Μετάβαση σε περιεχόμενο

5η εβδομάδα κύησης κ άγχος

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα...είμαι πρώτη φορά έγκυος κ έχω πολύ άγχος.Ειχα άγχος για το ποσο θα βγει η χοριακη έπειτα για τον πρώτο υπέρηχο που είδαμε σάκο κ τώρα περιμένω τον δεύτερο για να ακούσουμε καρδούλα.Ολη μέρα σκέφτομαι τι θα κάνω αν κάτι δεν πάει καλά.Εσεις γνωρίζεται ποτε ακριβως ακούμε καρδιά κ πως διαχειρίζεστε το άγχος σας;;;επίσης έχω μύκητες κ ο γιατρός μου είπε να μην πάρω τπτ το πρώτο τρίμηνο.Αυτο που με ανησυχεί είναι πως δεν έχω κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Δικαιολογημένα αγχώνεσαι και σε κάθε επίσκεψη και εξέταση το άγχος θα υπάρχει. Όμως προσπάθησε να το ελέγχεις. Όλα καλά θα πάνε και να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού σου. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου. Σου εύχομαι με το καλό!!!

στις πριν 10 ώρες, ο/η mimimimi είπε:

Κορίτσια καλησπέρα...είμαι πρώτη φορά έγκυος κ έχω πολύ άγχος.Ειχα άγχος για το ποσο θα βγει η χοριακη έπειτα για τον πρώτο υπέρηχο που είδαμε σάκο κ τώρα περιμένω τον δεύτερο για να ακούσουμε καρδούλα.Ολη μέρα σκέφτομαι τι θα κάνω αν κάτι δεν πάει καλά.Εσεις γνωρίζεται ποτε ακριβως ακούμε καρδιά κ πως διαχειρίζεστε το άγχος σας;;;επίσης έχω μύκητες κ ο γιατρός μου είπε να μην πάρω τπτ το πρώτο τρίμηνο.Αυτο που με ανησυχεί είναι πως δεν έχω κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης.

Καλημέρα!!! Πόσο σε νιώθω!! Είμαι 4 και 4 ημερών σήμερα!! Πρώτο ραντεβού έχω στις 23 του μήνα και ίσως μέχρι τότε ακούσουμε μια και καλή καρδούλα!! Το άγχος δεν το συζητώ..........κλαίω από το άγχος!! Αλλά με μαλώσει η γιατρός!! Πρέπει να είμαστε χαλαρές!!!!! 👶👶👶

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις!!!Μακαρι να πάνε ολα καλα σε όλες μας..Πιστευω πως άμα ακούσουμε την καρδούλα θα ηρεμήσω αρκετά.Ένα βήμα την φορά απλά περιμενα να ειμαι πιο χαλαρή οταν έγινε ο πρώτος υπέρηχος που είδαμε σάκο.Μήπως ξέρετε σε ποια εβδομάδα σιγουρα ακούγεται η καρδιά;;

στις πριν 11 ώρες, ο/η mimimimi είπε:

Καλημερα κοριτσι μου, δεν νομιζω οτι μπορεις να αποφυγεις το αγχος σε αυτγ τη φαση μεχρι να δεις οτι ολα ειναι καλα!! Ειναι φυσιολογικο ολες το περασαμε, απλα οσο μπορεις να σκεφτεσαι θετικα οτι ολα θα πανε καλα! Για τους μυκητες ρωτησε τον αν μπορεις να κανεις πλυσεις εξωτερικα με χαμομηλι ξερω οτι βοηθαει! Οσο για τα συμπτωματα μην τα σκεφτεσαι ξεκινανε συνηθως αργοτερα αλλα μπορει να εισαι απο τις τυχερες που δεν θα σε πιασει κατι, αλλα ακομα κ αν σε πιασει να ξερεις πως δεν ειναι ολες τις μερες ιδια, αλλες τα νιωθεις πιο πολυ αλλες πιο λιγο!! Ευχομαι ολα να πανε πολυ καλα μεχρι το τελος😊

στις πριν 12 ώρες, ο/η mimimimi είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου, με το καλό το μωρακι σου!! Λογικό είναι να έχεις άγχος όλες είχαμε κ έχουμε ακόμα μη σου πω.. Για συμπτώματα είναι νωρίς ακόμα αλλά ειλικρινά σου εύχομαι να μην έχεις καθόλου. Εγώ που περιμένω δίδυμα κ δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο. Άλλες κοπέλες όμως ταλαιπωριούνται παρα πολύ. Όσον αφορά την καρδούλα έχει να κάνει με τον γιατρό κ το μηχάνημα. Οι καρδούλες χτυπούσαν ήδη κ ακουγοντουσαν στον 2ο υπέρηχο 7 εβδ+5 ημερ αλλά δεν τις αξιολόγησε ο γιατρός μας είπε πως είναι πολύ νωρίς κ είναι αρχομενος καρδιακός παλμός. Μετά από 2 βδομαδες 9+5 τις ακούσαμε κανονικά και μας είπε τώρα είμαστε εντάξει.

