Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Eirinaki_ είπε:

Καλημέρα σας μελλοντικές μανούλες και με το καλο τα μωράκια μας. Νέα στην παρέα σας και μέλλουσα μανούλα και εγώ. Περιμένουμε το 1ο μας παιδάκι με τελικη Πητ 7/7. Ευτυχώς προς το παρόν κυλάνε όλα καλά. Είμαι στην 6η εβδομάδα κ κάτι ημερών και χθες είχα το πρώτο μου ραντεβού στον γιατρό. Είχα πολύ άγχος να δω τι θα μας πει γιατί προσπαθούσαμε ένα χρόνο περίπου κ είχαμε απογοητευτεί.  Ευτυχώς μας καθησύχασε ο γιατρός ότι πάνε όλα καλά! Μου έκανε υπέρηχο διακολπικό και είδαμε το σποράκι μας,αλλά το ακούσαμε πολύ χαμηλόφωνα. Σε δύο εβδομάδες θα ξαναπάω όμως για προγεννητικό έλεγχο και μας είπε θα έχει μεγαλώσει κ θα ακούγεται καλύτερα….(ανυπομωνώ)! Από συμπτώματα ακόμα είμαι καλα…μόνο πόνο στο στήθος και συχνοουρία. Α!ο γιατρός μου έδωσε βιταμίνες και φυλλικο οξύ.

Αα και μένα 7/7 μου έχει πει. Εγώ βεβαια ακόμα δεν είδα καρδούλα.. Ελπίζω την άλλη εβδομαδα. Εμένα μου έγραψε κάποιες εξετάσεις για να δει για στίγμα σάκχαρο τρεπονιμα και επειδή εχω ρεζους αρνητικο μου έκανε και την έμμεση coobs. Μου έδωσε και σίδηρο πέρα από φυλλικο. 

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Eirinaki_ είπε:

Καλημέρα σας μελλοντικές μανούλες και με το καλο τα μωράκια μας. Νέα στην παρέα σας και μέλλουσα μανούλα και εγώ. Περιμένουμε το 1ο μας παιδάκι με τελικη Πητ 7/7. Ευτυχώς προς το παρόν κυλάνε όλα καλά. Είμαι στην 6η εβδομάδα κ κάτι ημερών και χθες είχα το πρώτο μου ραντεβού στον γιατρό. Είχα πολύ άγχος να δω τι θα μας πει γιατί προσπαθούσαμε ένα χρόνο περίπου κ είχαμε απογοητευτεί.  Ευτυχώς μας καθησύχασε ο γιατρός ότι πάνε όλα καλά! Μου έκανε υπέρηχο διακολπικό και είδαμε το σποράκι μας,αλλά το ακούσαμε πολύ χαμηλόφωνα. Σε δύο εβδομάδες θα ξαναπάω όμως για προγεννητικό έλεγχο και μας είπε θα έχει μεγαλώσει κ θα ακούγεται καλύτερα….(ανυπομωνώ)! Από συμπτώματα ακόμα είμαι καλα…μόνο πόνο στο στήθος και συχνοουρία. Α!ο γιατρός μου έδωσε βιταμίνες και φυλλικο οξύ.

Καλημέρα κοριτσάκι μου καλώς ήρθες στην παρέα μας!!Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου, εύχομαι να πάνε όλα καλα💕

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω;; και εσάς το στήθος πρηζεται και ξεπρηζεται;; αύριο μπαίνω στην 6η εβδομάδα. 

Εγώ πρήξιμο έντονο δεν έχω να πω την αληθεια μου..Απλά μια πονάει πολύ μια δεν πονάει τόσο πολύ!!Μην αγχώνεσαι ολα καλα θα πανε θα το δεις💕💕Απόλαυσε το..

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το έχετε ανακοινώσει γενικά...είτε σε οικογένεια είτε σε φίλους ή δουλειά..

Εγώ μόνο σε μια πολύ καλή μου φίλη ...

Δουλεύω από το σπίτι οπότε δεν έχω τόσο θέμα από άποψη δουλειάς..

