Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ουρολειμωξη στην 9η βδομάδα

Recommended Posts

Έκανα εξετάσεις ούρων κ μου βρήκαν πολλους μικρό οργανισμούς. Έκανα καλλιέργεια ούρων σήμερα!έχει πάθει κάποια ουρολειμωξη στημ εγκυμοσυνη? Γνωρίζει στο περίπου τι θα γίνει με φάρμακα? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Dorina είπε:

Έκανα εξετάσεις ούρων κ μου βρήκαν πολλους μικρό οργανισμούς. Έκανα καλλιέργεια ούρων σήμερα!έχει πάθει κάποια ουρολειμωξη στημ εγκυμοσυνη? Γνωρίζει στο περίπου τι θα γίνει με φάρμακα? 

Καλησπερα.. Δεν έχω πάθει αλλά ξέρω λίγο πολύ. Θα σου δώσει αντιβίωση ο γυναικολόγος. Κάποιες μπορείς να τις πάρεις και στην εγκυμοσυνη. Εγώ ας πούμε προληπτικά μου είχε δώσει στην αρχή της εγκυμοσύνης ο αιματολογος αντιβίωση λόγο προηγουμένων ατυχιων

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Καλησπερα.. Δεν έχω πάθει αλλά ξέρω λίγο πολύ. Θα σου δώσει αντιβίωση ο γυναικολόγος. Κάποιες μπορείς να τις πάρεις και στην εγκυμοσυνη. Εγώ ας πούμε προληπτικά μου είχε δώσει στην αρχή της εγκυμοσύνης ο αιματολογος αντιβίωση λόγο προηγουμένων ατυχιων

Όταν λες ατυχίων εννοείς απόβολών ?

Εγώ πρώτη φορά στην ζωή μου από ότι γνωρίζω έχω κάνει ουρολειμωξη. Λες να σχετίζεται με την εγκυμοσύνη η με τα πολλά φάρμακα που παίρνω? Γιατί λογο εξωσωματικής κ προηγούμενης αποβολής από φυσιολογικη συλληψη παίρνω προληπτικά φάρμακα. Μου έκανε εντύπωση που έχω μικρόβια. .

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Dorina είπε:

Όταν λες ατυχίων εννοείς απόβολών ?

Εγώ πρώτη φορά στην ζωή μου από ότι γνωρίζω έχω κάνει ουρολειμωξη. Λες να σχετίζεται με την εγκυμοσύνη η με τα πολλά φάρμακα που παίρνω? Γιατί λογο εξωσωματικής κ προηγούμενης αποβολής από φυσιολογικη συλληψη παίρνω προληπτικά φάρμακα. Μου έκανε εντύπωση που έχω μικρόβια. .

Ναι είναι πιο εύκολο τώρα στην εγκυμοσυνη να πάθουμε ουρολοιμωξη.. 

Ναι μια βιοχημικη και μια αποβολή 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Clairy. είπε:

Ναι είναι πιο εύκολο τώρα στην εγκυμοσυνη να πάθουμε ουρολοιμωξη.. 

Ναι μια βιοχημικη και μια αποβολή 

Εύχομαι να έχεις μια εύκολη κ ομαλή εγκυμοσυνη 😍

Είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικα η αποβολή. .λογικά θα μου  δώσει κ εμένα αντιβιωση..βαρέθηκα να παίρνω τόσα φάρμακα! 😣Μακαρι να μην χρειαστεί να ξανά πάρω κάτι έξτρα. .

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Dorina είπε:

Εύχομαι να έχεις μια εύκολη κ ομαλή εγκυμοσυνη 😍

Είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικα η αποβολή. .λογικά θα μου  δώσει κ εμένα αντιβιωση..βαρέθηκα να παίρνω τόσα φάρμακα! 😣Μακαρι να μην χρειαστεί να ξανά πάρω κάτι έξτρα. .

Όλα είναι για τα μωράκια μας.. Αυτό να σκέφτεσαι.. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Όλα είναι για τα μωράκια μας.. Αυτό να σκέφτεσαι.. 

Αυτό σκέφτομαι Και μπορώ κ συνεχίζω χαρούμενη  με χάλια στομάχι κ από τα φάρμακα κ από την εγκυμοσύνη  ..να κάνουμε το σταυρό μας που μπορέσαμε να τα έχουμε! 😊😇🤗

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Dorina είπε:

Αυτό σκέφτομαι Και μπορώ κ συνεχίζω χαρούμενη  με χάλια στομάχι κ από τα φάρμακα κ από την εγκυμοσύνη  ..να κάνουμε το σταυρό μας που μπορέσαμε να τα έχουμε! 😊😇🤗

Ακριβώς ❤️

στις On 11/12/2020 at 3:19 ΜΜ, ο/η Dorina είπε:

Καλησπέρα κ από μένα! Εγώ είμαι στην 11η εβδομάδα περίπου στην 9η κ εγώ έπαθα ουρολοιμωξη, συμβαίνει συχνά στις εγκύους μη σε αγχώνει.. μου πήραν καλλιέργεια, κ έκανα κ αντιβιωγραμμα το οποίο δείχνει ποιες αντιβιωσεις σε πιάνουν.. Εμένα μου έδωσε η γυναικολογος μου zinadol για μια εβδομάδα είναι κ επειδή δεν μπορούσα να τρώω πρόβεια γιαούρτια για τους μύκητες μου έδωσε προβιωτικα σε αμπουλες όμως όχι χάπια.. που μάλλον δε με έπιασαν γιατί είχα φαγούρα.. αλλά πέρασε μετά από 4-5 μέρες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...