Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΚΕΤΟΥ

baby sm

Recommended Posts

Ζενια μου σε ευχαριστώ....μιλάμε για τρίκλινο....θα πηγαινα σε τετράκλινο αλλά λίγο καιρό πρίν ειχε γεννήσει μια ξαδέρφη μου κ όταν πηγα γινόταν χαμός στο τετράκλινο...κόσμος, φασαρία, χαμός....πολύ ακριβά κορίτσια,,,:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια εμενα οντως μου κοστησε μια περιουσια... γυρω στα 11.500 ευρω.

Δεν θυμαμαι τις τιμες με ακριβεια. Χονδρικα ομως ηταν ως εξης:

Δωματιο μονοκλινο 6.300

Γιατρος 2.000

Μαια 400

Βλαστοκυτταρα 2.000

Υγειονομικο υλικο 750

Βαλτε και ολα τα φιλοδωρηματα στις νοσοκομες, εξτρα φαρμακα ή εξετασεις...:blink:

βρε Ειρηνακι μου, ακομα αδυνατω να πιστεψω το ποσο!!!!:S

φυσιολογικα δε γεννησες? (συγγνωμη αλλα με τοσες κοπελες εδω μεσα, δεν συγκρατω! εχω και μνημη χρυσοψαρου!:lol: )

και με καισαρικη δηλαδη, παλι τεραστιο μου φαινεται το ποσο!!!

εμεινες παραπανω μερες εσυ ή ο μπεμπουλης σου?

ειναι δυνατον να υπερδιπλασιαστηκε το ποσο σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα??:side:

οχι τιποτα αλλο, αλλα νομιζω οτι καποια κοπελα ειχε γραψει προσφατα τις τιμες, ειχε γινει μια αυξηση, αλλα οχι και τοση!! (αν δε κανω λαθος, επειδη το τρικλινο με αφορουσε και συγκρατησα 2400)

συγγνωμη που γινομαι κουραστικη, αλλα εχω μεινει!!!!!!:blink:

Ναι φυσιολογικά ΄γεννησα κ δεν κατσαμε παραπανω....κοιτάω τωρα τις αποδείξεις ..χρεώνουνε τα μαντηλάκια, τις πανες 15 ευρώ, την bepanthol 4 ευρώ ( που δεν κάνει ολόκληρη), την sudocream 9,80 ευρω, ολα τα φάρμακα που γράφουν οτι ειναι πανω απο 50 , κατι εξετάσεις , βγαίνει μονο το δωματιο 2917 ευρώ...voltaren 4.50 ευρώ κ κατι τετοιες βλακειες τελοσπαντων εχω την αποδειξη 5147 ευρω....

Αχ ρε κοριτσια τα διαβαζω και εχω και τη logo στο χερι να κολλαω τα μαλλια μου.....

δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται.....που εχουν παει οι τιμες???:blink:

απιστευτο το 2002 σε δικλινο σε ιδιωτικη μαζι με τον γυναικολογο μου βγηκε η γεννα της κορης μου ακριβως 1700€ αλλα πλεον βλεπω οτι εχουν

ξεφυγει τελειως τα πραγματα,οτι θα τα πληρωσουμε θα τα πληρωσουμε δεν

το συζηταμε αλλα ειναι να παρακαλας μην συμβει κατι σοβαροτερο περαν του φυσιολογικου:(

κατι τετοια ακουω και παρηγοριεμαι που ειμαι εδω!!!

λοιπον εμεις εδω πληρωναμε την μηνιαια επισκεψη στον γιατρο μαζι με τον υπερηχο και τις αιματολογικες 40 ευρω.

Για να καταλαβαιτε 14 υρω επαιρνε ο γιατρος.

το δωματιο για 5 μερες μας πηγε 120 ευρω ειμασταν μονοι μας με κρεββατι για τον μπαμπα μπανιο τεραστιο με 2 νυπτηρες ξεχωριστο χωρο για το αλλαγμα και πλυσιμο του μωρου.

