Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μεγάλη χοριακη λέτε να είναι δυδιμα?

Dorina

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες. Εύχομαι όλες να εχετε υγιή και και τελειομηνα μωρακια και σε  όσες λαχταρούν να κάνουν μωράκι να ερθει το συντομότερο. Να παραθέσω και εγω την περίπτωση μου και όποιος νομίζει ότι μπορει να βοηθήσει ας απαντήσει. Έκανα την πρώτη χοριακη την 34 ημέρα από την τελευταία περίοδο. Δλδ 4 εβδομάδων και 6 ημερών το αποτέλεσμα βγήκε 3158. Επανέλαβα μετά απο 6 ημέρες συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρού την 40η ημέρα και το αποτέλεσμα βγήκε 21631. Λέτε να υπαρχει πιθανότητα διδυμης κύησης? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 18 ώρες, ο/η bikoni είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες. Εύχομαι όλες να εχετε υγιή και και τελειομηνα μωρακια και σε  όσες λαχταρούν να κάνουν μωράκι να ερθει το συντομότερο. Να παραθέσω και εγω την περίπτωση μου και όποιος νομίζει ότι μπορει να βοηθήσει ας απαντήσει. Έκανα την πρώτη χοριακη την 34 ημέρα από την τελευταία περίοδο. Δλδ 4 εβδομάδων και 6 ημερών το αποτέλεσμα βγήκε 3158. Επανέλαβα μετά απο 6 ημέρες συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρού την 40η ημέρα και το αποτέλεσμα βγήκε 21631. Λέτε να υπαρχει πιθανότητα διδυμης κύησης? 

Ουαου πάρα πολυυυυυ!!!!! Σίγουρα δίδυμα.. Εγώ 40η ημέρα είχα 1939... Θυμάμαι στο μεγάλο μου παιδάκι.. Στον μικρό είχα κάνει πιο νωρίς και είχα μόλις 238... 

στις πριν 20 ώρες, ο/η bikoni είπε:

Υπάρχει η πιθανότητα πάντα γιατί έχεις αρκετά μεγάλη αύξηση. Ωστόσο να πω ότι παίζει ρόλο όχι ποια μέρα από την περίοδο είσαι αλλά ποια μέρα από την καθυστέρηση είσαι γιατί μια γυναίκα με κύκλο 35 ημερών ουσιαστικά στην 34η μέρα είναι πριν την καθυστέρηση ακόμα και θα έχει χαμηλή χοριακη και μια γυναίκα με κύκλο 24 ημερών είναι ήδη τόσες μέρες μετά την καθυστέρηση. Αυτό που κοιτάς είναι αν η χοριακη σου διπλασιάζεται ανά 48-72. Συνήθως στα δίδυμα 4πλασιαζεται ανά τόσο αλλά και πάλι όσο πιο υψηλές οι τιμές μειώνεται αυτή η αύξηση και δεν υπάρχει τόση ακρίβεια. Να πω 2 παραδείγματα που δεν είχαμε δίδυμα με μεγάλες τιμές και αυξήσεις αν και σίγουρα θα βρεις και παραδείγματα να έχουν δίδυμα με αντίστοιχες. Εγώ την 29η μέρα με κύκλο το λιγότερο 31-32 μέρες (και τεστ ωορρηξιας εκείνο το μήνα που να επιβεβαιώνει κυκλο 32 ημερών) άρα 3ημερες πριν την περίοδο είχα 146 β χοριακη και 4 ημέρες μετά την 33η ημέρα δηλαδή την 1η ημέρα καθυστέρησης είχα 1440. Πήρα αγχωμενη για την τόσο μεγάλη αύξηση το γιατρό μου και μου έκανε αστειάκι για δίδυμα λόγω 8πλασιασμου αλλά μου είπε ότι είναι μόνο πιθανότητα και ειδικά με φυσική σύλληψη και χωρίς οικογενειακό/προσωπικό ιστορικό αρκετά σπάνιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η κολλητή μου 1η μέρα καθυστέρησης κι αυτή εκεί γύρω στο 1200 και δε θυμάμαι πόσο ακριβώς μετά, νομίζω μια εβδομάδα 21000. Επίσης, της έκαναν αστειάκι για πιθανότητα διδύμων. Τελικά είχαμε από 1 κοριτσάκι. Υγιέστατα τα γλυκά μας και τώρα κοντεύουν 5,5 μηνών .

