Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Νοεμβρη η παγωνια θα μας φερει πιο κοντα! Δυο γραμμουλες σαν θα δω, ΘΕΤΙΚΟ θα τρελαθω! Θα φουσκωσει η κοιλια, να το παρω αγκαλια εννεα μηνες πιο μετα! :)

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 7:27 ΠΜ, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλημερα και καλως σας βρηκα 

διαβαζα το φορουμ οταν ημουν εγκυος στο νινακι μου 🥰

στον θηλασμο δεν εχειαλλαξει κατι θηλαζει 4-5 φορες την μερα κ 5-6 φορες το βραδυ 

εχω ενοχλησεις μερες τωρα αλλα ακομα η περιοδος 

απο την μια θελω να μου ερθει να μπω και σε ενα προγραμμα και να ηρεμησουν λιγο τα νευρα μου 😁

ξερω οτι ειναι δυσκολο χωρις περιοδο να πιασεις παιδακι, δεν βιαζομαστε αλλα θα το ηθελα πολυ να κανω δευτερο απο την στιγμη που γεννησα το πρωτο 

ευχομαι κ σε ολες σας με το καλο ενα θαυματακι κ οσες εγκυμονουν να εχουν μια τελειομηνη κ τελεια εγκυμοσυνη 🥰

Expand  

Τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ όταν θήλαζα... ανυπομονούσα να έρθει περίοδος για να μπω σε σειρά!! συνήθως μέχρι τους 18 μήνες εμφανίζεται η περίοδος(δεν το ήξερα τότε).. τελικά αποθηλασα στους 15 μήνες για να έρθει γιατί δυσκολευτηκα στο πρώτο και δεν ήθελα να αφήσω κ άλλο τον χρόνο αλλά ευτυχώς έμεινα άμεσα και είμαι στη 10η εβδομάδα!! Κάνε λίγο κουράγιο ακόμα.. βέβαια μπορεί να είσαι ήδη και να μην έδειξε το τεστ ακόμα!!

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 3:56 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Καλησπερα κορίτσια! Εγώ αυτόν τον καιρό είμαι κάπως πεσμενη, αν κ καθάρισα επιτέλους! Είχα λίγα υπολλειματα δεν έφυγαν αμέσως έκανα αιμοραγιες λίγο. Με φόρτωσαν με αντιβίωση σίδηρο φουλ γιατί έχασα αρκετό αίμα. Αλλά τώρα είμαι καλά κ έτοιμη να επανέλθω!!! Έκλεισα αρχές του μήνα ραντεβού με ενδοκρινολογο να με ξεσκονισει, θα του πω να δουμε ότι μπορουμε να μ γραψει από εξετάσεις.

Διάβασα από κορίτσια σε φόρουμ για ένα βιβλίο it starts with the egg όπου έχει ας πουμε συμβουλές για να έχεις τη καλυτερη δυνατη ποιοτητα ωραρίου. Προσπαθώ να ακολουθήσω όσα πιο πολλα μπορώ από εκεί κ ο θεος βοηθός!!! 

Expand  

Με τις εξετάσεις θρομβοφιλιας είχες κάποιο νέο; 

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 5:10 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

Με τις εξετάσεις θρομβοφιλιας είχες κάποιο νέο; 

Expand  

Οχι ακόμα θα έπρεπε αυτές τις μέρες να παρω τα αποτελέσματα κανονικά. Θα προσπαθησω αυριο να επικοινωνήσω μήπως βρω κάποιον. 

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 5:14 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Οχι ακόμα θα έπρεπε αυτές τις μέρες να παρω τα αποτελέσματα κανονικά. Θα προσπαθησω αυριο να επικοινωνήσω μήπως βρω κάποιον. 

