Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μου ζήτησε να λάνω έκτρωση :(

twins!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 181
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χωρίς να έχω διάθεση να κρίνω κανένα άνθρωπο για τη συμπεριφορά του, πραγματικά έμεινα έκπληκτη με αυτά που διάβασα. Και ακόμα περισσότερο γιατί ήταν κάτι που το προσπαθούσατε και όταν συνέβει, άλλαξε τόσο πολύ ο σύντροφός σου. Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι βαθύτερο από ένα σοκ στο άκουσμα της εγκυμοσύνης, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθείς εσύ αυτή τη στιγμή με την ψυχολογία του.΄

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι είσαι άξια συγχαρητηρίων για την απόφαση που πήρες καθώς και τη στάση που διατηρείς.

Σου εύχομαι να είσαι πάντα γερή, ήρεμη και αισιόδοξη και με το καλό να έρθουν τα αγγελούδια σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είχα διαβάσει τις τελευταίες εξελίξεις πριν σου γράψω την άποψή μου. Από ότι είδα τέλος καλό όλα καλά! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και αυτή να ήταν η πρώτη και η τελευταία στεναχώρια που περάσατε!

twins! έγραψε:

Βρε κορίτσια να τον δείτε πως κάνει...Σαν χαζός!:laugh: Απότομη αλλαγή βέβαια:unsure:

να τον πας καπου για εξορκισμο:P :P :P

πλακα κανω φυσικα.........

ευχομαι να πανε ολα καλα λοιπον και να κανετε μια νεα αρχη:)

εμενα λιγο με φοβιζει μελλοντικα πως θα σταθει αυτος ο ανθρωπος

αλλα επειδη πιστευω στους ανθρωπους και στην δυναμη της ψυχης

θελω να ελπιζω οτι αυτο το παραστρατημα θα του εγινε μαθημα

και θα γινει απο τους πιο σωστους οικογενειαρχες:)

οι ευχες μας μαζι σου;)

Αχ κοριτσακι μου πολυ χαρηκα! Ημουν σιγουρη ο τι θα συμβει αυτο κ στο ειχα πει στο τσατ σν θυμασασι! Ευχομαι απο δω και περα να εχετε μονο καλες στιγμες κ να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!

φιλακια πολλα

Απλά πρόσεχε κοριτσάκι μου. Είμαι πολύ επιφυλακτική απο μόνη μου, και κρατάω πάντα τέτοια στάση σε μια αλλαγή τόοοοοοοοοοοσο ριζικη.

Εσύ να είσαι δυνατή και κοντά στην οικογένειά σου.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...