Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έμβρυομεταφορά embryolab

Recommended Posts

Είναι κάποια κοπέλα που έκανε πρόσφατα έμβρυομεταφορά στο embryolab στην Θεσσαλονίκη?? Θα ήθελα να μάθω πως χαρακτηρίζουν τα έμβρυα στο χαρτί που δίνουν μαζί με την φωτογραφία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσι μου! Και μένα θα με ενδιέφερε να μάθω εγώ τώρα θα κάνω εμβρυομεταφορα εκεί! Την πρώτη εξωσωματική την έκανα δίπλα στο new Life όπου είχα ένα έμβρυο στο χαρτί δεν έγραφε ποιότητα  τίποτα !και όταν ρώτησα μου είπαν είναι καλό τώρα θα ρωτήσω και τον γιατρό γιατι θέλω να ξέρω τι βάζουμε

Καλησπέρα κορίτσια! @jazz τι εννοείς πως χαρακτηρίζουν τα έμβρυα;Εγώ νομίζω ότι ο τρόπος αξιολόγησης είναι ένας, τουλάχιστον για τις βλαστοκυστες.Φυσικά η τελική αξιολόγηση εξαρτάται από την ανάπτυξη που έχουν τα έμβρυα σου. @ViKcy να ζητήσεις οπωσδήποτε την αναφορά με την ποιότητα των εμβρύων.Εμένα μου την έδωσαν χωρίς να τη ζητήσω και είδα την ποιότητα και απογοητεύτηκα κάπως γιατί δεν είναι όλα καλά αλλά τουλάχιστον ξέρω τι μου γίνεται.

@Xrisa127 Σίγουρα θα την ζητήσω!την πρώτη φορά δεν ήξερα βέβαια είχα έμβρυο τριών ημερών οπότε ίσως δεν μπορούσαν να το αξιολογήσουν; Δεν ξέρω!!!Αυτή την φορά είναι πιο υποψιασμένη

Κορίτσια συγνώμη που επεμβαίνω,,,δεν είμαι embryolab,,,,είμαι ΙΑΚΕΝΤΡΟ. Στην ενημέρωση των βλαστοκύστεών μας που καταψύχθηκαν (στο έντυπο που συναινέσαμε για την κατάψυξη δηλαδή) είχε αναλυτικά τις ποιότητες . Θεωρώ πως και το δικό σας κέντρο θα έχει τέτοια ενημέρωση να σας δώσει. Απορώ κιόλας γιατί δεν την πήρατε? Βέβαια για να είμαι ειλικρινής , ήμουν ξεκάθαρη όταν τη ζήτησα απ'τη γιατρό μου πως θέλω να ξέρω τις ποιότητες , ίσως και για αυτό να μου την έστειλαν. Ζήτα και θα λάβεις λοιπόν @ViKcy & @Xrisa127!!!!!!!!!!! Είναι σοβαρό κέντρο,,,θα σας τις δώσει!!! @jazz εγώ φωτογραφία δεν είχα πάντως στην ενημέρωση. 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η condios είπε:

Κορίτσια συγνώμη που επεμβαίνω,,,δεν είμαι embryolab,,,,είμαι ΙΑΚΕΝΤΡΟ. Στην ενημέρωση των βλαστοκύστεών μας που καταψύχθηκαν (στο έντυπο που συναινέσαμε για την κατάψυξη δηλαδή) είχε αναλυτικά τις ποιότητες . Θεωρώ πως και το δικό σας κέντρο θα έχει τέτοια ενημέρωση να σας δώσει. Απορώ κιόλας γιατί δεν την πήρατε? Βέβαια για να είμαι ειλικρινής , ήμουν ξεκάθαρη όταν τη ζήτησα απ'τη γιατρό μου πως θέλω να ξέρω τις ποιότητες , ίσως και για αυτό να μου την έστειλαν. Ζήτα και θα λάβεις λοιπόν @ViKcy & @Xrisa127!!!!!!!!!!! Είναι σοβαρό κέντρο,,,θα σας τις δώσει!!! @jazz εγώ φωτογραφία δεν είχα πάντως στην ενημέρωση. 

Και εγώ δεν είμαι στο embryolab.Όπως λες την αναφορά μου την έδωσαν και εμένα στην  βεβαίωση της κρυοσυντήρησης.Ποσα έχεις στην κατάψυξη;Οι ποιότητα είναι ΑΑ σε όλα;

Παντως κορίτσια εγώ διάβασα ότι μια καλή αξιολόγηση των εμβρύων δεν σημαίνει και άπαραιτητα επιτυχία.

