Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Δεκέμβρη αρχιμηνιά να φέρει πολλά γερά μωρά,,, πίστη, αγάπη και ελπίδα ,,,μια αγκαλιά μεγάλη ασπίδα!!! 🤞🙏⛪👶❤️

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Πάντως κορίτσια τα τεστακια ωορρηξίας που είχα παραγγείλει ακόμα δεν έχουν έρθει και δεν έχω καν ειδοποίηση για το πότε θα έρθουν... βλέπω να χάνω και αυτόν τον κυκλο

Α! Γιατί άργησαν τόσο πολύ; Εγώ σε 2 ημέρες τα παίρνω. Μάλλον εξαιτίας του κορονοιου γιατί λένε ότι υπάρχει πρόβλημα στις μεταφορές. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Α! Γιατί άργησαν τόσο πολύ; Εγώ σε 2 ημέρες τα παίρνω. Μάλλον εξαιτίας του κορονοιου γιατί λένε ότι υπάρχει πρόβλημα στις μεταφορές. 

Ναι λόγω του κορονοιου είναι για να καταλάβεις έχω παραγγείλει και κάτι καλλυντικά από τις 30 Νοεμβρίου και ακόμα τα περιμένω...θεωρουμαστε έτσι κι αλλιως περιοχή εκτός αστικής ζώνης και αργούν πάντα οπότε τώρα καταλαβαίνεις...τα τεστακια δυστυχώς τα έχω πληρώσει οπότε θα τα πάρω οπότε και να έρθουν....τα καλλυντικά όμως θα τα πληρώσω με αντικαταβολή οπότε αν δεν τα φέρουν μες στη βδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να τα παραλαβω και ας τα κάνουν ότι θέλουν

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Litsadi είπε:

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου,δεν θα κάνω θα περιμένω η θερμοκρασία μου δεν είναι ανεβασμένη για να έχω ελπίδες, θα περιμένω τουλάχιστον 3μέρες το ίδιο έπαθα τον Οκτώβριο,στις 34μέρες μου είχε έρθει 15μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας ☹

Ναι από την μια έχεις δίκαιο. Καλύτερα να περάσει και η αυριανή ημέρα. Όταν έχουμε θετικό τεστακι η ωορρηξία μπορεί να συμβεί ακόμα και μετά από 48 ώρες άρα καλύτερα να αφήνουμε να περνάνε 16 ημέρες. Όπως και να έχει εμείς ελπίζουμε και δεν θέλουμε να έρθει για τουλάχιστον 9 μήνες!💗 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Πάντως κορίτσια τα τεστακια ωορρηξίας που είχα παραγγείλει ακόμα δεν έχουν έρθει και δεν έχω καν ειδοποίηση για το πότε θα έρθουν... βλέπω να χάνω και αυτόν τον κυκλο

Εγώ παραγγειλα κάτι πραγματακια για την κουζίνα στις 26 του Νοέμβρη παρακαλω!!! 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου. Δύο εβδομάδες τώρα πηγαινοερχόμουν στο γιατρό για να βρούμε τις γόνιμες μέρες μου. Τελικά είχα τη 17η μέρα του κύκλου. Οπότε μας είπε βουρ πέντε μέρες σερί!! Τον έχω ξεκάνει τον καημένο τον άντρα μου.... Αχ ας είναι αυτός ο τυχερός ο μήνας...

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Εγώ παραγγειλα κάτι πραγματακια για την κουζίνα στις 26 του Νοέμβρη παρακαλω!!! 

Εεε ένταξη το έχουν παρά κάνει είπαμε υπομονή λόγω της κατάστασης αλλά όχι κι έτσι στην τελική ας προσλάβουν κι άλλα άτομα...Σε εμάς και τα elta courier και η ACS έχουν ένα άτομο που κάνει της αποστολές στην περιοχή μας και συνήθως περιμένουν να μαζευτούν μερικές για να έρθουν

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Marakii είπε:

Γεια σας κορίτσια μου. Δύο εβδομάδες τώρα πηγαινοερχόμουν στο γιατρό για να βρούμε τις γόνιμες μέρες μου. Τελικά είχα τη 17η μέρα του κύκλου. Οπότε μας είπε βουρ πέντε μέρες σερί!! Τον έχω ξεκάνει τον καημένο τον άντρα μου.... Αχ ας είναι αυτός ο τυχερός ο μήνας...

