Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπαθειες για μωρακι

Sofoula28

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω ! Με τον αντρα μου είχαμε μια παλιδρομη κυηση πριν απο 8 μηνες .. Αφου αφησαμε να περασουν 3 κυκλοι περιόδου ξεκινησαμε τις προσπαθειες ! Ειναι ο 4ος μηνας προσπαθειων και ακομα τιποτα.. εχω απελπιστεί νομιζω με πιανει μανια καποιες φορες και παω και κανω τεστ εγκυμοσυνης χωρις λογο απο πολυ νωρις ! Υπαρχουν παρομοιες εμπειριες ?? Και αν ναι ποσο καιρο κανατε για να δειτε το πολυποθητο θετικο τεστ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 20 ώρες, ο/η Sofoula28 είπε:

Κοριτσια καλημερα! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω ! Με τον αντρα μου είχαμε μια παλιδρομη κυηση πριν απο 8 μηνες .. Αφου αφησαμε να περασουν 3 κυκλοι περιόδου ξεκινησαμε τις προσπαθειες ! Ειναι ο 4ος μηνας προσπαθειων και ακομα τιποτα.. εχω απελπιστεί νομιζω με πιανει μανια καποιες φορες και παω και κανω τεστ εγκυμοσυνης χωρις λογο απο πολυ νωρις ! Υπαρχουν παρομοιες εμπειριες ?? Και αν ναι ποσο καιρο κανατε για να δειτε το πολυποθητο θετικο τεστ???

Καλημέρα,

Κορίτσι μου είναι νωρίς ακόμα....Σε ζευγάρια χωρίς προβλήματα δίνουν τουλάχιστον ένα χρόνο προσπαθειών ειδικά κάτω των 35 ετών.... Αν γνωρίζεις πάνω κάτω των ωορρηξία σου κ έχεις σταθερό κύκλο προσπαθήστε να έχετε συχνές επαφές πριν κ μέρα την ωορρηξία κ να χαλαρώσεις....Σίγουρα το άγχος δεν βοηθάει....Το γεγονός ότι έμεινες μια φορά έγκυος είναι πολύ θετικό γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχουν θέματα σύλληψης!!! Η παλινδρόμηση καλός η κακώς είναι συχνό φαινόμενο.... Εμένα μου πήρε γύρω στον 1,5 χρόνο αλλά έχω άστατο κύκλο κ τους πρώτους μήνες ούτε καν πρόσεχαν τις γόνιμες ημέρες....όποτε πες 1 χρόνο πάνω κάτω....

Σου εύχομαι σύντομα θετικό τεστ....

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Maritina89 είπε:

Καλημέρα,

Κορίτσι μου είναι νωρίς ακόμα....Σε ζευγάρια χωρίς προβλήματα δίνουν τουλάχιστον ένα χρόνο προσπαθειών ειδικά κάτω των 35 ετών.... Αν γνωρίζεις πάνω κάτω των ωορρηξία σου κ έχεις σταθερό κύκλο προσπαθήστε να έχετε συχνές επαφές πριν κ μέρα την ωορρηξία κ να χαλαρώσεις....Σίγουρα το άγχος δεν βοηθάει....Το γεγονός ότι έμεινες μια φορά έγκυος είναι πολύ θετικό γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχουν θέματα σύλληψης!!! Η παλινδρόμηση καλός η κακώς είναι συχνό φαινόμενο.... Εμένα μου πήρε γύρω στον 1,5 χρόνο αλλά έχω άστατο κύκλο κ τους πρώτους μήνες ούτε καν πρόσεχαν τις γόνιμες ημέρες....όποτε πες 1 χρόνο πάνω κάτω....

Σου εύχομαι σύντομα θετικό τεστ....

Καλημερα !!!! Δυστυχως και εμενα ο κυκλος μου ειναι αστατος οποτε δεν ξερω ποτε ακριβώς ειναι οι γονιμες !! Τις έχουμε πετύχει βεβαια (το ειδα οταν αδιαθετησα) αλλα και παλι τπτ ! Μόνο τον 1ο μήνα προσπαθειών με τεστ θετικο πολυ αχνό 10 μερες μετα την υποθετική ωορρηξία και χοριακη 7,5 δυστυχώς αδιαθετισα και μαλιστα ακριβώς στις μερες μου! Απο τοτε ειναι και σταθερος ο κύκλος μου! Εχω ακουσει οτι το αγχος σε αυτες τις περιπτωσεις σκοτώνει!!! Οποτε προσπαθώ να το δουλεψω 😥

