Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννάμε με το καλό Σεπτέμβρη του 21!

Recommended Posts

στις πριν 44 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Same here 😂 αλλα εμενα είναι κ το 2ο, λένε ότι φουσκώνεις πιο εύκολα στο 2ο🤣

Ναι το λένε ότι στο 2ο φαίνεται τσουπ  πιο εύκολα. ❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου καλησπέρα και Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλες τις οικογένειες!!!

Θέλω να σας ρωτήσω εάν ξέρετε τι απαγορεύεται να καταναλώσουμε σήμερα και αύριο.

Ευχαριστώ πολύ!

Φιλιά

στις πριν 3 ώρες, ο/η BananaConsuela είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα και Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλες τις οικογένειες!!!

Θέλω να σας ρωτήσω εάν ξέρετε τι απαγορεύεται να καταναλώσουμε σήμερα και αύριο.

Ευχαριστώ πολύ!

Φιλιά

Εμενα ο γιατρος μου για εντόσθια μου ειπε οχι (δλδ μαγειρίτσα κλπ) και αρνι κατσικι επισης μου το απαγορευσε γιατι ειναι πολυ παχια κρεατα! Ομως μου εχει πει και με μετρο το αλατι οποτε δε ξερω αν ισχυει γενικα η μονο στη δικη μου περιπτωση! Εγω προσωπικα υποφερω πάντως με την απαγορευση του οποτε λιγο κατσικακι θα δοκιμασω εστω 😂 Καλη Ανασταση 😁😁😁

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sofoula28 είπε:

Εμενα ο γιατρος μου για εντόσθια μου ειπε οχι (δλδ μαγειρίτσα κλπ) και αρνι κατσικι επισης μου το απαγορευσε γιατι ειναι πολυ παχια κρεατα! Ομως μου εχει πει και με μετρο το αλατι οποτε δε ξερω αν ισχυει γενικα η μονο στη δικη μου περιπτωση! Εγω προσωπικα υποφερω πάντως με την απαγορευση του οποτε λιγο κατσικακι θα δοκιμασω εστω 😂 Καλη Ανασταση 😁😁😁

Η μαγειρίτσα για μένα είναι μεγάλο κενό. Αλλά υπομονή και του χρόνου διπλή μερίδα :)

ευχαριστώ πολύ!!!

Καλησπέρα κορίτσια, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία και χαρά!!! 

Εμένα ο γιατρός δε μου απαγόρευσε κάποια τροφή, μόνο τη τελευταία φορά που πήγα μου είπε ότι από τον 5ο και έπειτα βάζεις πιο εύκολα κιλά, όχι όπως τους προηγούμενους μήνες...αρα να προσεχω το αλάτι και τα γλυκά(και γενικά τις ποσότητες) 

Κατά τ άλλα όχι κάποια άλλη απαγόρευση... 

• 3 weeks later...

Καλημέρα κορίτσια πώς είστε; Φουσκωνετε; εγώ στην 24 εβδομάδα πια φαίνεται αρκετά η κοιλίτσα! Έχει κάνει καμία β επιπέδου να μας πει εντυπώσεις; Εγώ έχω ραντεβού την Πέμπτη και ανυπομονώ!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sweeties είπε:

Καλημέρα κορίτσια πώς είστε; Φουσκωνετε; εγώ στην 24 εβδομάδα πια φαίνεται αρκετά η κοιλίτσα! Έχει κάνει καμία β επιπέδου να μας πει εντυπώσεις; Εγώ έχω ραντεβού την Πέμπτη και ανυπομονώ!!