Καλη επιτυχία!!! Αυτο μας έλειπε να παραπονιούνται κιόλας χαχαχα!!! Και εγω αρχισα τα τεστ ωορρηξίας ελπιζω σε μερικές μέρες να βρω θετικό. Μόνο να βολεύουν τα ωράρια εργασίας του συζυγου αντε να δουμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Εεε ένταξη το έχουν παρά κάνει είπαμε υπομονή λόγω της κατάστασης αλλά όχι κι έτσι στην τελική ας προσλάβουν κι άλλα άτομα...Σε εμάς και τα elta courier και η ACS έχουν ένα άτομο που κάνει της αποστολές στην περιοχή μας και συνήθως περιμένουν να μαζευτούν μερικές για να έρθουν

Ετσι ειναι ας προσλάβουν κόσμο. Χαλια κατάσταση τι να πω! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kostef είπε:

Καλη επιτυχία!!! Αυτο μας έλειπε να παραπονιούνται κιόλας χαχαχα!!! Και εγω αρχισα τα τεστ ωορρηξίας ελπιζω σε μερικές μέρες να βρω θετικό. Μόνο να βολεύουν τα ωράρια εργασίας του συζυγου αντε να δουμε! 

Όλα καλά να πάνε μέσα απ' τη καρδιά μου!!! 

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Ελενακι12: ΓΈΝΝΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 29/06/20

🎂❤️

St3llina:Γέννησε αγορακι🍼💙

Frogel:Γέννησε κοριτσακι❤️🎂 

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20 🍼💙

Evie2:ΓΕΝΝΗΣΕ κοριτσακι13/10/20🎂🎂

Mt3508: ΓΈΝΝΗΣΕ:3/8/20αγορακι💙😙

💗🎂💗

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:αγορακι👶

Tzortzina123:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/08👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μάσα:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eiffel:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Hope19:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kardoula1991:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kallina:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ioannastr:ΘΕΤΙΚΟ👶 

BASOULA2:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σταυρι:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μαρινα22:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Beatrice:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Lactaki:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Prinssc1313:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Smurff88:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Natasha24:ΘΕΤΙΚΟ👶 

DIAMANTW:ΘΕΤΙΚΟ👶 

ζουζούνα*: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Clairy:ΘΕΤΙΚΟ👶 

billibas:ΘΕΤΙΚΟ 👶 

annie:ΘΕΤΙΚΟ👶 

anna90:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Starrr:ΘΕΤΙΚΟ👶 ΠΗΤ:05/07/21

Επεξεργάστηκε από Lacostaki
Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ❤️🍼🎂❤️

Maroulita? :26/12

diana8:?

Lacostaki:15/12

I want a baby:?

Pangipot:?

Sillia:?

Αννια27:?

Ευάγγελοςτ:05/01

misofeggaro:?

Mari84:?

Love13:?

Tzina819:?

PAPAEVA?

Elisa91:?

A&O:?

Αντρέα:?

Αννι:?

Nikol:23/11

Litsadi:10/01

Pixies:?