στις πριν 16 λεπτά, ο/η condios είπε:

Φωτογραφία στην έμβρυομεταφορά!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Xrisa127 είπε:

Και εγώ δεν είμαι στο embryolab.Όπως λες την αναφορά μου την έδωσαν και εμένα στην  βεβαίωση της κρυοσυντήρησης.Ποσα έχεις στην κατάψυξη;Οι ποιότητα είναι ΑΑ σε όλα;

Παντως κορίτσια εγώ διάβασα ότι μια καλή αξιολόγηση των εμβρύων δεν σημαίνει και άπαραιτητα επιτυχία.

Εγώ ΑΑ δεν έχω κανένα....4ΑΒ & 4ΒΑ έχω....για μένα είναι τα τελειότερα και μόνο που τα έχω. 4 στο σύνολο. 🙏👶💓

Και θα συμφωνήσω μαζί σου,,,και έχω ακούσει πως επιτυχία σημαίνει να πιάσουν,,,,,!!!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η ViKcy είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Και μένα θα με ενδιέφερε να μάθω εγώ τώρα θα κάνω εμβρυομεταφορα εκεί! Την πρώτη εξωσωματική την έκανα δίπλα στο new Life όπου είχα ένα έμβρυο στο χαρτί δεν έγραφε ποιότητα  τίποτα !και όταν ρώτησα μου είπαν είναι καλό τώρα θα ρωτήσω και τον γιατρό γιατι θέλω να ξέρω τι βάζουμε

Με το καλό.. σαν ποιότητα γράφει μόνο : πολυ καλή.. δηλαδή δεν έχει την κλασική αξιολόγηση 5ΑΑ ή 5ΑΒ

στις Just now, ο/η jazz είπε:

Φωτογραφία στην έμβρυομεταφορά!!

ααααα,,,,οκ,,,του τυπου ενημέρωση με τη φωτογραφία των βλαστοκύστεων? Μάλλον ναι ε? 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η condios είπε:

Εγώ ΑΑ δεν έχω κανένα....4ΑΒ & 4ΒΑ έχω....για μένα είναι τα τελειότερα και μόνο που τα έχω. 4 στο σύνολο. 🙏👶💓

Το 4 δείχνει την ημέρα που έγινε η βλαστοκυστη; Είναι δηλαδή πρώιμες βλαστοκυστες 4ων ημερων???

στις Just now, ο/η jazz είπε:

Το 4 δείχνει την ημέρα που έγινε η βλαστοκυστη; Είναι δηλαδή πρώιμες βλαστοκυστες 4ων ημερων???

Θα σε γελάσω και δεν το θέλω,,,,πχ εμείς ενώσαμε Δευτέρα και την Παρασκευή το πρωί είχα ενημέρωση πως καταψύχθηκαν 4 άριστα κατά τα λεγόμενά τους και τα ανέφεραν ως βλαστοκύστες 5 ημερών. Άρα μπορεί η μέτρηση να έχει μπροστά το 4 αλλά καταλαβαίνω πως είναι θέμα μέτρησης απ'την έναρξη ένωσης?!?!!?!?!?!??! τί να πω?! Να πιάσουν με νοιάζει!!!! Όλα τα υπόλοιπα ας τα αφήσω και στα χέρια των ειδικών. 😘

στις πριν 4 λεπτά, ο/η jazz είπε:

Όχι,ο αριθμός αναφέρεται σε κάποιο μορφολογικό στοιχείο,νομίζω στη διόγκωση.

στις πριν 8 λεπτά, ο/η condios είπε:

Και θα συμφωνήσω μαζί σου,,,και έχω ακούσει πως επιτυχία σημαίνει να πιάσουν,,,,,!!!!! 

Μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου και εύχομαι να είναι και τυχερές να σου δώσουν τα μωράκια σου!😊

στις Just now, ο/η Xrisa127 είπε:

Όχι,ο αριθμός αναφέρεται σε κάποιο μορφολογικό στοιχείο,νομίζω στη διόγκωση.

Και που παίζει ρόλο η διόγκωση δηλαδή? Δώστε ρε κορίτσια τα φώτα σας να ξεστραβωθούμε και εμείς,,,χαχαχα!!!