Expand  

Από εκεί δε μπορείς να πας ε;; 

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 5:18 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

Από εκεί δε μπορείς να πας ε;; 

Expand  

Είναι νοσοκομείο καλυτερα να το αποφυγω τέτοιες μέρες που ζουμε. Θα προαπαθησω πρώτα να βγάλω άκρη με το τηλέφωνο. Τις προηγουμενες μέρες κάθε τρεις και λίγο εκεί ήμουν αστα! 

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 5:23 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Είναι νοσοκομείο καλυτερα να το αποφυγω τέτοιες μέρες που ζουμε. Θα προαπαθησω πρώτα να βγάλω άκρη με το τηλέφωνο. Τις προηγουμενες μέρες κάθε τρεις και λίγο εκεί ήμουν αστα! 

Expand  

Υπομονή ❤️ από πότε μπορείς να ξεκινήσεις πάλι;; 

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 5:38 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

Υπομονή ❤️ από πότε μπορείς να ξεκινήσεις πάλι;; 

Expand  

Να σου πω την αλήθεια δεν τους ρώτησα καθόλου, λέω να κάνω του κεφαλιου μου. Είμαι μεγάλο κορίτσι πλεον δεν θέλω να χάσω χρόνο. Ξέρω δεν ακουγεται πολυ υπευθυνο αλλά λέω τον επόμενο κυκλο αν τα ωράρια μας ευνοησουν να αρχίσουμε. 

Εσυ πως τα πας ποτε θα πας ξανά για υπέρηχο? 

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 3:56 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Καλησπερα κορίτσια! Εγώ αυτόν τον καιρό είμαι κάπως πεσμενη, αν κ καθάρισα επιτέλους! Είχα λίγα υπολλειματα δεν έφυγαν αμέσως έκανα αιμοραγιες λίγο. Με φόρτωσαν με αντιβίωση σίδηρο φουλ γιατί έχασα αρκετό αίμα. Αλλά τώρα είμαι καλά κ έτοιμη να επανέλθω!!! Έκλεισα αρχές του μήνα ραντεβού με ενδοκρινολογο να με ξεσκονισει, θα του πω να δουμε ότι μπορουμε να μ γραψει από εξετάσεις.

Διάβασα από κορίτσια σε φόρουμ για ένα βιβλίο it starts with the egg όπου έχει ας πουμε συμβουλές για να έχεις τη καλυτερη δυνατη ποιοτητα ωραρίου. Προσπαθώ να ακολουθήσω όσα πιο πολλα μπορώ από εκεί κ ο θεος βοηθός!!! 

Expand  

Το  πήρες το βιβλίο;

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 5:43 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Να σου πω την αλήθεια δεν τους ρώτησα καθόλου, λέω να κάνω του κεφαλιου μου. Είμαι μεγάλο κορίτσι πλεον δεν θέλω να χάσω χρόνο. Ξέρω δεν ακουγεται πολυ υπευθυνο αλλά λέω τον επόμενο κυκλο αν τα ωράρια μας ευνοησουν να αρχίσουμε. 

Εσυ πως τα πας ποτε θα πας ξανά για υπέρηχο? 

Expand  

Ήδη έχουν περάσει 2 μηνες σωστά;; 

Τη Δευτέρα θα πάρω να μου πει ποτέ θα πάω. Μου είπε να έχει περάσει σίγουρα πάνω από εβδομάδα. Οπότε με υπολογίζω γύρω στην Πέμπτη. Δεν περνάνε οι μέρες... Εντωμεταξύ εγώ πάνω στον πανικό μου εκείνη την ώρα του υπερηχου δεν τον ρώτησα αν βλέπει καποια αλλά στοιχεία πέρα από τον σάκο. Και με έχει φάει η απορία. Εκείνος βέβαια μου είπε ότι όλα είναι καλά και ήδη μου έχει γράψει φαρμακα για έναν μήνα και ασβέστιο που θα ξεκινήσω λέει την 9η εβδομάδα.. Αχ.. 