Καλημεραααα 😁 κι εγώ έχω φουσκώσει αρκετά, πιο πολύ συγκριτικά με την πρώτη εγκυμοσύνη 🤣σκέφτομαι τις ζεστες και με πιάνει απελπισία ήδη 😜 έκανα β επιπέδου την Παρασκευή! Πήγε πολυ καλά! Σαν την αυχενική είναι αλλά βλέπεις πολύ περισσότερα, πχ ματιά, δάχτυλα, χειλάκια 😂 και εστιάζει και στη λειτουργία της καρδιάς κ στα όργανα του μωρού! Μέτρησε και τον τράχηλο μου.. Χμμ τι άλλο; 😁

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sunny97 είπε:

Και εγώ έχω Β επιπέδου την επόμενη Πέμπτη.... Κοριτσια πότε βλέπουμε σε 3D τα έμβρυα;;;; 

Από την αρχή μπορείς.. Εμένα η γιατρός μου μου δείχνει 3d σε κάθε υπέρηχο 😁

στις πριν 18 ώρες, ο/η PanB είπε:

Από την αρχή μπορείς.. Εμένα η γιατρός μου μου δείχνει 3d σε κάθε υπέρηχο 😁

Αααχ αλήθεια; τυχερή!!!!εγώ στο γυναικολογο μου δεν το έχω δει σε 3D, είπα μήπως στη Β επιπέδου που θα πάω στον άλλο γιατρό το δω και εγώ 😋

• 3 weeks later...
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sunny97 είπε:

Κορίτσια τι κάνουν τα μωράκια σας; 🥰

Μας πιέζουν κ δεν μπορούμε να αναπνευσουμε😂😂

Δεν μπορώ να περπατήσω, μου κόβεται η ανάσα, το παθαίνει καμία; 😂 

Την προηγούμενη εβδομαδα ήταν 1100γρ ο κύριος 😛

εσυυυυυ; 

στις πριν 4 ώρες, ο/η PanB είπε:

Μας πιέζουν κ δεν μπορούμε να αναπνευσουμε😂😂

Δεν μπορώ να περπατήσω, μου κόβεται η ανάσα, το παθαίνει καμία; 😂 

Την προηγούμενη εβδομαδα ήταν 1100γρ ο κύριος 😛

εσυυυυυ; 

Εγω γενικά αισθάνομαι μια δυσφορία, όχι στο περπάτημα αλλά γενικότερα.... 

Ξεκίνησαν και οι ζεστές άστα να πάνε. 

Εγω είχα πάει για αυχενική 27.5 και ο μπέμπης ήταν 575 γραμμάρια... Ήμουν στην 22η εβδομάδα και 5 μέρες!!! 

Και έχω ραντεβού πάλι μεθαύριο για υπερηχο!!! 

Αυτά τα δικά μουυ.... 

Έχετε ψωνίσει τίποτα για τα μικρούλια?? 😋

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sunny97 είπε:

Εγω γενικά αισθάνομαι μια δυσφορία, όχι στο περπάτημα αλλά γενικότερα.... 

Ξεκίνησαν και οι ζεστές άστα να πάνε. 

Εγω είχα πάει για αυχενική 27.5 και ο μπέμπης ήταν 575 γραμμάρια... Ήμουν στην 22η εβδομάδα και 5 μέρες!!! 

Και έχω ραντεβού πάλι μεθαύριο για υπερηχο!!! 

Αυτά τα δικά μουυ.... 

Έχετε ψωνίσει τίποτα για τα μικρούλια?? 😋

Εγώ τώρα πάλι έχω σε 2 εβδομάδες, θα φύγουμε για ένα ταξιδάκι την επόμενη 😁 σήμερα μπήκα στην 28w

Εγω τπτ απολύτως αλλά τα μεγάλα τα έχω όλα απ τη μικρή μου, επίσης μου έχουν δώσει άπειρα ρούχα..οταν σταματήσω απ τη δουλειά θα κάτσω να τα ξεδιαλεξω και να δω τι χρειάζομαι 😁

Εσυ; 

στις πριν 57 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Εγώ τώρα πάλι έχω σε 2 εβδομάδες, θα φύγουμε για ένα ταξιδάκι την επόμενη 😁 σήμερα μπήκα στην 28w

Εγω τπτ απολύτως αλλά τα μεγάλα τα έχω όλα απ τη μικρή μου, επίσης μου έχουν δώσει άπειρα ρούχα..οταν σταματήσω απ τη δουλειά θα κάτσω να τα ξεδιαλεξω και να δω τι χρειάζομαι 😁

Εσυ; 

Ταξιδάκιιι? Μπράβο ότι πρέπει για αυτήν την εποχή, καλά να περάσεις. 

