Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • Diana_caterina

    2124

  • Clairy.

    1671

  • Tweema

    1530

  • Love32

    1488

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Μαριλου1 είπε:

Κ εγώ αλλού τα κάνω αλλά μου λέει η γυναικολόγος ποτέ να κλείνω ραντεβού. Τεσπά τρόμαξα γτ νόμιζα ότι θα το έκανες τώρα κοντά κ λέω πάει το ξέχασε η δική μου το ντοπλερ 😆

και εγώ νομίζω γίνεται κάπου εκεί 32η. Οπότε έχουμε εμείς ακόμα...

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Μαριλου1 είπε:

Κ εγώ αλλού τα κάνω αλλά μου λέει η γυναικολόγος ποτέ να κλείνω ραντεβού. Τεσπά τρόμαξα γτ νόμιζα ότι θα το έκανες τώρα κοντά κ λέω πάει το ξέχασε η δική μου το ντοπλερ 😆

Οχι καλε μην αγχώνεσαι 🤣απλά εφαγα σκαλωμα γιατι μου είπε ο άντρας μου οτι 4 Ιουλίου θα κανει την 2η δοση του εμβολίου κ του λεω εγω εχω 5 Ιουλίου την ντομπλερ αλλα δεν μπορουσα να θυμηθώ την ωρα... 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Εμένα μ κάνει ο γιατρός μου τις δύο τελευταίες φορές! Δεν θα πάω έξω.

Τυχερες οσες πατε στον γιατρό σας.. Αλλα δοξα το θεό και ο συνεργάτης του ειναι πολυ καλος! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Τυχερες οσες πατε στον γιατρό σας.. Αλλα δοξα το θεό και ο συνεργάτης του ειναι πολυ καλος! 

Αυχενικη κ β είχα κάνει κ εγώ άλλου. Το Doppler μου τα κάνει εκείνος όμως! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Tweema είπε:

Είναι σύμπτωμα τοκετού ο εμετός κ η διάρροια!! 

Είχα και εγώ διάρροια σ' αυτόν τον τοκετό...το πρωί πριν πάω στην κλινική!ήταν ένας από τους λόγους που μ έκαναν να πάω, σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

@Diana_caterina έβγαλες άκρη με τα χαρτιά του πολιτικού?

 

Ειμαστε ακομη στα μισα😂 9 του μηνα εχει ο άντρας μου ραντεβού στο δημαρχείο για να κανει την αίτηση για την αδεια την δικη του.. Μετα εχει κι αλλο τρεξιμο οταν πλεον βγει πρέπει να την σφραγισω κ να την μεταφρασω κ να την στειλω υστερα... 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! 

Εμένα αυχενική, β επιπέδου κ Ντόπλερ με έστειλε αλλου! Κάθε φορά 2 μερες πριν το ραντεβού μου στέλνουν μειλ κ τηλέφωνο για υπενθυμιση. Το Ντόπλερ το έχω την επόμενη Τρίτη. Ωστόσο την τελευταία φορά που πήγα στον γυναικολόγο μου, μου είπε ότι από εδώ κ περα θα κάνουμε κ μαζί Ντόπλερ σε κάθε υπέρηχο. Βασικά το Ντόπλερ δεν είναι αυτό που ελέγχουν όργανα κ αιματωση; απλά νομίζω ότι κάποιοι γυναικολόγοι δεν έχουν τόσο καλά μηχανήματα κ την εξειδίκευση γι αυτό σε στέλνουν σε εμβρυολογο. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nik_ol είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Εμένα αυχενικό, β επιπέδου κ Ντόπλερ με έστειλε αλλου! Κάθε φορά 2 μερες πριν το ραντεβού μου στέλνουν μειλ κ τηλέφωνο για υπενθυμιση. Το Ντόπλερ το έχω την επόμενη Τρίτη. Ωστόσο την τελευταία φορά που πήγα στον γυναικολόγο μου, μου είπε ότι από εδώ κ περα θα κάνουμε κ μαζί Ντόπλερ σε κάθε υπέρηχο. Βασικά το Ντόπλερ δεν είναι αυτό που ελέγχουν όργανα κ αιματωση; απλά νομίζω ότι κάποιοι γυναικολόγοι δεν έχουν τόσο καλά μηχανήματα κ την εξειδίκευση γι αυτό σε στέλνουν σε εμβρυολογο. 

Ναι το ντομπλερ που μας κάνουν οι γιατροί ελέγχει την αιμάτωση του ομφαλιου καρδιας κλπ. Αυτό που μα στέλνουν έξω πέρα από την αιματωση ξανά βλέπουν την ανάπτυξη των οργάνων. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Ναι το ντομπλερ που μας κάνουν οι γιατροί ελέγχει την αιμάτωση του ομφαλιου καρδιας κλπ. Αυτό που μα στέλνουν έξω πέρα από την αιματωση ξανά βλέπουν την ανάπτυξη των οργάνων. 

😉😉😉😉😉

 

Δημοσίευση

Καλημέρα και από εμένα! Εγώ όλα καλά, κλεισούρα στο σπίτι βέβαια αλλά όλα καλά. Τώρα περιμένω να έρθει η άλλη εβδομάδα που θα πάω στο γιατρό να δω τι θα μου πει. Σε δύο μέρες μπαίνω 31 οπότε πάμε καλά! :)

Δημοσίευση

Καλημέρααααα 😁

 

Εγώ σήμερα έχω γιατρό 😀 για την καμπύλη μου είπε όλα καλά, καμία παρατήρηση 😁😎 επίσης τώρα που έκοψα τα πολλά πολλά έχω ένα μήνα να πάρω κιλό, θα συνεχίσω τη διαστροφή 😂

Δημοσίευση

@nik_ol και που εισαι ακομα... 😂

@AlKate μπράβο κορίτσι μου πως εισαι; καθεσαι σπιτι;

@PanBστην ιδια φαση.. Ειχα καλη καμπυλη και μετα την καμπύλη ειχα σκαμπανεβασμα 63-62 κιλα.. Απο βδομάδα θα παω να ξαναδω μηπως πηρα κανα κιλο παλι🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...