως να σκεφτόσουν να νοικιάσεις νοσοκομοσοκομειακό θήλαστρο και να δίνεις το γάλα σου σε μπιμπερό γιατί αλλιώς θα δυσκολευτεί να πιάσει μπιμπερό.  Ή ξεκινάς απευθείας μεικτή διατροφή που κι αυτό έχει τον κίνδυνο να πάθει σύγχυση θηλών. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Anna Tsak είπε:

Και εσυ το ίδιο καρότσι πήρες??? 

Όχι δν πήρα το ίδιο καροτσι . Εγώ πήρα το cybex Priam . Απλά το είχαμε δει κ αυτό από κοντά Γτ μας είχε αρέσει στις φωτογραφίες στο Ίντερνετ αλλά από κοντά δν μας ενθουσίασε τόσο κ δν μας βόλευε κ λόγω διαστάσεων . Κ θυμαμαι ότι μας είχε πει ότι αν το θέλαμε θα έπρεπε να το παραγγείλουμε κ θα έκανε γύρω στο μήνα να έρθει. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η annoula1987 είπε:

Δεν χρειάζεται κάτι για προετοιμασία των θηλων.  Μόνο για μετά υπάρχει η λανολινη που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και επίσης βοηθάει το γάλα μας,να το αφήνουμε να στεγνώνει πάνω στο στήθος. Είμαστε σε φάση που ξεκίνησε το στήθος να παράγει το πρωτογαλα, για αυτό νομίζω δεν πρέπει να το πολυπειράζουμε.

@sweetheart12αν όντως θα θηλάσεις μέχρι 3-4 μήνες,  ίσως να σκεφτόσουν να νοικιάσεις νοσοκομοσοκομειακό θήλαστρο και να δίνεις το γάλα σου σε μπιμπερό γιατί αλλιώς θα δυσκολευτεί να πιάσει μπιμπερό.  Ή ξεκινάς απευθείας μεικτή διατροφή που κι αυτό έχει τον κίνδυνο να πάθει σύγχυση θηλών. 

Ναι θα νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο έτσι κ αλλιως γτ θα πρέπει να λείπω μια μέρα τη βδομάδα για λίγες ωρες κ αναγκαστικά θα του δινει ο άντρας μου με μπιμπερο το γάλα. Γι αυτό θέλω να πάρω μπιμπερο που είναι για μητρικό γάλα κ να μοιαζει η θηλή όσο πιο κοντά γίνεται στη φυσική . Κ είμαι ανάμεσα σε medela κ  Avent . Απλά της medela είναι λίγο ακριβό έχει 20 κ κάτι ευρώ. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η sweetheart12 είπε:

Ναι θα νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο έτσι κ αλλιως γτ θα πρέπει να λείπω μια μέρα τη βδομάδα για λίγες ωρες κ αναγκαστικά θα του δινει ο άντρας μου με μπιμπερο το γάλα. Γι αυτό θέλω να πάρω μπιμπερο που είναι για μητρικό γάλα κ να μοιαζει η θηλή όσο πιο κοντά γίνεται στη φυσική . Κ είμαι ανάμεσα σε medela κ  Avent . Απλά της medela είναι λίγο ακριβό έχει 20 κ κάτι ευρώ. 

Εγώ κοπέλα μ ξεκίνησα με avent και μετά πήρα dr Brown γτ είχαμε θέμα με κολικούς 6 μήνες θήλασα αλλά δουλειά παράλληλα άρα έβγαζα και εγώ μετά το διμηνο

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η sweetheart12 είπε:

Εγω που έβγαζα το γάλα με θηλαστρο της medela είχα κ τα αντίστοιχα μπιμπερο της medela. Δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία το μωρό.. 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Doritoula11 είπε:

Εγώ κοπέλα μ ξεκίνησα με avent και μετά πήρα dr Brown γτ είχαμε θέμα με κολικούς 6 μήνες θήλασα αλλά δουλειά παράλληλα άρα έβγαζα και εγώ μετά το διμηνο

Εγώ πάλι διαβασα σε φόρουμ που έψαχνα κριτικές για τα μπιμπερο ότι κάποιες είχαν διαρροή με τα dr Brown κ όχι με τα Avent. Τι να πω είναι ανάλογα κ το μωρό. Εγώ δν θα δουλεύω έτσι κ αλλιώς μέχρι να γίνει 1 έτους θα είμαι σε άδεια ,απλά για εξετάσεις κ θέματα υγείας θα πρέπει να λείπω μια μέρα τη βδομάδα για 2-3 ωρες. Απλά θέλω τους πρώτους 3 μήνες το μωρό να τραφεί με το μητρικό γάλα κ όχι με ξένο Γτ το μητρικό έχει παραπάνω θρεπτικές ουσίες κ τα αντισώματα περνάνε  στο μωρό κ όλα αυτά που τα ξέρεις Γτ έχεις κ άλλο παιδάκι. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η sweetheart12 είπε:

Ναι μου τις πρότεινε για καλύτερα και πιο σιγουρα!εγώ κάνω μαθήματα ανώδυνου και μου έδειξε πώς να κάνω μαλαξεις με ένα απλό λαδακι ή κρεμουλα!!για την medela μου είπε αργότερα!ρωτα να δεις τι θα σου πει για να προτείνει!😀

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η touloumpitsa είπε:

Εγω που έβγαζα το γάλα με θηλαστρο της medela είχα κ τα αντίστοιχα μπιμπερο της medela. Δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία το μωρό.. 

