Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα Ιωάννα!!! Έχει πλέον 6 δόντια, τα δύο κάτω που φαίνονται από μακριά πλέον και τα 4 πάνω που επίσης όταν χαμογελάει φαίνονται κι αυτά. Ξεκίνησε κι αυτός να στέκεται όρθιος στον καναπέ και στο πάτωμα χωρίς να τον πιάνουμε. Και βάζει δύναμη στα χέρια του για να σηκωθεί από τις λαβές που τον έχω στο παρκοκρεβατο όταν τον βάζω να παίξει εκεί και χρειάζεται να φύγω να πάω σε άλλο δωμάτιο στο σπίτι. Εμείς να σου πω την αλήθεια λίκνο δεν πήραμε. Άσε που θα πήγαινε χαμένο με το ύψος που έχει. Έφτασε 80 εκατοστά. Αν κάνω ένα δεύτερο μωρό εκεί αναγκαστικά θα πάρω, γιατί θα φτιάξω ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα και μετά το κρεβάτι του μωρού δεν θα χωράει.
    • Δεν υπάρχει πιο ψυχοφθορο πράγμα σε μια εγκυμοσύνη να  κάνεις μόνο αυχενική κ Β επιπέδου. Όταν έμεινα έγκυος έκανα ένα τεστ κ πήγα στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι θα έκανα χοριακη. Μου έκλεισαν το ραντεβού μου πήραν ιστορικό και μου είπαν ποσα τεστ έκανες? Λέω ένα κάνε κ ένα δεύτερο για επιβεβαίωση ειπε η μαια...το πρώτο ραντεβού λοιπον Ήταν κατευθειαν στην αυχενική. Δεν κάναμε ένα υπέρηχο να επιβεβαιώσουμε ότι είναι ενδομητριο κάτι τέλος πάντων. Αν είναι να πάει καλά η εγκυμοσύνη θα πάει  αλλά από ψυχολογικής άποψης δεν παλεύεται. Μου λένε γιατί αγχώνεσαι το μωρο μεγαλώνει..ήταν η χειρότερη εμπειρία μια εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος και φυσικά αν κάναμε υπέρηχο ίσως να μάθαινα νωρίτερα ότι κάτι δε πάει καλά κ να μην περιμένω τη Β επιπέδου όπου εν τέλη έκανα διακοπή στις 24 εβδομάδες. Ελλαδιτσα κοριτσια ότι γιατρό θες τον βρίσκεις του στέλνεις μήνυμα στο βαιμπερ.. πολυτέλειες...εξωτερικό κάνεις το σταυρό σου μη σε βρει τίποτα. 
    • Αχ ειναι οι μέρες αυτές! Ισως κάτι την ενοχλεί την καημένη. 
    • Γεια σας κορίτσια !!Εμεις την Τέταρτη γινόμαστε 40 ημερών και θα ξεπορτισουμε  για τα καλά .Αν και τώρα είχαμε βγει τρεις φορές και ήταν πολύ ήσυχος . Εγω δυστυχώς με τον θηλασμό δε τα κατάφερα αν και ήθελα πολύ να θηλάζω .Επαθα μαστίτιδα μετά επειδή είναι λαίμαργος μάτωσαν οι θηλές μου κάποια στιγμή να πω εδώ ότι με ψευδοθηλες τον θηλάζω .Ακομη προσπαθώ έστω και ότι έχω να του δίνω αυτό το λίγο.Κ όσο παει .   @Diwni Nα σου ζήσει να είναι γερή και καλό τύχη η μικρούλα 😊😊😊
    • Βγηκα σημερα περπάτησα το πρωι 40 λεπτα και αλλά 40 το απόγευμα. Σημερα πιο ησυχα απο χθες. Λιγοτερες συσπάσεις και πόνος αλλά ‘χω σαν να με τρυπας στη κλείδωση λεκάνης με μπούτι. Εκει πεθαίνω απο τον πόνο ώρες ωρες! Για να δούμε!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...