Ποσό θα ήθελα να εχω κ εγω διδυμάκια!!!Με το καλο σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!!!εγω τωρα ειμαι 5 εβδομάδων κ 6 ημερών οποτε αργω ακομα για να ακούσω καρδιά Ε;;;κ ηλπιζα μήπως την επομενη βδομαδα που εχω ραντεβου μου έφευγε κ αυτο το άγχος!!!αληθευει πως αν ακούσουμε την καρδιά μειώνονται οι πιθανότητες αποβολής;;

στις πριν 46 λεπτά, ο/η mimimimi είπε:

Ποσό θα ήθελα να εχω κ εγω διδυμάκια!!!Με το καλο σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!!!εγω τωρα ειμαι 5 εβδομάδων κ 6 ημερών οποτε αργω ακομα για να ακούσω καρδιά Ε;;;κ ηλπιζα μήπως την επομενη βδομαδα που εχω ραντεβου μου έφευγε κ αυτο το άγχος!!!αληθευει πως αν ακούσουμε την καρδιά μειώνονται οι πιθανότητες αποβολής;;

Αν διαβάσεις τις συζητήσεις που είχαμε μέχρι και πριν λίγο καιρό στα καλοκαιρινά μωράκια 2021 θα καταλάβεις πόσο άγχος έχουμε όλες.εγω καρδούλα άκουσα 6 και 5 που είχα πάει αν θυμάμαι καλά και αυτό λίγο σιγά...  

Τα συμπτώματα μου ξεκίνησαν 6 και 3 αν θυμάμαι καλά. 

Κι εγώ περιμένω να μήπως ακούσω καρδιά....θα είμαι 6 και 3 ημερών έως τότε...!!!!! Όλες μαζί είμαστε στο άγχος και στις χαρές....εδώ να τα μοιραζόμαστε όλα!!!

Υπομονή Άννα μου θα κανουμε όλες και θα το περάσουμε κ αυτο το στάδιο!!!Να γράφεις τα νέα σου...κ εγω με το καλο οταν παω θα σας γραψω να παίρνω κουράγιο κ απο εσάς!!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η mimimimi είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Όπως σου ειπα έχει να κάνει με το γιατρό. Ο δικός μου θεωρεί πως μετά την 8η εβδομάδα αξιολογείται ο καρδιακός παλμός κ πως πλέον οι πιθανότητες αποβολής πέφτουν κάτω από 2%. Έτσι μας είχε πει εξ αρχής. Γι αυτό το λόγο δεν μας τις έβαλε νωρίτερα. Κανονικότατα χτυπάνε. Μπορεί να την ακούσεις την επόμενη εβδομάδα. Εσυ κορίτσι μου θα ακούς το γιατρό σου. Επίσης δεν υπάρχει κάποιος λόγος να σκέφτεσαι αρνητικά κ πως κάτι δε θα πάει καλά!! Πίστεψε στο σποράκι σου κ κάνε θετικές σκέψεις 

Ρε κορίτσια το στήθος μου ξεπριστηκε εντελώς...τι γίνεται;;σημερα ειμαι ακριβώς 6 εβδομάδων κ μια μερα.Εχω ραντεβου με τον γιατρό το επόμενο σαββατο.Λέτε να πηγαίνει κατι λάθος δεν εχω καθολου συμπτώματα το μόνο που ειχα ήταν το στήθος μου που ήταν λιγο πρησμένο τωρα έφυγε κ αυτο.Δεν αισθάνομαι έγκυος..τι λέτε να κανω να παρω το γιατρό η να κανω υπομονή μέχρι το σαββατο;;;

στις πριν 2 ώρες, ο/η mimimimi είπε:

Ρε κορίτσια το στήθος μου ξεπριστηκε εντελώς...τι γίνεται;;σημερα ειμαι ακριβώς 6 εβδομάδων κ μια μερα.Εχω ραντεβου με τον γιατρό το επόμενο σαββατο.Λέτε να πηγαίνει κατι λάθος δεν εχω καθολου συμπτώματα το μόνο που ειχα ήταν το στήθος μου που ήταν λιγο πρησμένο τωρα έφυγε κ αυτο.Δεν αισθάνομαι έγκυος..τι λέτε να κανω να παρω το γιατρό η να κανω υπομονή μέχρι το σαββατο;;;

Παρτον κοριτσι μου ενα τηλεφωνο να δεις τι θα σου πει, να μην αγχωνεσαι κ αδικα!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η mimimimi είπε:

Και εμένα είχε πέσει το στήθος μου και είχα αγχωθεί και μετά πάλι από λίγες μέρες τσουπ άρχισε να πονάει. Βέβαια πήγα να σου πω την αλήθεια και έκανα τον υπέρηχο μου τότε 😂😁