Νοίκιασες  το νοσοκομειακό θήλαστρο της medela ή αγόρασες; Κ γω πιο πολύ medela σκέφτομαι να πάρω ,θα πάρω ένα μπιμπερο αρχικά Γτ είναι κ καπως ακριβό κ με το που τρώει θα το πλένω κ θα το αποστειρώνω για να είναι έτοιμο. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η sweetheart12 είπε:

Νοίκιασες  το νοσοκομειακό θήλαστρο της medela ή αγόρασες; Κ γω πιο πολύ medela σκέφτομαι να πάρω ,θα πάρω ένα μπιμπερο αρχικά Γτ είναι κ καπως ακριβό κ με το που τρώει θα το πλένω κ θα το αποστειρώνω για να είναι έτοιμο. 

Ειχα αγοράσει.. αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς δε θα σε φτάνει ένα μπιμπερο πάντως. Εγώ νομίζω είχα 4 -5 γιατί αντλούσα κ το αποθηκευα στο ψυγείο. Επειδή πάνε κ χρόνια όμως, δε θυμάμαι εάν είναι το ίδιο μπιμπερο που συλλέγεις κ αποθηκεύεις το γάλα κ το ίδιο που ταΐζεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η touloumpitsa είπε:

Ειχα αγοράσει.. αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς δε θα σε φτάνει ένα μπιμπερο πάντως. Εγώ νομίζω είχα 4 -5 γιατί αντλούσα κ το αποθηκευα στο ψυγείο. Επειδή πάνε κ χρόνια όμως, δε θυμάμαι εάν είναι το ίδιο μπιμπερο που συλλέγεις κ αποθηκεύεις το γάλα κ το ίδιο που ταΐζεις. 

Όχι δν είναι το ίδιο μπιμπερο. Το είδα ότι έχει κάτι μπουκαλάκια για να τα αποθηκευεις . Καλά για να το αποθηκεύω κ να τα βάζω στο ψυγείο μπορεί να πάρω τα σακουλάκια που είναι πιο φθηνά. Εγώ είπα να πάρω ένα Γτ της medela το μπιμπερο είναι μόνο για μητρικό γάλα . Εγώ μετά τους 3 μήνες θα του δωσω ξένο αναγκαστικά όποτε λέω μετά να πάρω Avent . Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας κ πιστεύω θα το βρούμε στην πορεία πως κ τι. Απλά είπα να ρωτήσω γτ δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι να πάρω γτ δν έχω κ κάποια εμπειρία . 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η sweetheart12 είπε:

Όχι δν είναι το ίδιο μπιμπερο. Το είδα ότι έχει κάτι μπουκαλάκια για να τα αποθηκευεις . Καλά για να το αποθηκεύω κ να τα βάζω στο ψυγείο μπορεί να πάρω τα σακουλάκια που είναι πιο φθηνά. Εγώ είπα να πάρω ένα Γτ της medela το μπιμπερο είναι μόνο για μητρικό γάλα . Εγώ μετά τους 3 μήνες θα του δωσω ξένο αναγκαστικά όποτε λέω μετά να πάρω Avent . Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας κ πιστεύω θα το βρούμε στην πορεία πως κ τι. Απλά είπα να ρωτήσω γτ δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι να πάρω γτ δν έχω κ κάποια εμπειρία . 

Ε τότε σε φτάνει κ ένα. Απλά θα πρέπει κάθε φορά να το βάζεις στον αποστειρωτη.. εγώ τα σακούλια πάντως ποτέ δεν τα συμπάθησα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sweetheart12 είπε:

Όχι δν πήρα το ίδιο καροτσι . Εγώ πήρα το cybex Priam . Απλά το είχαμε δει κ αυτό από κοντά Γτ μας είχε αρέσει στις φωτογραφίες στο Ίντερνετ αλλά από κοντά δν μας ενθουσίασε τόσο κ δν μας βόλευε κ λόγω διαστάσεων . Κ θυμαμαι ότι μας είχε πει ότι αν το θέλαμε θα έπρεπε να το παραγγείλουμε κ θα έκανε γύρω στο μήνα να έρθει. 

ΑΑ το ειχα δει και εγώ το cybex Priam παρά πολυ ωραίο καρότσι αλλά αρκετά τσιμπημενο είναι η αλήθεια! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...