Εγω του έχω ψωνίσει κάποια ρουχαλάκια, τα βαριά πράγματα από τον Ιούλιο και μετά. 

Επίσης κορίτσια απορία όσες έχετε και δεύτερο παιδάκι πως γεννήσατε φυσιολογικά η με καισαρική; 

Και στο 2ο με τον ίδιο τρόπο; 

Μία φίλη μου μόλις γέννησε πρόσφατα το πρώτο της μωράκι, και είχε πολύ δύσκολο φυσιολογικό τοκετό, της έκαναν και πολλά ράμματα.!!!! 

Κάτι τέτοια με τρομοκρατούν!! 🥶

στις πριν 14 ώρες, ο/η Sunny97 είπε:

Εγω του έχω ψωνίσει κάποια ρουχαλάκια, τα βαριά πράγματα από τον Ιούλιο και μετά. 

Επίσης κορίτσια απορία όσες έχετε και δεύτερο παιδάκι πως γεννήσατε φυσιολογικά η με καισαρική; 

Μία φίλη μου μόλις γέννησε πρόσφατα το πρώτο της μωράκι, και είχε πολύ δύσκολο φυσιολογικό τοκετό, της έκαναν και πολλά ράμματα.!!!! 

Το περιμένω πως και πως! 

Εγώ με καισαρική γέννησα και το ίδιο και τώρα 🙃

στις πριν 17 ώρες, ο/η Sunny97 είπε:

Καλημέρα..νομίζω αυτόν τον μήνα είμαι έγκυος...φάνηκε κανονικά η κοιλίτσα....διανύω την 28 εβδομάδα...και γω μόνο ρουχαλακια....μας κάνανε δώρο το μπανάκι και τα μπουρνουζακια του...τα έπιπλα και Καροτσια και εγώ Ιούλιο σκέφτομαι με τις εκπτωσεις...εμάς είναι το πρώτο μας παιδάκι οπότε θα γεννησουνς ανάλογα εκείνη την ημέρα...

στις πριν 4 ώρες, ο/η PanB είπε:

Το περιμένω πως και πως! 

Εγώ με καισαρική γέννησα και το ίδιο και τώρα 🙃

Πως ήταν η ανάρρωση μετά τη καισαρική στη δική σου γέννα??? 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mommy to be είπε:

Καλημέρα..νομίζω αυτόν τον μήνα είμαι έγκυος...φάνηκε κανονικά η κοιλίτσα....διανύω την 28 εβδομάδα...και γω μόνο ρουχαλακια....μας κάνανε δώρο το μπανάκι και τα μπουρνουζακια του...τα έπιπλα και Καροτσια και εγώ Ιούλιο σκέφτομαι με τις εκπτωσεις...εμάς είναι το πρώτο μας παιδάκι οπότε θα γεννησουνς ανάλογα εκείνη την ημέρα...

Και για μένα είναι το πρώτο ❤️

Αύριο μπαίνω στην 25η εβδομάδα!!! Εμένα η κοιλιά μου ξεπεταχτηκε απότομα, από τα τέλη του 3ου μήνα κιόλας....! Αλλά τώρα έχει μείνει στάσιμη😛 νόμιζα πως θα κάνω τεράστια αφού φούσκωσε τόσο νωρίς 

• 3 weeks later...

