Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιδιωτική υιοθεσία

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα μετά από πολλή σκέψη και λόγω πρόβληματος υγείας αποφασίσαμε με τον σύζυγο να προβούμε σε ιδιωτική υιοθεσία 

παρακαλω θερμά οποίος γνωρίζει δικηγόρους που να ασχολούνται με ιδιωτικές υιοθεσίες στην βόρεια Ελλάδα ας μας στείλει ένα μήνυμα τα στοιχεία τους.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολύ σημαντική πληροφορία σε ευχαριστούμε Μαρία! Με το καλό τα μωράκια σου!!! Τι έχεις;
    • Ποτέ είναι ιδανικό να το κάνω;;;; Ξέρεις ;θα ρωτήσω και το γιατρό βέβαια αλλά σε περίπτωση που μου πει μην κάνεις τίποτα ρωτάω 
    • Καλησπερα! Του RSV το γραφουνε πλεον και οι γυναικολογοι. Αλλαξε τους τελευταιους μηνες. Απλα πρεπει να ξερει ειτε ο ιδιος ειτε η γραμματεας/μαια, εμενα μου ειπαν οι μαιες οτι ειναι καπως περιπλοκο να το βρεις και πρεπει να γνωριζεις. Εμενα παντως μου το εγραψαν κανονικα πριν 1μιση μηνα και δεν ειχα καμια συμμετοχη. Κανονικα κανει 205ευρω οπως λες. Ρε συ εχασες 18κιλα σε μια βδομαδα ;;; Σ Ο Κ …. δεν ενιωσες μετα τερμα αδυναμη ;;;; Εγω ειμαι 34η σε διδυμα κι εχω παρει 7… 🫣 Ξεκινησα 53 κι ειμαι 60… Βεβαια εχω ακομα δυο βδομαδες μπροστα μου.. αλλα πλεον με τετοια καουρα και πιεση στο στομαχι και τους πνευμονες αμφιβαλλω κι αν θα βαλω αλλα. Εχω που εχω διαβητη, οποτε δεν κανω ατασθαλιες, τωρα και να θελα δεν την παλευω καθολου να φαω. Ιδανικα θα ηθελα να τρωω μονο φρουτακια, αλλα δεν μπορω. Το ιδιο ειχα παθει και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που ειχα ενα παιδακι… 8ο-9ο δεν εβαλα βαρος.  Εγω θελω να ρωτησω το εξης…. Μετα..ολο αυτο το δερμα της κοιλιας , γιατι κακα τα ψεματα στα διδυμα ειναι τεραστια, σε καθε γυναικα για το σωματοτυπο και τα κυβικα της τελοσπαντων (εμενα ειναι σιγουρα τριπλασια απο οτι στην πρωτη), τι γινεται…;;;; Χανεται ποτε; επανερχεται η κοιλια στα προτερα της ;;; Πες μας εσυ που εχεις την εμπειρια. 
    • Τίποτα δεν πήρες ρε συ… Καλά κ γω στα δίδυμα δεν πήρα κιλά.. 15 συνολικά κ σε μια βδομάδα έχασα 18… Δε μπορούσα να φάω δεν πεινούσα… Τρώω τώρα αναδρομικά ότι δεν έφαγα στα μικρά. Βέβαια μου λένε πως δε μου φαίνονται τα κιλά που πήρα 🤣🤣🤣+15 πριν μια βδομάδα… Μήπως είναι κορτιζόνη κ όχι του rsv αυτό κοριτσάκι μου ;; Καλά είσαι !!! Περνάνε τα αντισώματα στο μωρό κ είναι καλυμμένο… Ο παιδίατρος μου είπε θα κολλήσει από τα μεγάλα οπότε κάνε και το rsv. Κοκκύτη είχα κάνει κ στα δίδυμα.. Απλά του rsv θα το γράψει ο πεθερός μου κ θα το κάνω εγώ να μην πληρώσουμε το 200€   
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? Εμάς από χθες η μικρή μας έχει τεντωσει. Πολύ γκρίνια και δεν ξέρει τι θέλει. Τρώει ανά 3 ωρο και το βράδυ πάλι τα ίδια. Σαν νεογέννητο. Δεν ξέρω αν είμαστε ακόμα σε αλμα και της τα σκάει ολα μαζί τώρα. Σήμερα είναι 7 εβδομάδων και 5 ημερών. Πραγματικά νομίζω θα κλάψω σήμερα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...