Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mariasmommy είπε:

Κοριτσια εμενα ειχε παει ο άντρας μου και τα έκανε μολις ειχε κάνει την αίτηση για το λοχειας αν θυμάμαι καλά και με το συμπληρωματικο ήταν ακριβώς οσο θα ήταν και ο μισθός μου αν δούλευα!

@Σταυρι να υπολογίζεις 30 μέρες στο μήνα ή όσες εχει τέλος πάντων γιατι πληρώνεσαι και τις Κυριακές και όλα. 

Αα οποτε δεν πρεπει να περιμενουμε να πληρωθει το λοχειας για να γινει η αιτηση για το συμπληρωματικο;

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αα οποτε δεν πρεπει να περιμενουμε να πληρωθει το λοχειας για να γινει η αιτηση για το συμπληρωματικο;

Αν θυμάμαι καλά όχι!μόλις καταθέσετε τα χαρτιά μπορείτε να πάτε να τα κάνετε και στον οαεδ!εμενα σε μια μέρα τα ειχε κάνει ο άντρας μου πριν ένα μιση χρόνο.επισης στο ικα μας είχαν πει ότι με αυτά τα χαρτιά θα πάτε στον οαεδ για το συμπληρωματικο επιδομα...τώρα σε εσάς γιατι κάνουν νούμερα δεν ξέρω!ειναι περίεργοι η αλήθεια είναι!εγω ας πούμε τώρα ρώτησα αν μπορούν να μου πουν αν έχω συμπληρώσει τα 200 ενσημα (γιατι ειμαι σε αναρρωτική)και δεν μου λένε θα δούμε λεει τότε και αν δε τα συμπληρώνεις δεν θα πάρεις τίποτα. Δλδ ποσο δύσκολο τους ειναι να μου πουν ναι τα έχεις ή σου λείπουν τόσα ένσημα;;;και δεν ξέρω που θα το μάθω και σίγουρα...

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mariasmommy είπε:

Αν θυμάμαι καλά όχι!μόλις καταθέσετε τα χαρτιά μπορείτε να πάτε να τα κάνετε και στον οαεδ!εμενα σε μια μέρα τα ειχε κάνει ο άντρας μου πριν ένα μιση χρόνο.επισης στο ικα μας είχαν πει ότι με αυτά τα χαρτιά θα πάτε στον οαεδ για το συμπληρωματικο επιδομα...τώρα σε εσάς γιατι κάνουν νούμερα δεν ξέρω!ειναι περίεργοι η αλήθεια είναι!εγω ας πούμε τώρα ρώτησα αν μπορούν να μου πουν αν έχω συμπληρώσει τα 200 ενσημα (γιατι ειμαι σε αναρρωτική)και δεν μου λένε θα δούμε λεει τότε και αν δε τα συμπληρώνεις δεν θα πάρεις τίποτα. Δλδ ποσο δύσκολο τους ειναι να μου πουν ναι τα έχεις ή σου λείπουν τόσα ένσημα;;;και δεν ξέρω που θα το μάθω και σίγουρα...

Τι να πω κοριτσι μου δεν ξερω, εμενα σε ολη την εγκυμοσυνη που εμαι με αναρρωτικες πριν δλδ ξεκινησει η κανονικη αδεια με εχουν ταλαιπωρηση απιστευτα πολυ, ολο εβγαζαν θεματα του αντρα μου καθε φορα που πηγαινε ο καημενος και αλλο προβλημα, να πρεπει να παιρνω τηλ στη δουλεια να εξηγω τι ακριβως θελουν να καθυστερουν κ αυτοι, ενας χαααμος πραγματικα!!! Αφου λεω να τελειωσουν και τα χαρτια του επιδοματος και να μη τους ξαναχρειαστω για χρονια Παναγια μου! Οποτε δεν μου φαινεται περιεργο που δεν σου λενε κατι τοσο απλο, ειναι απλα απαραδεκτοι! Ο εργοδοτης σου μηπως μπορει να σου πει πιο ευκολα για τα ενσημα σου;

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Τι να πω κοριτσι μου δεν ξερω, εμενα σε ολη την εγκυμοσυνη που εμαι με αναρρωτικες πριν δλδ ξεκινησει η κανονικη αδεια με εχουν ταλαιπωρηση απιστευτα πολυ, ολο εβγαζαν θεματα του αντρα μου καθε φορα που πηγαινε ο καημενος και αλλο προβλημα, να πρεπει να παιρνω τηλ στη δουλεια να εξηγω τι ακριβως θελουν να καθυστερουν κ αυτοι, ενας χαααμος πραγματικα!!! Αφου λεω να τελειωσουν και τα χαρτια του επιδοματος και να μη τους ξαναχρειαστω για χρονια Παναγια μου! Οποτε δεν μου φαινεται περιεργο που δεν σου λενε κατι τοσο απλο, ειναι απλα απαραδεκτοι! Ο εργοδοτης σου μηπως μπορει να σου πει πιο ευκολα για τα ενσημα σου;

Αχ τι να πεις......Ρώτησα και εκεί δεν ξέρουν ακριβώς ποια ενσημα πιάνει το ικα....γιατι ειναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου .ακόμα και σε λογιστή που ρώτησα δεν ήξεραν να μου πουν σίγουρα..

