Μετάβαση σε περιεχόμενο

Xrisa127

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  423
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

5 Ακόλουθοι

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Xrisa127's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare
 • One Year In Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

403

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Παρά πολύ ωραία νέα!!!4 είναι ένας τέλειος αριθμός και όλα θα πάνε καλά!!!Στην απόψυξη δεν ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα αλλά και πάλι σίγουρα κάποιες θα επιβιώσουν και θα τα καταφέρεις! Ποτε με το καλό θα κανεις την εμβρυομεταφορα;
 2. Είναι λογικό να αγχώνεσαι αλλά να κρατήσεις το θετικό που είναι η εμφύτευση! Την ψυχολογία μη τη συζητάς!!! Όλες στα ίδια είμαστε αλλά θέλει και θετική σκέψη, σίγουρα θα τα καταφέρουμε απλά θα χρειαστούμε λίγο χρόνο παραπάνω!
 3. Καλημέρα!!Εγώ έκανα 3 ετ και είχα εμφύτευση και στις 3 άσχετα που δεν προχώρησαν.Δεν επηρεάζει την εμφύτευση μια αποβολή.Να μην αγχώνεσαι ,οι πιθανότητες της εμφυτευσης είναι οι ίδιες με την πρώτη σου φορά!
 4. Για αυτό είμαστε εδώ,για να μοιραστούμε αυτά που δεν μπορούμε να πούμε σε κανέναν!Ουτε εγώ έχω πει σε κάποιον για την εξωσωματική και έχω μόνο τον άντρα μου και όλες εσάς για να παίρνω δύναμη να συνεχίζω! Διαβασα προχθές κάπου αυτό στη φωτό και νομίζω μας περιγράφει εδώ στο φόρουμ!❤️
 5. Κορίτσι μου να μην έχεις αμφιβολίες!Εχεις πάρει τη σωστή απόφαση και με τόσες βλαστοκυστες σίγουρα θα υπάρχουν και καλές που θα σου δώσουν την πολυπόθητη εγκυμοσύνη!😊Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και θα περιμένουμε τα νέα σου!
 6. Εγώ είχα 2 αποβολές στην 5η εβδομάδα.Στην πρώτη είχα αίμα χωρίς όμως ιδιαίτερο πονο.Παρότι η χοριακη μου ήταν πάνω από 2000 όταν πήγα να με δει δεν υπήρχε τίποτα μέσα στη μήτρα και μετά απλά επανέλαβα τη χοριακη για να δω ότι πέφτει.Στη δεύτερη αποβολή με χοριακη 1700 πήγα και είδαμε σάκο,μόλις γύρισα σπίτι είχα κόκκινο αιμα και πονούσε η μήτρα μου. Σιγουρα δεν είναι καλό να έχεις αίμα αλλά έχουμε δει και περιπτώσεις που όλα πήγαν καλά στο τέλος!Να ξεκουραστείς και φυσικά να πας να κάνεις τη χοριακη σου τη Δευτέρα για να δεις τι γίνεται.Εύχομαι να γίνει η ανατροπή και όλα να πάνε καλά γλυκό μου κορίτσι!
 7. Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!
 8. Καλή αρχή κορίτσι μου!!!Ολα να πάνε καλά και σύντομα να καταφέρεις το πολυπόθητο!Να μας λες τα νέα σου!😊
 9. Πόσες φορές έκανες διέγερση;Εγώ έκανα μια και πήρα 6 βλαστοκυστες.Τώρα δεν έχω άλλα στην κατάψυξη και πριν αποφασίσω αν θα κάνω κανονική διέγερση θα κάνω 1-2 φυσικούς.Πιστεύω πολύ σε αυτό που λες,το φυσικό ωάριο ίσως ήταν και το καλύτερο!
 10. Εγώ σκεφτόμουν να κάνω προεμφυτευτικο αλλά τα χρήματα είναι παρά πολλά και με αυτά που διαβάζω κανεις δεν εγγυάται ότι με τα υγιή θα προχωρήσει μια εγκυμοσύνη.Επίσης έλεγα μήπως δοκιμάσω με φυσικούς γιατί ίσως έχουν καλύτερη ποιότητα τα ωάρια.
 11. Καλημέρα Κατερίνα μου!είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με μόνη διαφορά ότι έκανα 3 ετ με κατεψυγμένα.Οι δυο ήταν αποβολές στην 6η εβδομάδα και η μια βιοχημική.Είναι φοβερά ψυχοφθόρο αλλά δεν θα τα παρατήσουμε!Αφου καταφέρνουμε την εμφύτευση δε μπορεί κάποια στιγμή θα καταφέρουμε και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!.Διάβασα για τις καθεξιν αποβολές και έχω κάνει όλες τις εξετάσεις και ήταν καλές.Επιση παντού λέει ότι δεν σημαίνει ότι δε θα τα καταφέρουμε παρά τον αριθμό των αποβολών!
 12. Προσυπογράφω ότι είπες ! @Nia2021 θα προσθέσω μόνο ότι όλα γίνονται για καλό!
 13. Συγχαρητήρια!!!!!Τι όμορφα νέα είναι αυτά!!! 🎉🎉🎉 Να έχεις μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!😊
 14. @TRigirl @I want a baby συμφωνώ με οσα γράψατε παραπάνω για τις εξετάσεις.Ούτε εγώ τις είχα κάνει όλες πριν την πρώτη ετ και αφού απέβαλλα με έβαλε ο γιατρός μου να τις κάνω και ήταν όλες καλές!Ειναι ανάλογα με το πρωτόκολλο που ο καθένας ακολουθεί. Τώρα για το θέμα της έξωσωματικης γενικά ως επιχείρηση θα ήθελα να σας πω ότι ότι εγώ αποφάσισα να ξεκινήσω σε ένα νέο κέντρο στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα ήταν τόσο νέο που ήμουν η πρώτη ωοληψια που έκαναν.Δε το έχω μετανιώσει παρά τις αποτυχίες. Ο γιατρός μου δεν είναι κανένα «μεγάλο» όνομα ,είναι νεος και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.Από την πρώτη στιγμή με παίρνει πάντα τηλέφωνο ο ίδιος για όλα τα θέματα!Στις 2 αποβολές που είχα μου τηλεφωνούσε δυο φορές τη μέρα για να δει αν είμαι καλά και να με εμψυχώσει.Επίσης επειδή καταλάβαινει τις οικονομικές δυσκολίες προσπαθεί πάντα να κάνει μια καλύτερη τιμή και έχει υπάρξει και μια εξέταση που δε μου χρέωσε καν την αμοιβή του.Τα χάπια ούτε αυτός τα θυμάται από έξω αλλά λίγο με νοιάζει αυτό χα χα Θέλω να πω ότι υπάρχουν και καλοί άνθρωποι στο χώρο και αυτό το ταξίδι είναι δύσκολο για το περάσεις με κάποιον που δεν είναι σύμμαχος σου και η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να μας αντιμετωπίζουν ανθρώπινα!
×
×
 • Προσθήκη...