Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προγραμμα Υπνου και Φαγητου 16 μηνων


Recommended Posts

Καλησπερα Κοριτσια μου,

Βασικα εχω θεμα με το προγραμμα του μικρου, ενω τα πηγαιναμε καλα τωρα που λογικα προσπαθει να κοιμαται μια φορα μες στη μερα εχει μπερδευτει πολυ το προγραμμα. Επισης λογο δουλειας τον κραταει η μαμα μου μεχρι τις 5.30 που τον παιρνω και ΠΣΚ τον εχω εγω.

Βεβαια άλλα κανει η μαμα μου άλλα εγω ειδικα στον υπνο. εμενα θα κοιμηθει με το ζορι μια φορα και νομιζω τη νυχτα εχει υπερενταση και στη μαμα μου μπορει να κοιμηθει πολλες ωρες οποτε δεν κοιμαται το βραδυ απ τον πολυ υπνο , λογικα παιρναει και το τελευταιο αλμα ανπτυξης τωρα και ειμαι κομματια.

Αλλα ενταξει εγω θα αντεξω καπως, βλεπω και το μωρο πολυ κουρασμενο γιατι κοιμαται λιγο κλεινουμε το ζορι 12 ωρες ολη την ημερα.

Επισης ακομα δεν του πολυ αρεσουν τα στερεα φαγητα εχω θεμα και εκει. 

Γενικα εσεις τι προγραμμα ακουληθειτε??? Αν μπορειτε να μου γραψετε απο το πρωι μεχρι το βραδυ τι κανετε θα ηταν τελειο και ενα παραδειγμα απο τα γευματα παρακαλωωω 😅❤️ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ ακολουθούσα τη μικρή. Το πρόγραμμα που έχει εδώ και μήνες ( τώρα είμαστε λίγο πιο μεγάλοι από εσάς) είναι: ξύπνημα από μόνη της περίπου στις 7. Πρωινό και δεκατιανο αργότερα και στις 12 το μεσημεριανό. Κατά τη μια ύπνος. Πόσο θα κοιμηθεί ανάλογα από το παιδί. Όταν θα ξυπνήσει (γύρω 3,3+, μπορεί και 4) απογευματινό. Και μετά κατά τις 6+ βραδινό. Μετά από μια ώρα μπανάκι και 8+ στο κρεβάτι για ύπνο. 

Τα παιδάκια.πιστευω άσχετα ποιος τα κρατάει καλό είναι να έχουν ένα πρόγραμμα για αυτό και εγώ το τηρώ αυτό(γιατί αλλιώς αντικειμενικά μεσημεριανό για μεγάλους στις 12 είναι λίγο δύσκολο). Τώρα εσείς θα δείτε πώς πάει το παιδί. Αν πχ με τη γιαγιά κοιμάται όντως υπερβολικα για τα δικά του δεδομένα μήπως να τον ξυπνάει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Εμένα ο μικρός μου είναι 13 μηνών. Όσο ήταν κλειστός ο παιδικος και δν δουλευα ακολουθούσα το εξής πρόγραμμα ύπνος βραδινός 9.30/10 έως 8 και μεσημεριανός 1 έως 5.οταν ξαναέπιασα δουλειά και τον κρατάει η πεθερά μου ο ύπνος έγινε 9,30 έως 6 συνήθως αντε το μάξιμουμ 7 γτ κοιμόμαστε μαζί σηκώνομαι εγώ από τις 6 και ξυπνάει και εκείνος. Κοιμάται λίγο στην γιαγιά δν έχει ωράριο και ξσνακοιμαται κατά τις 4 για καμιά ώρα. Γενικά αυτό που έχω διαπιστώσει είναι όσο δουλεύουμε δυστυχώς χαλάει πολύ το πρόγραμμα τους. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ όλα τα παιδάκια τα ίδια κάνουν....γύρισα στη δουλειά τον Ιούλιο και μέσα σε μια βδομάδα είχαμε παρόμοια προβλήματα με τον ύπνο....το βράδυ πότε δεν ήταν εύκολο παιδί!20 μηνών και πριν κανένα μήνα μπήκαμε στη σειρά που έχω σταματήσει εδώ και 3 μηνες από τη δουλειά .υπομονή !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όλα τα παιδάκια το ίδιο κάνουν κορίτσια ναι υπομονή να κάνετε τπτ άλλο επίσης να πείτε στις γιαγιάδες το να βάζουν τα μωρά συνέχεια για ύπνο για να κάθονται ησυχες δεν είναι λύση να κάνουν μια δραστηριότητα και περνάει η ώρα...και.μενα όταν την κρατάει η πεθερά μου τα ίδια κάνει η μικρή μου δεν θέλει ύπνο εκεί.αυτη με το ζόρι πρέπει να κοιμηθεί και μέτα αλλαλουμ όλο το πρόγραμμα του παιδιού εμένα είναι 29 μηνών

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω θεωρω οτι φταιει το οτι του χαλαω το προγραμμα με τα περα δοθε, η μαμα μου το κραταει τελεια απλα θεωρω οτι στο σπιτι των δικων μου επειδη ξυπναει νωρις για να τον παω νυσταζει περισσοτερο ενω οταν ειμαι εγω ξυπναει 8.30 οποτε ειναι αλλιως.

Καταρχην ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις!!!

