Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας...ειμαι 27 χρονων και προσπααθουμε με τον ανδρα μου να κανουμε παιδι δυο χρονια...εχω 13 μερες καθυστερηση ποναει το στηθος μου εχω ενοχλησεις χαμηλα που κ που ζαλαδες συχνοουρια...εκανα την πρωτη βδομαδα δυο τεστ αλλα βγηκαν αρνητικα...την τριτη εχω γυναικολογο...παρακαλαω να ειμαι εγκυος και να μη εχω κατι αλλο...εκανα πολυ νωρις το τεστ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Φως09 είπε:

Γεια σας...ειμαι 27 χρονων και προσπααθουμε με τον ανδρα μου να κανουμε παιδι δυο χρονια...εχω 13 μερες καθυστερηση ποναει το στηθος μου εχω ενοχλησεις χαμηλα που κ που ζαλαδες συχνοουρια...εκανα την πρωτη βδομαδα δυο τεστ αλλα βγηκαν αρνητικα...την τριτη εχω γυναικολογο...παρακαλαω να ειμαι εγκυος και να μη εχω κατι αλλο...εκανα πολυ νωρις το τεστ?

Κοριτσι μου γτ δεν κάνεις μια β χοριακη που θα έδειχνε σίγουρα αν είσαι η οχι;; τα τεστ πολλες φορές κανουν κ λάθη! Όπως και να χει εύχομαι να είσαι έγκυος κ όλα να πάνε καλά!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κοριτσι μου γτ δεν κάνεις μια β χοριακη που θα έδειχνε σίγουρα αν είσαι η οχι;; τα τεστ πολλες φορές κανουν κ λάθη! Όπως και να χει εύχομαι να είσαι έγκυος κ όλα να πάνε καλά!!

Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια εξεταση...ειμαι νεα σε ολα αυτα...οπως και να χει τριτη εχω ραντεβου μ τον γυναικολογο για να ξερουμε κ αν ειμαι να με καθοδηγησει...σωστα?

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Φως09 είπε:

Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια εξεταση...ειμαι νεα σε ολα αυτα...οπως και να χει τριτη εχω ραντεβου μ τον γυναικολογο για να ξερουμε κ αν ειμαι να με καθοδηγησει...σωστα?

Αν είναι πολύ νωρίς ίσως δεν φαίνεται στον υπερηχο ακομα! Αλλα αν δεν φαίνεται θα σου πει να κανεις την εξέταση που σου λέω για να δείτε τι γινεται!

Δημοσίευση

Δίκιο έχουν τα κορίτσια αν η χοριακη είναι κάτω από 1500 δεν θα μπορεί να σου δει κάτι και θα πρέπει πάλι να σε στείλει για χοριακη , εγώ στη θέση σου θα έκανα χοριακη για να ξέρει και αυτός που πατάει ακόμα και αν δει κάτι θα ήθελε να ξέρει πως αυξάνεται η χοριακη είναι δείκτης για αυτούς καλό θα ήταν να πας να κάνεις μια, το απόγευμα θα έχεις αποτέλεσμα και δώσε μαιλ για να μην ξανά πηγαίνεις να παίρνεις αποτελέσματα. Καλή τύχη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η manoula84 είπε:

Δίκιο έχουν τα κορίτσια αν η χοριακη είναι κάτω από 1500 δεν θα μπορεί να σου δει κάτι και θα πρέπει πάλι να σε στείλει για χοριακη , εγώ στη θέση σου θα έκανα χοριακη για να ξέρει και αυτός που πατάει ακόμα και αν δει κάτι θα ήθελε να ξέρει πως αυξάνεται η χοριακη είναι δείκτης για αυτούς καλό θα ήταν να πας να κάνεις μια, το απόγευμα θα έχεις αποτέλεσμα και δώσε μαιλ για να μην ξανά πηγαίνεις να παίρνεις αποτελέσματα. Καλή τύχη!!!!

Πηγα σημερα μου εκανε υπερηχο κ δεν βρηκε τπτ αλλα δεν ζητησε να κανουμε την χοριακη 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Φως09 είπε:

Πηγα σημερα μου εκανε υπερηχο κ δεν βρηκε τπτ αλλα δεν ζητησε να κανουμε την χοριακη 

Μιλάμε για τον δικό σου γυναικολόγο που τον ξέρεις και τον εμπιστεύεσαι;; ή για κάποιον που πηγές πρώτη φορά;;

Δημοσίευση

Ελα ντε! Τι ενταξει δηλαδη κοιταξε αν εισαι εγκυος και δεν ησουν και δεν σου εδωσε μια εξηγηση για την καθυστερηση? δεν κοιταξε της ωοθηκες την μητρα το ενδομητριο. Σκεψου οτι οταν πηγαινα για ελενχο τυπικο για τεστ παπ, μου ελεγε παντα με επεξηγηση οτι εβλεπε εννοω αν θα κανω ωορρηξια αν εκανα απο που θα κανω , πως ειναι η μητρα μου και τετοια , πληρωσες που πληρωσες να ξερεις πως συνεχισεις και εσυ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...