Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

στις Just now, ο/η anna90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια Καλό Σ/Κ να εχουμε! Εγώ ειμαι πολύ πολύ καλά. Είμαι μόλις 5w και 5days. Δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω την συχνοουρια,  ειδικά ο βράδυ. Αυτό που ξυπνάω 3, 4 ή 5 φορές με σκοτώνει!! Υποθέτω είναι προπόνηση για όταν έρθει το μωρό...;;; Χαχαχαχχα!! Το στήθος μου είναι με τις μέρες του, χθες και σήμερα με ενοχλεί λιγάκι. Βρε κορίτσια, μιας και πιάσατε το θέμα της δυσκοιλιότητας, εγώ που έτσι κι αλλιώς είχα θέμα με τη τουαλέτα από πριν, νομίζω ότι άρχισε να χειροτερεύει ήδη!! Τι θα κανω;; Οσο για τους καφεδες πινω 1 κουπα καφε την ημερα και αυτη μπορει να μην την πιω ολοκληρη!

Εγώ με την τουαλέτα είχα θέμα μόνο όταν έπινα σίδηρο.. Που αυτήν την εβδομάδα που ξεκίνησα να πίνω πάλι τον παίρνω μαζί με φυσικό χυμό πορτοκάλι. Λένε ότι βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση. Όντως με βοήθησε πολύ. Δοκίμασες κανένα σύκο ή δαμάσκηνο; Η @Liiida παίρνει κάτι φυτικά που είχε πει ότι τι βοηθούν. Πότε έχεις υπέρηχο;; Δυστυχώς η τουαλέτα μέχρι τώρα και για μένα το βράδυ είναι Σκωτσέζικο ντους..,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

@Clairy.   Κ εμενα κολικος εντέρου με πιάνει κ αριστερά κ δεξιά.. Αλλά το έχω συνηθίσει πλέον. Κ στο 1ο έτσι κ σε αυτό τώρα το ίδιο.

Εν τω μεταξύ έγω ναι μεν δεν μπορώ να πιω νερό αλλά φοβάμαι κιόλας να μην πινω γιατί στον μικρό μου είχα κ κολικούς νεφρού. Κ πραγματικά για μένα αυτός ο πόνος είναι χειρότερος κ από της γέννας. Οπότε το πιέζω λιγάκι να πίνω, χθες ειδικά έφτασα 1,5 λίτρο. 

Καφέ τον έκοψα μαχαίρι να σας πω, αν κ δεν είμαι φαν οποτε δε με δυσκολεύει. 

@anna90κάποια στιγμή θα την συνηθίσεις την συχνοουρια. Όσο για την δυσκοιλιοτητα γενικά όλες λίγο πολύ ταλαιοωρουμαστε. Στον μικρό μου με είχε βοηθήσει μια φυτική μαρμελάδα tamarine λέγεται κ την είχα πάρει από φαρμακείο. Σε αυτό πέρασε απι μόνο του. Απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν αδειάζει κ πονάω. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Εγώ με την τουαλέτα είχα θέμα μόνο όταν έπινα σίδηρο.. Που αυτήν την εβδομάδα που ξεκίνησα να πίνω πάλι τον παίρνω μαζί με φυσικό χυμό πορτοκάλι. Λένε ότι βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση. Όντως με βοήθησε πολύ. Δοκίμασες κανένα σύκο ή δαμάσκηνο; Η @Liiida παίρνει κάτι φυτικά που είχε πει ότι τι βοηθούν. Πότε έχεις υπέρηχο;; Δυστυχώς η τουαλέτα μέχρι τώρα και για μένα το βράδυ είναι Σκωτσέζικο ντους..,

Υπερηχο εχω την Τέταρτη 23 του μήνα. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την αγωνια μου και την ανυπομονησία μου!!!!!! Θα πάρω αποξηραμένα δαμάσκηνα, δίκιο έχεις.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

@anna90κάποια στιγμή θα την συνηθίσεις την συχνοουρια. Όσο για την δυσκοιλιοτητα γενικά όλες λίγο πολύ ταλαιοωρουμαστε. Στον μικρό μου με είχε βοηθήσει μια φυτική μαρμελάδα tamarine λέγεται κ την είχα πάρει από φαρμακείο. Σε αυτό πέρασε απι μόνο του. Απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν αδειάζει κ πονάω. 

