Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 7:26 ΜΜ, ο/η Lia5 είπε:

Τον τράχηλο εμένα τελευταία φορά μου τον μέτρησε στην αυχενική. Την περασμένη φορά που πήγα όχι. Σε καμιά 10ρια μέρες θα πάω για β επιπέδου. Έχω την εντύπωση ότι τότε τον μετράνε πάλι. 

Expand  

Ναι στην β.επιπεδου τον μετράνε σιγουρα!! Πόσο θ είσαι στην β?

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 7:22 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Και εγώ το κατάλαβα το αντράκι μου !! Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση!!! 

Σας μέτρησαν καθόλου τον τράχηλο!? Κλείσατε β επιπέδου??

Expand  

Εγώ ακόμα τίποτααααα🙄 πόσο είσαι; 

Στην αυχενική εμένα 35,00 mm ήταν.. Εσένα; 😁

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 7:31 ΜΜ, ο/η PanB είπε:

Εγώ ακόμα τίποτααααα🙄 πόσο είσαι; 

Στην αυχενική εμένα 35,00 mm ήταν.. Εσένα; 😁

Expand  

19+4 κ έχω οπίσθιο πλακούντα!! Εμένα στην αυχενική δεν το μετρήσει η τουλάχιστον δεν μ το είπε κολπικο δεν μ έκανε το γράφει κάπου ?

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 7:34 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

19+4 κ έχω οπίσθιο πλακούντα!! Εμένα στην αυχενική δεν το μετρήσει η τουλάχιστον δεν μ το είπε κολπικο δεν μ έκανε το γράφει κάπου ?

Expand  

Κι εμένα κοιλιακα το μέτρησε. Το γράφει στα χαρτιά της αυχενικής ναι, δες εκεί 😊 γτ όμως σε αγχωνει; σου είπε κάτι για τον τράχηλο; 

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 7:40 ΜΜ, ο/η PanB είπε:

Κι εμένα κοιλιακα το μέτρησε. Το γράφει στα χαρτιά της αυχενικής ναι, δες εκεί 😊 γτ όμως σε αγχωνει; σου είπε κάτι για τον τράχηλο; 

Expand  

Πώς το αναφέρει? Ναι ο δικός μ ο γιατρός μ είπε πως θα τον κοιτάξουμε κ στη. β.επιπεδου κ αν χρειαστεί θα κάνουμε περίδεση. Δεν πιστεύει πως θα χρειαστεί αλλά το παρακολουθουμε. Έχω λίγο τρομοκρατηθεί.

Δημοσίευση

@Love32 σήμερα είμαι 20+2 και μες στη βδομάδα θα μου πει ο γιατρός μου ποτέ ακριβώς θα την κάνουμε. Εμένα μου το μέτρησε κολπικά στην αυχενική. Για να σου είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα χρειαστεί, ήταν καλά. Απλώς θα το δείτε πάλι για να ξέρετε που βρίσκεστε 🙂

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 7:52 ΜΜ, ο/η Lia5 είπε:

@Love32 σήμερα είμαι 20+2 και μες στη βδομάδα θα μου πει ο γιατρός μου ποτέ ακριβώς θα την κάνουμε. Εμένα μου το μέτρησε κολπικά στην αυχενική. Για να σου είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα χρειαστεί, ήταν καλά. Απλώς θα το δείτε πάλι για να ξέρετε που βρίσκεστε 🙂

Expand  

Αυτό εύχομαι κ εγώ !! Ανχοθηκα πολύ. Γιατί προσέχω κ πάρα πολύ!! 

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 7:42 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Πώς το αναφέρει? Ναι ο δικός μ ο γιατρός μ είπε πως θα τον κοιτάξουμε κ στη. β.επιπεδου κ αν χρειαστεί θα κάνουμε περίδεση. Δεν πιστεύει πως θα χρειαστεί αλλά το παρακολουθουμε. Έχω λίγο τρομοκρατηθεί.

Expand  

Μήκος ενδοτραχηλου.. Είσαι ξάπλα; σου είπε να μην κουράζεσαι, όχι βάρη κλπ; 

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 7:59 ΜΜ, ο/η PanB είπε:

Μήκος ενδοτραχηλου.. Είσαι ξάπλα; σου είπε να μην κουράζεσαι, όχι βάρη κλπ; 

Expand  

Ώραια θα το κοιτάξω!! Όχι δεν μ είπε τίποτα κ στη δουλειά πάω κανονικά από την αρχή βέβαια είμαι σε γραφείο όχι όρθια. Κ γενικά από την αρχή μ είπε ότι έχω μια φυσιολογική ζωή κάτι π δεν άλλαξε μέχρι μ τώρα. Την Παρασκευή π με είδε μ είπε μόνο αυτό! Βάζω ένα κολπικο υπόθετο προγεστερόνης τ βράδυ κ όλα  συνεχίζουν κανονικά. Κ θα δούμε πόσο πάμε στην β π δεν μ την κάνει κ δικός μου.

