Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης να μας φέρει θετικό τεστ στο χέρι!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!@Kostef μου σήμερα φαίνεται καλύτερα η γραμμούλα σου!!!! Πηγες για την χοριακη? 

@Lacostaki μου δεν κάνεις άλλο ένα??? 

@Marakii μου συγχαρητήριαααααααααααααααααααα!!!! Με το καλό σου εύχομαι κοριτσι μου!!!! 

Βρε κορίτσια τι ωραίο πρωινό είναι αυτό!!!! Συγχαρητήρια σε όλες!!!!❤❤❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Να ρωτήσω κάτι στα τεστ εγκυμοσύνης τις ταινίες αν είναι θετικό το αποτέλεσμα η δεύτερη γραμμή δεν βγαίνει δίπλα στην γραμμή ελέγχου;; Κοιτάξτε τι γίνεται ήρθε η περίοδος τη Δευτέρα βέβαια το αίμα ήταν αρκετά ανοιχτό αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί είχα πιει λεμόνια την προηγούμενη και πάντα μου επειρεαζει την περίοδο σήμερα δεν ξέρω πως μου ήρθε να κάνω τεστ και είδα μια άχνη γραμμή αλλά πιο μακριά από την γραμμή ελέγχου σας βάζω και φωτό να μου πειτε αν και νομίζω ότι δεν είναι γραμμή αποτελεσματοςIMG_20210225_060615.thumb.jpg.3c775c3408e96179be514f0a699fd3fe.jpgIMG_20210225_060615.thumb.jpg.3c775c3408e96179be514f0a699fd3fe.jpg

IMG_20210225_060608.jpg

Κάτι αχνό το βλέπω, αλλά πράγματι είναι πολύ μακριά για να είναι έγκυρο το τεστ. Κάνε ακόμα ένα. Τώρα έχεις κανονική ροή; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Κάτι αχνό το βλέπω, αλλά πράγματι είναι πολύ μακριά για να είναι έγκυρο το τεστ. Κάνε ακόμα ένα. Τώρα έχεις κανονική ροή; 

Τώρα είμαι στα τελειώματα οπότε δεν έχω ροή 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι όμορφο topik ανοίξατε;;; Λοιπόν να πω κι εγώ τα δικά μου;;; Χοριακή Δευτέρας 50 χοριακή Τετάρτης 169,50! (είμαι λίγο συγκρατημένη γιατί έχω αποβολές στο ιστορικό μου) Ποτέ δεν είχα τέτοια αύξηση χοριακής ξανά! Ούτε όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου... Ανέβαινε αργάααααα. Κάντε μια προσευχή κορίτσια μου να πάνε όλα καλά!!!! Να μπω κι εγώ στο πινακάκι σας!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η annoula21 είπε:

Κορίτσια μου όσες προσπαθούσατε για το δεύτερο σας ήρθε πιο δύσκολα από το πρώτο;; Σίγουρα η ηλικία είναι διαφορετική αλλά γενικά ρωτάω!/

Κορίτσι μου το πρώτο ήρθε τσακ μπαμ σε μένα. Το δεύτερο προσπαθούμε 7 χρόνια. Αλλά νομίζω πως τώρα θα πάνε όλα καλά σε μένα! Μην αγχώνεσαι! Απόλαυσε τη διαδικασία, έχει ήδη ένα, θα έρθει και το άλλο!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kostef είπε:

Καλημέρα!!!! Κορίτσια το σημερινό μου!!! 

IMG_20210225_090843.jpg

Ε τώρα φαίνεται κ από μακριά...με το καλό η χοριακη!!! Με ένα μεγάλο νούμερο 🥰

@Marakii συγχαρητήρια και σε σένα!!! Όλα με το καλό εύχομαι...

@Lacostaki γιατί δε δοκιμάζεις ένα ακόμα ή να μιλήσεις απευθείας με την εταιρεία; Είναι πολύ εξυπηρετικά τα κορίτσια..

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Ε τώρα φαίνεται κ από μακριά...με το καλό η χοριακη!!! Με ένα μεγάλο νούμερο 🥰

@Marakii συγχαρητήρια και σε σένα!!! Όλα με το καλό εύχομαι...

@Lacostaki γιατί δε δοκιμάζεις ένα ακόμα ή να μιλήσεις απευθείας με την εταιρεία; Είναι πολύ εξυπηρετικά τα κορίτσια..

Θα κάνω άλλο ένα το μεσημέρι

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!Πήγα σήμερα και έκανα και την δεύτερη χοριακη 641 από 235..δοξα το Θεό καλά πάει μίλησα και με τον γιατρό μου τώρα μου είπε θα τα πούμε στον υπέρηχο.νομιζα Ότι θα έκανα ακόμα μια μέτρηση αλλά δε μου είπε κάτι τέτοιο μου είπε απλά υπέρηχο Ότι θα κάνουμε...λετε να του πω να κάνω άλλη μια η δε χρειαζεται;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli!!! είπε:

Καλημερα!!!!@Kostef μου σήμερα φαίνεται καλύτερα η γραμμούλα σου!!!! Πηγες για την χοριακη? 

@Lacostaki μου δεν κάνεις άλλο ένα??? 

@Marakii μου συγχαρητήριαααααααααααααααααααα!!!! Με το καλό σου εύχομαι κοριτσι μου!!!! 

Βρε κορίτσια τι ωραίο πρωινό είναι αυτό!!!! Συγχαρητήρια σε όλες!!!!❤❤❤❤❤

Πηγα πηγα!!!!! Ελπίζω σε ένα καλό νουμερο. Τελικά όντως πεθαινει τελευταία χαχα!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Xrys_Pa είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!Πήγα σήμερα και έκανα και την δεύτερη χοριακη 641 από 235..δοξα το Θεό καλά πάει μίλησα και με τον γιατρό μου τώρα μου είπε θα τα πούμε στον υπέρηχο.νομιζα Ότι θα έκανα ακόμα μια μέτρηση αλλά δε μου είπε κάτι τέτοιο μου είπε απλά υπέρηχο Ότι θα κάνουμε...λετε να του πω να κάνω άλλη μια η δε χρειαζεται;;

δεν χρειάζεται να κάνεις άλλη! δεν έχεις λόγο να κάνεις!

Δημοσίευση

Αγάπες μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα υπέροχα σας λόγια και τη θετική σας ενέργεια!!! Δεν με αφήνει να κάνω άλλα like δυστυχώς!! Αύριο πρωί πρωί τρέχω για χοριακή!!!!! Σας φιλώ!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...