στις Just now, ο/η Xrisa127 είπε:

Μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου και εύχομαι να είναι και τυχερές να σου δώσουν τα μωράκια σου!😊

Αχ σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένη!!! Μακάρι Παναγίτσα μου 🙏👶💓!!! Σε όλες μας να δώσει και το 2021 να μας βρει με γεματες αγκαλιές όλες!!! 😍 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η condios είπε:

Και που παίζει ρόλο η διόγκωση δηλαδή? Δώστε ρε κορίτσια τα φώτα σας να ξεστραβωθούμε και εμείς,,,χαχαχα!!!

Α δεν ξέρω που παίζει ρόλο,απλά ξέρω ότι μετράνε 3 πραγματα.Διόγκωση και εσωτερική/εξωτερική μάζα!Τωρα τι σημαίνουν όλα αυτά μόνο οι γιατροί ξέρουν!Εμας το μόνο που μας νοιάζει είναι να προχωρήσουν θετικά!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Xrisa127 είπε:

Α δεν ξέρω που παίζει ρόλο,απλά ξέρω ότι μετράνε 3 πραγματα.Διόγκωση και εσωτερική/εξωτερική μάζα!Τωρα τι σημαίνουν όλα αυτά μόνο οι γιατροί ξέρουν!Εμας το μόνο που μας νοιάζει είναι να προχωρήσουν θετικά!

Έχεις δικιο....εξάλλου ας μετρήσουν και αυτοί οι ειδικοί κάτι,,,εμείς μετράμε κάθε φορά,,,μέρες,,,ώρες,,,θερμοκρασίες,,,χοριακές...ευελπιστώντας αυτές οι τελευταίες να είναι πάντα ανοδικές και θετικές!!! 🙏👶💓

στις πριν 1 ώρα, ο/η jazz είπε:

Με το καλό.. σαν ποιότητα γράφει μόνο : πολυ καλή.. δηλαδή δεν έχει την κλασική αξιολόγηση 5ΑΑ ή 5ΑΒ

Εμένα κορίτσι μου στη new life δίπλα από σένα μου έδωσαν την αναφορά τη μέρα της ετ και με φωτογραφίες που έλεγε ότι είχαμε 2 έμβρυα. Το ένα χαρακτηρισμένο Full blastocyst AA κ το άλλο Early blastocyst AB. Επιπλέον στην αναφορά έγραφε πόσα ωάρια πήρανε, ποσα γονιμοποιήθηκαν, ανάλυση σπέρματος κλπ. Είχε κ φωτό τα 2 που δεν προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Πάντως είτε full είτε early, είτε ΑΑ είτε ΒΒ κλπ αν το έμβρυο είναι υγιές χρωμοσωμικα λογικά θα πιάσει κορίτσι μου. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η jazz είπε:

Ο αριθμός μετράει την διόγκωση της βλαστοκυστης και τα γράμματα την εσωτερική μάζα και την τροφοβλαστη.. Ο ιδανικός αριθμός είναι 4 (για βλαστοκύστη 5ης ημέρας και 5 ή 6 για βλαστοκύστη 6ης ημέρας ..  Η καλύτερη μορφολογικά ποιότητα για βλαστοκύστη 5 ημερών είναι η 4ΑΑ και μετά πάει 4ΑΒ, 4ΒΑ, 4ΒΒ κ.ο.κ 

Για βλαστοκύστη 6 ημερών 5ΑΑ ή 6ΑΑ και μετά αλλάζουν τα γράμματα.. 

Αλλα και οι μέτριες βλαστοκυστες μια χαρά εμφυτεύονται.. Τι σου είπαν από τον κέντρο γενικά για την ποιότητα τους; 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Lisaki 80 είπε:

Ο αριθμός μετράει την διόγκωση της βλαστοκυστης και τα γράμματα την εσωτερική μάζα και την τροφοβλαστη.. Ο ιδανικός αριθμός είναι 4 (για βλαστοκύστη 5ης ημέρας και 5 ή 6 για βλαστοκύστη 6ης ημέρας ..  Η καλύτερη μορφολογικά ποιότητα για βλαστοκύστη 5 ημερών είναι η 4ΑΑ και μετά πάει 4ΑΒ, 4ΒΑ, 4ΒΒ κ.ο.κ 