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 8:02 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Ώραια θα το κοιτάξω!! Όχι δεν μ είπε τίποτα κ στη δουλειά πάω κανονικά από την αρχή βέβαια είμαι σε γραφείο όχι όρθια. Κ γενικά από την αρχή μ είπε ότι έχω μια φυσιολογική ζωή κάτι π δεν άλλαξε μέχρι μ τώρα. Την Παρασκευή π με είδε μ είπε μόνο αυτό! Βάζω ένα κολπικο υπόθετο προγεστερόνης τ βράδυ κ όλα  συνεχίζουν κανονικά. Κ θα δούμε πόσο πάμε στην β π δεν μ την κάνει κ δικός μου.

Expand  

Για δες το να μας πεις από περιέργεια.. Πάντως για να μην σου είπε να είσαι ξάπλα κλπ δεν νομίζω να έχεις θέμα 🤔 

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 8:07 ΜΜ, ο/η PanB είπε:

Για δες το να μας πεις από περιέργεια.. Πάντως για να μην σου είπε να είσαι ξάπλα κλπ δεν νομίζω να έχεις θέμα 🤔 

Expand  

Ναι θα το αύριο γιατί τώρα έβαλα αυτό δεν μπορώ να σηκωθώ 😋 και θα σας στείλω .Κ εγώ έτσι πιστεύω αν.πιατευε ότι είναι κάτι σοβαρό δεν θα περίμενε την β έτσι δν ειναι ? Θα είχε λάβει κάποια μέτρα?

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 8:09 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Ναι θα το αύριο γιατί τώρα έβαλα αυτό δεν μπορώ να σηκωθώ 😋 και θα σας στείλω .Κ εγώ έτσι πιστεύω αν.πιατευε ότι είναι κάτι σοβαρό δεν θα περίμενε την β έτσι δν ειναι ? Θα είχε λάβει κάποια μέτρα?

Expand  

Ναι εννοείται.. Οπότε μην αγχώνεσαι τζάμπα 😂

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 8:28 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Άντε να δούμε!! Να περάσουν οι μέρες. Συνεχίζω να προσέχω. Και βλέπουμε. Εσύ πως είσαι?

Expand  

Μία χαρά 😂 λίγες καούρες έχω μερικές φορές κατά τ άλλα τπτ😁👌 έχω ραντεβού σε περίπου 3 εβδομάδες και φαντάζομαι θα κλείσω κ την β επιπέδου μετά.. Ξεκίνησα σίδηρο κ μαγνήσιο γτ κάνει συσπάσεις η μήτρα μου, το είδαμε κ στην αυχενική και στον τελευταίο υπέρηχο οπότε είπαμε να πάρω επειδή θηλάζω κιόλας για σιγουριά. Περιμένω να ακούσω το μωράκι μπας κ το συνειδητοποιήσω ότι έρχεται 😜

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 8:02 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Expand  

Υπόθετο προγεστερόνης κι εγώ παίρνω 😖 Εσύ γιατί;

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 9:01 ΜΜ, ο/η Lia5 είπε:

Υπόθετο προγεστερόνης κι εγώ παίρνω 😖 Εσύ γιατί;

Expand  

Καλήμερα.Για τον τράχηλο μ το έδωσε για ενίσχυση!! Όπως το βάζεις το επόμενο πρωί έχεις κ στο εσώρουχο και στην τουαλέτα?νομίζω πως όλο φεύγει :(

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2021 at 8:38 ΜΜ, ο/η PanB είπε:

Μία χαρά 😂 λίγες καούρες έχω μερικές φορές κατά τ άλλα τπτ😁👌 έχω ραντεβού σε περίπου 3 εβδομάδες και φαντάζομαι θα κλείσω κ την β επιπέδου μετά.. Ξεκίνησα σίδηρο κ μαγνήσιο γτ κάνει συσπάσεις η μήτρα μου, το είδαμε κ στην αυχενική και στον τελευταίο υπέρηχο οπότε είπαμε να πάρω επειδή θηλάζω κιόλας για σιγουριά. Περιμένω να ακούσω το μωράκι μπας κ το συνειδητοποιήσω ότι έρχεται 😜

Expand  

Καλημέρα! Θηλάζεις κιολλας?? Μπράβο εγώ ούτε για δουλειά δεν θέλω να πάω είμαι πολύ χεστρου!! Κ εγώ παίρνω 2 Μαγνησία σίδηρο ασβέστιο βιταμίνες κ την προγεστερόνη!! Κοίταξα τώρα το πρωί την αυχενική κ δεν έχει μετρήσει τον τράχηλο!! Καλά δεν μ άρεσε εμένα αυτός!!!!έχω νευριάσει πολύ. 

