Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιδιωτική ιυοθεσια


Tzinaki94

Recommended Posts

Καλησπέρα σας κ χρόνια πολλά είμαστε από το Ηράκλειο Κρήτης το τελευταίο διάστημα ψάχνουμε τρόπους για να κάνουμε ιυοθεσια ιδιωτική διότι μέσο κράτους αργεί υπερβολικά πολύ ,δν ξέρουμε όμως τι να κάνουμε δν έχουμε κάποια μητέρα η οικογένεια που να δίνει το παιδί της κ δν ξέρουμε πως θα βρεθεί, ξέρετε κτ να μας βοηθήσετε τι να κάνουμε σε ποιον να απευθυνθούμε μπορείτε να μας βοηθήσετε το θέλουμε πολύ να πάρουμε στα χέρια μας ένα παιδάκι όσο δν φαντάζεστε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Ίσως μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον δικηγόρο που ασχολείται γενικά με υιοθεσίες. Δεν γνωρίζω να σας συστήσω κάποιον δυστυχώς. Εμείς μόλις εγκριθηκαμε από την πλατφόρμα υιοθεσιών anynet, και τώρα θα περιμένουμε όσο χρειαστεί.. σίγουρα είναι πολύ γρήγορη η διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί η αίτηση σου κλπ αλλά για να πάρεις παιδί στο σπίτι και μάλιστα μικρό οι πιθανότητες είναι ελάχιστες δυστυχώς!! Και φυσικά άγνωστο το πότε!!! Εύχομαι γρήγορα να έχετε αυτο που τόσο επιθυμείτε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...