Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κάλημερα κορίτσια!!! 

@Vivi_ παίζει ρόλο κ πότε ξεκίνησες να το νιώθεις. Αν είσαι στην αρχή θα σου έλεγα να μην ανησυχείς. Έκανες χθες την β; αν ναι άστο ξεκουραζεται! Τι έχεις αγόρι ή κορίτσι;

@Momtobe2021 εδώ μπορείς να γράφεις. 

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Κάλημερα κορίτσια!!! 

@Vivi_ παίζει ρόλο κ πότε ξεκίνησες να το νιώθεις. Αν είσαι στην αρχή θα σου έλεγα να μην ανησυχείς. Έκανες χθες την β; αν ναι άστο ξεκουραζεται! Τι έχεις αγόρι ή κορίτσι;

@Momtobe2021 εδώ μπορείς να γράφεις. 

Την Παρασκευή την έκανα την β επιπέδου... μπέμπη εχουμε...είναι μια εβδομάδα περίπου τώρα που μπορώ επιτέλους να πω με σιγουριά ότι είναι το μωρό...

Απλά από χτες έως σήμερα τίποτα συνεχόμενο , τίποτα έντονο...

Παρασκευή βράδυ δηλαδή τον κατάλαβα έντονα..χτες και σήμερα τίποτα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Vivi_ είπε:

Την Παρασκευή την έκανα την β επιπέδου... μπέμπη εχουμε...είναι μια εβδομάδα περίπου τώρα που μπορώ επιτέλους να πω με σιγουριά ότι είναι το μωρό...

Απλά από χτες έως σήμερα τίποτα συνεχόμενο , τίποτα έντονο...

Παρασκευή βράδυ δηλαδή τον κατάλαβα έντονα..χτες και σήμερα τίποτα.. 

Εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί δεν το νιώθεις αρκετό καιρό. Μπορεί να τον νιώσεις μέχρι το βράδυ. Πάρε κ ενα τηλ τον γιατρό να μιλήσετε, ίσως σου πει να πας από εκεί. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η DIAMANTW είπε:

Εγώ 23η εβδομάδα σήμερα και από κοιλιά φουλ..απότομα πετάχτηκε..κ εγώ 19η λίγα πράγματα..

Είναι που δεν είμαι σίγουρη αν έχω νιώσει το μωρό, δεν έχω κ κοιλιά....Σαν να μην είμαι έγκυος νιώθω!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Είναι που δεν είμαι σίγουρη αν έχω νιώσει το μωρό, δεν έχω κ κοιλιά....Σαν να μην είμαι έγκυος νιώθω!!

Κι εγώ πέρασα αυτή τη φάση.. σήμερα 21 βδομάδα. Μέχρι κάπου στη 19η ούτε κοιλιά ιδιαίτερα ούτε κίνηση στο μωρό, αναρωτιομουν αν είμαι έγκυος ακόμα ή κάτι έχει συμβεί. Νομίζω είναι φυσιολογικό. Τώρα ξαφνικά πετάχτηκε η κοιλιά και νιώθω και το παιδί πιο σίγουρα και κάπως ησυχάζω.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η eleni5525 είπε:

Κι εγώ πέρασα αυτή τη φάση.. σήμερα 21 βδομάδα. Μέχρι κάπου στη 19η ούτε κοιλιά ιδιαίτερα ούτε κίνηση στο μωρό, αναρωτιομουν αν είμαι έγκυος ακόμα ή κάτι έχει συμβεί. Νομίζω είναι φυσιολογικό. Τώρα ξαφνικά πετάχτηκε η κοιλιά και νιώθω και το παιδί πιο σίγουρα και κάπως ησυχάζω.

Ανυπομονώ όμως......άντε και στα δικά μου 😂

Δημοσίευση
στις On 1/2/2021 at 1:13 ΜΜ, ο/η Liiida είπε:

Μπορούν οι μανούλες της παρέας που έχουν γεννήσει στο Ιασώ και το Ρέα, είτε με φυσιολογικό τοκετό είτε καισαρική, να μας πουν πόσο πήγε η όλη διαμονή τους εκεί? Πείτε το σιγά σιγά, να μην πάθω εγκεφαλικό 😂

Εμείς στο Ιασώ, πριν ένα μήνα, πληρώσαμε όσο λέει αυτός ο τιμοκατάλογος https://www.genna.gr/maieutirio-iaso-times-gennas-timokatalogos/

Εννοείται ότι είναι εκτός η αμοιβή του γιατρού και της μαίας.

Με το καλό!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η wild lavender είπε:

Εμείς στο Ιασώ, πριν ένα μήνα, πληρώσαμε όσο λέει αυτός ο τιμοκατάλογος https://www.genna.gr/maieutirio-iaso-times-gennas-timokatalogos/

Εννοείται ότι είναι εκτός η αμοιβή του γιατρού και της μαίας.

