Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Είχα ραντεβού με την μαία κ η μικρή έχει κατέβει πολύ!! Θα είναι stand by κ αλλη μια μαια πολύ κοντά μου γιατί φοβάμαι ότι ούτε κιχ δεν θα προλάβω να κάνω. Μου είπε να κάνω κάτι ασκήσεις για να ανακουφιζομαι από τους πονους κ αναπνοές αυτό που ήξερα. Εκείνη την στιγμή αν χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο θα μου δείξει. 

Με το καλό, όλα να πάνε καλά!!! ✌️💪

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Είχα ραντεβού με την μαία κ η μικρή έχει κατέβει πολύ!! Θα είναι stand by κ αλλη μια μαια πολύ κοντά μου γιατί φοβάμαι ότι ούτε κιχ δεν θα προλάβω να κάνω. Μου είπε να κάνω κάτι ασκήσεις για να ανακουφιζομαι από τους πονους κ αναπνοές αυτό που ήξερα. Εκείνη την στιγμή αν χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο θα μου δείξει. 

Το ένιωθες ότι έχει κατέβει;; 

Τι άλλο θα χρειαστεί να έχετε σπιτι πλακα πλάκα;; πρέπει να έχεις κάτι έξτρα; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lia5 είπε:

Ήρθαν τα ψώνια του μπέμπη από laredoute και nef nef! Είμαι κατενθουσιασμενη 🤩 Έτοιμος είναι, το μόνο που έμεινε να πάρει θέση! Ανυπομονώ 🤱🏼

20210521_154837.jpg

Είναι πολύ ομορφααα!! Όντως πόσο καιρό έκαναν να έρθουν και πως είναι τελικά??

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

Ήρθαν τα ψώνια του μπέμπη από laredoute και nef nef! Είμαι κατενθουσιασμενη 🤩 Έτοιμος είναι, το μόνο που έμεινε να πάρει θέση! Ανυπομονώ 🤱🏼

20210521_154837.jpg

Πανέμορφα είναι μεγια σας!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nik_ol είπε:

Καλοφορετα!!! 

Έχουμε το πάρει το ίδιο σεντονάκι!!! 

Να σε ρωτησω στο laredoute πότε έκανες την παραγγελία; γιατί έκανα κ εγώ μια κ θέλω να δω πότε θα έρθουν. 

Μα είναι τέλειο 😁 Πήρα και ένα ίδιο στυλ παρόμοιο σε γαλάζιο αλλά αυτό με τα κοτοπουλακια είναι το αγαπημένο μου 🐤 Την έκανα στις 9/5 και ήρθαν σήμερα με ACS.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Love32 είπε:

Είναι πολύ ομορφααα!! Όντως πόσο καιρό έκαναν να έρθουν και πως είναι τελικά??

Ήρθαν σε 12 μέρες και μου αρέσουν πολύ 😊 Πιστεύω πως έκανα καλά που πήρα για 3 μηνών γιατί μου φαίνονται πολύ μικρουλια αν και λένε για 60 εκατοστά. Όχι ότι έχω δει και ποτέ νεογέννητο 😆

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Clairy. είπε:

Το ένιωθες ότι έχει κατέβει;; 

Τι άλλο θα χρειαστεί να έχετε σπιτι πλακα πλάκα;; πρέπει να έχεις κάτι έξτρα; 

Ναι νομίζω το είχα αναφέρει την περασμένη εβδ αλλά την δεύτερα που πήγα στο Έλενα δεν ανέφερε κάτι ο γιατρός. 

Ναυλον, υποσεντονα, αμυγδαλελαιο, λεκάνες 2 κ γάντια μιας χρήσης..

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

Μα είναι τέλειο 😁 Πήρα και ένα ίδιο στυλ παρόμοιο σε γαλάζιο αλλά αυτό με τα κοτοπουλακια είναι το αγαπημένο μου 🐤 Την έκανα στις 9/5 και ήρθαν σήμερα με ACS.

Ναι είναιι τέλειο!!! Όλα της nef nef είναι φοβερά! Κ καλή ποιότητα! Τουλάχιστον αυτά που έχω για μας δεν παθαίνουν τίποτα! 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Ναι νομίζω το είχα αναφέρει την περασμένη εβδ αλλά την δεύτερα που πήγα στο Έλενα δεν ανέφερε κάτι ο γιατρός. 