μονο για τα βλαστοκυταρα δωσαμε 1800 cryosave αλλα αυτο ειναι το ιδιο ποσο σε ολη την ευρωπη.

επισης μας δινουν μια κυρια το σπιτι που ερχεται οσο την θελουμε για να μας βοηθησει στα νεα μας καθηκοντα...η κυρια ειναι του κρατους.

μου φαινεται οτι ολο αυτο που ακουω να γινεται στην Ελλαδα μου κανει ληστεια.

κι απ' τα 2917 πως εφτασαν 5147 ????

εμεις πληρωσαμε ακριβως το ποσο των 2200ευρω που μας ειχαν πει (για τρικλινο παντα μιλαμε!) το οποιο περιελαμβανε ολες αυτες τις κλεψιες που λες... bepanthol μια κουτα, pampers 5-6 πακετα κλπ! (αλλωστε ειναι πολυεξοδα τα μωρουλια μας, πρεπει να το παραδεχθουμε!! δε χρειαζονται ενα φαρμακειο καλλυντικα, για 5 μερες?? τα χρειαζονται!!!:angry: )

το μονο extra που πληρωσαμε ηταν η εξεταση για τον ικτερο που εκαναν στο μικρουλι μου, το πρωι που φευγαμε. κι αυτο μου το δικαιολογησαν ως εξης: επειδη ηταν Κυριακη, ειχε κοπει λεει το τιμολογιο απ'τη προηγουμενη και δεν ειχε περαστει η εξεταση αυτη! μπουρδες, αλλα ok, δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα, μιας και ηταν 15ευρω!

μου φαινεται αδιανοητο το ποσο που πληρωσες βρε Ειρηνακι!! ΜΟΝΟ το μαιευτηριο, φυσιολογικο τοκετο, τρικλινο, χωρις επιπλοκες, χωρις extra μερες!!!!:S

μηπως σε κλεψανε βρε κοριτσακι μου?? :angry: (ok, γενικα ειναι κλεφτες, αλλα μηπως μ'εσενα το παρακαναν??) να πας να τα ζητησεις!!!!!!!!!!

μα ειναι ληστεια venia μου και μαλιστα κακοτροπη....

πολυ εκμεταλλευση βρε παιδια...

και ακουσα απο ατομο δικο μου " εντος " οτι της μοδας πλεον για ευκολο και γρηγορο χρημα ειναι να σου βαζουν το μωρο στη θερμοκοιτιδα και καλα οτι κατιτις εχει αλλα μην ανησυχειτε και θα το βγαλουμε σε 2-3μερες

και η μανουλα απο το αγχος λεει δεν πειραζει και παει λεγοντας....

πραγματικα αν ηταν ο γιατρος μου σε νοσοκομειο εκει θα πηγαινα!:angry:

βρε κορίτσια τί τιμές είναι αυτές;;; Ήμαρτον δηλαδή!!!

Μήπως εγώ που γεννάω τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου που είναι περίοδος εκπτώσεων λέτε να με χρεώσουν λιγότερο;;;;!!...Τί να πώ κι εγώ, τα έχω χάσει....

Ξέρει καμία από εσάς τί επικρατεί με το ταμείο του Δημοσίου;;Δηλαδή πόσα λεφτά καλύπτει και τί διαδικασία απαιτείται;; Στο Ιασω θα γεννήσω κι εγώ λόγω γιατρού ...Περαστικά μου...

:laugh: Lilaki καλο, πολυ καλο!!!

επειδη κι εγω στο Δημοσιο ειμαι, να σου πω οτι πηραμε 1000 ευρω απ'το ταμειο. δεν απαιτειται καμια ιδιαιτερη διαδικασια, αν δε κανω λαθος, καταθεσαμε την αποδειξη απ'το μαιευτηριο και μας ειπαν οτι θα παρετε τα χρηματα σε καναδυο μηνες. ετσι κι εγινε!!!

δεν ειναι κανα τρομερο ποσο, αλλα δεν ειναι κι ασχημα!!;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...