Kostef:30/12

Matilda94:08/12

ntinaki83:18/12

Marakii:21/12

Μt3508:14/11 

Ana1989:20/11 

geo2222:11/11 

Celine: 26/11

Επεξεργάστηκε από Lacostaki
Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Ελενακι12: ΓΈΝΝΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 29/06/20

🎂❤️

St3llina:Γέννησε αγορακι🍼💙

Frogel:Γέννησε κοριτσακι❤️🎂 

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20 🍼💙

Evie2:ΓΕΝΝΗΣΕ κοριτσακι13/10/20🎂🎂

Mt3508: ΓΈΝΝΗΣΕ:3/8/20αγορακι💙😙

💗🎂💗

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:αγορακι👶

Tzortzina123:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/08👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μάσα:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eiffel:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Hope19:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kardoula1991:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kallina:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ioannastr:ΘΕΤΙΚΟ👶 

BASOULA2:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σταυρι:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μαρινα22:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Beatrice:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Lactaki:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Prinssc1313:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Smurff88:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Natasha24:ΘΕΤΙΚΟ👶 

DIAMANTW:ΘΕΤΙΚΟ👶 

ζουζούνα*: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Clairy:ΘΕΤΙΚΟ👶 

billibas:ΘΕΤΙΚΟ 👶 

annie:ΘΕΤΙΚΟ👶 

anna90:ΘΕΤΙΚΟ👶

Πρόσθεσε μένα. Ίσως πητ :5/07/2021

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

@Ευάγγελοςτ 08/01 η δική σου επόμενη ημερομηνία;;

5/1 lacostaki μου! Την ημέρα της επετείου μας! Κλείνουμε 12 χρόνια μαζί! Μακάρι να μας έρθει και το νινακι! Τι καλύτερο δώρο θα μπορούσα να του κάνω;🤗

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια σήμερα πήρα δόξα το θεό πρώτη μου φορά θετική χοριακη είμαι στην 9 ημέρα από εμβρυομεταφορα η χοριακη βγήκε 430 ελπίζω να πάνε όλα καλά.ειχα λίγο αίμα χτες αλλά πιστεύω σας γράφω γιατί κάποιες παίρνετε κουράγιο όπως έπερνα κ εγώ και ευχομαι σε όλες τις κοπέλες να τα καταφέρετε γιατί εμείς τις εξωσωματικής τραβάμε πολλές αγωνίες που μόνο εμείς καταλαβαίνουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Despoin είπε:

Γεια σας κορίτσια σήμερα πήρα δόξα το θεό πρώτη μου φορά θετική χοριακη είμαι στην 9 ημέρα από εμβρυομεταφορα η χοριακη βγήκε 430 ελπίζω να πάνε όλα καλά.ειχα λίγο αίμα χτες αλλά πιστεύω σας γράφω γιατί κάποιες παίρνετε κουράγιο όπως έπερνα κ εγώ και ευχομαι σε όλες τις κοπέλες να τα καταφέρετε γιατί εμείς τις εξωσωματικής τραβάμε πολλές αγωνίες που μόνο εμείς καταλαβαίνουμε 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!😃 Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Με το καλό να κρατήσεις το ή τα μωράκια σου αγκαλιά!💗

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!😃 Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Με το καλό να κρατήσεις το ή τα μωράκια σου αγκαλιά!💗

Ευχαριστω μακάρι να πάνε όλα καλα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

5/1 lacostaki μου! Την ημέρα της επετείου μας! Κλείνουμε 12 χρόνια μαζί! Μακάρι να μας έρθει και το νινακι! Τι καλύτερο δώρο θα μπορούσα να του κάνω;🤗

Υπομονή και πίστη κορίτσι μου θα το κάνεις σύντομα το δωράκι και στους δύο σας!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Κορίτσια έχω κάτι νεύρα που σκοτώνω άνθρωπο....μα είναι δυνατόν 3 μέρες νωρίτερα και σαββατιατικα;;;😬😬😬

Κατάλαβες να κάνεις ωορρηξία νωρίτερα αυτόν το μήνα? Με τα τεστ θα δεις τον κυκλο σου θα δεις πόσο κράτα η Β φάση του κυκλου.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Κατάλαβες να κάνεις ωορρηξία νωρίτερα αυτόν το μήνα? Με τα τεστ θα δεις τον κυκλο σου θα δεις πόσο κράτα η Β φάση του κυκλου.

Κοίτα να δεις την χαμηλότερη θερμοκρασία την είχα την 6 μέρα αλλά πόνους ωορρηξίας είχα την 12 τώρα βγάλε άκρη....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...