στις On 10/11/2020 at 11:48 ΠΜ, ο/η Sofoula28 είπε:

Είναι πολύ νωρίς! Μην απελπίζεσαι! Καθε μηνα έχετε 20% πιθανοτητα τώρα αν φτασεις στον χρονο να το ψάξεις!είναι κ θέμα συγκυριών !πρώτη σύλληψη πόσο καιρό κάνατε να την πετύχετε?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Dorina είπε:

Είναι πολύ νωρίς! Μην απελπίζεσαι! Καθε μηνα έχετε 20% πιθανοτητα τώρα αν φτασεις στον χρονο να το ψάξεις!είναι κ θέμα συγκυριών !πρώτη σύλληψη πόσο καιρό κάνατε να την πετύχετε?

Δεν προσπαθουσαμε ,είχαμε απλα συζητησει την πιθανοτητα και ειπαμε "καλοδεχούμενο" αν ερθει! Οποτε μπορω να πω οτι "ετυχε"! Απο τοτε ομως που ακουσαμε την καρδουλα(γιατί προλαβαμε να ακουσουμε και καρδουλα στην προηγούμενη) αποφασισαμε οτι το θελουμε πααααααρα πολυ!!! Και τωρα ενω προσπαθουμε συνεχομενα δεν μας κανει τη χαρη! Απλα προσπαθώ πλεον να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν ειμαι τρελη (με τα τεστ εγκυμοσυνης και το αγχος) και πως οταν ειναι να ερθει θα ερθει 🤣

στις On 10/11/2020 at 11:48 ΠΜ, ο/η Sofoula28 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό καλησπέρα.Καταρχας,λυπάμαι για την απώλεια σου.Ως άτομο που είχα και ένιωσα και εγώ το πόνο της απώλειας (εξωμήτριο) θα σου πω ότι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να απαλλαγείς από το άγχος.Αν μπεις στο παιχνίδι σκεπτόμενη την τεκνοποίηση για εμένα ξεκινάς αρνητικά προκατειλημμένη.Εκτος αυτού θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς...θέλω να πω πως αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τότε στα υγιή γόνιμα ζευγάρια οι γιατροί δίνουν έναν ολόκληρο χρόνο προσπαθειών ώστε να θεωρήσουν ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα.Αφου έμεινες μια φορά έγκυος,πίστεψέ με θα ξαναμεινεις.Το σώμα θυμάται και αυτό μην το ξεχάσεις!Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις σύντομα 😊

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Beatricee είπε:

Κορίτσι μου γλυκό καλησπέρα.Καταρχας,λυπάμαι για την απώλεια σου.Ως άτομο που είχα και ένιωσα και εγώ το πόνο της απώλειας (εξωμήτριο) θα σου πω ότι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να απαλλαγείς από το άγχος.Αν μπεις στο παιχνίδι σκεπτόμενη την τεκνοποίηση για εμένα ξεκινάς αρνητικά προκατειλημμένη.Εκτος αυτού θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς...θέλω να πω πως αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τότε στα υγιή γόνιμα ζευγάρια οι γιατροί δίνουν έναν ολόκληρο χρόνο προσπαθειών ώστε να θεωρήσουν ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα.Αφου έμεινες μια φορά έγκυος,πίστεψέ με θα ξαναμεινεις.Το σώμα θυμάται και αυτό μην το ξεχάσεις!Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις σύντομα 😊

Κοριτσακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τα γλυκα σου λογια ! Μου δωσατε ολες δυναμη! Δυστυχώς συνειδητοποιω πως μαλλον δεν εχω ξεπερασει συναισθηματικά αυτό που συνέβη και νιωθω πως ο πονος θα γλυκανει με μια νεα εγκυμοσυνη! Ισως ειναι λαθος η σκεψη μου αλλα και μονο που φερνω στό μυαλο μου την περιοδο της εγκυμοσυνης νιωθω απίστευτη λαχτάρα να το ξαναζήσω ολοκληρωμένα αυτη τη φορα ! Ελπιζω να εχω συντομα καλα νεα οπως και οοοοολες οι γυναικες που το θελουν! Παρεμπιπτόντως, εσυ σε ποια εβδομαδα εμαθες οτι ειναι εξωμητριο?? 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Sofoula28 είπε:

Κοριτσακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τα γλυκα σου λογια ! Μου δωσατε ολες δυναμη! Δυστυχώς συνειδητοποιω πως μαλλον δεν εχω ξεπερασει συναισθηματικά αυτό που συνέβη και νιωθω πως ο πονος θα γλυκανει με μια νεα εγκυμοσυνη! Ισως ειναι λαθος η σκεψη μου αλλα και μονο που φερνω στό μυαλο μου την περιοδο της εγκυμοσυνης νιωθω απίστευτη λαχτάρα να το ξαναζήσω ολοκληρωμένα αυτη τη φορα ! Ελπιζω να εχω συντομα καλα νεα οπως και οοοοολες οι γυναικες που το θελουν! Παρεμπιπτόντως, εσυ σε ποια εβδομαδα εμαθες οτι ειναι εξωμητριο?? 

Καλημέρα κορίτσι μου!Το έμαθα στην εβδομη εβδομάδα λόγω του ότι ήταν αδιατάρακτο σε εμένα.Στιγμη δεν πόνεσα και καταλαβαίνεις ότι ήταν ένα σοκ καθώς εγώ πήγαινα να ακούσω καρδιά και βρέθηκα το ίδιο βράδυ στο κρεβάτι μιας κλινικής.Φυσικα και θα γλυκανει ο πόνος με μια νέα εγκυμοσύνη αλλά ο σκοπός σου δεν είναι μόνο η επίτευξη μιας εγκυμοσύνης.Χαλαρωσε και θα δεις όλα θα λειτουργήσουν ρολόι.Ξερει τι κάνει η φύση!

στις πριν 19 ώρες, ο/η Sofoula28 είπε:

Δεν προσπαθουσαμε ,είχαμε απλα συζητησει την πιθανοτητα και ειπαμε "καλοδεχούμενο" αν ερθει! Οποτε μπορω να πω οτι "ετυχε"! Απο τοτε ομως που ακουσαμε την καρδουλα(γιατί προλαβαμε να ακουσουμε και καρδουλα στην προηγούμενη) αποφασισαμε οτι το θελουμε πααααααρα πολυ!!! Και τωρα ενω προσπαθουμε συνεχομενα δεν μας κανει τη χαρη! Απλα προσπαθώ πλεον να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν ειμαι τρελη (με τα τεστ εγκυμοσυνης και το αγχος) και πως οταν ειναι να ερθει θα ερθει 🤣

Θα ερθει μην αγχονεσαι! Είναι πολύ νωρίς! !

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Beatricee είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!Το έμαθα στην εβδομη εβδομάδα λόγω του ότι ήταν αδιατάρακτο σε εμένα.Στιγμη δεν πόνεσα και καταλαβαίνεις ότι ήταν ένα σοκ καθώς εγώ πήγαινα να ακούσω καρδιά και βρέθηκα το ίδιο βράδυ στο κρεβάτι μιας κλινικής.Φυσικα και θα γλυκανει ο πόνος με μια νέα εγκυμοσύνη αλλά ο σκοπός σου δεν είναι μόνο η επίτευξη μιας εγκυμοσύνης.Χαλαρωσε και θα δεις όλα θα λειτουργήσουν ρολόι.Ξερει τι κάνει η φύση!

Καλημερα!!! Σε καταλαβαινω απολυτα γλυκειά μου σκεψου οτι εγω στην 10η εβδομαδα και ενω είχαμε ηδη ακουσει καρδια πηγαμε απλα για την προγραμματισμενη τυπικη επίσκεψη  και μας ηρθε κεραμιδα!!!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Sofoula28 είπε:

Καλημερα!!! Σε καταλαβαινω απολυτα γλυκειά μου σκεψου οτι εγω στην 10η εβδομαδα και ενω είχαμε ηδη ακουσει καρδια πηγαμε απλα για την προγραμματισμενη τυπικη επίσκεψη  και μας ηρθε κεραμιδα!!!

Να μην σε πτοεί τίποτα!Το σώμα μας ξέρει τι κάνει και από τη στιγμή που έγινε μια φορά θα ξαναγίνει και σε εσένα όπως έγινε και σε εμένα.Θα δεις!Έχε πίστη και όλα θα λυθούν 😘

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Beatricee είπε:

Να μην σε πτοεί τίποτα!Το σώμα μας ξέρει τι κάνει και από τη στιγμή που έγινε μια φορά θα ξαναγίνει και σε εσένα όπως έγινε και σε εμένα.Θα δεις!Έχε πίστη και όλα θα λυθούν 😘

Προσπαθω!!! Μεχρι στιγμής απλα κάθε μηνα οταν πλησιαζουν οι μερες να μου ερθει περιοδος δημιουργώ συμπτωματα εγκυμοσυνης στο μυαλο μου καί εν τελει οταν μου ερχεται απογοητεύόμαι και λεω next time!! Κατα φαντασιαν εγκυος ενα πραγμα 🤣 πλέον το παιρνω και λιγο στην πλακα οσο μπορω!! Να σου ζησει το γλυκουλακι σου!!!!! Εσυ ποσο καιρό εκανες να ξαναμεινεις ???

