Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χτύπος καρδιάς εμβρυου

Recommended Posts

Καλησπερα καλή χρόνια με υγεία κ αυτή η χρόνια να φέρει μωρά σε κάθε αγκαλιά.εχω κάνει εξωσωματική 2 βλαστοκυστες όταν ήμουν 5 εβδομάδων και κάτι κ πήγα στο γιατρό για υπέρηχο είχε δει ένα εμβρυακι κ μου είχε πει ίσως έχω κ δεύτερο εμβρυακι αλλά δεν μπορούσε να μου πει με σιγουριά όταν πήγα 6 εβδομάδων κ 2 ημερών ήρθα στο μέρος μου κ με είδε ο γιατρός που θα με παρακολουθεί από εδώ κ στο εξής κ μου είπε ότι έχω 2 εμβρυακια αλλά το ένα είχε περίεργο σχήμα μετά από  2-3 μέρας ξαναπήγα για να ακούσουμε καρδούλες κ ακούσαμε μόνο την μια, μου ειπε να ξαναπάω σε 10 μέρες να δουμε δεν ξέρω φοβαμαι πολύ έχει συμβεί σε κάποια από εσάς κάτι τέτοιο;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου μη φοβάσαι. Δε μου έχει συμβεί αλλά είναι πολύ συχνό στην εξωσωματική. 

Καταρχήν είσαι ακόμα νωρίς και κάνε υπομονή. Ίσως στο ένα εμβρυακι να μην ακούγεται ακόμα λόγω θέσης η καρδιά του συμβαίνει αυτό στα δίδυμα. Εγώ είχα διδυμακια από εξωσωματική και την πρώτη φορά ακούσαμε μόνο στο ένα γιατί ήταν νωρίς και τα δίδυμα έχουν πολλές φορές πιο δύσκολες θέσεις για υπέρηχο. 

Τώρα πάντα υπάρχει και η περίπτωση το ένα από τα δύο να μην προχωρήσει αλλά αυτό δεν επηρεάζει την εγκυμοσύνη του εμβρύου που προχωράει κανονικά και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. 

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και όλα να πάνε τέλεια. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Πιου-πιου είπε:

Κορίτσι μου μη φοβάσαι. Δε μου έχει συμβεί αλλά είναι πολύ συχνό στην εξωσωματική. 

Καταρχήν είσαι ακόμα νωρίς και κάνε υπομονή. Ίσως στο ένα εμβρυακι να μην ακούγεται ακόμα λόγω θέσης η καρδιά του συμβαίνει αυτό στα δίδυμα. Εγώ είχα διδυμακια από εξωσωματική και την πρώτη φορά ακούσαμε μόνο στο ένα γιατί ήταν νωρίς και τα δίδυμα έχουν πολλές φορές πιο δύσκολες θέσεις για υπέρηχο. 

Τώρα πάντα υπάρχει και η περίπτωση το ένα από τα δύο να μην προχωρήσει αλλά αυτό δεν επηρεάζει την εγκυμοσύνη του εμβρύου που προχωράει κανονικά και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. 

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και όλα να πάνε τέλεια. 

Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι ήρεμη κάθε στάδιο στην εξωσωματική είναι κ ένας γολγοθάς όλο αγωνία είμαι ο θεός να βάλει το χέρι του για όλον το κόσμο που προσπαθεί.σε ευχαριστω πολύ για την ανταπόκριση 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...