Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική στην Ελλάδα ενώ μένω στο εξωτερικό

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια, 

Είμαι κάτοικος του εξωτερικού εδώ και τρία χρόνια. Προσπαθούμε για παιδάκι τουλάχιστον δύο χρόνια. Ο άνδρας μου είναι οκ σε όλα. Εγώ έχω προφίλ πολυκυστικων με ότι αυτό συνεπάγεται (τελείως ασταθή κύκλο). Τον Σεπτέμβριο έκανα σαλπιγγογραφια η οποία ήταν καθαρή. Υπολογίζω να έρθω Ελλάδα τον Απρίλιο για υστεροσκοπηση. Εάν δεν τα καταφέρουμε πάλι θα ξεκινήσουμε προσπάθεια με εξωσωματικη.

Η ανησυχία μου είναι μεγάλη πλέον. 

Είναι κάποια κοπέλα που βρίσκεται σε αντίστοιχη θέση ή έχει κάποια παρόμοια εμπειρία? 

Ευχαριστώ πολύ! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Paris27!

Και εγώ με τον άντρα μου κάναμε εξωσωματική στην Ελλάδα και ζούμε στο εξωτερικό. Ήταν πολύ κουραστικό και υπερβολικα πολυέξοδο αλλά δεν το μετανιωσαμε. Περιμενουμε τώρα τα μωράκια μας! 

Εκεί που είστε μπορείτε να κάνετε ή το έχετε αποκλείσει και θέλετε οπωσδήποτε Ελλάδα?

Γειά @Magaiver, με το καλό να σου έρθουν τα μωρά σου!! 😊

Μένουμε Αγγλία, δεν μπορούμε με τίποτα οικονομικά να κάνουμε ivf εδώ, βρήκα έναν γιατρό που εμπιστεύτηκα ο οποίος συνεργάζεται με το εμβριοκλινικ Θεσσαλονίκη. 

Εσύ σε ποια πόλη έκανες εξωσωματική, πως ρυθμισες τον κύκλο σου και τα φάρμακα? Επίσης πόσο βγήκε το κόστος των φαρμάκων, δεδομένου ότι δεν δικαιούμαστε ασφάλεια. 

Ευχαριστώ πολύ ❤️

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Paris27 είπε:

Μένουμε Αγγλία, δεν μπορούμε με τίποτα οικονομικά να κάνουμε ivf εδώ, βρήκα έναν γιατρό που εμπιστεύτηκα ο οποίος συνεργάζεται με το εμβριοκλινικ Θεσσαλονίκη. 

Εσύ σε ποια πόλη έκανες εξωσωματική, πως ρυθμισες τον κύκλο σου και τα φάρμακα? Επίσης πόσο βγήκε το κόστος των φαρμάκων, δεδομένου ότι δεν δικαιούμαστε ασφάλεια. 

Ευχαριστώ πολύ ❤️

Κορίτσι μου καλησπέρα!

Ευχομαι καλή αρχή και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.

Εμενα ο εξωσωματικός μου ήταν στην Αγγλία και νομίζω ότι έχει ακόμη επαφές με κέντρα  που είναι εκεί.Τώρα είναι στη Θεσσαλονίκη στο Fertilia (είναι στην κλινική Γένεσις).
θα σου πρότεινα να κανεις ένα ραντεβού μαζί του  γιατί σίγουρα θα μπορεί να σε κατευθύνει διότι αναλαμβάνει και περιπτώσεις σαν τη δικη σου.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Xrisa127 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα!

Ευχομαι καλή αρχή και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.

Εμενα ο εξωσωματικός μου ήταν στην Αγγλία και νομίζω ότι έχει ακόμη επαφές με κέντρα  που είναι εκεί.Τώρα είναι στη Θεσσαλονίκη στο Fertilia (είναι στην κλινική Γένεσις).
θα σου πρότεινα να κανεις ένα ραντεβού μαζί του  γιατί σίγουρα θα μπορεί να σε κατευθύνει διότι αναλαμβάνει και περιπτώσεις σαν τη δικη σου.

Γειά σου Χρύσα! 

Δηλαδή έχει τη βάση του εδώ? Μπορείς να μου στείλεις σε μήνυμα τα στοιχεία του? 

Ευχαριστώ 😊

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Paris27 είπε:

Γειά σου Χρύσα! 

Δηλαδή έχει τη βάση του εδώ? Μπορείς να μου στείλεις σε μήνυμα τα στοιχεία του? 

Ευχαριστώ 😊

Σου έστειλα προσωπικό μνμ.

στις On 29/12/2020 at 5:00 ΜΜ, ο/η Paris27 είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️

Ήταν πάρα πολύ περίπλοκο γιατί κάναμε 1.5 χρόνο από απόσταση. Κάναμεκαι φυσικούς κύκλους και έκανα την παρακολούθηση στην Γερμανία που ζω και πήγαινα για τις ωοληψιες στην Αθήνα κάθε μήνα όταν έκανα ωορρηξία. Στην Αθήνα πήγαινα εγώ. Από εκεί είμαι. 