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mariasmommy είπε:

Αχ τι να πεις......Ρώτησα και εκεί δεν ξέρουν ακριβώς ποια ενσημα πιάνει το ικα....γιατι ειναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου .ακόμα και σε λογιστή που ρώτησα δεν ήξεραν να μου πουν σίγουρα..

Καταλαβα!! Εε θα αναγκαστουν να σου πουν οταν πας!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καταλαβα!! Εε θα αναγκαστουν να σου πουν οταν πας!!

Όταν φτασει ο καιρός και μου πουν αν δεν τα πιάνω τα ενσημα δεν θα πληρωθώ τίποτα....εκεί είναι το θέμα ...ελπίζω να βρω άκρη μέχρι τότε και αν χρειαστεί να επιστρέψω για λογο στοη δουλειά να προλάβω να το κανω

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mariasmommy είπε:

Όταν φτασει ο καιρός και μου πουν αν δεν τα πιάνω τα ενσημα δεν θα πληρωθώ τίποτα....εκεί είναι το θέμα ...ελπίζω να βρω άκρη μέχρι τότε και αν χρειαστεί να επιστρέψω για λογο στοη δουλειά να προλάβω να το κανω

Αα καταλαβα!! Δες αν μπορεις απο το efka.gov να αναζητησειε ποσα ενσημα εχεις, εχω την εντυπωση οτι καπου μπορουμε να τα βρουμε μεσω ιντερνετ! Ελπιζω να βρεις ακρη κοριτσι μου, δυστυχως αντι να μας διευκολυνουν μας ταλαιπωρουν!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αα καταλαβα!! Δες αν μπορεις απο το efka.gov να αναζητησειε ποσα ενσημα εχεις, εχω την εντυπωση οτι καπου μπορουμε να τα βρουμε μεσω ιντερνετ! Ελπιζω να βρεις ακρη κοριτσι μου, δυστυχως αντι να μας διευκολυνουν μας ταλαιπωρουν!

Τα έχω βρει και εγώ νομίζω πως τα έχω συμπληρώσει από ότι βλέπω!άνοιξα και ένα θέματακι μήπως ξέρει κάποια κοπέλα αν ασχολείται και μπορέσει να μου πει σίγουρα.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mariasmommy είπε:

Τα έχω βρει και εγώ νομίζω πως τα έχω συμπληρώσει από ότι βλέπω!άνοιξα και ένα θέματακι μήπως ξέρει κάποια κοπέλα αν ασχολείται και μπορέσει να μου πει σίγουρα.

Αα ωραια τελεια!!

• 10 months later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους….ίσως είναι λίγο νωρίς όμως σχετικά με το δώρο Χριστουγέννων…βρίσκομαι σε αναρρωτική από τον Αύγουστο και οι 56 ημέρες ξεκινάνε αρχές Φλεβάρη…αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να περιμένω και την επιτροπή-πληρωμή του Δεκέμβρη για να κάνω την αίτηση ή και του Ιανουαρίου; Επίσης για το διάστημα πριν τον Αύγουστο βάζει ο εργοδότης κανονικά το δικό του μερίδιο σωστά; Ευχαριστώ 

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Ellie30 είπε:

Καλησπέρα σε όλους….ίσως είναι λίγο νωρίς όμως σχετικά με το δώρο Χριστουγέννων…βρίσκομαι σε αναρρωτική από τον Αύγουστο και οι 56 ημέρες ξεκινάνε αρχές Φλεβάρη…αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να περιμένω και την επιτροπή-πληρωμή του Δεκέμβρη για να κάνω την αίτηση ή και του Ιανουαρίου; Επίσης για το διάστημα πριν τον Αύγουστο βάζει ο εργοδότης κανονικά το δικό του μερίδιο σωστά; Ευχαριστώ 

Καλησπέρα κοριτσι μου, για να κανεις την αίτηση στο ΙΚΑ θα πρέπει να έχεις πληρωθεί και την αναρρωτική του Δεκέμβρη αλλιως θα βγάλουν μόνο για όσες έχεις πληρωθεί το ποσο, έχεις περιθώριο 6 μηνες να κανεις την αίτηση οποτε καλύτερα να περιμένεις να τα πάρεις ολα, θα παρεις κ απο τον εργοδότη ότι σου αναλογεί ξεχωριστά ναι!

Δημοσίευση
στις On 31/10/2021 at 9:26 ΜΜ, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου, για να κανεις την αίτηση στο ΙΚΑ θα πρέπει να έχεις πληρωθεί και την αναρρωτική του Δεκέμβρη αλλιως θα βγάλουν μόνο για όσες έχεις πληρωθεί το ποσο, έχεις περιθώριο 6 μηνες να κανεις την αίτηση οποτε καλύτερα να περιμένεις να τα πάρεις ολα, θα παρεις κ απο τον εργοδότη ότι σου αναλογεί ξεχωριστά ναι!

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
    • Σ ευχαριστώ πολύ εμένα είχε αρχίσει με μπουρμπουληθρες 14 εβδομάδες και κάτι πλέον ρίχνει μικρές κλωτσιτσες που και που 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...