Ναι αυτή την αίσθηση ότι δεν αδειάζει ποτέ το έντερο.....!!!!! Θα δοκιμάσω αυτά που λέτε, θα ρωτήσω και τη γιατρό μόλις πάω. Μικρά προβλήματα όλα αυτά μπροστά στο σπορακι  βέβαια....!!!! 👶👶👶

στις πριν 43 λεπτά, ο/η anna90 είπε:

Υπερηχο εχω την Τέταρτη 23 του μήνα. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την αγωνια μου και την ανυπομονησία μου!!!!!! Θα πάρω αποξηραμένα δαμάσκηνα, δίκιο έχεις.

Μπορούμε να καταλάβουμε την αγωνία σου αν σκεφτείς ότι εγω πήγαινα για υπέρηχο κάθε 1 με 1.5 εβδομάδα.. Τώρα λέω να το παίξω κυρία.. Θα κάνω την αυχενική στις 28 και μετά θα πάω όταν μου πει ο γιατρός.. Αν και θα είναι πολύ μετά 😂😂

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Μπορούμε να καταλάβουμε την αγωνία σου αν σκεφτείς ότι εγω πήγαινα για υπέρηχο κάθε 1 με 1.5 εβδομάδα.. Τώρα λέω να το παίξω κυρία.. Θα κάνω την αυχενική στις 28 και μετά θα πάω όταν μου πει ο γιατρός.. Αν και θα είναι πολύ μετά 😂😂

Εμένα από τις 15 που έκανα την αυχενική, μου είπε να πάω 20 Ιανουαρίου. Τα στοιχήματα τί λένε? Πότε θα πάρω να κανονίσω έξτρα υπέρηχο αρχές του έτους?? 😂😂😂

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Εμένα από τις 15 που έκανα την αυχενική, μου είπε να πάω 20 Ιανουαρίου. Τα στοιχήματα τί λένε? Πότε θα πάρω να κανονίσω έξτρα υπέρηχο αρχές του έτους?? 😂😂😂

Ε ναι.. Αρχές του έτους είναι μια καλή χρονική περίοδος 🤣🤣

Καλημέρα κορίτσια ❤️❤️πως είστε σήμερα;; Εγώ κλασικά νυστάζω λίγο...άντε να δω πότε θα μου φύγει!! Περιμένω κ τις εξετάσεις αύριο να δω τι γίνεται με τον αιματοκρίτη..αν κ μου είπε ο γιατρός από τη στιγμή που έχω ήδη λίγο θέμα με τη δυσκοιλιότητα δε ξέρω αν θα πάρω αμέσως σίδηρο! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Smurf88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ❤️❤️πως είστε σήμερα;; Εγώ κλασικά νυστάζω λίγο...άντε να δω πότε θα μου φύγει!! Περιμένω κ τις εξετάσεις αύριο να δω τι γίνεται με τον αιματοκρίτη..αν κ μου είπε ο γιατρός από τη στιγμή που έχω ήδη λίγο θέμα με τη δυσκοιλιότητα δε ξέρω αν θα πάρω αμέσως σίδηρο! 

Εγώ είμαι πολύ καλά θα έλεγα..εχω να κάνω εμετό από τη Δευτερα..ελαχιστη αδιαθεσία κάποια πρωινά είχα μόνο. Εντωμεταξυ νιώθω πάλι την κοιλιά μου πιο μικρή και το στήθος δεν έχει ίχνος πόνου εδώ και 2 εβδομάδες τουλάχιστον 

Καλησπέρα κοριτσια!εγω ετσι κ δεν παρω τα 2 χάπια για τους εμετούς και ένα τουλάχιστον σιμεκο δε βγάζω τη μέρα!!!!!σήμερα νυστάζω και εγώ παρα πολυ!!!!!επίσης από σημερα θα ξεκινήσω να πίνω σιγα σιγα σιδηρο και μαγνήσιο .αν δω ότι δεν μπορώ θα κόψω το σιδηρο κλασικά!

στις πριν 12 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Κορίτσια σας έχει πει κάτι ο γιατρός σας για τα καφτερα; όπως για παράδειγμα αυτά τα νάτσος με την σάλτσα;; 

Καλημέρα κοπέλα μου! Εμένα γενικά από την αρχή μου είχε πει να προσέχω τα καυτερα, όχι γτ είναι επικίνδυνα απ'ό,τι κατάλαβα, αλλά γτ μπορεί εύκολα να προκαλέσουν διάφορα στομαχικα-εντερικα. 