Κορίτσια μου ξύπνησα το πρωι κ ειχα κατι καφε υγρά κ πονους περιόδου..πήρα την γιατρό μου κ με ειδε μου ειπε οτι εχω μια μικρή αποκόλληση κ οτι θα συνεχίσω να εχω καφε υγρά.Μου έδωσε να πινω κατι χάπια.Μου ειπε οτι η κύηση προχωράει κανονικά κ οτι βλέπει εμβρυϊκά στοιχεία κ πολυ αχνά καρδιά αλλα ειναι πολυ νωρίς ακομα για να την ακούσουμε.Ξέρει καμία σας απο αποκόλληση κ τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις;;Μου ειπε να ανησυχήσω αν εχω έντονους πόνους κ αιμα κοκκινο

στις πριν 3 λεπτά, ο/η mimimimi είπε:

Κορίτσια μου ξύπνησα το πρωι κ ειχα κατι καφε υγρά κ πονους περιόδου..πήρα την γιατρό μου κ με ειδε μου ειπε οτι εχω μια μικρή αποκόλληση κ οτι θα συνεχίσω να εχω καφε υγρά.Μου έδωσε να πινω κατι χάπια.Μου ειπε οτι η κύηση προχωράει κανονικά κ οτι βλέπει εμβρυϊκά στοιχεία κ πολυ αχνά καρδιά αλλα ειναι πολυ νωρίς ακομα για να την ακούσουμε.Ξέρει καμία σας απο αποκόλληση κ τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις;;Μου ειπε να ανησυχήσω αν εχω έντονους πόνους κ αιμα κοκκινο

Κ εγω ειχα λιγο πιο μετα απο εσενα μια μικρη αποκολληση ειχα μεριμες μερες καφε αιμα πονο δεν ειχα, αλλα δεν μου εδωσε καν χαπια, απλα για 2 βδομαδες προσεχα παρα πολυ και εκλεισε μονη της!! Να ξεκουραζεσαι να πινει πολυ νερο κ ευχομα ολα να πανε καλα!!

στις πριν 23 ώρες, ο/η mimimimi είπε:

Από αποκολλήσεις άλλο τίποτα εγώ. Σε όλο το 1ο τρίμηνο είχα καφέ κ 3 φορές είχα αιμορραγία. Όλα πήγαν καλά!! Κ μένα στο κόκκινο αίμα μου είχε πει αγχωνόμαστε. Λίγη προσοχή κ όλα θα πάνε καλά 

στις On 14/12/2020 at 4:08 ΜΜ, ο/η mimimimi είπε:

Κάτσε άραξε ξάπλα και θα κλείσει η αποκόλληση δεν είναι κάτι απλά προσοχή μην σηκώνεις βάρη και τέτοια και θα πάνε όλα καλα

Δυστυχώς βρίσκομαι σε κατάσταση αποβολής...ο σάκος εχει κατέβει πολυ χαμηλά στον τράχηλο..ειμαι σπιτι κ περιμενω να αποβάλω απο μερα σε μερα αλλιως θα χρειαστώ απόξεση.Δεν εχω λόγια να σας πω...δεν ειμαι καλα.Σημερα θα ξαναπάω για υπέρηχο για να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.Ήταν η πρωτη μου εγκυμοσύνη κ εχω φοβηθεί πολυ.Μόνο απογοήτευση υπάρχει.όπως κ να εχει σας ευχαριστώ κ σας εύχομαι τα καλυτερα ειλικρινά.

στις πριν 18 λεπτά, ο/η mimimimi είπε:

Δυστυχώς βρίσκομαι σε κατάσταση αποβολής...ο σάκος εχει κατέβει πολυ χαμηλά στον τράχηλο..ειμαι σπιτι κ περιμενω να αποβάλω απο μερα σε μερα αλλιως θα χρειαστώ απόξεση.Δεν εχω λόγια να σας πω...δεν ειμαι καλα.Σημερα θα ξαναπάω για υπέρηχο για να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.Ήταν η πρωτη μου εγκυμοσύνη κ εχω φοβηθεί πολυ.Μόνο απογοήτευση υπάρχει.όπως κ να εχει σας ευχαριστώ κ σας εύχομαι τα καλυτερα ειλικρινά.

Λυπαμαι πολυ κοριτσακι μου!!! Δεν ξερω τι να πω, ειναι δυσκολες φασεις!! Να κλαψεις και να βγαλεις οτι νιωθεις μη το κρατησεις μεσα σου! Ο χρονος απαλυνει τις πληγες μας και οταν θα ειστε καλυτερα ψυχολογικα θα προσπαθησετε παλι!!

στις On 11/12/2020 at 9:15 ΠΜ, ο/η mimimimi είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις!!!Μακαρι να πάνε ολα καλα σε όλες μας..Πιστευω πως άμα ακούσουμε την καρδούλα θα ηρεμήσω αρκετά.Ένα βήμα την φορά απλά περιμενα να ειμαι πιο χαλαρή οταν έγινε ο πρώτος υπέρηχος που είδαμε σάκο.Μήπως ξέρετε σε ποια εβδομάδα σιγουρα ακούγεται η καρδιά;;

Να είσαι ήρεμη κ να ακούς τον γιατρό σου. Τώρα διάβασα τα νέα σου. Λυπάμαι πολύ.. σου εύχομαι σύντομα μια τελειομηνη εγκύμοσυνη..  Εγώ άκουσα καρδούλες 6+2.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...