Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Μαρτίου οι αγκαλίτσες θα φέρουν μωράκια στις κοιλίτσες!!!!!!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Maroulita! είπε:

Καλημέρα! Η προηγούμενη ήταν σίγουρα πάνω από 2 αλλά δεν θυμάμαι ποσό ακριβώς. Την τελευταία φορά που κάναμε υπέρηχο είδαμε 2-3 έτοιμα να σκάσουν και ήμουν κ χαρούμενη τότε...που να ήξερα! 

Μην πανικοβαλλεσαι ούτε όμως και να το αφήσεις έτσι. Ο γιατρός θα σε κατευθύνει ανάλογα. Η τόσο χαμηλή fsh μου έκανε εντύπωση, έχω συνηθίσει βλέπεις να βλέπω τη δική μου την άτιμη υψηλή 😄

• Απαντήσεις 877
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 31/3/2021 at 7:11 ΜΜ, ο/η Alexiamama είπε:

Όπα!Δικιά μου είσαι εσύ χαχααχα!!Κ εμείς για το τρίτο πάμε αν ερθει βέβαια!Καλή μας επιτυχία!Πόσο είναι τα παιδάκια σου?

Γειά σου κοπέλα μου!! Εγώ έχω 2 παιδάκια 9 ετών και 6 ετών, εσύ; τώρα προσπαθείς για τρίτο ή είχες και εσύ κάποια ατυχία; σου εύχομαι με το καλό ολόψυχα! Έχω απογοητευτεί βέβαια μετά από τόσους μήνες εγώ .. Μου ήρθαν τόσο εύκολα τα δύο πρώτα μου παιδάκια που τώρα όλο αυτό που βιωνω είναι πολύ πρωτόγνωρο  για μένα.. 

Δημοσίευση
στις On 31/3/2021 at 7:25 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Καλησπερα κορίτσια, θα σας στεναχωρήσω λίγο δεν ήθελα να κλείσει έτσι ο μήνας. Δεν ήθελα γενικώς να βρεθώ ξανά εδώ ουτε εγω ουτε καμια κοπέλα. 

Πήγα σήμερα να κάνω άλλον ένα υπέρηχο να δουμε το μωρό, ενώ είχε μεγαλώσει κανονικά δυστυχώς σταμάτησε η καρδουλα του. Όπως καταλαβαινετε είμαι χάλια μπήκα αμέσως για τις γνωστές διαδικασίες στο νοσοκομείο κ ελπίζω να τελειώσω γρήγορα. 

Σας ευχαριστω πολυ όλες για τη στήριξη ενάμιση χρόνο τωρα που γράφω εδώ, δεν ξέρω ποτε θα επανέλθω ελπίζω κάποια στογμη να μπω να σας πω τα ευχάριστα. Προς το παρον θα απέχω για λίγο .  Νιώθω ότι όλος ο κόσμος γυρνάει κανονικά και εγώ ζω σε μια λουπα που επαναλαμβάνεται κάθε τέσσερις μήνες. Ελπίζω να γίνει κάποια στιγμη το θαυμα κ σε εμένα κ σε όλες που προσπαθειτε. 