Με το καλό!

Σε ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεστε το μικρούλι σας!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Liiida είπε:

Τώρα σιγά σιγά θα αρχίσεις να το νιώθεις..εμένα τώρα δν σταματάει..

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

@Clairy. @Starrr τα χρήματα για την αδεια κυοφοριας και λοχειας τα παίρνεις 1 φορα; εγω ειμαι δηλωμενη με ελάχιστα.. Δεν εχω καταλάβει πως υπολογιζονται. 

Νομίζω παίρνεις πρώτα της κυοφοριας και μετά της λοχειας. Από ότι είπαν τα κορίτσια πάει ανάλογα του μισθού. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Ρε κορίτσια όταν σηκωθείτε από το κρεβάτι ας πούμε νιώθετε έναν πόνο χαμηλά χαμηλά λίγο πιο κάτω από το λάστιχο του εσωρουχου; 

Νιώθω πόνο ή και τράβηγμα εκεί που λες 99% των περιπτώσεων που σηκώνομαι από κρεβάτι,  καναπέ, καρέκλα

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Ρε κορίτσια όταν σηκωθείτε από το κρεβάτι ας πούμε νιώθετε έναν πόνο χαμηλά χαμηλά λίγο πιο κάτω από το λάστιχο του εσωρουχου; 

Εγώ το παθαίνω αυτό συχνά όταν αλλάζω πλευρά στο κρεβάτι. Μάλλον παίζει ρόλο η θέση της μήτρας, πόσο χαμηλά είναι, τί συμπιέζει κλπ.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Καλησπερα! Κοριτσια κ εγω το νιωθω αυτο ! Μολις σηκωνομαι και οταν ξυπναω πχ τη νυχτα για τουαλετα ακομα πιο εντονο. Νομιζω οτι ειναι το εντερο!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Raphaela είπε:

Καλησπερα! Κοριτσια κ εγω το νιωθω αυτο ! Μολις σηκωνομαι και οταν ξυπναω πχ τη νυχτα για τουαλετα ακομα πιο εντονο. Νομιζω οτι ειναι το εντερο!

@Liiida@Liiida  ναι ακριβώς . Και όταν αλλάζω πλευρό και οταν σηκώνομαι για τουαλέτα το βράδυ. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

@Liiida@Liiida  ναι ακριβώς . Και όταν αλλάζω πλευρό και οταν σηκώνομαι για τουαλέτα το βράδυ. 

Εσας θεωρητικα εχει ανεβει και λιγο πιο πανω αν το σκεφτομαι σωστα ! Εγω ελεγα που ειμαι 12η εβδομαδα τωρα πιο μετα δν θα το νιωθω. Οποτε μαλλον λαθος σκεψη ! 
Μαλλον σπρωχνονται εκει μεσα ολα και το νιωθουμε. Εντελως απλοϊκα το λεω. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raphaela είπε:

Εσας θεωρητικα εχει ανεβει και λιγο πιο πανω αν το σκεφτομαι σωστα ! Εγω ελεγα που ειμαι 12η εβδομαδα τωρα πιο μετα δν θα το νιωθω. Οποτε μαλλον λαθος σκεψη ! 
Μαλλον σπρωχνονται εκει μεσα ολα και το νιωθουμε. Εντελως απλοϊκα το λεω. 

Νιώθω ότι μπορεί να είναι και έντερο.. Εμένα αυτήν την εβδομαδα με έχει πιάσει πιο έντονα. 

Δημοσίευση

Κορίτσια κ εγώ ποναω κ όταν αλλάζω πλευρό κ όταν σηκώνομαι. Μαρτύριο είναι ο ύπνος μου τα βράδια, δεν ξεκουράζομαι καθόλου κ έχω πολλή καιρό μπροστά μου κ αργότερα γύρω στον 8ο όπως θυμάμαι είναι δύσκολος ο ύπνος .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ και εγώ όλα αυτά+ ναυτίες εμετούς, πονοκέφαλο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές  Αύριο έχω ραντεβού να δούμε τι γίνεται. Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα ☺️
    • Γειά σου Κορίτσι Μ! Αχ εγώ το κατάλαβα οτι είμαι έγκυος απο βουλωμένη μύτη όπως είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και γενικά από την αρχή έχω ναυτίες, εμετούς, πονοκέφαλο, δυσκοιλιότητα. Όλα οσα είχα στον γιο μου😔 δεν περνάω και πολύ καλά. Μακάρι στο δεύτερο τρίμηνο να είναι καλύτερα τα πράγματα 
    • Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...