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofoula28 είπε:

Προσπαθω!!! Μεχρι στιγμής απλα κάθε μηνα οταν πλησιαζουν οι μερες να μου ερθει περιοδος δημιουργώ συμπτωματα εγκυμοσυνης στο μυαλο μου καί εν τελει οταν μου ερχεται απογοητεύόμαι και λεω next time!! Κατα φαντασιαν εγκυος ενα πραγμα 🤣 πλέον το παιρνω και λιγο στην πλακα οσο μπορω!! Να σου ζησει το γλυκουλακι σου!!!!! Εσυ ποσο καιρό εκανες να ξαναμεινεις ??

Εγώ μάλλον είμαι η περίπτωση που λέγαμε...έπιασα ακριβώς τον επόμενο μήνα και να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενε κανείς ούτε εγω,ούτε ο γιατρός μου.Τελος Ιουλίου έχασα το παιδί και τώρα είμαι 4 μηνών και περιμένουμε μια μπέμπα.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Beatricee είπε:

Εγώ μάλλον είμαι η περίπτωση που λέγαμε...έπιασα ακριβώς τον επόμενο μήνα και να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενε κανείς ούτε εγω,ούτε ο γιατρός μου.Τελος Ιουλίου έχασα το παιδί και τώρα είμαι 4 μηνών και περιμένουμε μια μπέμπα.

Συγνωμη κοριτσι μου λαθος καταλαβα μαλλον!!! Οποτε θα πω με το καλο να ερθει το μωρακι σου !!! 😊😊 Νιωθω πολυ καλα που μιλαω με ατομα που καταλαβαινουν και δεν σνομπαρουν η με κοιταν λες και ειμαι αλιεν !!!!! Ειναι λες και ηδη νιωθω πιο ηρεμη! Θετικη ενεργεια σε ολες !!!!😍😍

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sofoula28 είπε:

Συγνωμη κοριτσι μου λαθος καταλαβα μαλλον!!! Οποτε θα πω με το καλο να ερθει το μωρακι σου !!! 😊😊 Νιωθω πολυ καλα που μιλαω με ατομα που καταλαβαινουν και δεν σνομπαρουν η με κοιταν λες και ειμαι αλιεν !!!!! Ειναι λες και ηδη νιωθω πιο ηρεμη! Θετικη ενεργεια σε ολες !!!!😍😍😍

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Όταν το ζευγάρι (και ειδικά η γυναίκα)γνωρίσει μια τέτοια απώλεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να τη σνομπαρει ή το οτιδήποτε αρνητικό.Αν το κάνει κανείς αυτό απλά πέταξε τον από τη ζωή σου,δεν αξίζει ("φιλική" συμβουλή).

Εύχομαι σύντομα να έχουμε ευχάριστα νεακια και από εσένα.Καλο βράδυ!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Beatricee είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Όταν το ζευγάρι (και ειδικά η γυναίκα)γνωρίσει μια τέτοια απώλεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να τη σνομπαρει ή το οτιδήποτε αρνητικό.Αν το κάνει κανείς αυτό απλά πέταξε τον από τη ζωή σου,δεν αξίζει ("φιλική" συμβουλή).

Εύχομαι σύντομα να έχουμε ευχάριστα νεακια και από εσένα.Καλο βράδυ!

Ειμαι δυο μερες πριν την περιοδο, φυσικα εχω συμπτωματα περιοδου που τα μεταφραζω σαν εγκυμοσυνη και κρατιέμαι να μην κανω τεστ! 😂Ελπιζω να μην ερθει η ατιμη αυτη τη φορα στ αληθεια !! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λογια κορίτσι μου εδωσες πολυ δυναμη! Καλο βραδυ!!! 😍😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maya_!!! Κοριτσάκι μου;!! Περιμένουμε νέα σου να ξέρεις!! 😍😍😍
    • Δεν έχω και άλλα reactions!!  Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏 Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!
    • Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!
    • Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆 Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁  Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...