Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Γύρισα από τον υπέρηχο.. Όλα καλά.. Είδαμε με σιγουριά ότι είναι αγόρι.. Δεν καθόταν σε μια μεριά... Ολο γύριζε. Το μόνο που με άγχωσε είναι ότι μου είπε ότι η κοιλίτσα είναι 17 εβδομάδων στις μετρήσεις ενώ εγώ είμαι 16 και 4.. Μου είπε βέβαια ότι είναι φυσιολογικο και ότι ακόμα υπάρχουν διάφορες στις μετρήσεις. Όμως εμένα μου έκατσε λίγο.. Σας έχει τύχει;; 

Κι εμένα στον τελευταίο υπέρηχο είχε βγει λίγο μεγαλύτερο. Ήμουν 15η βδομάδα κ το βάρος του αντιστοιχούσε σε 16η συμπληρωμένη. Μικρές διαφορές είναι αυτές. Αφού δεν ανησύχησε ο γιατρός δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι. Μάλλον τα ταΐζουμε μπόλικο 🤣🤣🤣

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η AlKate είπε:

Ως προς τα καθησματα η πιο ασφαλής επιλογή είναι αβγό και όχι όλα σε ένα. Σίγουρα δεν είναι η πιο οικονομική... Στην ομάδα υπάρχουν άτομα που μπορούν να βοηθήσουν. Όχι ότι δεν υπάρχουν τα πάντα στο ίντερνετ αλλά καμία φορά δεν ξέρουμε και τι να ψάξουμε...

Εγώ σκέφτηκα μαζί με το αυγό να πάρω την αντίστοιχη βάση isofix για περισσότερη ασφάλεια

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα 28/12 έκανα αυχενική διαφάνεια στις 4/1 έδωσα αίμα για να σταλεί στην Αμερική το λεγόμενο NIPT για τις τρισωμιες σήμερα πήγα και ξανά έδωσα αίμα γτ δεν μπόρεσαν να βγάλουν αποτέλεσμα και έπρεπε να το επαναλάβουμε έχει κάποια παρόμοια εμπειρία?

Καλησπερα και απο μενα! Σου την προτεινε ο γιατρος την εξεταση ή απλα εσυ απο μονη σου ειπες να το δεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raphaela είπε:

Καλησπερα και απο μενα! Σου την προτεινε ο γιατρος την εξεταση ή απλα εσυ απο μονη σου ειπες να το δεις; 

Επειδή δουλεύω σε κέντρο ΑΜΕΑ έχω ένα άγχος παραπάνω όχι ο γιατρός δεν μου την ζήτησε μου είπε πως θεωρεί ότι το έμβρυο είναι μια χαρά....

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Επειδή δουλεύω σε κέντρο ΑΜΕΑ έχω ένα άγχος παραπάνω όχι ο γιατρός δεν μου την ζήτησε μου είπε πως θεωρεί ότι το έμβρυο είναι μια χαρά....

Λογικο σε καταλαβαινω! Αν ηταν για να χαλαρωσεις κ εσυ ! Ολα καλα θα ναι! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Raphaela είπε:

Λογικο σε καταλαβαινω! Αν ηταν για να χαλαρωσεις κ εσυ ! Ολα καλα θα ναι! 

Σε ευχαριστώ και εγώ έτσι πιστεύω απλώς δεν είχα ξανά ακούσει ότι μπορεί να μην βγάλουν αποτελέσματα

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Μένω Κατερίνη και το έκανα εδώ στο γιατρό που έκανα την αυχενική ο οποίος είναι πολύ καλός θέμα θέμα δεν υπήρχε απλώς δουλεύω σε κέντρο ΑΜΕΑ είπα να το ελέγξω

Επειδή δουλεύω σε εργαστήριο θα σου πω και κάτι άλλο να σε ξεαγχωσω που δε σημαίνει όμως ότι συμβαίνει αυτό απαραίτητα. Μπορεί να έχει γινει κάποιος λάθος χειρισμός του δειγματος. Και προκειμένου να το καλύψουν είπαν ότι δεν έφτασε. Αυτό  ξαναλέω ότι δεν είναι απαραίτητο. Απλά στο δίνω σαν σενάριο να σε ξεαγχωσω. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Clairy. είπε:

Επειδή δουλεύω σε εργαστήριο θα σου πω και κάτι άλλο να σε ξεαγχωσω που δε σημαίνει όμως ότι συμβαίνει αυτό απαραίτητα. Μπορεί να έχει γινει κάποιος λάθος χειρισμός του δειγματος. Και προκειμένου να το καλύψουν είπαν ότι δεν έφτασε. Αυτό  ξαναλέω ότι δεν είναι απαραίτητο. Απλά στο δίνω σαν σενάριο να σε ξεαγχωσω. 

Το σκέφτηκα και αυτό σε ευχαριστώ πολύ....

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Κι εμένα στον τελευταίο υπέρηχο είχε βγει λίγο μεγαλύτερο. Ήμουν 15η βδομάδα κ το βάρος του αντιστοιχούσε σε 16η συμπληρωμένη. Μικρές διαφορές είναι αυτές. Αφού δεν ανησύχησε ο γιατρός δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι. Μάλλον τα ταΐζουμε μπόλικο 🤣🤣🤣

Μόνο η κοιλίτσα του όμως;; το υπόλοιπο ήταν εντάξει. Βέβαια μου είπε ότι όλοι δεν είμαστε ίδιοι. Και δεν έχουμε το ίδιο σώμα..