Και όσον αφορά την οικογένεια ήθελα να το πω αλλά επειδή μου συνέβη μια αποκολλησουλα φοβήθηκα και λέω ας περάσει και η αυχενική με το καλό και βλέπουμε...

Τώρα είμαι 10+4..

Είμαι υπερβολική θεωρείτε;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Vivi_ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το έχετε ανακοινώσει γενικά...είτε σε οικογένεια είτε σε φίλους ή δουλειά..

Και όσον αφορά την οικογένεια ήθελα να το πω αλλά επειδή μου συνέβη μια αποκολλησουλα φοβήθηκα και λέω ας περάσει και η αυχενική με το καλό και βλέπουμε...

Τώρα είμαι 10+4..

Πιστεύω ότι κάνεις μια χαρά. Εγώ το είπα στην δουλειά λόγο συνθηκών και πάλι στην υπεύθυνη και να μην το μάθει κάποιος συνάδελφος. Και σε γονείς μάλλον μετά την αυχενική.. Απλά δε θέλω να στεναχωρηθουν σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Vivi_ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!

Τώρα είμαι 10+4..

Καθόλου υπερβολική δεν είσαι...είναι πως θα σου βγει..άλλωστε αυτοί που είναι να χαρούν θα το κάνουν είτε το πεις τώρα είτε οπότε νιώσεις έτοιμη!!πότε με το καλό έχεις αυχενική;;το αίμα σταμάτησε;;εγώ είχα πάλι καφέ σήμερα και πήγα στο γιατρό..όλα καλά με το μωράκι αλλά μου είπε να μείνω ξάπλα για κάποιες μέρες για να μου φύγουν εντελώς! Μου είναι πολύ δύσκολο με ένα 2χρονο στο σπίτι αλλά δεν έχω και πολλές επιλογές!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Πιστεύω ότι κάνεις μια χαρά. Εγώ το είπα στην δουλειά λόγο συνθηκών και πάλι στην υπεύθυνη και να μην το μάθει κάποιος συνάδελφος. Και σε γονείς μάλλον μετά την αυχενική.. Απλά δε θέλω να στεναχωρηθουν σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.. 

Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι.....

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Καθόλου υπερβολική δεν είσαι...είναι πως θα σου βγει..άλλωστε αυτοί που είναι να χαρούν θα το κάνουν είτε το πεις τώρα είτε οπότε νιώσεις έτοιμη!!πότε με το καλό έχεις αυχενική;;το αίμα σταμάτησε;;εγώ είχα πάλι καφέ σήμερα και πήγα στο γιατρό..όλα καλά με το μωράκι αλλά μου είπε να μείνω ξάπλα για κάποιες μέρες για να μου φύγουν εντελώς! Μου είναι πολύ δύσκολο με ένα 2χρονο στο σπίτι αλλά δεν έχω και πολλές επιλογές!!

Στις 26/11 έχουμε κανονίσει..κι εγώ έχω ακόμα λίγα καφέ ..

Τέλεια που είδες και το μπεμπέ να ηρεμησεις κάπως...θέμα χρόνου πιστεύω είναι να περάσει κι αυτό!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Vivi_ είπε:

Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι.....

Στις 26/11 έχουμε κανονίσει..κι εγώ έχω ακόμα λίγα καφέ ..

Τέλεια που είδες και το μπεμπέ να ηρεμησεις κάπως...θέμα χρόνου πιστεύω είναι να περάσει κι αυτό!!

Καλέ ίδια μέρα κλείσαμε!! Τι ωραία...του Αγίου Στυλιανού!! Άντε με το καλό... ανυπομονώ!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Αφού είστε σε προχωρημένη εβδομάδα πιστεύω δε πρέπει να σας φοβίζει το αιματακι.. 