Επισης εσεις τι τους δινετε για πρωινο μεσιμεριανο κτλπ, γιατι δεν του πολυ αρεσουν τα στερεα περα απο ψωμι ζυμωτο που κανουμε εμεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 ώρες, ο/η manoula84 είπε:

Και εγω θεωρω οτι φταιει το οτι του χαλαω το προγραμμα με τα περα δοθε, η μαμα μου το κραταει τελεια απλα θεωρω οτι στο σπιτι των δικων μου επειδη ξυπναει νωρις για να τον παω νυσταζει περισσοτερο ενω οταν ειμαι εγω ξυπναει 8.30 οποτε ειναι αλλιως.

Καταρχην ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις!!!

Επισης εσεις τι τους δινετε για πρωινο μεσιμεριανο κτλπ, γιατι δεν του πολυ αρεσουν τα στερεα περα απο ψωμι ζυμωτο που κανουμε εμεις.

Πρωινό του δίνω γάλα που πλέον σταμάτησα την φόρμουλα και το γύρισα σε κατσικίσιο και μετά φρούτοκρεμα κ μεσημεριανο συνήθως ότι τρώμε εμείς η φιδέ, χυλοπίτες, τραχανα αν εμείς έχουμε κάποιο ανθυγιεινό φαγητό πχ τηγανιτά. Γενικά μου τρώει τα πάντα, είμαστε λάτρες του φαγητού αλλά προτιμάμε τις γλυκιές γευσεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κι από μένα! Η κόρη μας είναι 15 μηνών και από την μέρα που γεννήθηκε δεν ακολουθούμε πρόγραμμα ούτε στο φαγητό ούτε στον ύπνο! Τρώει και κοιμάται ότι ώρα θέλει! Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό (δεν ξέρω τι είναι σωστό και λάθος) , απλώς σου λέω τι κάνουμε εμείς, δεν μας ταλαιπωρεί καθόλου γενικά σαν παιδί αλλά ούτε κι εμείς , γιατί ακολουθούμε το πρόγραμμα της! Οπότε ,πίνει γάλα ότι ώρα ξυπνήσει , μετά αυγό ή φρούτο ή κέικ ή διάφορα άλλα σνακ πρωινού, μεσημεριανό , ύπνο, μπάνιο, απογευματινό , βραδινο , γάλα και ύπνο! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και εμένα άρρωστος είναι ο μικρός !!! Μάλλον για γαστρεντερίτιδα το βλέπω… Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει η τι κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ να σας στείλω μήνυμα ! Πηγαινετε σχολείο; Πως είσαι κορίτσι μου; Την παλεύεις με τα μικρά; 
    • Καλησπέρα!  Δυστυχώς εγώ δεν είμαι καλά, έχω μαστιτιδα... Ανέβασα πυρετό, έχω ρίγη, πονάει όλο μου το κορμί, ξεκίνησα σήμερα και αντιβίωση. Έχει κολλήσει ο δεξιός μαστός και δε βγάζει γάλα... Κυριολεκτικά υποφέρω..  Ο μικρός δόξα τω θεώ είναι καλά! Προσπαθεί να μπουσουλησει... Σέρνεται πιο πολύ το σκουληκακι μου αλλά πλέον γρήγορα 😂 Έχει βγάλει 4 δόντια ήδη... Το πέρασε δύσκολα όλο αυτό...  Τις τελευταίες μέρες είναι κολλημένος πάνω μου... Όλο αγκαλίτσα θέλει και όπου πάω από πίσω μου ❤️  Γυρίζω μέσα Σεπτέμβρη στη δουλειά... Πφφφφφ ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω... Τον γράψαμε σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό και τις πρώτες δύο εβδομάδες του Σεπτέμβρη θα τον βοηθήσω να προσαρμοστεί κι έπειτα θα γυρίσω κανονικά στη δουλειά.  Εσύ πότε επιστρέφεις; 
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Κι εμένα τα ίδια μου έχουν πει κι η γυναικολόγος, κι η ενδοκρινολόγος αλλά κι η αιματολογος που πήγα πρόσφατα! 2 απ' τα 3 για να αποφανθούν ότι έχει κάποια γυναίκα ΣΠΩ. Εγώ έχω μόνο την μορφολογία που φαίνεται στους υπερήχους αλλά τίποτα απ' τα άλλα δύο. Στη δική μου περίπτωση μου είπαν μόνο μυο-ινοσιτολη για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ωορρηξίας αλλά και τη συχνότητα μιας και υπερηχογραγικά ανακαλύψαμε τλχ 2 κύκλους ανωορρηκτικους. Γι'αυτό και μου πρότειναν την πρόκληση ωορρηξίας. Βέβαια 2/2 συλλήψεις που είχαμε τις πετύχαμε εντελώς φυσιολογικά μόνο με τη λήψη βιταμινών. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει και μ αυτό τον κύκλο που είχαμε τη διέγερση και πρόκληση με γονοδοτροπινες.
    • Θα βρούμε..!! Και όλα θα πάνε δεξιά αυτή τη φορά!! Θα έχω και εγώ το νου μου αν δω κάτι θα σου στείλω! 
    • μου είπε ότι για να πούμε τον όρο συνδρομο πολυκυστικών θα πρέπει να έχω 2 από τα 3 κριτήρια..1)υπερηχογραφικη εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών 2)αυξημένα ανδρογονα 3)διαταραχές περιόδου..έχω μονο το 1 από αυτά οπότε μου λεει οτι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ετσι η περιπτωση μου.. είμαι λίγο καιρό σε αυτό το χωρο των εξετάσεων και του ψαξίματος, αν εσεις που έχετε περισσότερη εμπειρία βλέπετε ότι κάτι δεν στέκει από αυτά που μου λέει πείτε μου να δω πως θα κινηθώ..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...