Μετάβαση σε περιεχόμενο

Theonim

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Theonim

  1. Καλά αποτελέσματα εύχομαι!
  2. Καλησπέρα! Δεν το ήξερα..θα το κοιτάξω, ευχαριστω!
  3. Καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε καλά και τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα! Θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας .. έκανα α επιπέδου και η μέτρηση της αυχενικης ήταν 2.8 χωρίς άλλα ευρήματα και οι πιθανότητες για σύνδρομο ντάουν μετά και από το papp a είναι 1/640 ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχει σχετική ένδειξη για αμνιοπαρακέντηση όμως περισσότερο φοβάται για καρδιοπάθειες και λιγότερο για σύνδρομο ντάουν και σίγουρα πριν το β επιπέδου να κάνω υπερηχογράφημα καρδιάς του μωρού.. Θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας.. την γνώμη σας πριν τρελαθω και αν έχετε κάνει αμνιοπαρακέντηση που την κάνατε και πόσο κοστίζει.
  4. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Όλα ήταν μια χαρά και η καρδούλα του και όλα μόνο η μέτρηση της αυχενικης ήταν 2.8..περιμενουμε την εξέταση αίματος να δούμε εκείνη τι λέει και έπειτα μάλλον θα κάνω μια αμνιοπαρακέντηση ή λήψη τροφοβλάστης για να είμαστε σίγουροι 100% .
  5. Καλησπέρα κ από μένα! Έχω και εγώ ΠΗΤ τον Αύγουστο, κοντεύω την13εβδομαδα στο δεύτερο παιδάκι μου ..έκανα την αυχενική την περασμένη Τετάρτη όμως δεν βγήκε κ πολύ καλή (περιμένουμε το Papp a να δούμε) είμαι νέο μέλος και σας εύχομαι να πάνε όλα πολύ πολύ καλά και όπως τα θέλετε!
×
×
  • Προσθήκη...