Όλα γίνονται! Ειδικά εάν βρεις κονέ με Αγγλία και υπάρχει συνεννόηση ακόμα καλύτερα. Ξέρω ότι ο γιατρός μου έχει κάνει πολλές εξωσωματικες με κοπέλες που ζουν εξωτερικο. Μην αγχώνεσαι καθόλου δηλαδή! Γίνεται πολύ συχνά! 

Φάρμακα μου έστειλε μια φορά ένας φαρμακοποιός που συνεργάζεται με το γιατρό μου. Άλλη φορά τα πήρα εγώ από Ελλάδα με παγοκυστες. Έγραψε ο γιατρός ότι δεν πρέπει να περάσουν ακτίνες και τα πήρα στην καμπίνα του αεροσκάφους. Τα έβαλαν στο ψυγείο οι αεροσυνοδοί. Στο αεροσκάφος βασικά έχω βαρέσει μέχρι και ένεση στην τουαλέτα σκέψου. Πάντα ήταν πολύ συνεργασιμοι και φιλικοί στο αεροπλάνο. Εάν έχεις ειδικό χαρτί που εξηγεί ότι είσαι σε θεραπεία υπογονονιμοτητας κλπ το σέβονται και κάνουν ότι λέει ο γιατρός. Μην σε προβληματίζει αυτό. Για πότε περίπου το σκέφτεσαι να ξεκινήσεις με το καλό?

στις πριν 16 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Ήταν πάρα πολύ περίπλοκο γιατί κάναμε 1.5 χρόνο από απόσταση. Κάναμεκαι φυσικούς κύκλους και έκανα την παρακολούθηση στην Γερμανία που ζω και πήγαινα για τις ωοληψιες στην Αθήνα κάθε μήνα όταν έκανα ωορρηξία. Στην Αθήνα πήγαινα εγώ. Από εκεί είμαι. 

Όλα γίνονται! Ειδικά εάν βρεις κονέ με Αγγλία και υπάρχει συνεννόηση ακόμα καλύτερα. Ξέρω ότι ο γιατρός μου έχει κάνει πολλές εξωσωματικες με κοπέλες που ζουν εξωτερικο. Μην αγχώνεσαι καθόλου δηλαδή! Γίνεται πολύ συχνά! 

Φάρμακα μου έστειλε μια φορά ένας φαρμακοποιός που συνεργάζεται με το γιατρό μου. Άλλη φορά τα πήρα εγώ από Ελλάδα με παγοκυστες. Έγραψε ο γιατρός ότι δεν πρέπει να περάσουν ακτίνες και τα πήρα στην καμπίνα του αεροσκάφους. Τα έβαλαν στο ψυγείο οι αεροσυνοδοί. Στο αεροσκάφος βασικά έχω βαρέσει μέχρι και ένεση στην τουαλέτα σκέψου. Πάντα ήταν πολύ συνεργασιμοι και φιλικοί στο αεροπλάνο. Εάν έχεις ειδικό χαρτί που εξηγεί ότι είσαι σε θεραπεία υπογονονιμοτητας κλπ το σέβονται και κάνουν ότι λέει ο γιατρός. Μην σε προβληματίζει αυτό. Για πότε περίπου το σκέφτεσαι να ξεκινήσεις με το καλό?

Γειά Μαγκαιβερ! Καλή χρονιά και με το καλό να έρθουν τα μωρά σου! 

Έχει μείνει η υστεροσκοπηση που θα την κάνω τον Απρίλιο μες το Πάσχα των καθολικών, καθώς δουλεύω σε σχολείο και θα έχω άδεια. Εαν η διάγνωση είναι πάλι 'δεν έχεις τίποτα, δεν έχεις σταθερό κύκλο και μην αγχώνεσαι (μπούρδες)' θα προχωρήσουμε σε εξωσωματική το καλοκαίρι. Προσπαθώ να μοω σε δημόσιο σχολείο για να έχω περισσότερη άδεια. 

Αυτό που με ανησυχεί είναι εαν μπορώ να ρυθμίσω τον κύκλο μου ώστε να μπορώ να προγραμματισω την ωοληψια. 

Ήταν η πρώτη σου εξωσωματική? Πόσο ήταν το κόστος των φαρμάκων? 

Σε ευχαριστώ, μου δίνεις δύναμη ❤️

• 2 years later...
στις On 6/6/2023 at 6:45 ΜΜ, ο/η Καιτη32 είπε:

Καλησπέρα, θα μπορουσα να σε ρωτησω σχετικα με τον γιατρο στο εξωτερικο?