Αλλα και οι μέτριες βλαστοκυστες μια χαρά εμφυτεύονται.. Τι σου είπαν από τον κέντρο γενικά για την ποιότητα τους; 

Σας αγαπώ για τις γνώσεις σας όλες εσάς που μας εξηγείτε και μας βοηθάτε!!!!! 😍😍😍

στις On 30/11/2020 at 8:50 ΜΜ, ο/η Lisaki 80 είπε:

Καλημέρα κοριτσι!!! διάβαζα το μήνυμα σου και με βοήθησε να καταλάβω γιατί είχα μπερδευτεί με αυτά 🌺🌺🌺. Εμένα με ενημέρωσε ο γιατρός χτες ότι έχουμε 3 βλαστοκύστες 5ης ημέρας και 2 6ης ημέρας αλλά δεν με ενημέρωσε για ποιότητες κτλ κτλ! Αυτά τα μαθαίνεις την ημέρα της εμβρυομεταφοράς;; επίσης πόσες βλαστοκύστες βάζουν συνήθως αν είναι 6ημερων ; 1 η 2;;; 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Think Positive είπε:

Καλημέρα κοριτσι!!! διάβαζα το μήνυμα σου και με βοήθησε να καταλάβω γιατί είχα μπερδευτεί με αυτά 🌺🌺🌺. Εμένα με ενημέρωσε ο γιατρός χτες ότι έχουμε 3 βλαστοκύστες 5ης ημέρας και 2 6ης ημέρας αλλά δεν με ενημέρωσε για ποιότητες κτλ κτλ! Αυτά τα μαθαίνεις την ημέρα της εμβρυομεταφοράς;; επίσης πόσες βλαστοκύστες βάζουν συνήθως αν είναι 6ημερων ; 1 η 2;;; 

Τη μέρα της εμβρυομεταφορας θα σου δώσουν ένα ενημερωτικό το οποίο θα έχει κ φωτογραφίες από τις βλαστοκυστες κ θα αναγράφει κ την ποιότητα του. Το αν θα βάλεις 1 ή 2 εξαρτάται από εσένα. Οι περισσότερες βάζουμε 2 για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Υπάρχουν όμως πολλές κοπέλες που φοβούνται τη δίδυμη κύηση κ τις ενδεχόμενες επιπλοκές, ή γενικά δε θέλουν δίδυμα βρε παιδί μου κ βάζουν 1. Προσωπικά έβαλα 2, τα δίδυμα μου φαινόταν άπιαστο όνειρο. Κ ελα που ήρθαν; Εννοείται πως είναι πιο δύσκολη η εγκυμοσύνη με περισσότερους κινδύνους κ περιορισμούς αλλά χαλάλι τους! Περιμένω πως κ πως να τα γνωρίσω 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Τη μέρα της εμβρυομεταφορας θα σου δώσουν ένα ενημερωτικό το οποίο θα έχει κ φωτογραφίες από τις βλαστοκυστες κ θα αναγράφει κ την ποιότητα του. Το αν θα βάλεις 1 ή 2 εξαρτάται από εσένα. Οι περισσότερες βάζουμε 2 για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Υπάρχουν όμως πολλές κοπέλες που φοβούνται τη δίδυμη κύηση κ τις ενδεχόμενες επιπλοκές, ή γενικά δε θέλουν δίδυμα βρε παιδί μου κ βάζουν 1. Προσωπικά έβαλα 2, τα δίδυμα μου φαινόταν άπιαστο όνειρο. Κ ελα που ήρθαν; Εννοείται πως είναι πιο δύσκολη η εγκυμοσύνη με περισσότερους κινδύνους κ περιορισμούς αλλά χαλάλι τους! Περιμένω πως κ πως να τα γνωρίσω 

Αχχχχ!!! Τι όμορφα!!!! Με το καλό να γνωρίσεις τα μωράκια σου!!! 🌹🌺🌹🌺🌹🌹🌺όλα να σου πάνε τέλεια !!! Σε ποιο μήνα είσαι???

στις πριν 1 ώρα, ο/η Think Positive είπε:

Αχχχχ!!! Τι όμορφα!!!! Με το καλό να γνωρίσεις τα μωράκια σου!!! 🌹🌺🌹🌺🌹🌹🌺όλα να σου πάνε τέλεια !!! Σε ποιο μήνα είσαι???

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, και στα δικά σου εύχομαι σύντομα!! Στον 8ο είμαι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...