Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
😔😔😔😔😔 Είναι τόσο άδικο αυτό αλήθεια! Δεν έχω λόγια....έχω χάσει και εγώ δύο έμβρυα...και σε νιώθω...όμως δεν τα παράτησα...και είμαι ξανά έγκυος μετά από πόσα χρόνια ταλεπωριας...με ελπίδα και παλι ότι όλα θα πάνε καλά...να θυμάσαι πως θα τα καταφέρεις!!!! Σε φιλώ 🩷 καλή δύναμη αγάπη μου!
Αχ βρε κορίτσι μου, ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Νιώθω τον πόνο σου. Λυπάμαι, πραγματικά πολύ. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι και κάνε ότι είναι αυτό που έχεις ανάγκη.. Στέλνω αγκαλιά μεγάλη.
🤍🤍🤍
@Elenaki12 πως τ πατε με τ μπεμπουλη? Καλή ενυδάτωση στις ραγάδες. Να βάζεις συχνα κρεμα. Δ εχει σημασια τοσο η μαρκα οσο η ενυδάτωση σαν ενυδάτωση.
@Sotiria_94ειναι λογικο να σε κοβει. Οσο μπορείς..εγω π δ σταμάτησα.ποτε να κινούμαι κ συα 10.λεπτα φουσκωνω. Νιώθω την κοιλιά μ να με τραβάει προς τ κατω. Κ πονο στα ισχύα θα έχεις αφου προετοιμάζει ολο τ σύστημα. Εγω εχει ήδη ένα μήνα.π έχω. Άλλοτε πιο έντονα Άλλοτε πιο χαλαρά. Δες κανένα βίντεο στο ίντερνετ να κάνεις ασκήσουλες χαλαρα στο σπίτι π βοηθάνε στον τοκετο. Λογικα είσαι η επομενη!
Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Ότι και να πούμε εμείς είναι λίγο.. Δεν υπάρχουν λόγια που να σου απαλύνουν αυτή την στιγμή αυτά που νιώθεις.
Πάρε όσο χρόνο σου χρειάζεται για να ξανά σηκωθείς πιο δυνατή και μην ξεχνάς την πίστη σου πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά αν δεν πάνε δεν είναι το τελος.
Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ 😔😔 δεν υπάρχουν λόγια γι αυτές τις καταστάσεις! Πάρε όσο χρόνο θέλεις για να επανέλθεις σωματικά και ψυχολογικά! Για ότι μας χρειαστείς, θα είμαστε εδώ!
Στέλνω αγκαλιά ❤️
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.