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι αν υπήρχε κάτι θα το έβλεπε στην αυχενική.. Όλα καλά θα πάνε. Σε πόσο καιρό σου ειπαν αποτέλεσμα;; 

Την πρώτη φορά που έδωσα με ενημέρωσαν μετά από 20 ημέρες αν και μου είπανε ότι θα βγουν σε δύο εβδομάδες και αυτή τη φορά μου είπανε πάλι σε δύο εβδομάδες θα βγουν

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Την πρώτη φορά που έδωσα με ενημέρωσαν μετά από 20 ημέρες αν και μου είπανε ότι θα βγουν σε δύο εβδομάδες και αυτή τη φορά μου είπανε πάλι σε δύο εβδομάδες θα βγουν

Κατάλαβα... Θα σου πουν και φυλο με σιγουριά 😊😊

Δημοσίευση

Κατάλαβα... Θα σου πουν και φυλο με σιγουριά 😊😊

Αλήθεια??? Αυτό δεν το ήξερα γτ στην αυχενική μου είπανε μάλλον ότι είναι αγόρι, αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου να δούμε τι θα πει και αυτός εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Αλήθεια??? Αυτό δεν το ήξερα γτ στην αυχενική μου είπανε μάλλον ότι είναι αγόρι, αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου να δούμε τι θα πει και αυτός εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι?

Κανονικά σε ρωτάνε όταν κάνεις την εξέταση αν θες να σου πουν και το φύλο του μωρού ή όχι. 

Είμαι στην 17η. Μου είχαν πει αγόρι στην αυχενική και σήμερα το είδαμε κιόλας 😂

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Κανονικά σε ρωτάνε όταν κάνεις την εξέταση αν θες να σου πουν και το φύλο του μωρού ή όχι. 

Είμαι στην 17η. Μου είχαν πει αγόρι στην αυχενική και σήμερα το είδαμε κιόλας 😂

Τι τελειααααα είμαστε μαζί να σας ζήσει ο πρίγκιπας σας ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Clairy. είπε:

Γύρισα από τον υπέρηχο.. Όλα καλά.. Είδαμε με σιγουριά ότι είναι αγόρι.. Δεν καθόταν σε μια μεριά... Ολο γύριζε. Το μόνο που με άγχωσε είναι ότι μου είπε ότι η κοιλίτσα είναι 17 εβδομάδων στις μετρήσεις ενώ εγώ είμαι 16 και 4.. Μου είπε βέβαια ότι είναι φυσιολογικο και ότι ακόμα υπάρχουν διάφορες στις μετρήσεις. Όμως εμένα μου έκατσε λίγο.. Σας έχει τύχει;; 

Καλά παιδί μου δεν αγχώνεται ο γιατρός κ αγχώνεσαι εσύ;; δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά πάντως. στην αυχενική η κοιλίτσα του ήταν αρκετά μεγαλύτερη όπως κ στον τελευταίο υπέρηχο που έκανα ήταν πιο μεγάλη.. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Καλά παιδί μου δεν αγχώνεται ο γιατρός κ αγχώνεσαι εσύ;; δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά πάντως. στην αυχενική η κοιλίτσα του ήταν αρκετά μεγαλύτερη όπως κ στον τελευταίο υπέρηχο που έκανα ήταν πιο μεγάλη.. 

Στην αυχενική δε μου είχε αναφέρει κάτι ο γιατρός. Α είναι συνηθισμένο δηλαδή.. Εντάξει τότε 😂

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Στην αυχενική δε μου είχε αναφέρει κάτι ο γιατρός. Α είναι συνηθισμένο δηλαδή.. Εντάξει τότε 😂

Κοίταξα τώρα τν τελευταίο υπέρηχο κ η κοιλια είναι 8 μέρες πιο μεγάλη αλλά γράφει +- 1w+6d αλλά γενικά είναι 3 μέρες μεγαλύτερο. 

Με έκανες βέβαια κ κοίταξα κ υπερηχους που έκανα στον μικρό κ όντως υπάρχουν αποκλίσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Κοίταξα τώρα τν τελευταίο υπέρηχο κ η κοιλια είναι 8 μέρες πιο μεγάλη αλλά γράφει +- 1w+6d αλλά γενικά είναι 3 μέρες μεγαλύτερο. 

Με έκανες βέβαια κ κοίταξα κ υπερηχους που έκανα στον μικρό κ όντως υπάρχουν αποκλίσεις. 

Τι εννοείς; από το ένα παιδί σου στο άλλο; η αποκλίσεις ημερών; 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Kelly_92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Νέα στο φόρουμ και ήθελα να πω ένα γεια και να συστηθώ στα γρήγορα. 14+5 σήμερα στο πρώτο μου, 28 ετών και από Θεσσαλονίκη.

Καλώς ήρθες!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Τι εννοείς; από το ένα παιδί σου στο άλλο; η αποκλίσεις ημερών; 

Ο τελευταίος υπέρηχος που έκανα σε αυτήν την εγκυμοσύνη είναι αυτο που έβαλα κ πριν. Όμως γράφει ότι υπάρχει απόκλιση. 

Κοίταξα κ υπερηχους στον μικρό κ είδα ότι άλλαζαν οι μετρήσεις όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη. 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Kelly_92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Νέα στο φόρουμ και ήθελα να πω ένα γεια και να συστηθώ στα γρήγορα. 14+5 σήμερα στο πρώτο μου, 28 ετών και από Θεσσαλονίκη.

Καλώς ήρθες!! Με το καλο!! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Ο τελευταίος υπέρηχος που έκανα σε αυτήν την εγκυμοσύνη είναι αυτο που έβαλα κ πριν. Όμως γράφει ότι υπάρχει απόκλιση. 

Κοίταξα κ υπερηχους στον μικρό κ είδα ότι άλλαζαν οι μετρήσεις όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη. 

Αα καταλαβα.. 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...