Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Ναι και σήμερα που πληρώθηκα από τη δουλειά έτσι ήταν.. Πληρώθηκα όλον τον μήνα όχι μόνο όσο δούλεψα 

Κ μετά θα πληρωθείς κ μισό μήνα ακόμα ε? Κ θα πάρεις κ ένα ποσοστό για τκ επίδομα αδείας?

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Love32 είπε:

Κ μετά θα πληρωθείς κ μισό μήνα ακόμα ε? Κ θα πάρεις κ ένα ποσοστό για τκ επίδομα αδείας?

Ναι από το ΙΚΑ.. Μου είπαν μέσα στον Ιουνιου.. Δεν ξέρω ποιο είναι το ποσό.. 

Δημοσίευση

Κορίτσια γέννησα!!!! Είχα πόνους από τα μεσάνυχτα ανά διαστήματα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο..στις 8 που ξύπνησα πονούσα παραπάνω, ήρθαμε στις 10 στην κλινική με 100αρες συσπάσεις!! 12:45 έσπασαν τα νερά και 13:15 γεννήθηκε η γλύκα μας...δεν πρόλαβε να με πιάσει η επισκληριδιος φυσικά 😂😂 καλά που ήρθα στην κλινική!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Κορίτσια γέννησα!!!! Είχα πόνους από τα μεσάνυχτα ανά διαστήματα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο..στις 8 που ξύπνησα πονούσα παραπάνω, ήρθαμε στις 10 στην κλινική με 100αρες συσπάσεις!! 12:45 έσπασαν τα νερά και 13:15 γεννήθηκε η γλύκα μας...δεν πρόλαβε να με πιάσει η επισκληριδιος φυσικά 😂😂 καλά που ήρθα στην κλινική!!!

Να σας ζήσει!!!! Πάντα υγεία και καλοτυχία να έχει!!! 😍😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Καλέ τι βόμβα; αχαχαχαχα

να ζήσει η μπουμπούκα💕💕💕

Τσακ μπαμ όμως, δεν ταλαιπωρηθηκες πολύ ε; πως είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!! Τί καλά ❤❤❤ Πάλι ήσουν γρήγορη κ αποτελεσματική!!! Να είναι πάντα καλά το κοριτσάκι σας!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Αχ βρε γλυκουλαααααα να σας ζησειιιιι και καλη ανάρρωση!! Θα συγκινηθω! 😭

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Μπριραβο κορίτσι μου. Η μπεμπα καλά? Μαζί σου την έχεις.? Καλή ανατροφή. Ότι ποθειτε! 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Να σας ζήσει!!! Γερό και τυχερό να είναι το κοριτσάκι σας!!! Ότι καλύτερο!!! 🎉🎊🎈

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Ναι από το ΙΚΑ.. Μου είπαν μέσα στον Ιουνιου.. Δεν ξέρω ποιο είναι το ποσό.. 

Τέλεια χάρηκα που θα πάρω άλλο ένα μισθό!!

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Να σας ζήσει !!! Να είναι γερό και καλότυχο!!! 😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Καλέ πιστόλι 🤣🤣🤣 να σας ζήσει η μικρούλα γερή και δυνατή ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Κορίτσι μου να σας ζήσει να είναι πάντα γερή κ καλότυχη ❤️ αχ συγκινήθηκα 😍

Σε σκεφτόμουν από χθες που είπες ότι έχεις διαστολή 3.

Δημοσίευση

Κορίτσια γέννησε μια γνωστή πριν 2 εβδ στο Έλενα πήγε 6 το πρωί στο μαιευτήριο κ γέννησε στις 6 το απόγευμα .. Της έκαναν εκεί το μοριακό τεστ κ μέχρι να γεννήσει δεν είχε βγει το αποτέλεσμα κ φυσικά ο σύνοδος ήταν εκτός. Στον σύνοδο ζήτησαν μοριακό αλλά όπως μου το επιβεβαίωσε κ η ίδια έχει να κάνει με τον γιατρό κ ποιον θα πετύχεις στον έλεγχο. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Κορίτσια γέννησε μια γνωστή πριν 2 εβδ στο Έλενα πήγε 6 το πρωί στο μαιευτήριο κ γέννησε στις 6 το απόγευμα .. Της έκαναν εκεί το μοριακό τεστ κ μέχρι να γεννήσει δεν είχε βγει το αποτέλεσμα κ φυσικά ο σύνοδος ήταν εκτός. Στον σύνοδο ζήτησαν μοριακό αλλά όπως μου το επιβεβαίωσε κ η ίδια έχει να κάνει με τον γιατρό κ ποιον θα πετύχεις στον έλεγχο. 

Συγνώμη και γεννησε χωρις συνοδο; θα τους σκοτωσω! Μολις σηκωθώ.. 

Δημοσίευση

@Smurf88 να ζήσει το μικράκι, ευλογημένο να είναι! Το φαντάστηκα ότι θα πήγαινε γρήγορα το πράγμα, χωρίς τράχηλο και με 3 διαστολή, ήταν θέμα χρόνου! Με το καλό και οι υπόλοιπες!