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2021 at 5:53 ΠΜ, ο/η Love32 είπε:

Καλημέρα! Θηλάζεις κιολλας?? Μπράβο εγώ ούτε για δουλειά δεν θέλω να πάω είμαι πολύ χεστρου!! Κ εγώ παίρνω 2 Μαγνησία σίδηρο ασβέστιο βιταμίνες κ την προγεστερόνη!! Κοίταξα τώρα το πρωί την αυχενική κ δεν έχει μετρήσει τον τράχηλο!! Καλά δεν μ άρεσε εμένα αυτός!!!!έχω νευριάσει πολύ. 

Expand  

Ναι πάω για ταντεμ όπως όλα δείχνουν 😂 

Χμ.. Γτ δεν παίρνεις το γιατρό σου να σου φύγει η ιδέα; 

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2021 at 6:00 ΠΜ, ο/η PanB είπε:

Ναι πάω για ταντεμ όπως όλα δείχνουν 😂 

Χμ.. Γτ δεν παίρνεις το γιατρό σου να σου φύγει η ιδέα; 

Expand  

Με τον γιατρό μίλησα την Παρασκευή μ είπε αυτά κ σ είπα! Ήταν ήρεμος δηλαδή κ καθησυχάστικος.Απλά εγώ ξέρεις ψάχνονται π δεν θα έπρεπε.

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2021 at 6:19 ΠΜ, ο/η Love32 είπε:

Με τον γιατρό μίλησα την Παρασκευή μ είπε αυτά κ σ είπα! Ήταν ήρεμος δηλαδή κ καθησυχάστικος.Απλά εγώ ξέρεις ψάχνονται π δεν θα έπρεπε.

Expand  

Ηρέμησε τότε! 😂 Μία χαρά είναι το μωράκι σου.. Δες τπτ από ψωνια για να ξεχαστεις 😂 πήρες τπτ; 😁

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2021 at 5:53 ΠΜ, ο/η Love32 είπε:

Expand  

Καλημέρα! Ούτε εμένα γράφει τπτ στην αυχενική,προφανώς κ σε μένα δεν μετρήθηκε ο τράχηλος αλλά η γυναικολόγος μου είχε πει ότι είναι μια χαρά. Μην αγχώνεσαι αν υπήρχε πρόβλημα θα στο είχε πει ο γιατρός σου. Κ εγώ κατάλαβα το μωράκι μου τις δύο τελευταίες μέρες με σιγουριά το λέω πια! 😁🤭✌️

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2021 at 7:08 ΠΜ, ο/η Μαριλου1 είπε:

Καλημέρα! Ούτε εμένα γράφει τπτ στην αυχενική,προφανώς κ σε μένα δεν μετρήθηκε ο τράχηλος αλλά η γυναικολόγος μου είχε πει ότι είναι μια χαρά. Μην αγχώνεσαι αν υπήρχε πρόβλημα θα στο είχε πει ο γιατρός σου. Κ εγώ κατάλαβα το μωράκι μου τις δύο τελευταίες μέρες με σιγουριά το λέω πια! 😁🤭✌️

Expand  

Τελευταία έμεινα 🤣

Δημοσίευση
  στις On 23/12/2020 at 8:19 ΠΜ, ο/η Μαριλου1 είπε:

