Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Προσπαθειες εχω κανει για την ωρα ιδιωτικα στο Ι@σω και τωρα στο Υγεια Εμβρυογ...σις. Η αιματολογος ειναι στο Ελενα π πηγα στο τμημα καθεξιν αποβολων. Ο καινούριος γιατρος μ ζητησε να ακολουθησω το πλανο της αιματολογου σχετικα με τις αντιπηκτικες δεν μ τις εδωσε προληπτικά οπως κανουν πολλοι. Εκεινος μ εδωσε μονο σαλοσπιρ με το οποίο ηταν οκ και η αιματολογος.. Το βασικο μας θεμα ηταν το σπερμα χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι μπορει το θεμα εντελει να βρισκεται στα ωαρια..απλα η πρωτη ωοληψια μ εγινε στα 35 μ κ τωρα αυτη στα 37.5.. δυστυχως αφησα κ ενα χρονο να ηρεμήσω ψυχολογικα κ να μαζέψουμε λεφτα π ισως ηταν σημαντικός.. επαναπαυτηκα κ με το οτι εχω υψηλη ΑΜΗ.. Στο θεμα του σπερματος εκτος απο ποσοτητα κινητικοτητα κ μορφολογια π ξεραμε πως υπαρχει θεμα καναμε πρωτη φορα dfi και ηταν 28%..δεν καναμε επαναληψη πριν την ωοληψια..αλλα ειδα πως η αναλυση π πηραμε για το σπερμα απο το κεντρο μαζι με τα χαρτια της εμβρυομεταφορας ηταν χειρότερα απο την τελευταια φορα σε σχεση με την ποσοτητα..δε ξερω..εκαναν μικρογονιμοποίηση κ δεν χρειαστηκε κατι επιπλεον μας ειπαν..την καναμε κ σε μια περιοδο π ο αντρας μ ειχε φουλ αγχος κ δε ξερω αν επηρέασε κ αυτο..αλλα ειχα ηδη ξεκινησει την διέγερση οταν προεκυψε.. Τωρα την Πέμπτη εχω ραντεβου με τον εξωσωματικο κ τον εμβρυολογο κ στις 3 βδομαδες απο την βιοχημικη μ ζητησε κ η αιματολογος να παω αρα σιγα σιγα πλησιαζει κ αυτο... Εσυ σε τι φαση εισαι τωρα? Σε εχω τρελανει με τα δικα μ!  
    • Εσυ όταν τα σταμάτησες εντελώς ο κύκλος σου ήταν οκ ή χάλασε? Εγώ τα πήρα για ένα μήνα μόνο και τώρα δε θα ξανά πάρω! Απλά φοβάμαι μη μου μπέρδεψε το κύκλο! 
    • Να μην ανησυχείς κορίτσι μου. Μίλα με τη γιατρό σου και θα σε ηρεμήσει. 
    • Θα την ενοχλήσω αύριο! Εγώ σήμερα είμαι 3 μέρα,περιόδο ακόμα δεν έχω! Έχω έντονους πόνους! Και αναμένω να κατέβει, αλλά αυτό με τις καφέ εκκρίσεις με ανησυχεί. 
    • Κόριτσια τελικά δεν είπα τίποτα, αλλά είναι η τελευταία φορά.. κουράστηκα να κάνω τα χατίρια και πρέπει όπως λέτε να σκεφτώ και την υγεία μας! Τη δική μου και του μπέμπη..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...