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο; κάνατε το εμβόλιο της γρίπης; 

Οπότε και να το δεις σε τρομάζει!! Εγώ δεν το έκανα...δε μου ανέφερε κάτι ο γιατρός αλλά όταν το ρώτησα μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικό αλλά ούτε επηρεάζει και το έμβρυο..το άφησε πάνω μου αν θέλω να το κάνω ή όχι..ακούω από άλλες κοπέλες ότι ο γιατρός το έδωσε ιδιαίτερη έμφαση..ο δικός σου τι σου είπε;;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Οπότε και να το δεις σε τρομάζει!! Εγώ δεν το έκανα...δε μου ανέφερε κάτι ο γιατρός αλλά όταν το ρώτησα μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικό αλλά ούτε επηρεάζει και το έμβρυο..το άφησε πάνω μου αν θέλω να το κάνω ή όχι..ακούω από άλλες κοπέλες ότι ο γιατρός το έδωσε ιδιαίτερη έμφαση..ο δικός σου τι σου είπε;;

Εγώ το έχω πάρει επειδή εργάζομαι σε τομέα υγείας. Απλα πριν το κάνω τον ρώτησα και μου είπε όχι ακόμα.. Θα τον ρωτήσω πάλι αυτήν την εβδομάδα που θα πάω.. Έτσι και αλλιώς τώρα είμαι σε αναστολή και δεν κινδυνεύω αφού δε θα βγαίνω και πολύ. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η ζουζουνα* είπε:

καλημερα κ απο εδω!! νομίζω ότι πλέον εδω θα μαι μιας κ νομιζω οτι πητ θα εχω κάπου στις 20 Ιουλίου....θετικη χοριακη εχθες 130 μονάδες!!!

Καλωσηρθες και εδώ λοιπόν...να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και να μετριάσουμε την αγωνία μας!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Smurf88 είπε:

Καλωσηρθες και εδώ λοιπόν...να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και να μετριάσουμε την αγωνία μας!!!

φυσικά!!! εμενα ειναι το 4ο παιδακι μου,αλλά παρολαυτα εχω μια αγωνια μεχρι τον πρώτο υπερηχο.

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλημέρα πως είστε??Εμένα ο γιατρός μου ειπε να μην κάνω το εμβόλιο της γρίπης..Επίσης και εγω αυχενικη εχω 27/11 περιμένω πως κι πως..να δω αν όλα πάνε καλά...Ξέχασα να σας πω στον υπέρηχο τον προηγούμενο ενω ημουν 9+4 το μηχάνημα ελεγε 9+2 αρα πάει πιο πριν??Εγω εχω μπερδευτεί λιγακι, ξερω ακριβώς ποτε εγινε η ωορρηξια διοτι την παρακολουθούσαμε με υπέρηχο  και η απόκλιση που βγαίνει ειναι τουλάχιστον 2 εβδομάδες.. Δωστε μου τα φωτα σας☺

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ζουζουνα* είπε:

φυσικά!!! εμενα ειναι το 4ο παιδακι μου,αλλά παρολαυτα εχω μια αγωνια μεχρι τον πρώτο υπερηχο.

Καλως ήρθες στην παρέα μας και με το καλο το 4ο μωράκι σουυ 💕💕

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Natasha24 είπε:

Κοριτσια μου καλημέρα πως είστε??Εμένα ο γιατρός μου ειπε να μην κάνω το εμβόλιο της γρίπης..Επίσης και εγω αυχενικη εχω 27/11 περιμένω πως κι πως..να δω αν όλα πάνε καλά...Ξέχασα να σας πω στον υπέρηχο τον προηγούμενο ενω ημουν 9+4 το μηχάνημα ελεγε 9+2 αρα πάει πιο πριν??Εγω εχω μπερδευτεί λιγακι, ξερω ακριβώς ποτε εγινε η ωορρηξια διοτι την παρακολουθούσαμε με υπέρηχο  και η απόκλιση που βγαίνει ειναι τουλάχιστον 2 εβδομάδες.. Δωστε μου τα φωτα σας☺

Στην ουσία σε πάει 2 ημέρες πίσω...δεν είναι κάτι αυτό..είναι τόσο μικρά τα εμβρυάκια που δεν μπορεί να τα πιάσει 100%..στην αυχενική θα σου πει πόσο ακριβώς είσαι..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ζουζουνα* είπε:

Αχ όσα παιδιά και να κάνουμε η αγωνία θα είναι η ίδια!!γλυκές μανούλες🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Στην ουσία σε πάει 2 ημέρες πίσω...δεν είναι κάτι αυτό..είναι τόσο μικρά τα εμβρυάκια που δεν μπορεί να τα πιάσει 100%..στην αυχενική θα σου πει πόσο ακριβώς είσαι..

