Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτώματα και αίμα

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η NeverGiveUp είπε:

Ναι φαίνεται σακουλάκι και στους 2 γιατρούς που πήγα. Και κολπικά και στην κοιλιά. Στην κοιλιά δυσκολεύτηκε να τον βρει αλλά ναι φαινόταν καθαρά το είδα και γω και ήταν το ίδιο που φαινόταν και ενδοκολπικα.

Κορίτσι μου το κακό σενάριο είναι να είναι άδιος ο σάκος. Δεν ξέρω όμως αν βγάλεις άκρη κ με τις χοριακές. Καλύτερα είναι να πας πάλι σε λίγες μέρες μήπως κ την ακούσετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ πραγματικα και εγω δεν ξερω τι να σου πω , ρε γαμωτο σου δινω ολη την θετικη μου ενεργεια να ειναι λαθος και να ειναι ολα καλα!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι κ εμένα φαινόταν από την κοιλιά στην εβδομάδα που εισαι, και εκ τοτε δεν μου ξανα εκανε και κολπικό!!

Ναι Κατερίνα μου φαίνεται καθαρά. Καθαρότατα.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι κ εμένα φαινόταν από την κοιλιά στην εβδομάδα που εισαι, και εκ τοτε δεν μου ξανα εκανε και κολπικό!!

Εξαρτάται από τον υπέρηχο του εκάστοτε γιατρού. Συνήθως μέχρις τις 8-10 εβδομάδες κάνουν τον υπέρηχο κολπικά. 

στις Just now, ο/η NeverGiveUp είπε:

Ναι Κατερίνα μου φαίνεται καθαρά. Καθαρότατα.

Ναι κοριτσι μου το ξέρω, και για την καρδούλα να αφήσεις περιθώριο, μέχρι και την 9η βδομάδα τελευταία στιγμή έχω ακούσει περιπτώσεις που ακουσαν καρδιά και όλα πήγαν καλά! Ίσως είναι απλά καθυστερημένη σύλληψη!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Εξαρτάται από τον υπέρηχο του εκάστοτε γιατρού. Συνήθως μέχρις τις 8-10 εβδομάδες κάνουν τον υπέρηχο κολπικά. 

Ναι δεν διαφωνώ απλά το ανέφερα γτ ειχα την ίδια εμπειρία!! Να μην αγχωνεται η κοπέλα πως δεν ειδε ο γιατρός σωστα!

στις πριν 10 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι κοριτσι μου το ξέρω, και για την καρδούλα να αφήσεις περιθώριο, μέχρι και την 9η βδομάδα τελευταία στιγμή έχω ακούσει περιπτώσεις που ακουσαν καρδιά και όλα πήγαν καλά! Ίσως είναι απλά καθυστερημένη σύλληψη!

Πάντως οι μονάδες της χοριακής ανέβηκαν.

στις πριν 10 ώρες, ο/η Zeta. είπε:

Κορίτσι μου το κακό σενάριο είναι να είναι άδιος ο σάκος. Δεν ξέρω όμως αν βγάλεις άκρη κ με τις χοριακές. Καλύτερα είναι να πας πάλι σε λίγες μέρες μήπως κ την ακούσετε.

Δηλαδή μπορεί να ανεβαίνει η χοριακη κανονικά ενώ είναι άδειος;

στις πριν 13 ώρες, ο/η NeverGiveUp είπε:

Δηλαδή μπορεί να ανεβαίνει η χοριακη κανονικά ενώ είναι άδειος;

Απ´ότι ξέρω ναι. Αλλά μη χάνεις τις ελπίδες σου. Μπορεί να είχες καθυστερημένη σύλληψη κ όλα να πηγαίνουν καλά. Κουράγιο κ υπομονή. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο, αλλά να θυμάσαι πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...