Ευχαριστώ πολυ 

Ελευθερία

Ελευθερία μου...έχεις και υπέροχο όνομα...δε ξέρω τι να πω...δεν έχω λόγια...ξέρεις ότι είμαστε όλες εδώ για σένα, σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε...να είσαι αισιόδοξη και δυνατή ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @flowervΑχ κορίτσι μου💔 Πονάει ξανα πάρα πολύ..Σε καταλαβαίνω οπως και πολλα κορίτσια εδω μεσα🫂
    • Μίλησα μαζι του, μου είπε οτι αν βγει φυσιολογικο το έμβρυο ή ειχε καποιο άλλο πρόβλημα ως προς το νευρικό σύστημα, η καρδούλα, ή καποιο αλλο όργανο, ή ηταν απλώς μια ατυχία και το επομενο θα ειναι τυχερό! Πανω κατω τα ιδια μου ειπε και η  γιατρός στη νέα κλινική αλλά και η γυναικολόγος μου!
    • Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Κρίμα. Είναι δυσκολο να ξέρεις ότι θα μπορούσε να προχωρήσει αλλα τελικά σταμάτησε η εγκυμοσύνη. Μίλησες με τον γιατρό που κάνατε την ετ, να σου πει τι μπορεί να έφταιξε, ή θα μιλήσεις μια και καλή με τη γιατρό όταν αλλάξεις κέντρο; 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Καλή χρονιά κιόλας με υγεία πάνω απ'όλα, να χαιρόμαστε τα μωρά μας!!  Χρονίσαμε και εμείς το Σάββατο!! 🥳🥳 Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι την έχουμε αγκαλιά μας.. πόσο μάλλον ότι πέρασε και ένας χρόνος.. 🤭 σας ανεβάζω μερικές φώτο από το πάρτι που της κάναμε 🥰🥰 @Θέτις Κ. Να χαίρεστε το αγοράκι σας!! Πολύχρονος!! Αν και με χρονοκαθηστερηση..🫣 @MarMar90 μου να χαίρεστε και εσείς την κούκλα σας προκαταβολικά.. πολύχρονη και ευτυχισμένη να είναι πάντα στη ζωή της!! Να χαίρεστε κορίτσια μου τα μωρά σας υγιέστατα πάνω από όλα!! 🥰🥰🥰 Εμείς κορίτσια μου μάλλον κατηγορία φτερού με αυτά που διαβάζω.. 12 μηνών πλέον, 8.450γρ. και 78εκ ύψος.. χαιρετάει, κάνει παλαμάκια αλλά όχι συχνά και κυρίως όχι όταν είμαι εγώ μπροστά..🤷 από λεξουλες λέμε οκ, μαμά - μπαμπά - μαμ, λέει πλέον και "γουβ" και "α πα πα πα" 😆😆 πετάει και κάποια "βαβά" αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το λέει συνειδητά.. δείχνει με το δείκτη και πιάνει τα πάντα πλέον με δείκτη και αντίχειρα.. κινητικά πλέον το παιδί δεν πιάνεται.. ανεβαίνει κατεβαίνει από καναπέ/κρεβάτι, γυρίζει μάλιστα μπρούμυτα στην άκρη, κατεβάζει πρώτα το ένα πόδι και αφού βρει πάτωμα κατεβάζει και το άλλο, έχει πολύ γέλιο 😄 ή που θα "πηδήξει" με αυτοπεποίθηση ανάσκελα και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα 😅.. αφήστε που πλέον παίζουμε κυριολεκτικά κυνηγητό στο σαλόνι.. "τρέχει", πέφτει κάτω γυρίζει με κοιτάει που κάνω ότι την κυνηγάω, ξεραίνεται στα γέλια, περνάει κάτω από τα πόδια μου (και καλά δεν κατάφερα να την πιάσω 😆) και ξανασηκώνεται"τρέχει" μέχρι την άλλη άκρη πέφτει ξανά κάτω ξεραίνεται στα γέλια και ξανά μανά.. 😂😂 Με το φαγητό έχουμε τρομερό θέμα με ιδιαιτερότητες, πίστευα ότι είναι picky eating αλλά είναι μια φάση των μωρών εκεί στους ~12 μήνες, "νεοφοβια τροφών" λέγεται και θέλει προσοχή για να μην εξελιχθεί σε picky eating.. αυτά μες τις άκρες τα δικά μας..  @MarMar90 μου δες αν δικαιουσαι το 4μηνο της δυπα.. είναι 2 μήνες με αποδοχές από την δυπα και 2 μήνες άνευ αποδοχών.. για τα κιλά άσε και εγώ υποφέρω.. δεν αγχώνομαι για την ώρα, θέλω να πιστεύω ότι θα τα χάσουμε 🙏💪💪 όχι ότι δεν επιρρεαζει την ψυχολογία μου φυσικά..🥴 @Θέτις Κ. γιατί φυσιοθεραπεία στο παιδί; Προληπτικά ή είναι κάτι που βοηθάει άσχετα με το αν είναι φυσιολογικοτατο το παιδί; Το ποτηράκι αυτό είναι το ιδανικό πάντως.. @_piripiri_ μου σε ευχαριστώ πολύ που ρώτησες!! Ευτυχώς το σταμάτησε εμάς και δεν εξελίχθηκε.. Εμείς πάντως αν και είμαστε καλύτερα στον ύπνο, δηλαδή θα κοιμηθεί περίπου 1 το βράδυ ενώ στην χειρότερη θα κοιμηθεί 3 το ξημέρωμα πιο σπάνια.. αλλά κορίτσια μου αν και τυχόν ξυπνήσει, σε δευτερόλεπτα το παιδί είναι σα με εξτασι σε ραιβ πάρτυ.. 🥴 και θα κάνει κανά 3-4ωρο να ξανακοιμηθεί.. δεν μπορώ να φανταστώ πως σας ξανακοιμουνται αμέσως στις αφυπνίσεις..🥲 Υ.Γ. Χάσαμε και ένα ακόμα σκυλάκι μας μετά την Πρωτοχρονιά εμείς.. οξεία εγκεφαλίτιδα.. σε 3 μέρες το σκυλάκι είχε καταρρεύσει εντελώς οπότε τον αφήσαμε να κοιμηθεί για να μην φύγει με βασανιστικό τρόπο.. άδειασε πολύ απότομα το σπίτι μας βρε κορίτσια..😢
    • Πολύ ησυχία έπεσε βρε κορίτσια. Ξέρω ότι οι περισσότερες αποφοιτησαμε που λέει και η φίλη πιο πάνω 😜 Οι κοπέλες που είναι ακόμα στις προσπάθειες που χάθηκαν; Δεν πιστεύω να έπεσε το ηθικό;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...