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!! Διαβαζω καλα νεα εδω και χαιρομαι!!! Εγω ειμαι μονο 5w1d ακομα βασει της τελευταιας μου περιοδου και ειμαι πολυ αγχωμενη λογω του οτι ειχα και μια παλλινδρομη πριν απο 9 μηνες περιπου !! Εχω πολυ περιεργα συμπτωματα τα οποια μια τα εχω και μια οχι! Μιας που ειναι πολυ νωρις ακομα δεν εχω κανει χοριακη και το πρωτο ραντεβου με το γιατρο μου το εχω στις 28 του μηνος!!! Εσεις ειχατε συμπτωματα σε αυτη την εβδομαδα ???

στις πριν 6 ώρες, ο/η Sofoula28 είπε:

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!! Διαβαζω καλα νεα εδω και χαιρομαι!!! Εγω ειμαι μονο 5w1d ακομα βασει της τελευταιας μου περιοδου και ειμαι πολυ αγχωμενη λογω του οτι ειχα και μια παλλινδρομη πριν απο 9 μηνες περιπου !! Εχω πολυ περιεργα συμπτωματα τα οποια μια τα εχω και μια οχι! Μιας που ειναι πολυ νωρις ακομα δεν εχω κανει χοριακη και το πρωτο ραντεβου με το γιατρο μου το εχω στις 28 του μηνος!!! Εσεις ειχατε συμπτωματα σε αυτη την εβδομαδα ???

Καλημερα 😊 αρχικά να σου πω ότι εγώ χοριακή είχα κάνει πριν καν κλείσω τις 4 εβδομάδες δηλαδή πριν την καθυστέρηση και έκανα 3 επαναλήψεις. Βέβαια κάθε γιατρός λειτουργεί αλλιώς. Εγώ δεν είχα κανένα σύμπτωμα μέχρι και την 6w3d που ξεκίνησαν ανακατοσουρες. 

Κατάλαβα ότι μπορεί να είμαι έγκυος από έντονο πόνο περιόδου που δεν είχα στην περίοδο κανονικά και μετά μόνο είχε αρχίσει λιγο να με πονάει το στήθος.. 

Κάθε γυναίκα είναι τελείως διαφορετική.. Μπορεί να μημλν εμφανίσεις και κανένα άλλο σύμπτωμα. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Sofoula28 είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου κ καλωσηρθες στην ομάδα! Έχει δίκιο η @Clairy. με τα συμπτώματα δε βγαζεις άκρη. Η καθεμία έχει (ή δεν έχει) διαφορετικά. Εγώ την 5η βδομάδα πρέπει να είχα μόνο πρήξιμο στο στήθος κ τίποτα άλλο. Και γενικά ανακατωσουρες εμετούς ζαλάδες είχα μόνο την 8η κ την 9η βδομάδα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Clairy. είπε:

Καλημερα 😊 αρχικά να σου πω ότι εγώ χοριακή είχα κάνει πριν καν κλείσω τις 4 εβδομάδες δηλαδή πριν την καθυστέρηση και έκανα 3 επαναλήψεις. Βέβαια κάθε γιατρός λειτουργεί αλλιώς. Εγώ δεν είχα κανένα σύμπτωμα μέχρι και την 6w3d που ξεκίνησαν ανακατοσουρες. 

Κατάλαβα ότι μπορεί να είμαι έγκυος από έντονο πόνο περιόδου που δεν είχα στην περίοδο κανονικά και μετά μόνο είχε αρχίσει λιγο να με πονάει το στήθος.. 

Κάθε γυναίκα είναι τελείως διαφορετική.. Μπορεί να μημλν εμφανίσεις και κανένα άλλο σύμπτωμα. 

Καλημερα!!! Ο γιατρος μου γενικά λειτουργει πολυ διαφορετικα ειναι της αποψης πως ο,τι και να δειχνει η χοριακη σημασια εχει τι εικονα βλεπει σε καθε υπερηχο! Και επειδη στην προηγούμενη μου εγκυμοσυνη ηταν τελείως διαφορετικα τα συμπτωματα περιμενα και τωρα να ειναι ιδια αλλα δεν ειναι και αγχωθηκα!! Τις μερες που περιμενα περιοδο ας πουμε πονουσε αρκετα το στηθος μου ,χθες δε με πονουσε τοσο κα τρομαξα! Με επιασαν και πονακια περιόδου και πονος στη μεση (τα οποια εχω πριν αδιαθετησω) και αγχωθηκα απίστευτα  ! Σημερα το στηθος ποναει αρκετα παλι ενω κατα τ αλλα δεν εχω κατι ιδιαίτερο!! Φοβαμαι μην παει κατι στραβα ξανα και νομιζω υπερβάλλω 😞

