Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αμνιοπαρακέντηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε καλά και τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα! Θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας .. έκανα α επιπέδου και η μέτρηση της αυχενικης ήταν 2.8 χωρίς άλλα ευρήματα και οι πιθανότητες για σύνδρομο ντάουν μετά και από το papp a είναι 1/640 ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχει σχετική ένδειξη για αμνιοπαρακέντηση  όμως περισσότερο φοβάται για καρδιοπάθειες και λιγότερο για σύνδρομο ντάουν και σίγουρα πριν το β επιπέδου να κάνω υπερηχογράφημα καρδιάς του μωρού..

Θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας.. την γνώμη σας πριν τρελαθω και αν έχετε κάνει αμνιοπαρακέντηση που την κάνατε και πόσο κοστίζει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Theonim είπε:

Καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε καλά και τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα! Θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας .. έκανα α επιπέδου και η μέτρηση της αυχενικης ήταν 2.8 χωρίς άλλα ευρήματα και οι πιθανότητες για σύνδρομο ντάουν μετά και από το papp a είναι 1/640 ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχει σχετική ένδειξη για αμνιοπαρακέντηση  όμως περισσότερο φοβάται για καρδιοπάθειες και λιγότερο για σύνδρομο ντάουν και σίγουρα πριν το β επιπέδου να κάνω υπερηχογράφημα καρδιάς του μωρού..

Θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας.. την γνώμη σας πριν τρελαθω και αν έχετε κάνει αμνιοπαρακέντηση που την κάνατε και πόσο κοστίζει.

Καταρχήν να σου πω ότι συνήθως είναι λάθος συναγερμός κ όλα είναι μια χαρά!!! Με το 1/640 όντως δικαιολογείται να το ψάξεις παραπανω. Όμως ειδικά για το down μπορείς να κάνεις απλά ένα τεστ αίματος (κυκλοφορούν πολλών εταιριών πχ panorama, harmony, nifty κ.α) κ θα σου δώσει απάντηση με ακρίβεια 99%. Τώρα για το θέμα καρδιάς δεν έχω άποψη, αλλά το τεστ αίματος το έχω κάνει για αυτό στο λέω... Μόνο αν σου βγει θετικό θα χρειαστεί αμνιο διαφορετικά προχωράς... 

Αν θες αμνιο εννοείται αυτό να κάνεις, αλλά αν το σκέφτεσαι είναι μια καλή εναλλακτική. 

Εύχομαι καλά αποτελέσματα ό,τι και αν αποφασίσεις!! 

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Καταρχήν να σου πω ότι συνήθως είναι λάθος συναγερμός κ όλα είναι μια χαρά!!! Με το 1/640 όντως δικαιολογείται να το ψάξεις παραπανω. Όμως ειδικά για το down μπορείς να κάνεις απλά ένα τεστ αίματος (κυκλοφορούν πολλών εταιριών πχ panorama, harmony, nifty κ.α) κ θα σου δώσει απάντηση με ακρίβεια 99%. Τώρα για το θέμα καρδιάς δεν έχω άποψη, αλλά το τεστ αίματος το έχω κάνει για αυτό στο λέω... Μόνο αν σου βγει θετικό θα χρειαστεί αμνιο διαφορετικά προχωράς... 

Αν θες αμνιο εννοείται αυτό να κάνεις, αλλά αν το σκέφτεσαι είναι μια καλή εναλλακτική. 

Καλησπέρα! Δεν το ήξερα..θα το κοιτάξω, ευχαριστω!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Και εγώ έχω κάνει το NIPT περιμένω τα αποτελέσματα....

στις πριν 19 ώρες, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Και εγώ έχω κάνει το NIPT περιμένω τα αποτελέσματα....

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!

Και εγώ έπρεπε να κάνω αμνιο λόγω cmv αλλά δεν έκανα... Είπα στον γιατρό ότι στον 5ο και στον 6ο δεν πρόκειται να ρίξω παιδί... Ούτε βέβαια και στο πρώτο μήνα δεν θα έριχνα πόσο μάλλον τόσο πολύ... Και ότι δεν χρειάζεται να κάνω αμνιο γιατί ότι και να είναι το ήθελα... 

Τελικά δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά και έχω ένα υγιέστατο μωράκι 7 μηνών που μας έχει πάρει τα μυαλά... 

Με το καλό κοπέλα να πάνε όλα καλά και ότι και να αποφασίσεις να είσαι ήρεμη και να ξέρεις πάντα πως ότι θέλει η καρδιά σου είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για το παιδάκι σου... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...