στις πριν 21 ώρες, ο/η bikoni είπε:

Να πω κιόλας ότι με τέτοια χοριακη πρέπει απλά να κάνεις υπέρηχο 😂 αν είναι δίδυμα στον ίδιο σάκο μόνο μπορεί να αργήσετε κάποιο καιρό να τα δείτε 

στις πριν 7 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Υπάρχει η πιθανότητα πάντα γιατί έχεις αρκετά μεγάλη αύξηση. Ωστόσο να πω ότι παίζει ρόλο όχι ποια μέρα από την περίοδο είσαι αλλά ποια μέρα από την καθυστέρηση είσαι γιατί μια γυναίκα με κύκλο 35 ημερών ουσιαστικά στην 34η μέρα είναι πριν την καθυστέρηση ακόμα και θα έχει χαμηλή χοριακη και μια γυναίκα με κύκλο 24 ημερών είναι ήδη τόσες μέρες μετά την καθυστέρηση. Αυτό που κοιτάς είναι αν η χοριακη σου διπλασιάζεται ανά 48-72. Συνήθως στα δίδυμα 4πλασιαζεται ανά τόσο αλλά και πάλι όσο πιο υψηλές οι τιμές μειώνεται αυτή η αύξηση και δεν υπάρχει τόση ακρίβεια. Να πω 2 παραδείγματα που δεν είχαμε δίδυμα με μεγάλες τιμές και αυξήσεις αν και σίγουρα θα βρεις και παραδείγματα να έχουν δίδυμα με αντίστοιχες. Εγώ την 29η μέρα με κύκλο το λιγότερο 31-32 μέρες (και τεστ ωορρηξιας εκείνο το μήνα που να επιβεβαιώνει κυκλο 32 ημερών) άρα 3ημερες πριν την περίοδο είχα 146 β χοριακη και 4 ημέρες μετά την 33η ημέρα δηλαδή την 1η ημέρα καθυστέρησης είχα 1440. Πήρα αγχωμενη για την τόσο μεγάλη αύξηση το γιατρό μου και μου έκανε αστειάκι για δίδυμα λόγω 8πλασιασμου αλλά μου είπε ότι είναι μόνο πιθανότητα και ειδικά με φυσική σύλληψη και χωρίς οικογενειακό/προσωπικό ιστορικό αρκετά σπάνιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η κολλητή μου 1η μέρα καθυστέρησης κι αυτή εκεί γύρω στο 1200 και δε θυμάμαι πόσο ακριβώς μετά, νομίζω μια εβδομάδα 21000. Επίσης, της έκαναν αστειάκι για πιθανότητα διδύμων. Τελικά είχαμε από 1 κοριτσάκι. Υγιέστατα τα γλυκά μας και τώρα κοντεύουν 5,5 μηνών .

Εγω όταν είχα πάει για πρώτο υπέρηχο είχαμε δει 2 σάκους αλλά ο ένας ήταν λίγο μικρότερος, ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχει μια πιθανότητα να έχω δυο μωρά, στο λέω μου λέει ώστε να το έχω λίγο στο πίσω μερος του μυαλού μου … Η άλλη πιθανότητα μου είπε ότι μπορεί να ειμαι αίμα εμφύτευσης που δεν βγήκε..

ήμουν 5 εβδομάδων και κάτι.. μου είπε έλα σε 3 βδομαδες για να ακούσουμε καρδούλα ώστε να αφήσουμε και λίγο χρόνο στο δεύτερο μικρότερο σακο ( αν ειναι σακος) να δούμε πως θα πάει.. τελικά όταν πήγα σε 3 βδομαδες δεν υπήρχε το μικρότερο 

Στην οικογένεια μου επειδή ξέρω πάνε και λίγο με κληρονομικότητα είχαμε δίδυμα 

Εγω σταθερό κύκλο δεν είχα περίπου ήταν 30-36 μερες 32 η μέρα έκανα χοριακη 157 και την μεθεπόμενη μέρα ήταν 451 μετα δεν ξανά έκανα άλλη χοριακη 

