Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι, η οδηγία γενιά των παιδιάτρων είναι "κάτω από 38 δεν δίνουμε τίποτα". Όσους έχω ρωτήσει, παιδιάτρους ή άτομα με παιδιά, το ίδιο λένε 😆 (εκτός απ' τη μάνα μου που θα έδινε όλο το μπουκάλι ντεπον με το 36,8). Κι εμάς έκανε δέκατα με τα δόντια, θεωρώ είναι φυσιολογικό. Επίσης και η θερμοκρασία να είναι μέχρι 36,9-37 μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική. Μόνο αν τη δεις ληθαργικη, χωρίς όρεξη για ζωή, χωρίς όρεξη να φάει, ή να κλαίει πααααρα πολύ κτλ, είναι σημάδι ανησυχίας με το 37.  Κάνε της ένα μπανάκι να δροσιστεί και βγάλε της τα ρουχαλακια άμα φοράει. Νομίζω θα τη βοηθήσει να δροσιστεί. 
    • Δεν έχω εμπειρία από τα συγκεκριμένα τεστ όσο δεν βλέπεις αίμα ελπίζεις! Εγώ σήμερα είχα το πρώτο αιματακι είμαι 9 μέρες από την ωορρηξία, πιο μικρή ωχρινικη αυτή τη φορά. Είμαι περίεργη να δω αν θα "έρθει" ή αν είναι εμφύτευσης ας πούμε.. 
    • Νιώθω ότι το chatgpt μίλησε με περισσότερη κατανόηση, συμπόνια και ενσυναίσθηση απ' τη σύμβουλο ύπνου ή διάφορους ανθρώπους γύρω μου 😅
    • Καλησπέρα σε όλες.. έκανα την πρώτη μου χοριακή σήμερα 9/6 και ήταν 933.. τελευταία περίοδο είχα στις 12/5.  Δεν είναι μεγάλη η τιμή της χοριακής;; Αγχώνομαι μήπως είναι δίδυμη κύηση και με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας...
    • Και μέσα σε αυτά μου έχει ανεβάσει λίγα δέκατα το μωρό.. 37 συγκεκριμένα.. η οδηγία της παιδιάτρου ήταν κάτω από 38 δεν δίνουμε κάτι.. τι με συμβουλεύετε βρε κορίτσια μου; Να ανησυχώ; Να είναι από τα δόντια; Να την έχουν πειράξει τα air-condition; Έχω και ανοιχτά παράθυρα και τα έχω στους 26-27 περίπου.. και δεν έχει έρθει σε επαφή με παιδάκια ή με οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο για να πω ότι μπορεί να κόλλησε κάτι.. να δω πως θα πάει και αυτό..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...