Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μικρό έμβρυο φυσιολογικός αμνιακός σακος

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι. Σήμερα πήγα στο γυναικολόγο. Είμαι 6 εβδομάδων κ 4 μέρες αλλά το έμβρυο ειναι υπερβολικά μικρό ούτε καν καρδούλα δεν είδαμε τίποτα ενώ θα πρεπε μου πε κάτι να βλέπαμε στης 6 εβδομάδες. Έχει συμβεί σε καμία; σε μια βδομάδα θα πάω πάλι. Χοριακη έκανα σήμερα θα μαθω απόγευμα η αυριο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Χρυσή30 είπε:

Καλησπέρα και πάλι. Σήμερα πήγα στο γυναικολόγο. Είμαι 6 εβδομάδων κ 4 μέρες αλλά το έμβρυο ειναι υπερβολικά μικρό ούτε καν καρδούλα δεν είδαμε τίποτα ενώ θα πρεπε μου πε κάτι να βλέπαμε στης 6 εβδομάδες. Έχει συμβεί σε καμία; σε μια βδομάδα θα πάω πάλι. Χοριακη έκανα σήμερα θα μαθω απόγευμα η αυριο

Καλησπέρα κοπέλα μου εγω όταν πήγα στον γιατρο για να ακούσω καρδουλα κ να το δω ήταν στην 7η βδομάδα προς 8η  .τι σου είπε ο γιατρός? Εγώ στην 6η βδομαδα είχα δει μόνο σάκο με εμβρυάκα στοίχεία ..δεν νομίζω να είναι ανησυχητικο. .

Ο σάκος είναι 6 εβδομάδων κ 4 ημερών αλλά το έμβρυο καμία σχέση. Φαίνεται πολύ μικρότερο σχεδόν καθολου

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Dorina είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου εγω όταν πήγα στον γιατρο για να ακούσω καρδουλα κ να το δω ήταν στην 7η βδομάδα προς 8η  .τι σου είπε ο γιατρός? Εγώ στην 6η βδομαδα είχα δει μόνο σάκο με εμβρυάκα στοίχεία ..δεν νομίζω να είναι ανησυχητικο. .

Ο σάκος φαίνεται ότι είναι 6 εβδομάδων κ 4 ημερών αλλά το έμβρυο καμία σχέση. Φαίνεται πολύ μικρότερο σχεδόν καθολου😐😔

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Dorina είπε:

Επίσης το στήθος μ πλέον δεν πονάει ούτε ορισμένο είναι. Ούτε αναγούλες πια τίποτα. Μόνο λίγη συχνοουρια σαν να μην είμαι έγκυος νοιώθω.περσι είχα ξανά μείνει αλλά απεβαλα.Κ τα συμπτώματα που είχα ήταν πενταπλα. Αυτήν την φορά δν νοιώθω σχεδόν τιποτα

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Χρυσή30 είπε:

Επίσης το στήθος μ πλέον δεν πονάει ούτε ορισμένο είναι. Ούτε αναγούλες πια τίποτα. Μόνο λίγη συχνοουρια σαν να μην είμαι έγκυος νοιώθω.περσι είχα ξανά μείνει αλλά απεβαλα.Κ τα συμπτώματα που είχα ήταν πενταπλα. Αυτήν την φορά δν νοιώθω σχεδόν τιποτα

Κ εγώ είχα κάνει αποβολη και τώρα με έχει ο γιατρός απ πολύ κοντά. ..

Γιατί απέβαλες έμαθες αιτία. .?