Ναυλον, υποσεντονα, αμυγδαλελαιο, λεκάνες 2 κ γάντια μιας χρήσης..

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.. Αδιάκριτο.. Το κόστος ποιο είναι; ξέρω ότι το ικα δίνει κάποια χρήματα στην περίπτωση γέννας στο σπίτι.. 

Δημοσίευση

Ήρθαν σε 12 μέρες και μου αρέσουν πολύ 😊 Πιστεύω πως έκανα καλά που πήρα για 3 μηνών γιατί μου φαίνονται πολύ μικρουλια αν και λένε για 60 εκατοστά. Όχι ότι έχω δει και ποτέ νεογέννητο 😆

Χαχα εγώ είδα την ανιψιά μας σαν πιο πρόσφατο γεννήθηκε 51 εκατοστά 3,400 κ πραγματικά είναι μικροσκόπιικη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Love32 είπε:

Χαχα εγώ είδα την ανιψιά μας σαν πιο πρόσφατο γεννήθηκε 51 εκατοστά 3,400 κ πραγματικά είναι μικροσκόπιικη!!!

Να σας ζήσει! Κι εγώ την ανιψιά μου είδα πριν 2 μήνες που γέννησε η αδερφή μου αλλά μόνο σε βιντεοκλήση γιατί είναι Θεσσαλονίκη. 53 εκατοστά και 3 κιλά ψηλολιγνη 😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.. Αδιάκριτο.. Το κόστος ποιο είναι; ξέρω ότι το ικα δίνει κάποια χρήματα στην περίπτωση γέννας στο σπίτι.. 

Δίνει εφόσον υπάρχει μαία κ δεν χρειαστεί η γυναίκα νοσοκομειακή περίθαλψη. 

Η τιμή κυμαίνεται αναλόγως το τι ζητάς.. Έχω δει από 500€ μέχρι κ 3500€!!!εξαρτάται πόσες μαιες θέλεις κ αν θέλεις κ βοηθό μητρότητας. Εγώ στην αρχη έλεγα 1 μαία +1 βοηθό μητροτητας.. Μέχρι να μιλήσω με μια κοπέλα άλλαξα κ είπα άσε καλύτερα 2 μαιες χωρίς βοηθό μητρότητας. Μετά συζήτησα με εκείνη, συζήτησα με την μαία που έχω τώρα κ είπαμε κ με 1 είμαι οκ.. Εαν χρειαστεί θα είναι stand by κ αλλη 1.αν κ φοβάμαι ότι στο τέλος δεν θα με προλάβει καμία 😂 οπότε καταλαβαίνεις ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο πόσο θα μου πάει. Ο εοππυ δίνει 900€.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Diana_caterina είπε:

@Tweemaεύχομαι να πάνε όλα τέλεια!! Θα εχεις και το αλλο σου παιδακι εκει; Με εναν πόνο εύχομαι και να μας πεις πως ειναι😂🤣

@Lia5 μεγειες!! Πολυ χαριτωμένα χρώματα! Καλοφορετα! 

Αρχικό πλάνο λέμε να είναι. Εύχομαι να γεννήσω νύχτα να γλιτώσω πολλά γιατί όσο να ναι θα με από συντονίζει 😂

Δημοσίευση

Να σας ζήσει! Κι εγώ την ανιψιά μου είδα πριν 2 μήνες που γέννησε η αδερφή μου αλλά μόνο σε βιντεοκλήση γιατί είναι Θεσσαλονίκη. 53 εκατοστά και 3 κιλά ψηλολιγνη 😁

Ευχαριστούμε!! Να σας ζήσει να είναι γερό και καλότυχο!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Love32 είπε:

Να σας ζήσει!! Εν τω μεταξύ να ξέρεις βγήκε τέλεια γραμμάρια, ύψος, ιδανικά θα έλεγα. Απλά έτσι τοσοδουλικα είναι αλλά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα ❤️

Αχ σήμερα το απόγευμα πήγαμε για λίγο κούνιες με τν μικρό κ εβλεπε ενα μικρούλακι κοριτσάκι 2-3 μηνών κ δεν σταμάτησε να μου λέει μαμά κοιτα πόσο γλυκούλα είναι, κοίτα πόσο μικρούλα είναι κ τι μικρά χεράκια έχει 😍 κ μετά σου λέει ο άλλος πωω αγόρι ζωηρό κ άλλες βλακειες. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tweema είπε:

