Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπάθειες και ωορρηξία

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Καλή χρονιά να έχουμε κι σύντομα όλες με αυτά που επιθυμούν! Είμαι καινούρια εδώ κ ήθελα λίγο την βοήθεια σας. Ξεκινήσαμε με τον σύντροφό μου αυτόν τον μήνα προσπάθειες για μωράκι. Χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξιας. Το 1ο θετικό τεστ ήταν στις 05.01

Ελεύθερες επαφές είχαμε στις 03.01 και 06.01 λόγω του ότι και οι 2 δουλεύουμε με βάρδιες δυστυχώς. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης; έχει κάποια από εσάς ανάλογη εμπειρία; Ευχαριστώ πολύ! 😊

Δημοσίευση

Γεια σου! Υπαρχουν πιθανοτητες βεβαιως! Κ πολλες μαλιστα. Καλυπτεσαι και απο τις 2 ημερομηνιες που κανατε σεξ. Στην πρωτη περιπτωση (3.01) να ξερεις οτι το σπερμα ζει στον κολπο μεχρι και 5 ημερες. Στη δευτερη περιπτωση (6.01) ενδεχομενως ησουν στην ημερα της ωορρηξιας σου. Απο το θετικο τεστ και επειτα, η ωορρηξια θα επελθει 12-48 ωρες. Και εφοσον γινει η ωορρηξια, το ωαριο «περιμενει» για 12 ακομη ωρες περιπου. Αρα σιγουρα υπαρχουν πιθανοτητες. 
να ξερεις ομως γενικως, οτι δεν ειναι πολυ ευκολο να πιασεις με την πρωτη! Μην απογοητευτεις! 

Δημοσίευση

Ευχαιρστω πολύ για την απάντηση! Όχι δεν απογοητεύομαι...Πιο πολύ ίσως να έχω αγχωθεί γιατί μπαίνω στα 34 και γενικά διαβάζω όχι και τόσο ενθαρρυντικά σχόλια όσον αφορά την ηλικία...συνεχίζουμε εννοείται τις προσπάθειες!!👍

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Sofi ☆ είπε:

Ευχαιρστω πολύ για την απάντηση! Όχι δεν απογοητεύομαι...Πιο πολύ ίσως να έχω αγχωθεί γιατί μπαίνω στα 34 και γενικά διαβάζω όχι και τόσο ενθαρρυντικά σχόλια όσον αφορά την ηλικία...συνεχίζουμε εννοείται τις προσπάθειες!!👍

Μην ακουω τετοια!!! Τι εχει δηλαδη η ηλικια μας!!!!;;;;;; Εγω 34 ειμαι!!!! Και εμεινα εγκυος στην 3η προσπαθεια. Και θα μεινεις κ συ!!! Μακαρι να ναι αυτη η πρωτη σου προσπαθεια η τυχερη!!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi ☆ είπε:

Να σου ζήσει το παιδάκι σου γέρο κ τυχερό να είναι!! 😇

Μακάρι να είναι όμως τα λες!!! Καλύτερα τελικά να μην διαβάζω κ πολλά!!!😂😂

Να μη διαβαζεις καθολου!!! Τα παντα μπορουν να συμβουν! Η καθεμια μας εχει κ απο μια ιστορια, αλλη κακη, αλλη καλη.  Το αγχος ειναι ο χειροτερος συμβουλος. 

ΥΓ δεν ειχε ευτυχη καταληξη δυστυχως η πρωτη μου εγκυμοσυνη. Ειμαι απο τις γυναικες με κακη ιστορια! Αλλα στο ξαναλεω, μην αγχωνεσαι! 

Δημοσίευση
στις On 9/1/2021 at 12:49 ΠΜ, ο/η Sofi ☆ είπε:

Να σου ζήσει το παιδάκι σου γέρο κ τυχερό να είναι!! 😇

Μακάρι να είναι όμως τα λες!!! Καλύτερα τελικά να μην διαβάζω κ πολλά!!!😂😂

Καλησπερα! Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!! εγω στα 34 εμεινα εγκυος με την πρωτη φορα και τωρα εχω ενα κουκλο 15 μηνων , τωρα βεβαια προσπαθω για το δευτερο και ειμαι στις εβδομαδεσ αναμεσα ωορρηξιας και περιοδου ευχομαι να μην μου ερθει!!!!!!! θα ηθελα πολυ να μεινω τωρα γιατι τωρα με το covid δεν εχω πολλα ταξιδια στην δουλεια και ειμαι στο σπιτι τις γονιμεσ μερες.

Δημοσίευση
στις On 14/1/2021 at 1:19 ΜΜ, ο/η manoula84 είπε:

Καλησπερα! Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!! εγω στα 34 εμεινα εγκυος με την πρωτη φορα και τωρα εχω ενα κουκλο 15 μηνων , τωρα βεβαια προσπαθω για το δευτερο και ειμαι στις εβδομαδεσ αναμεσα ωορρηξιας και περιοδου ευχομαι να μην μου ερθει!!!!!!! θα ηθελα πολυ να μεινω τωρα γιατι τωρα με το covid δεν εχω πολλα ταξιδια στην δουλεια και ειμαι στο σπιτι τις γονιμεσ μερες.