Τελικά τώρα αν ήταν δυο ή όχι 100% δεν έμαθα 

στις πριν 10 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Αγαπητή Μyna, σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική σου απάντηση και για τον χρόνο σου. Να διευκρινίσω ότι ο κύκλος μου ε΄ιναι 28-29 ημερών, έχει τύχει να μου έρθει και την 27η ημέρα αλλά πολύ σπάνια! Όποτε με σχετική επιφύλαξη υπολογίζω ότι την πρώτη χοριακή την έκανα την 6ημέρα καθυστέρησης και την 2η την έκανα την 12 ημερα.  Καταλαβαίνω ότι μόνο ο υπερηχος θα μας δείξει γιατί όλα τα υπολοιπα είναι σχετικά, απλώς ήθελα να ακούσω και τις εμπειρίες σας. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας γερά και καλότυχα να είναι. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ουαου πάρα πολυυυυυ!!!!! Σίγουρα δίδυμα.. Εγώ 40η ημέρα είχα 1939... Θυμάμαι στο μεγάλο μου παιδάκι.. Στον μικρό είχα κάνει πιο νωρίς και είχα μόλις 238... 

marinamanoulitsa δεν ξέρω τι να ευχηθώ ότι θέλει ο θεός! Απλά τα δίδυμα ειναι κάτι πέρα απο κάθε φαντασία και μου προκαλεί μεγάλο δέος και σαν σκέψη μόνο...

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγω όταν είχα πάει για πρώτο υπέρηχο είχαμε δει 2 σάκους αλλά ο ένας ήταν λίγο μικρότερος, ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχει μια πιθανότητα να έχω δυο μωρά, στο λέω μου λέει ώστε να το έχω λίγο στο πίσω μερος του μυαλού μου … Η άλλη πιθανότητα μου είπε ότι μπορεί να ειμαι αίμα εμφύτευσης που δεν βγήκε..

ήμουν 5 εβδομάδων και κάτι.. μου είπε έλα σε 3 βδομαδες για να ακούσουμε καρδούλα ώστε να αφήσουμε και λίγο χρόνο στο δεύτερο μικρότερο σακο ( αν ειναι σακος) να δούμε πως θα πάει.. τελικά όταν πήγα σε 3 βδομαδες δεν υπήρχε το μικρότερο 

Στην οικογένεια μου επειδή ξέρω πάνε και λίγο με κληρονομικότητα είχαμε δίδυμα 

Εγω σταθερό κύκλο δεν είχα περίπου ήταν 30-36 μερες 32 η μέρα έκανα χοριακη 157 και την μεθεπόμενη μέρα ήταν 451 μετα δεν ξανά έκανα άλλη χοριακη 

Τελικά τώρα αν ήταν δυο ή όχι 100% δεν έμαθα 

Εlk να σου ζήσει το μωράκι σου! ΄Δέν έχει σημασία αν ήταν δύο οι σάκοι! Το αποτέλεσμα μετράει, φαντάζομαι όμως την αγωνία σου μέχρι να μάθεις....😊

στις πριν 23 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Να πω κιόλας ότι με τέτοια χοριακη πρέπει απλά να κάνεις υπέρηχο 😂 αν είναι δίδυμα στον ίδιο σάκο μόνο μπορεί να αργήσετε κάποιο καιρό να τα δείτε 

Την Δευτέρα 19/12 έχω το ραντεβού μου, ευχομαι να ειναι ολα καλα!

στις On 14/12/2022 at 9:53 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εσένα ο κυκλος σου πόσων ημερών είναι?

στις πριν 21 ώρες, ο/η bikoni είπε:

Εlk να σου ζήσει το μωράκι σου! ΄Δέν έχει σημασία αν ήταν δύο οι σάκοι! Το αποτέλεσμα μετράει, φαντάζομαι όμως την αγωνία σου μέχρι να μάθεις....😊

Ευχαριστώ πολύ!

Πιο πολύ είχα αγωνία να ακούσω έστω μια καρδούλα αυτό ηθελα τώρα αν ακούγαμε και δυο θα ήταν διπλή η χαρά 

Θα το δεις στον υπέρηχο εύχομαι ότι καλύτερο 🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...