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου κ καλωσηρθες στην ομάδα! Έχει δίκιο η @Clairy. με τα συμπτώματα δε βγαζεις άκρη. Η καθεμία έχει (ή δεν έχει) διαφορετικά. Εγώ την 5η βδομάδα πρέπει να είχα μόνο πρήξιμο στο στήθος κ τίποτα άλλο. Και γενικά ανακατωσουρες εμετούς ζαλάδες είχα μόνο την 8η κ την 9η βδομάδα. 

Καλημερα κοριτσι ! Δεν περιμενω να τα εχω οοολα απ την αρχη.. απλα το στηθος ενω ήταν πολύ πρισμενο μετα σαν να ξεπριστηκε ενω σημερα παλι πονος και κακο ! Με επιασε και πονος στη μεση χθες και πονακια περιοδου λιγα και λεω αυτο ηταν μου ρχεται περιοδος ! Σημερα ηρεμησα που επανηλθε ο πονος στο στηθος και που δεν εχω αιμα (γτ για καποιο λογο ειχα πεπειστει οτι θα μου ερθει σημερα και ολα τζιφος) ! Αχ κοριτσι 5 μηνες ενα αγχος μεχρι να μεινω εγκυος ,τωρα που επιτελους τα καταφέραμε ααααλλο αγχος !! Δε θα ηρεμήσω ποτε μου φαινεται 🤣 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sofoula28 είπε:

Καλημερα κοριτσι ! Δεν περιμενω να τα εχω οοολα απ την αρχη.. απλα το στηθος ενω ήταν πολύ πρισμενο μετα σαν να ξεπριστηκε ενω σημερα παλι πονος και κακο ! Με επιασε και πονος στη μεση χθες και πονακια περιοδου λιγα και λεω αυτο ηταν μου ρχεται περιοδος ! Σημερα ηρεμησα που επανηλθε ο πονος στο στηθος και που δεν εχω αιμα (γτ για καποιο λογο ειχα πεπειστει οτι θα μου ερθει σημερα και ολα τζιφος) ! Αχ κοριτσι 5 μηνες ενα αγχος μεχρι να μεινω εγκυος ,τωρα που επιτελους τα καταφέραμε ααααλλο αγχος !! Δε θα ηρεμήσω ποτε μου φαινεται 🤣 

Αν διαβάσεις προηγούμενες αναρτήσεις σε αυτό το γκρουπ θα δεις ότι το άγχος πάει σύννεφο. Από τη χοριακη στα συμπτώματα, στον 1ο υπέρηχο, στον 2ο, στην αυχενική διαφάνεια...Και το άγχος μέσα στο παιχνίδι είναι. Και εγώ είχα 2 παλλινδρομες οπότε σε καταλαβαίνω. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Αν διαβάσεις προηγούμενες αναρτήσεις σε αυτό το γκρουπ θα δεις ότι το άγχος πάει σύννεφο. Από τη χοριακη στα συμπτώματα, στον 1ο υπέρηχο, στον 2ο, στην αυχενική διαφάνεια...Και το άγχος μέσα στο παιχνίδι είναι. Και εγώ είχα 2 παλλινδρομες οπότε σε καταλαβαίνω. 

Στην προηγούμενη εγκυμοσυνη δεν ηξερα τοσα οποτε δεν το εψαξα καθόλου! Σκεψου οτι όταν ειχα παει για τον πρωτο υπερηχο (σχετικα νωρις) ειχε πει ο γιατρός οτι ωραια δεν ειναι και εξωμητριο (κατι τετοιο) και δεν ειχα καταλαβει καν τι λέει ! Οταν στην 9η εβδομαδα ειδαμε οτι ειναι παλινδρομη ενω ειχαμε ακουσει και καρδουλα κανονικα πριν εχασα τη γη κατω απ τα ποδια μου και τωρα με εχει πιασει φοβία με ολα !!! Αστα να πανε ! 