Να σου ζήσει κορίτσι μου!! Ναι η αλήθεια είναι πως αυτή η κατάσταση έχει κ τα καλά της! :) :) εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα θες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην κοιτάς συμπτώματα. Μπορει να μην εχεις κανενα συμπτωμα! Εγω δεν ειχα τίποτα! Μονο πονο στη μεση αλλα δεν το λάμβανα υπόψη λόγω των φαρμάκων. Είσαι στα κάγκελα, το καταλαβαίνω απόλυτα!
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα μωράκια σας!! Ήθελα να μπω να ευχηθώ στην @_piripiri_ μας.. κοριτσάκι μου!! Να χαίρεσαι το αντράκι σου!!! Πολύχρονος!!! Πάντα υγιής και ευτυχισμένος στη ζωή του!!! 🥰🥰🥰🥰 Αν και με χρονοκαθηστερηση...🫣 Το πρώτο μωράκι της ομάδας μας που χρονισε!!! 😍😍😍 Αχ δεν το πιστεύω.. ακόμα δεν το πιστεύω... Εμείς κορίτσια μου υποφέρουμε.. δοντακια + άλμα (υποθέτω;!) πάντως πολύ γκρίνια.. παααάρα πολύ γκρίνια!!! Αισίως 8 δόντια και συνεχίζουμε.. ξεκίνησε από την αλλαγή της ώρας με το που μπήκε ο Νοέμβρης και ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει.. ξανααλλαξε και το πρόγραμμα του ύπνου της.. όταν κοιμάται anyway.. τεσπα!!  Κατά τα άλλα, 10 μηνών κλεισμένα πλέον, φτάσαμε τα 8 κιλά επιτέλους!! 8.100 για να είμαι ακριβής.. και 74 νομίζω ύψος;! Κάτι τέτοιο..  Αυτά τα δικά μας.. @Maya_ μου πως είστε με τις ιώσεις; Το παιδί;  @_piripiri_ μου πως πάτε εσείς με τον ύπνο; Βρήκατε κάποια λύση κάτι να δουλέψει με το παιδί; Δεν έχω χρόνο καθόλου να σχολιάσω αυτά που είπατε..  Σας φιλώ!!! 
    • Χαιρετώ ολα τα μελη και ολες τις μανούλες της ομαδας!! Επανέρχομαι μ ενα ακομα ποστ 9 μήνες μετα την γέννηση της κορούλας μου. Και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Στο κεφαλι μου είναι ολα πολυ μπερδεμένα αλλα θα προσπαθήσω να τα γραψω οσο καλύτερα μπορώ. Το τελευταίο διάστημα εχω αρχίσει να εχω καποια περίεργα συμπτωματα τα οποία καθε μερα γίνονται εντονότερα ειδικα μολις αρχιζει να βραδιάζει. Αυτα περιλαμβάνουν μια αρκετα εντονη μελαγχολια, ενα αίσθημα οτι η ζωη μου εχει τελειώσει, ατελείωτο άγχος και γενικώς ακομα και τις απλες δουλειές πλέον τις κανω με το ζόρι..νιώθω μονίμως εξουθενωμενη και εχω μονο ενα μωρο, δεν εργάζομαι και αναρωτιέμαι γιατι νιώθω τοσο χάλια και γιατι αλλες γυναίκες με παραπανω παιδια και υποχρεωσεις τα βγαζουν περα και βρισκουν αυτες τις μαμαδοδυναμεις. Εχω αρχισει να πιστεύω εντονα οτι περνάω επιλοχειο κατάθλιψη αν και δε ξερω ποσο εφικτο ειναι αυτο τοσο καιρο μετα τον τοκετό. Βεβαια δεν μπορώ να πω οτι ειχα μια εύκολη λοχεια καθως κοντεψα να χωρισω με τον σύζυγό μου απ τη στιγμή που γέννησα και προσπαθούσα να σταθω στα ποδια μου για το μωρο μου και να ειναι αυτο καλα. Ενω φαινομενικά ειμαι μια πολυ καλη μαμα και εν μερει λειτουργική (μεχρι προτινος) και το μωρο μου το λατρεύω και ειναι ενα χαρούμενο μωρο εγω νιώθω μεσα μου σαν ρομπότ. Συνεχώς αγχωμένη να αμφισβητω αν τα κανω καλα, αν το μωρο μου με αγαπαει και αναγνωρίζει οτι ειμαι η μαμα του, αν τελικά κανω για μαμά και λυπάμαι πολυ που δεν ειμαι ανεμελη και δε μπορώ να χαρω το παιδί μου. Ολη αυτη την απέραντη ευτυχία που ακουω απο αλλες μαμαδες δεν την νιώθω. Μόνο πιεση άγχος και μια ελπιδα για καλύτερες μερες. Ειναι ολα αυτα φυσιολογικά; μηπως ετσι ειναι η μητρότητα; ή μηπως χρειάζομαι βοήθεια..    
    • Κοριτσια μου καλησπερα. Τωρα καταφερα να κατσω να σας γραψω τα νεα μας. Πηγαμε στον γιατρο και καναμε την β επιπεδου. Ειναι ολα καλα υγιεστατη, ειναι 433gr ηταν ησυχη και αφησε τον γιατρο να την εξετασει. Και εμενα με βρηκε μια χαρα οποτε συνεχιζουμε κανονικα την εγκυμοσυνη. Σε δυο εβδομαδες θα με ξανα δει ο γιατρος για να του παω και τις εξετασεις αιματος που θα κανω. Εσεις ολα καλα;
    • Εντωμεταξύ ενώ δεν πρέπει να κοιταμαι σημάδια, νιωθω οτι εχω σύμπτωμα ειχα εχουνε φύγει! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...