Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιτροπή εξωσωματικής - ουρολόγος

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου..τρέχω εδώ και καιρό με τα χαρτιά για την επιτροπή το πρόβλημα μας είναι στο σπερμα ολιγοσπερμία,τα σπερμοδιαγραμματα μας είναι τα 2 παθολογικα κ ένα φυσιολογικό σε μορφές αλλά χαμηλό κ αυτό σε αριθμό.εν τέλει βρέθηκε στον σύζυγο κιρσοκήλη 2ο βαθμού, ο ουρολόγος μας είπε είναι χειρουργησιμη αλλά να μην βιαστούμε κ να το σκεφτουμε του εδωσε βιταμίνες κ είπε να συνεχίσουμε τις προσπαθειες γιατί το σπερμα δεν είναι κ τόσο κακό κ με τις βιταμίνες θα φτιάξει. Του ζητήσαμε παρόλα αυτά να μας δώσει μια βεβαίωση για να την καταθέσουμε στην επιτροπή και φυσικά δεν μας την έδωσε. Εν τω μεταξύ εγώ περνάω επιτροπή στα μέσα Μαρτίου, πήρα το Δεκέμβριο κ μου έκλεισαν Μάρτιο κ μου ειπαν οτι η απάντηση θα βγει σε πάνω από μήνα.. Το μόνο χαρτί που μας λείπει είναι η βεβαίωση κ δεν μας την έδωσαν 2 γιατροί που τη ζητήσαμε. Τους εξήγησα ότι θα κάνουμε τη θεραπεία με βιταμίνες αλλά δε θέλω να χάσω τη σειρά μου.. Ας περάσω επιτροπή κ ας κάνουμε εξωσωματικη το Σεπτέμβρη δεν είναι εκεί το θέμα μου αλλά αν κάνοντας τη θεραπεία δεν δούμε καμιά βελτίωση εγώ θα περάσω επιτροπή μετά από πολύ καιρό πάλι. Τι να κάνω;;; εγώ αγχωθεί πάρα πολύ. 

Δημοσίευση
στις On 26/2/2021 at 10:03 ΠΜ, ο/η Apol είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..τρέχω εδώ και καιρό με τα χαρτιά για την επιτροπή το πρόβλημα μας είναι στο σπερμα ολιγοσπερμία,τα σπερμοδιαγραμματα μας είναι τα 2 παθολογικα κ ένα φυσιολογικό σε μορφές αλλά χαμηλό κ αυτό σε αριθμό.εν τέλει βρέθηκε στον σύζυγο κιρσοκήλη 2ο βαθμού, ο ουρολόγος μας είπε είναι χειρουργησιμη αλλά να μην βιαστούμε κ να το σκεφτουμε του εδωσε βιταμίνες κ είπε να συνεχίσουμε τις προσπαθειες γιατί το σπερμα δεν είναι κ τόσο κακό κ με τις βιταμίνες θα φτιάξει. Του ζητήσαμε παρόλα αυτά να μας δώσει μια βεβαίωση για να την καταθέσουμε στην επιτροπή και φυσικά δεν μας την έδωσε. Εν τω μεταξύ εγώ περνάω επιτροπή στα μέσα Μαρτίου, πήρα το Δεκέμβριο κ μου έκλεισαν Μάρτιο κ μου ειπαν οτι η απάντηση θα βγει σε πάνω από μήνα.. Το μόνο χαρτί που μας λείπει είναι η βεβαίωση κ δεν μας την έδωσαν 2 γιατροί που τη ζητήσαμε. Τους εξήγησα ότι θα κάνουμε τη θεραπεία με βιταμίνες αλλά δε θέλω να χάσω τη σειρά μου.. Ας περάσω επιτροπή κ ας κάνουμε εξωσωματικη το Σεπτέμβρη δεν είναι εκεί το θέμα μου αλλά αν κάνοντας τη θεραπεία δεν δούμε καμιά βελτίωση εγώ θα περάσω επιτροπή μετά από πολύ καιρό πάλι. Τι να κάνω;;; εγώ αγχωθεί πάρα πολύ. 

Να πας σε αλλον ουρολογο να του δωσεις ενα 50ρικο να σου δωσει την βεβαιωση.Να πας σε 100 ουρολογους μεχρι να βρεις εναν που να τα παιρνει.

Δημοσίευση

στις On 26/2/2021 at 10:03 ΠΜ, ο/η Apol είπε:

Εν τέλει πήραμε την πολυπόθητη βεβαίωση βέβαια μόλις ήρθα σπίτι κ την έλεγξα είδα ότι έγραφε λόγω ασθενοσπερμιας κ ολιγοσπερμιας που έχουμε εμείς τα υπόλοιπα ολα είναι οκ ότι έκανε τρίμηνη θεραπεία υπέρηχο κ ορμονολογικες εξετάσεις κ δεν υπήρξε βελτίωση. Θα υπάρξει πρόβλημα λέτε; η να ξανά πάω να μου αλλάξει σε λόγω ολιγοσπερμιας; η κινητικότητα μας στο ένα είναι καλή στο δεύτερο όχι ο αριθμός όμως είναι χαμηλός κ στα δύο στο πρώτο 5000000 κ στο δεύτερο σπερμοδιαγραμμα 7000000

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Νικολίνι είπε:

Να πας σε αλλον ουρολογο να του δωσεις ενα 50ρικο να σου δωσει την βεβαιωση.Να πας σε 100 ουρολογους μεχρι να βρεις εναν που να τα παιρνει.

Πήραμε επιτέλους τη βεβαίωση βέβαια μόλις ήρθα σπίτι κ την έλεγξα είδα ότι έγραφε λόγω ασθενοσπερμιας κ οχι ολιγοσπερμιας που έχουμε εμείς τα υπόλοιπα ολα είναι οκ ότι έκανε τρίμηνη θεραπεία υπέρηχο κ ορμονολογικες εξετάσεις κ δεν υπήρξε βελτίωση. Θα υπάρξει πρόβλημα λέτε; η να ξανά πάω να μου αλλάξει σε λόγω ολιγοσπερμιας; η κινητικότητα μας στο ένα είναι καλή στο δεύτερο όχι ο αριθμός όμως είναι χαμηλός κ στα δύο στο πρώτο 5000000 κ στο δεύτερο σπερμοδιαγραμμα 7000000

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
    • Να μην κατηγορείς τον εαυτό σου σε παρακαλώ. Εντάξει είχατε ένα καβγά κ μπορεί να μην φέρθηκες σωστά γιατί ήσουν πιεσμένη ή εστω η κακια στιγμή ειπες μια κουβέντα παραπάνω.  Θα μάλωνατε, θα ριχνατε ένα καβγά, αντε να κάνατε κ μούτρα. Αυτός δε λύγισε ούτε όταν μίλησες για εγκυμοσύνη. Τι του έκανες πια .. Πολύ παράλογη συμπεριφορά το πήγε στα άκρα είναι ανένδοτος χωρίς καμία διάθεση να το συζητήσει απλά εξαφανίστηκε. Γενικά ένιωθες να επηρεάζεται από τους γονείς του? Ξέρω πως νιώθεις κ σε συμπονω αλήθεια  στεναχωρηθηκα έπεσαν κ όλα μαζί. Μην προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί του. Τον ενημέρωσες για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης? Αν όχι θα σε πάρει κάποια στιγμή.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...