@Lia5 7/8 αγοράκι

@Love32 12/8 αγοράκι

@AlKate 14/8 αγοράκι

@Lia89 15/8 κοριτσάκι

@anna90  16/8 αγοράκι

@Μαριλου1 26/8 κοριτσάκι

@PanB 8/9 αγοράκι

Expand  

Καλε και εγω ειμαιι 24/8 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν ξέρω αν σχετίζεται...αλλά πάντως μην πατάς το στήθος σου γιατί προκαλείς παραγωγή γάλακτος....τώρα αν είναι πρησμένο και βλέπεις δυσφορία να μιλήσεις με τον γυναικολόγο να δεις πως να το σταματήσεις....μην πάθεις καμία μαστίτιδα! Μακάρι να δεις θετικό τεστ 🙏😊
    • 6 δόντια 7 μηνών?! Ορε μπράβο! Εμένα 8, μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα 😅 Και γενικά περνάμε ένα μαρτύριο κάθε φορά που είναι να βγει δόντι. Τα βγάζει πολύ αργά  @Elli13 κουκλίτσα η Λυδία σας 😁 Κι εμάς έτσι, λίγα μαλλάκια, μετά από 16 μηνών πήραν φόρα και μακραίνουν 😊😊😊 Ποπο έφτασες στη μέση της 2ης εγκυμοσύνης 😊 Έχεις κλείσει για Β επιπέδου;
    • Κορίτσια μου τι κάνετε;; Τα ΣΚ χάνομαι γιατί δεν μπαίνω από το κινητό πολύ συχνά, πιο πολύ με βολεύει το pc στο γραφείο..!! 😅 Πως τα περάσατε;; Εγώ το Σάββατο το πρωί είχα ξανά επαφή με το σύζυγο, αλλά βρε κορίτσια βλέπω πως το θέμα παιδί όλους αυτούς τους μήνες τον έχει κάπως επηρεάσει στο ψυχολογικό κομμάτι με αποτέλεσμα η απόδοση να μην είναι αυτή που "θα έπρεπε" να είναι.. δηλαδή δεν ήταν έτσι πριν ανακαλυφθεί το πρόβλημα.. πφ! τέλος πάντων ελπίζω σιγά σιγά να μπορέσει να επανέλθει στης εργοστασιακές ρυθμίσεις.  Εγώ σε άλλα νέα με το που είχα την επαφή το Σάββατο, σήμερα είχα συμπτώματα ουρολήμοξης.. ευτυχώς έχω τα χαπάκια μου γι' αυτό τη δουλειά και προλαβαίνω την ταλαιπωρία.. αλλά είχα καιρό η αλήθεια να τα χρειαστώ.. μάλλον τώρα είναι πιο ευαίσθητη η περιοχή και γι' αυτό το λόγο συνέβει αυτό. Τεσπα! ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα. Έχω βέβαια και κάποια πονάκια στην περιοχή τα οποία δεν μπορώ να προσδιορίσω. Θέλω να ρθει η περίοδος να δω που βαδίζουμε γενικότερα. Την Παρασκευή είχα και το ραντεβού με τον αιματολόγο. Σε γενικές γραμμές ο άνθρωπος συμφώνησε με την άποψη του εξωσωματικού ότι δεν χρειάζεται να μπω σε διαδικασία εξετάσεων για θρομβοφιλία γιατί δεν έχω ιστορικό, ούτε στην οικογένεια γενικότερα, και κατά πάσα περίπτωση η αποβολή ήταν τυχαίο γεγονός. Να πάω σε δεύτερη εξωσωματική χωρίς πρόβλημα και να ακολουθήσω το πρωτόκολλο που θα μου δώσει ο εξωσωματικός χωρίς πρόβλημα, είτε είναι με αντιπικτικά είτε όχι. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω δύο αυτή τη φορά για μεγιστοποίηση επιτυχίας. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω προεμφυτευτικό στα ήδη ξατεψυγμένα πριν τα βάλω για να μην έχω ξανά αυτή την ταλαιπωρία με εμφυτεύσεις και αποβολές..
    • Άσε με!!! Το βλέπω και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα να το σταματήσω. Σκέψου εχθές έγινε 7 μηνών, έχει ήδη βγάλει 6 δόντια και στέκεται όρθια πια μόνη της! Υγ. Ελπίζω κι εύχομαι να με αξιώσει κι εμένα κάποια στιγμή ο Θεός να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδάκι. Αν και νομίζω πως το χάνω σιγά σιγά αυτό το τραίνο!
    • Κορίτσι μου έχω να γράψω πολύ καιρό και μπαίνοντας να γράψω είδα πρώτο το μήνυμα σου…μην βαζεις τον εαυτό σου σε αυτή τη διαδικασία, να νιώθεις τύψεις επειδή κάποιος σου είπε κάτι, είσαι η μαμά της και ξέρεις καλύτερα τι είναι το καλύτερο για εσάς. Για να σου το εδειξε η παιδίατρος που είναι ειδικός κάτι θα ξέρει παραπάνω από τον κάθε άνθρωπο που θα σου πει την δική του άποψη. Νομίζω όλοι μα όλοι χρησιμοποιούμε αυτή την στάση για το ρέψιμο είναι η πιο αποτελεσματική, εγώ προσωπικά του έχω μια ελαφριά κλήση προς τα μπρος ώστε όντως να μην πηγαίνει πολύ πίεση στην σπονδυλική στήλη που δεν κάνει. Για το πλάι εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει όχι για λόγους ασφαλείας όχι για το αν θα πάθει κάτι επειδή είναι κουλουριαμσενα και έτσι από την πρώτη μέρα τον έβαζα στην πλάτη μόνο. (Όταν τον βάζω στο πλάι μέσα στην ημέρα κάνει τους καλύτερους ύπνους) Όσο για το φασκιωμα το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό! Εμένα ο δικός μου αν πας να τον τυλίξεις οριακά θα σε δαγκώσει θέλει τα χέρια ελεύθερα, όμως αν χτυπιέται του βάζω το love to dream swaddle που είναι με τα χεράκια πάνω, ηρεμεί και τον παίρνει ο ύπνος. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό και η κάθε μαμά ξέρει τι να κάνει για το μωρό της μην βασανίζεσαι άδικα ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...