@Tweema και γω στο Αλεξάνδρα που θα γεννήσω πρώτα ο Θεός έτσι άκουσα, ότι θέλει μοριακό και για μένα (που θα μου το κάνουν εκεί) και για το συνοδό, αλλά ας ελπίσουμε στο γιατρό και σε αυτόν που κάνει τον έλεγχο να είναι πιο ελαστικός και να δεχτούν ράπιντ τουλάχιστον.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Το καλό με τα ιδιωτικά τα κάνουν όλα πιο γρήγορα.. Εμάς μας είπε ο γιατρός ότι μέσα σε 3 ώρες θα έχει βγει.. Αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ δε θέλω να είναι ο άντρας μου μέσα... 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Dim.The. είπε:

@Smurf88 να ζήσει το μικράκι, ευλογημένο να είναι! Το φαντάστηκα ότι θα πήγαινε γρήγορα το πράγμα, χωρίς τράχηλο και με 3 διαστολή, ήταν θέμα χρόνου! Με το καλό και οι υπόλοιπες!

@Tweema και γω στο Αλεξάνδρα που θα γεννήσω πρώτα ο Θεός έτσι άκουσα, ότι θέλει μοριακό και για μένα (που θα μου το κάνουν εκεί) και για το συνοδό, αλλά ας ελπίσουμε στο γιατρό και σε αυτόν που κάνει τον έλεγχο να είναι πιο ελαστικός και να δεχτούν ράπιντ τουλάχιστον.

Εμενα στο Έλενα ο γιατρός μέχρι κ σελφ τεστ μου είπε ότι δέχονται από σύνοδο. Για εμάς εφόσον δεν είναι προγραμματισμένο τοκετός κάνουν εκεί μοριακο. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Το καλό με τα ιδιωτικά τα κάνουν όλα πιο γρήγορα.. Εμάς μας είπε ο γιατρός ότι μέσα σε 3 ώρες θα έχει βγει.. Αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ δε θέλω να είναι ο άντρας μου μέσα... 

Καλά ειναι 3 ώρες...οταν λέμε μέσα εννοούμε στο μαιευτήριο όχι στην αίθουσα τοκετου. 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Να σας ζήσει!!!!γερή και καλότυχη η μπουμπούκα!!!!

Και στα δικά μας !!😁😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Εμενα στο Έλενα ο γιατρός μέχρι κ σελφ τεστ μου είπε ότι δέχονται από σύνοδο. Για εμάς εφόσον δεν είναι προγραμματισμένο τοκετός κάνουν εκεί μοριακο. 

Καλά ειναι 3 ώρες...οταν λέμε μέσα εννοούμε στο μαιευτήριο όχι στην αίθουσα τοκετου. 

Αα εντάξει για κάποιον λόγο δε με αγχώνει αυτό.. Το να είναι και έξω.. Εντωμεταξυ είμαι σίγουρη ότι θα έχουν μαζευτεί όλοι σε καμία καφετέρια εκεί κοντά να περιμένουν. Και κάπου εκεί νιώθω χαρά που δε θα έχουμε επισκέπτες. Το θεωρούσα πάντα απαράδεκτο που άφηναν όλους να περάσουν μέσα και αν ήταν σε τρίκλινο είχε 10 άτομο σαν επισκέπτες σε ένα δωμάτιο.. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Clairy. είπε:

Αα εντάξει για κάποιον λόγο δε με αγχώνει αυτό.. Το να είναι και έξω.. Εντωμεταξυ είμαι σίγουρη ότι θα έχουν μαζευτεί όλοι σε καμία καφετέρια εκεί κοντά να περιμένουν. Και κάπου εκεί νιώθω χαρά που δε θα έχουμε επισκέπτες. Το θεωρούσα πάντα απαράδεκτο που άφηναν όλους να περάσουν μέσα και αν ήταν σε τρίκλινο είχε 10 άτομο σαν επισκέπτες σε ένα δωμάτιο.. 

Σε νιώθω στο θεμα επισκέπτες!! Και οχι για τους άλλους, για το δικο μου σοι κιολας 🤣 στο σπίτι μπορω να τους κουμαντάρω καλύτερα! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Εμένα μου είπαν. Κ εμένα Κ ο άντρας μου μοριακό..... 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Σε νιώθω στο θεμα επισκέπτες!! Και οχι για τους άλλους, για το δικο μου σοι κιολας 🤣 στο σπίτι μπορω να τους κουμαντάρω καλύτερα! 

Καλέ και εγώ για το δικό μου λέω 😋

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Για ρόμπα τι θα πάρετε; εχω μια αλλα ειναι fleece θα σκασω λετε; εχουν τα air condition εκει συνέχεια! 

Εγώ δεν ξέρω αν θα πάρω.. Έχω πάρει πιτζαμακια καλοκαιρινά. Έχει ζέστη μου έχουν πει στα μαιευτήρια. Η θερμοκρασία πρέπει να είναι συγκεκριμένη.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Εγώ δεν ξέρω αν θα πάρω.. Έχω πάρει πιτζαμακια καλοκαιρινά. Έχει ζέστη μου έχουν πει στα μαιευτήρια. Η θερμοκρασία πρέπει να είναι συγκεκριμένη.. 

Νομίζω ότι αν χρειαστεί να βγεις στον διάδρομο πρέπει να έχεις ρόμπα.. Δεν ξέρω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...