Να σας ζήσει!! Εν τω μεταξύ να ξέρεις βγήκε τέλεια γραμμάρια, ύψος, ιδανικά θα έλεγα. Απλά έτσι τοσοδουλικα είναι αλλά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα ❤️

Αχ σήμερα το απόγευμα πήγαμε για λίγο κούνιες με τν μικρό κ εβλεπε ενα μικρούλακι κοριτσάκι 2-3 μηνών κ δεν σταμάτησε να μου λέει μαμά κοιτα πόσο γλυκούλα είναι, κοίτα πόσο μικρούλα είναι κ τι μικρά χεράκια έχει 😍 κ μετά σου λέει ο άλλος πωω αγόρι ζωηρό κ άλλες βλακειες. 

Γεννήθηκε 2950 την ημέρα π την είδαμε εμείς είχε πάει 3400 αλλά κ παλι νομίζω μια χαρά είναι! 

Έλα μωρέ το αντράκι💙 !!! Ας λένε ότι θέλουν όλοι!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Γεννήθηκε 2950 την ημέρα π την είδαμε εμείς είχε πάει 3400 αλλά κ παλι νομίζω μια χαρά είναι! 

Έλα μωρέ το αντράκι💙 !!! Ας λένε ότι θέλουν όλοι!!

Μία χαρά είναι!! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Love32 είπε:

Βρε κορίτσια συγνώμη τώρα για την ερώτηση! Όσες βάζατε κολπικά utro έχετε παρατηρήσει μετά από ένα διάστημα να μπαίνουν όλο και πιο δύσκολα? 😏😏

Στην 1η έπαιρνα κούτες δεν είχα θέμα κανένα. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Σκεφτόμουν μην τυχόν και όλο και κλείνει ξέρεις χαζομάρα 😂😂

Τίποτα δεν είναι χαζομάρα κάτσε να δεις τι θα πουν κ άλλα κορίτσια.. Εμένα μπορεί να μην έτυχε. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Πήγα κ γω σήμερα γιατρό... Η μπεμπα κλασσικά χοντρουλα.... 2.500 κιλακια κ είμαι 32+4!!!!!! Θα με ξαναδεί κ πάλι 1 Ιουνίου... Την περασμένη φορά ο τράχηλος ήταν 3.35 και τώρα 3.06.....

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Βρε κορίτσια συγνώμη τώρα για την ερώτηση! Όσες βάζατε κολπικά utro έχετε παρατηρήσει μετά από ένα διάστημα να μπαίνουν όλο και πιο δύσκολα? 😏😏

Εγώ έβαζα μέχρι τον 6ο. Το αντίθετο θα έλεγα... το είχα συνηθίσει και μου φαινόταν πιο εύκολο όσο περνούσε ο καιρός 😕 Επίσης για να μη σας φανεί παράξενο σε όσες παίρνετε, αφού το σταμάτησα έβγαιναν υπολείμματα μέχρι και μια βδομάδα μετά 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lia5 είπε:

Εγώ έβαζα μέχρι τον 6ο. Το αντίθετο θα έλεγα... το είχα συνηθίσει και μου φαινόταν πιο εύκολο όσο περνούσε ο καιρός 😕 Επίσης για να μη σας φανεί παράξενο σε όσες παίρνετε, αφού το σταμάτησα έβγαιναν υπολείμματα μέχρι και μια βδομάδα μετά 🙄

Ναι σίγουρα το έχω συνηθίσει από τι στην αρχή απλά 2 μέρες τώρα κάπως μ φαίνεται. Ίσως έφταιξε η στάση το σώματος ποιος ξέρει. Ωραία ευτυχώς που το ειπες.

Πότε θα μ το σταματήσει δεν ξέρω. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Ναι σίγουρα το έχω συνηθίσει από τι στην αρχή απλά 2 μέρες τώρα κάπως μ φαίνεται. Ίσως έφταιξε η στάση το σώματος ποιος ξέρει. Ωραία ευτυχώς που το ειπες.

Πότε θα μ το σταματήσει δεν ξέρω. 

Ναι μπορεί! Εγώ ήθελα να το βάζω όρθια για να πλένω τα χέρια αλλά δε μου έμπαινε, κάπου έχανα τον δρόμο 🤭 Οπότε καθόμουν ξάπλα και τα καθάρισα με μωρομαντηλο 😜

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...