Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φτερουγισμα η αρρυθμια

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα, ειμαι 22 χρονων και κοντα στον 4ο μηνα εγκυμοσυνης κατα καιρους την ωρα που ξαπλωνω η ειμαι χαλαρη νιωθω κατι σαν φτερουγισμα η οτι χανω παλμους και ταραζομαι πολυ, ειχα το ιδιο αισθημα πριν κατι μηνες πριν την εγκυμοσυνη μου λογο υπερβολικου αγχους και σημερα αποφασισα να παρω τον γυναικολογο μου για να τον ρωτησω εαν ειναι φυσιολογικο γιατι με επιασε κριση πανικου  και ενιωθα χαμενη, προσπαθησε να με καθησυχασει και να μου εξηγησει οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο αλλα εαν νιωθω ετσι τακτικα και ειναι ψυχολογικο να κανω μια επισκεψη στον καρδιολογο μου.. το εχει περασει καμια σας??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσι μου.. το έχω περάσει και εγώ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου.. Γεννησα τον περασμένο Αύγουστο..

Προς το τέλος της εγκυμοσύνης είχε σταματήσει, στις αρχές όμως με έπιανε συχνά και κυρίως όταν καθόμουν στο καναπέ ή ξάπλωσα και ήμουν εντελώς χαλαρή..

Ειχα σκοπό να πάω στον καρδιολόγο όμως όταν είδα μετά ότι πέρασε προς το τέλος και μετά τα τρεχάματα δεν πήγα τελικά..

Ελπίζω όλα καλά ! Αν σε ανησυχεί όμως κάνε μια επίσκεψη..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mt3508 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου.. το έχω περάσει και εγώ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου.. Γεννησα τον περασμένο Αύγουστο..

Προς το τέλος της εγκυμοσύνης είχε σταματήσει, στις αρχές όμως με έπιανε συχνά και κυρίως όταν καθόμουν στο καναπέ ή ξάπλωσα και ήμουν εντελώς χαλαρή..

Ειχα σκοπό να πάω στον καρδιολόγο όμως όταν είδα μετά ότι πέρασε προς το τέλος και μετά τα τρεχάματα δεν πήγα τελικά..

Ελπίζω όλα καλά ! Αν σε ανησυχεί όμως κάνε μια επίσκεψη..

Μαλλον θα την επισκεψη μπας και μου φυγει απο το μυαλο..σε ευχαριστω πολυ😊

στις πριν 9 ώρες, ο/η Alexia thymi είπε:

Κοριτσια καλησπερα, ειμαι 22 χρονων και κοντα στον 4ο μηνα εγκυμοσυνης κατα καιρους την ωρα που ξαπλωνω η ειμαι χαλαρη νιωθω κατι σαν φτερουγισμα η οτι χανω παλμους και ταραζομαι πολυ, ειχα το ιδιο αισθημα πριν κατι μηνες πριν την εγκυμοσυνη μου λογο υπερβολικου αγχους και σημερα αποφασισα να παρω τον γυναικολογο μου για να τον ρωτησω εαν ειναι φυσιολογικο γιατι με επιασε κριση πανικου  και ενιωθα χαμενη, προσπαθησε να με καθησυχασει και να μου εξηγησει οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο αλλα εαν νιωθω ετσι τακτικα και ειναι ψυχολογικο να κανω μια επισκεψη στον καρδιολογο μου.. το εχει περασει καμια σας??

Τα ιδια κι εγω!!! Στον 3ο μηνα ειδικα νομιζα οτι θα παθω εφραγμα!! Τελικα ηταν φυσιολογικο! Καποια στιγμη ελλατωθηκε μεχρι που σταματησε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...