Είναι παλια η δημοσίευση δεν ξέρω αν μπαίνουν ακόμα τα κορίτσια. Αναφέρεται στο στ. θ. είναι Θεσσαλονίκη στο Γένεσις by fertilia . Αν γκουγκλαρεις θα καταλάβεις.  Βρίσκεται Ελλάδα κ ειναι υπεύθυνος τώρα αν συνεργάζεται ακόμη με αγγλια κ μπορει να δώσει οδηγίες δε ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι μπορείς να τηλ. Στη κλινική κ να κάνετε ένα ραντεβού ακόμα κ μέσω σκαιπ χωρίς χρέωση είχα κάνει παλιά ένα ραντεβού κ μου έκανε καλή εντύπωση  ειχε τη διάθεση να ενημερώσει κ να βοηθήσει δε χάνεις τίποτα!

• 3 weeks later...
στις On 9/6/2023 at 9:10 ΜΜ, ο/η Zenia z είπε:

Είναι παλια η δημοσίευση δεν ξέρω αν μπαίνουν ακόμα τα κορίτσια. Αναφέρεται στο στ. θ. είναι Θεσσαλονίκη στο Γένεσις by fertilia . Αν γκουγκλαρεις θα καταλάβεις.  Βρίσκεται Ελλάδα κ ειναι υπεύθυνος τώρα αν συνεργάζεται ακόμη με αγγλια κ μπορει να δώσει οδηγίες δε ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι μπορείς να τηλ. Στη κλινική κ να κάνετε ένα ραντεβού ακόμα κ μέσω σκαιπ χωρίς χρέωση είχα κάνει παλιά ένα ραντεβού κ μου έκανε καλή εντύπωση  ειχε τη διάθεση να ενημερώσει κ να βοηθήσει δε χάνεις τίποτα!

Και εγώ έχω απορίες και ειμαι κατικοσ εξωτερικού αλλα θα κάνω προσπάθεια Ελλάδα. Και μόλις γράφτηκα εδω. Που μπορούμε να ρωτήσουμε αυτα που θέλουμε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια και εγώ το ίδιο με το αριστερό πόδι όταν πάω να σηκωθώ πονάει απο πάνω ψηλά ψηλά και δε μπορώ να κουνηθώ!! Σήμερα το πρωί που σηκ΄ώθηκα από το κρεβάτι για να πάω 8η φορά τουαλέτα (😅) πιάστηκα τελείως απο την αριστερή μεριά με χτυπούσε μέχρι το κόκκαλο χαμηλά χαμηλά και πήγαινα κουτσαίνοντας.
    • Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 
    • Είμαστε πολλές ❤️❤️❤️ θα ήμασταν πιο πολλές αν είχαμε στήριξη από επαγγελματίες υγείας κ το στενό περιβάλλον.    προσωπικά ευτυχώς το οικογενειακό περιβάλλον δεν ανακατεύεται. Κ οι επαγγελματίες υγείας που έχω είτε ήταν θετικοί είτε όχι εγώ επέλεξα αυτό που πιστεύω καλύτερα για μένα κ για τα παιδιά μου.    τώρα θηλάζω τα 2 παιδιά μου κ σε 3 μήνες το πολύ θα έρθει κ το τρίτο άρα θα τ θηλάζω κ τα τρία ❤️ ( η κόρη μου το πιο μεγάλο παιδί μου είχε κόψει τον θηλασμό τώρα στο δεύτερο τρίμηνο γιατί είχε κοπεί το γάλα μου όπως κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά τώρα που μπήκα στο τρίτο τρίμηνο κ έχω πρωτογαλα πάλι μου ζήτησε πολλές φορές να πιει. Ο γιος μου, το δεύτερο παιδί μου δεν το συζητώ δεν τον ένοιαξε καθόλου θήλαζε κ στεγνά- dry nursing- κ τώρα που ήρθε το γάλα χαμουλης 🤣🤣🤣🤣🤣).    δεν είναι πάντα εύκολο να θηλάζεις εννοείται… ούτε αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Όσες θέλουν κ μπορούν όμως καλώς το επιλέγουν ❤️❤️❤️ ο,τι μπορεί κάνει η κάθε μητέρα με βάση τις ανάγκες της οικογένειας ❤️❤️❤️ Με το καλό σε όλα τα κορίτσια της παρέας ❤️❤️❤️
    • Αχ μπράβο σας…ωχ ναι ισχύει εκεί η Λένε θα είναι ακόμα πιο δύσκολη 🔥για να δούμε τι θα δούμε 
    • Αααχχχ κορίτσι μου,καλά είμαστε...και μένα σε αυτά τα άλματα όλο αγκαλιά θέλει αλλά εντάξει θα περάσουν οι μέρες και θα ηρεμήσει πάλι...εγώ την εβδομάδα που έρχεται φοβάμαι που θα είναι η 17η που λένε ότι είναι πιο "βαριά"
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...