Εγώ ότι είχα το έφτιαξα. .δλδ θυροείδη.υδροσαλπιγγες. κάνω κ αντιπτακτικές προληπτικά.παίρνω κορτιζονη prezolon. Έχεις ψαχτεί?πρόσεχε αν κ δεν νομίζω να έχεις θεμα. Έχεις πονους η αίμα? Από εκεί θα καταλάβεις ότι κάτι πάει στραβά! 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Χρυσή30 είπε:

Ο σάκος φαίνεται ότι είναι 6 εβδομάδων κ 4 ημερών αλλά το έμβρυο καμία σχέση. Φαίνεται πολύ μικρότερο σχεδόν καθολου😐😔

Εγώ όταν είχα πάει στην 6 βδομαδα είχα πάει με την ιδέα ότι θα δω μωρό κ θα ακούσω καρδιά. .κ μου λέει ο γιατρός ότι είναι πολύ νωρίς. Ο σάκος είχα κάποια μικρά κομματάκια μέσα που ήταν τα εμβρυάκα στοίχεία. .είναι πολύ μικρό το έμβρυο. .στην 8 βδομάδα το είδα σχεδόν σαν μωράκι χεράκια ποδαράκια. .αν ο γιατρός σου ειπε μην ανησυχείς δεν εχεις θέμα. .οι ανακατοσουρες είναι συνήθως από την αυξημένη προγεστερονη. Μετά απ την 5η βδομάδα άρχισα τις ενακατοσουρες μη σου πω 6η.να ακούς τον γιατρό ξέρει καλύτερα! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Χρυσή30 είπε:

Βρε αγάπη μου γιατί τόσο άγχος και το μυαλό στο κακο ο γιατρός πως σου είπε δηλαδή ότι το έμβρυο είναι πολύ μικρό είναι δυνατόν τι μικρό αφού στις 6 εβδομάδες μετά βίας βλέπεις σάκο σε παρακαλω να πάρεις άλλη γνώμη

στις πριν 5 ώρες, ο/η Penny89 είπε:

Βρε αγάπη μου γιατί τόσο άγχος και το μυαλό στο κακο ο γιατρός πως σου είπε δηλαδή ότι το έμβρυο είναι πολύ μικρό είναι δυνατόν τι μικρό αφού στις 6 εβδομάδες μετά βίας βλέπεις σάκο σε παρακαλω να πάρεις άλλη γνώμη

Θα περιμένω μια βδομαδα κ θα σας πω νέα.Μεχρι τότε συνεχίζω. Δν θα το σκεφτομαι αρνητικα

στις On 11/12/2020 at 3:25 ΜΜ, ο/η Dorina είπε:

Κ εγώ είχα κάνει αποβολη και τώρα με έχει ο γιατρός απ πολύ κοντά. ..

Γιατί απέβαλες έμαθες αιτία. .?

Εγώ ότι είχα το έφτιαξα. .δλδ θυροείδη.υδροσαλπιγγες. κάνω κ αντιπτακτικές προληπτικά.παίρνω κορτιζονη prezolon. Έχεις ψαχτεί?πρόσεχε αν κ δεν νομίζω να έχεις θεμα. Έχεις πονους η αίμα? Από εκεί θα καταλάβεις ότι κάτι πάει στραβά! 

Καλημέρα🙂. Ο λόγος ήταν η πολύ δουλειά. Δν μιλάω απλά για μια εργασία καρέκλας π κ αυτό κουραστικό είναι αλλά έπρεπε να κρατήσω ένα pool bar ξενοδοχείο μονη μου.Σηκωνα βάρη πάνω κάτω σκαλιά κούραση ξεχνουσα να πάω τουαλέτα ήμουν στης πρώτες εβδομάδες οπότε νόμιζα ότι μπορώ να κάνω τα πάντα.ελεγα δν είμαι άρρωστη μπορώ να τα κάνω ακόμα.Γιατι μ λέγαν κ οι καμαριέρες εμείς δουλεύαμε σήκωμα με κ βάρη. Αλλά ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός από εξετάσεις ήμουν καθαρή.απλά αυτήν φορά έμεινα χωρίς να το επιδιώξουμε.Τα χάσαμε κ οι δύο για το πως έμεινα 😅 ενώ πρόσεχαμε γιατί οι καταστάσεις πλέον είναι δυσκολες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...