στις Just now, ο/η Sofoula28 είπε:

Στην προηγούμενη εγκυμοσυνη δεν ηξερα τοσα οποτε δεν το εψαξα καθόλου! Σκεψου οτι όταν ειχα παει για τον πρωτο υπερηχο (σχετικα νωρις) ειχε πει ο γιατρός οτι ωραια δεν ειναι και εξωμητριο (κατι τετοιο) και δεν ειχα καταλαβει καν τι λέει ! Οταν στην 9η εβδομαδα ειδαμε οτι ειναι παλινδρομη ενω ειχαμε ακουσει και καρδουλα κανονικα πριν εχασα τη γη κατω απ τα ποδια μου και τωρα με εχει πιασει φοβία με ολα !!! Αστα να πανε ! 

Δυστυχώς είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο, αλλά ευτυχώς δε σημαίνει τίποτα για την εξέλιξη επόμενης εγκυμοσύνης (αν δε συνδέεται με κάποιο παθολογικό πρόβλημα). Τώρα είσαι υποψιασμενη, θα το παρακολουθείς πιο στενά, οπότε κουλ! Όλα καλά θα πάνε 😊

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Sofoula28 είπε:

Οι περισσότερες εδώ έχουμε βιώσει αποβολές ή παλινδρομη. Εγώ το καλοκαίρι είχα μια βιοχημικη και μια αποβολή την μία μετά την άλλη. 

Τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν συνέχεια. Εγώ ας πούμε εδώ και 1 εβδομάδα δεν έχω τίποτα..και φυσικά ακόμα αγχώνομαι. 😂😂

Καλημέρα σε ολες τις ανερχομενες μανουλεςςς!! Βλέπω ότι γράφεται για τα συμπτώματα σας, σίγουρα η καθε μια εχει ξεχωριστα γιατι ειναι ξεχωριστος οργανισμός και ξεχωριστά μωρακιαα💙 

Ειμαι καινουργια λοιπόν εδω και ειμαι μολις 4 εβδομάδων. Θα ήθελα να επικοινωνήσω με μανουλες και να λύνουμε απορίες η μια της αλληνης. 

Θα ήθελα να ξεκινήσω με ερώτηση. 

Εχει ενδοαφερθει καποια για δημοσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο; Γιατι ψάχνοντας βρηκα τιμες του 2018 και εχω μπερδευτει τοσο πολυ με τα δημοσια. Ευχαριστώ πολύ σε οποια μπορεσει να βοηθήσει 💙🤗

στις πριν 2 ώρες, ο/η Liiida είπε:

Δυστυχώς είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο, αλλά ευτυχώς δε σημαίνει τίποτα για την εξέλιξη επόμενης εγκυμοσύνης (αν δε συνδέεται με κάποιο παθολογικό πρόβλημα). Τώρα είσαι υποψιασμενη, θα το παρακολουθείς πιο στενά, οπότε κουλ! Όλα καλά θα πάνε 😊

Μακαριιιιι!!!! Θα τον παρω ενα τηλεφωνο σημερα να του πω για τα πονακια γτ θα τρελαθώ στο τελος ! Ας με περασει για τρελη 😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η Clairy. είπε:

Οι περισσότερες εδώ έχουμε βιώσει αποβολές ή παλινδρομη. Εγώ το καλοκαίρι είχα μια βιοχημικη και μια αποβολή την μία μετά την άλλη. 

Τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν συνέχεια. Εγώ ας πούμε εδώ και 1 εβδομάδα δεν έχω τίποτα..και φυσικά ακόμα αγχώνομαι. 😂😂

Με το καλο κοριτσιιιι!!!!!! Σε ποια εβδομαδα εισαι εσυ???? Αχ διαβαζω εσας ολες εδω μεσα και ηρεμω λεω ενταξει το έχουν και αλλες γυναίκες  "αυτο" "εκεινο" "το αλλο" ! Φυσικα ξερω πως καθε περιπτωση ειναι διαφορετική αλλα και παλι ειναι πολυ σημαντικη βοήθεια!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofoula28 είπε:

Με το καλο κοριτσιιιι!!!!!! Σε ποια εβδομαδα εισαι εσυ???? Αχ διαβαζω εσας ολες εδω μεσα και ηρεμω λεω ενταξει το έχουν και αλλες γυναίκες  "αυτο" "εκεινο" "το αλλο" ! Φυσικα ξερω πως καθε περιπτωση ειναι διαφορετική αλλα και παλι ειναι πολυ σημαντικη βοήθεια!

Είμαι 11 και 4 σήμερα.. Έτσι έκανα και εγώ έψαχνα πιο παλια θέματα να διαβάζω 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...