Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια Μ είμαστε 14 ημερών κ ενώ όλα πήγαιναν με πρόγραμμα ανά 2 ώρες την μερα κ 3 την νύχτα θήλαζα με οδηγίες του παιδιάτρου για να βάλουμε το χαμένο βάρος.ξαφνικα η μικρή τα βράδυα δεν κοιμ;ται με του κ τρώει ανά μισάωρο.ειναι πολύ ανήσυχη.υπαρχει περίπτωση να είναι μαραθώνιος θηλασμός?τι κάνω για να στρώσει??

Δημοσίευση

Καλημέρα! Να σου ζήσει η μπεμπούλα! Για το πρώτο άλμα ανάπτυξης μου φαίνεται, που τα περισσότερα μωρά το περνάνε μεταξύ 1ης και 3ης εβδομάδας. Κι εμένα ο μπέμπης είχε 1-2 μέρες εκείνο το διάστημα (νομίζω 9-10η μέρα) που ήθελε συνεχώς στο στήθος. Αν δεις πως περνάνε οι μέρες και συνεχίζει έτσι, συζήτησέ το πάλι με τον γιατρό σου, μήπως την ενοχλεί κάτι. Αλλά λογικά θα στρώσει μετά απο 2-3 μέρες.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια Μ είμαστε 14 ημερών κ ενώ όλα πήγαιναν με πρόγραμμα ανά 2 ώρες την μερα κ 3 την νύχτα θήλαζα με οδηγίες του παιδιάτρου για να βάλουμε το χαμένο βάρος.ξαφνικα η μικρή τα βράδυα δεν κοιμ;ται με του κ τρώει ανά μισάωρο.ειναι πολύ ανήσυχη.υπαρχει περίπτωση να είναι μαραθώνιος θηλασμός?τι κάνω για να στρώσει??

Για να φτιάξει κ το στήθος σου κ να ρθει όλα στο φυσιολογικό κ το στήθος κ το μωρό θέλει ένα μήνα με 40 μέρες.. Γενικά όταν θηλάζουμε δεν υπάρχει πρόγραμμα.. Κάθε τρεις κ λίγο θα αλλάζει. Σε δέκα μέρες ίσως σου ξεκινήσει και κολικούς... Καλή υπομονή. Κ να κοιμάσαι οποτ Ε κοιμάται!!! Όσο είναι δυνατόν αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι σου. Καθαρά από εμπειρία θα σου έλεγα πως είναι απλά ένα αλμα. Μέχρι να σαραντησει δεν υπάρχει ωράριο στον θηλασμό. Μόλις ήρθε στην ζωή και θέλει χρόνο να προσαρμοστεί! Ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις όταν είναι ανήσυχη κυρίως τα κακά της. Αν αυτά είναι φυσιολογικά, τότε είναι απλά ανήσυχη από κάποιο άλμα. Αν όμως τα κακά είναι πράσινα, μπορεί να έχει κρυώσει. Επίσης αν παρατηρήσεις αίμα έστω και λίγο, μπορεί να σημαίνει πως έχει αλλεργία σε κάτι, ή απλά να έχεις υπερπαραγωγή! Αν έχεις υπερπαραγωγή, μπορεί και για αυτό να είναι ανήσυχη, γιατί θα δυσκολεύεται να διαχειριστεί το γαλατάκι της! Είσαι σε κάποια ομάδα θηλασμού στο Facebook;  

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η 3φορεςμαμα είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι σου. Καθαρά από εμπειρία θα σου έλεγα πως είναι απλά ένα αλμα. Μέχρι να σαραντησει δεν υπάρχει ωράριο στον θηλασμό. Μόλις ήρθε στην ζωή και θέλει χρόνο να προσαρμοστεί! Ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις όταν είναι ανήσυχη κυρίως τα κακά της. Αν αυτά είναι φυσιολογικά, τότε είναι απλά ανήσυχη από κάποιο άλμα. Αν όμως τα κακά είναι πράσινα, μπορεί να έχει κρυώσει. Επίσης αν παρατηρήσεις αίμα έστω και λίγο, μπορεί να σημαίνει πως έχει αλλεργία σε κάτι, ή απλά να έχεις υπερπαραγωγή! Αν έχεις υπερπαραγωγή, μπορεί και για αυτό να είναι ανήσυχη, γιατί θα δυσκολεύεται να διαχειριστεί το γαλατάκι της! Είσαι σε κάποια ομάδα θηλασμού στο Facebook;  

Ευχαριστώ πολύ!! ευτυχώς τα κακακια είναι καλά.σημερα δεν έφαγα καθόλου ζάχαρη να δω πως θα πάει.ναι είμαι στην ομάδα Αττικής.

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! ευτυχώς τα κακακια είναι καλά.σημερα δεν έφαγα καθόλου ζάχαρη να δω πως θα πάει.ναι είμαι στην ομάδα Αττικής.

Ωραία, σε ρωτησα γιατί εκεί έχουν πολλά αρχεία για τα άλματα! Κατά τ'αλλα ΥΠΟΜΟΝΗ 😉 Θα ηρεμήσετε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...