Μαλισταααα καταλαβα αρα στην αυχενικη θα φανεί η σωστή ηλικία της κύησης...οποτε στην αναμονη😋

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Natasha24 είπε:

2 μέρες όχι 2 εβδομάδες 🙄 

Σου είπε γιατί όχι;; 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

2 μέρες όχι 2 εβδομάδες 🙄 

Σου είπε γιατί όχι;; 

εγω παντως το έκανα της γρίπης παρόλο που δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος.φυσικα ρώτησα την γυναικολόγο μου κ μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.ετσι κι αλλιως ειναι νεκρός ιός, οχι ζωντανός όπως πχ στην ιλαράς.στις αλλες 2 εγκυμοσύνες το ειχα κανει παλι χειμώνα δλδ θα ημουν  4ων με 5μηνων αντίστοιχα.στην 1η το έκανα αφου ειχα γεννήσει γιατι γεννησα 23 Δεκεμβρίου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημ΄ερα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κοπέλα μου να έχει ασφάλεια στο Σώμα Ορκωτών Λογιστών, να ρωτήσω λίγο για τις παροχές, όσον αφορά επιδόματα, άδειες και καλύψεις ιατρικά κλπ.
    • Ευχαριστώ πολύ! 😊 Εμένα ήταν εντελώς άοσμο με λίγο έντονη γεύση,  αλλά γενικά δεν ήταν τόσο χάλια.  
    • Εγώ λογικά θα την κάνω από βδομάδα. Κουράγιο θα πω! Είναι λίγο 🤢🤢🤢 Καλά αποτελέσματα!
    • Και εμένα γενική ούρων,αίματος,τοξο,cmv,φερριτίνη,σίδηρο μου γράφε συνήθως λίγα.Αλλά εγώ κάθε φορά κάνω και έξτρα μόνη μου και τσεκάρω πχ D,B12 (παίρνω ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα IFOLEN που έχει τα πάντα μέσα αλλά πχ η Β12 είναι πάντα στον πάτο σχεδόν, η D παίρνω εξτρα συμπλήρωμα αλλά και αυτή μια πάνω μια κάτω) οπότε τσεκάρω μόνη μου ότι άλλο μου έρθει που θέλω να τσεκάρω, πχ τελευταία έκανα έξτρα χοληστερόλη τριγλυκερίδια κλπ και είδα ήταν στο θεό!!Παλιά που και που τσιμπούσε η χοληστερόλη μου και είπα να το δω μια αλλά τα τριγλυκερίδια μου πάντα πολύ πολύ χαμηλά τύπου 70-100 κ τώρα πήγαν 280 και έπαθα ένα σοκ, οπότε κόβω τα λιπαρά, έτρωγα και πολύ τυρί φέτα κλπ..Τεσπα οκ, συμβαίνει βέβαια διάβασα σε κύηση να ανεβαίνουν  κι  αυτά με όλες τις ορμόνες κλπ. Έκανα και εγώ χθες το εμβόλιο του κοκκύτη και ο άντρας μου και ίσως πω και στην μαμά μου που θα την έχω εδώ στην αρχή για βοήθεια, αν και η γιατρός μου δεν μου είπε για τον άντρα μου κ για άλλους να κάνουν ,τους είπα από μόνη μου !! Μου ανέφερε και εμένα για κορτιζόνη και τρόμαξα λίγο, πρώτη φορά το άκουγα δε είχε ξανά τύχει να το ακούσω.