Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τιμές β χοριακής

Manoulatobe?

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, 

Είμαι καινούρια εδώ αλλά παλιά στις προσπάθειες περί απόκτησης του θαύματος! Ενώ έχω σταθερότατο κύκλο 28 ημερών χρόνια τώρα, εν προκειμένω έχω καθυστέρηση 4 μέρες και νιώθω πρησμένη σε όλο το σώμα.!! Σήμερα λοιπόν είπα να κάνω μια β χοριακή να δω τι γίνεται. Τώρα μου έστειλαν τα αποτελέσματα και είναι 0.0 . Αναρωτιέμαι γίνεται να είναι μηδέν? Επειδή έχω ξανακάνει κάθε φορά ήταν αρνητική αλλά ήταν 2,3, 4 κάποιο νούμερο όχι 0! Λέω μήπως έγινε κάποιο λάθος στο μικροβιολογικό, μήπως άργησε να γίνει η σύλληψη μήπως μήπως μήπως. Δώστε μου τα φώτα σας γιατί μόλις χάθηκε πάλι το χαμόγελο από τα χείλη μου. Κουράστηκα πια! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 16 ώρες, ο/η Manoulatobe? είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Είμαι καινούρια εδώ αλλά παλιά στις προσπάθειες περί απόκτησης του θαύματος! Ενώ έχω σταθερότατο κύκλο 28 ημερών χρόνια τώρα, εν προκειμένω έχω καθυστέρηση 4 μέρες και νιώθω πρησμένη σε όλο το σώμα.!! Σήμερα λοιπόν είπα να κάνω μια β χοριακή να δω τι γίνεται. Τώρα μου έστειλαν τα αποτελέσματα και είναι 0.0 . Αναρωτιέμαι γίνεται να είναι μηδέν? Επειδή έχω ξανακάνει κάθε φορά ήταν αρνητική αλλά ήταν 2,3, 4 κάποιο νούμερο όχι 0! Λέω μήπως έγινε κάποιο λάθος στο μικροβιολογικό, μήπως άργησε να γίνει η σύλληψη μήπως μήπως μήπως. Δώστε μου τα φώτα σας γιατί μόλις χάθηκε πάλι το χαμόγελο από τα χείλη μου. Κουράστηκα πια! 

Εγώ θα σου έλεγα κάνε τοστάκι έτσι να περάσει η ωρα; Επίσης ξέρεις περίπου ποτέ έκανες ωορρηξία;; για να δεις αν έχεις καθυστέρηση στη σύλληψη, πάντως κάποιο θέμα ήταν που μια κοπέλα που είχε αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης αρνητική χοριακη και ήταν τι να σου πω, εμένα έχει τύχει στη ζωή μου κάνα δυο φορές να έχω καθυστέρηση από ανχος και τέτοια, αλλά τι να σου πω δεν ξέρω. Περίμενε και θα δεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...