Που είστε οι μανούλες Σεπτεμβρίου 2021;;;;

Τι κάνουν τα μωράκια; 🤰

Είχα επίσκεψη στο γυναικολογο μου, και μου είπε ότι το doppler και να μη το κάνω δεν είναι αναγκαστικό αφού έχω κάνει και την Α και την Β επιπέδου. 

Εσάς ποια η γνώμη σας; θα το κάνετε η το έχετε κάνει; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sunny97 είπε:

Τι κάνουν τα μωράκια; 🤰

Είχα επίσκεψη στο γυναικολογο μου, και μου είπε ότι το doppler και να μη το κάνω δεν είναι αναγκαστικό αφού έχω κάνει και την Α και την Β επιπέδου. 

Γεια σας μανουλες και προσεχώς μανουλες. Αφόρητη η ζέστη με πεθαίνει. Είμαι ένα ερείπιο συνεχώς. 

Για την Doppler το ίδιο μου είπε και ο γιατρός μου ότι δεν είναι υποχρεωτική εγώ παρόλαυτα έκλεισα να την κάνω. Είναι και το πρώτο μας παιδάκι και είπαμε να την κάνουμε, και τις πειράζει; Θα δούμε άλλη μια φορά την μικρή μας!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sunny97 είπε:

Τι κάνουν τα μωράκια; 🤰

Hellooooo μανουλες !!!! Εγώ που τον ρώτησα μου είπε πως μέχρι στιγμής δεν βλέπει ενδείξεις πως χρειάζεται να την κάνω ! Αν χρειαστεί είπε πως  θα μου πει να την κάνουμε ! Απλώς εγώ με τον γιατρό μου έκανα και την αυχενική και τη β επιπέδου και αν κάνω και Doppler με τον ίδιο θα την κάνω !  Οπότε δεν με αγχωνει κάτι ! 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Sunny97 είπε:

Τι κάνουν τα μωράκια; 🤰

Καλημέρα......γενικά το ντοπλερ είναι εξίσου σημαντική εξέταση με τις άλλες δύο για τον συγκεκριμένο μήνα κύησης..ελέγχει την ανάπτυξη του εμβρύου την αιματική ροή από και προς αυτό...τυχόν σημασία προωρότητας κλπ..αν στη συστήνει ο γιατρός να την κάνεις...εγώ την έκανα !!!!

στις On 10/6/2021 at 11:54 ΠΜ, ο/η Sunny97 είπε:

Πως ήταν η ανάρρωση μετά τη καισαρική στη δική σου γέννα??? 

Καλε δεν το ειδα ποτέ αυτό, συγγνώμη που δεν απάντησα 😅

Η ανάρρωση ηταν πολυ καλή! Την πρώτη ημερα σηκώθηκα μετα απο 3 ωρες περίπου να αλλαξω δωμάτιο, τότε πονεσα, μην πω ψέματα 😂😂 και την υπόλοιπη ημέρα δεν το δοκίμασα ξανά.. Την επόμενη σιγα σιγα εκανα βηματα και καθε μερα ήταν και καλύτερα! Την 3η ημέρα κατέβηκα στο καφέ βόλτα 😂 την επισκληριδιο μου την είχαν βγάλει, μου έδιναν αποτελ και υποθετα για τον πόνο.. 

Οταν γύρισα σπιτι δεν χρειάστηκε να πάρω παυσίπονο καθολου 😊

Ειχα ξερεις μια ενόχληση οταν σηκωνομουν κ εσκυβα.. Αλλα πολυ κομπλέ, μπορούσα να φροντίσω το μωρό και να κάνω μόνη μου μπανιο κλπ😁

στις πριν 22 ώρες, ο/η Sunny97 είπε:

Τι κάνουν τα μωράκια; 🤰

Σχετικά με αυτο, και στην κορη μου την εκανα και τωρα εκλεισα 20 του μηνα.. Εμενα η γιατρός μου την έχει στις υποχρεωτικές 🤔

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...