Είμαι στην 29η τώρα βδομάδα, θα το δούμε πάλι όταν ξανά πάω, θα μαι 30+3 τότε κάπου θα δω τι θα μου πει, για τα δίδυμα που αν βγουν πρόωρα θα τα βοηθήσει σε πνεύμονες μου είπε. Το ανέφερα και στην εμβρυομητρικό χθες που πήγαμε ναι μου είπε συνηθίζεται. Απ΄λά εγώ διάβασα ότι αυτό αν το κάνεις πχ καλό είναι να το κάνεις εκεί μια βδομάδα πριν γεννήσεις που θα βοηθήσει κ δράσει αν το κάνεις πολύ νωρίς είναι να σα να μη το έκανες και αν δε ξ΄ερουμε πότε τλκ θα γεννήσω πότε να το κάνω δε ξέρω, ιδανικά θα ήθελα να περιμένω μέχρι 31-32 αν είναι, θα δω, θα το συζητήσω με τη γιατρό μου όταν ξανά πάω 8/9. Χθες που πήγαμε τα μωράκια οκ τα είδε 1167-1253 τα βάρη τους ( από 1048-1235 περίπου την προηγ) είπε φαίνεται ότι το μικρό αυτή τη φορά πήρε βάρος ενώ το μεγάλο όχι, αλλά σίγουρα πήρε κ το μεγάλο απλώς τώρα αυτές οι μετρήσεις είναι στα όρια στατιστικού λάθος οπότε στο περίπου τα κοιτάμε. Ας είναι όσο θέλουν οι ροές τους να ναι καλές και να παίρνουν και τα δυο κ να περάσουν οι βδομάδες θεε μου! Τώρα η εμβρυομητρικός θα μας βλέπει κάθε βδομάδα μας είπε για μετρήσεις κ doppler και αυτή θα μας πει πότε θα γεννήσουμε.   Κατά τα άλλα όποτε ξαπλώνω και είναι να αλλάξω πλευρό στάση ή οποιαδήποτε κίνηση, είναι ότι πιο δύσκολο έχω να κάνω, άμα περπατάω πολύ επίσης πονάνε τα πόδια μου, τώρα με διαβήτη κάνω λίγο περπάτημα μετά το φαγητό κλπ βόλτες τα βράδια καμιά φορά και δεν την πολύ παλεύω αλλά πιο υποφερτά αυτά από το αν κάτσω κρεβάτι και πρέπει να σηκωθώ.. Από κιλά και εγώ έχω πάει στα 72 τώρα 29η ξεκίνησα με 58,5-59 οπότε γύρω 13-14 πες μαξ έχω πάρει. Πήρα αρκετά στο β τρίμηνο. Τώρα τον τελευταίο μήνα σταμάτησε κάπως η αύξηση βάρους γαιτί τον τελευταίο νομίζω έχει ανέβει ένα κιλό μόνο η ζυγαριά, οπότε καλό αυτό! Πήγα και σε δεύτερο ενδοκρινολόγο οκ τα είδε μου πε μ΄όνο διατροφή,εγώ του λεγα πεινάω, θέλω καμιά καρμπονάρα καμιά πίτσα κτ καμιά φορά όχι μ λεγε, αυτά δε πρέπει να τα τρώμε γενικά όχι μόνο ειδικά..και τυρί φέτα και γραβιέρα που έτρωγα δεν μ άφησε τπτ!! Είναι λίγο της παλιάς σχόλης κιόλας, οκ θα προσέχω  γενικά τι να κάνω, χθες παρήγγειλα και έφαγα ενα κλαμπ τεράστιο που το λαχταρούσα κορίτσια να πάρω δυνάμεις , αχ τι να κάνω αδυναμίες ,κ μετά είπα οκ πάμε για έναν ακόμα μήνα δυναμικά με διατροφή!!   Αυτά, συγνώμη που γράφω σεντόνια κάθε φορά, αλλά δε μπαίνω συχνά και θέλω να τα σχολιάσω όλα κάθε φορά χαχχ!!
    • Καλημέρα κορίτσια.. εχω έρθει για τη καμπύλη σακχάρου.  Την έχει κάνει καμιά σας??
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...