Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...