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 5:48 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

Ήδη έχουν περάσει 2 μηνες σωστά;; 

Τη Δευτέρα θα πάρω να μου πει ποτέ θα πάω. Μου είπε να έχει περάσει σίγουρα πάνω από εβδομάδα. Οπότε με υπολογίζω γύρω στην Πέμπτη. Δεν περνάνε οι μέρες... Εντωμεταξύ εγώ πάνω στον πανικό μου εκείνη την ώρα του υπερηχου δεν τον ρώτησα αν βλέπει καποια αλλά στοιχεία πέρα από τον σάκο. Και με έχει φάει η απορία. Εκείνος βέβαια μου είπε ότι όλα είναι καλά και ήδη μου έχει γράψει φαρμακα για έναν μήνα και ασβέστιο που θα ξεκινήσω λέει την 9η εβδομάδα.. Αχ.. 

Expand  

Αχ ποσο σε νιώθω, τέτοια αγωνία μέχρι ημερολόγιο ειχα βρεί για να σβήνω μέρες. Όλα καλά θα είναι τώρα θα περασει κ θα παε για τον υπέρηχο!! 

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 5:59 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Αχ ποσο σε νιώθω, τέτοια αγωνία μέχρι ημερολόγιο βρήκα για να σβήνω μέρες. Όλα καλά θα είναι τώρα θα περασει κ θα παε για τον υπέρηχο!! 

Expand  

Βγαίνω και σε αναστολή και στο σπίτι θα είναι χειρότερα 😂😂

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2020 at 5:01 ΜΜ, ο/η Smurf88 είπε:

Τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ όταν θήλαζα... ανυπομονούσα να έρθει περίοδος για να μπω σε σειρά!! συνήθως μέχρι τους 18 μήνες εμφανίζεται η περίοδος(δεν το ήξερα τότε).. τελικά αποθηλασα στους 15 μήνες για να έρθει γιατί δυσκολευτηκα στο πρώτο και δεν ήθελα να αφήσω κ άλλο τον χρόνο αλλά ευτυχώς έμεινα άμεσα και είμαι στη 10η εβδομάδα!! Κάνε λίγο κουράγιο ακόμα.. βέβαια μπορεί να είσαι ήδη και να μην έδειξε το τεστ ακόμα!!

Expand  

Να πω την αληθεια ειναι πολυ δυσκολο να αποθηλασω καθοτι το μωρο εχει πολυτροφικες αλλεργιες σε πολλα τροφιμα  κ το μητρικο γαλα της ειναι πολυ σημαντικο 

ειμαστε κ νεοι με τον αντρα μ εγω 25 αυτος 30 οποτε εχουμε δρομο μπροστα μας 

Εμεις πιασαμε τυχαια με μια φορα που ειχαμε ελευθερη επαφη 
Απλα θα ηθελα μια μεγαλη οικογενεια Γιατι κ εγω ειμαι απο πολυ μεγαλη οικογενεια κ περιμενω πως κ πως για το επομενο μωρο 

σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη κυηση να πανε ολα καλα και να καλωσορισετε το νεο μελος 🥰

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια!!!!. Εγώ βρίσκομαι στη 53η ημέρα κύκλου.. Κ περιμένω περίοδο. Σήμερα πρωί είχα 36.4 θερμοκρασία. Για εμένα είναι υψηλή θεωρητικά. Βέβαια με τόση αϋπνία με το μωρό δεν βγάζω κ σωστή θερμοκρασία. Είναι πάντως η μεγαλύτερη μου καθυστέρηση από τότε που γέννησα. Χθες είχα λίγους πόνους κ λέω θα μου έρθει. Σήμερα μέχρι τώρα ακόμη τίποτα. Βλεπω μες τη μέρα πως θα πάει..... 😀

Δημοσίευση
  στις On 13/11/2020 at 5:56 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!!. Εγώ βρίσκομαι στη 53η ημέρα κύκλου.. Κ περιμένω περίοδο. Σήμερα πρωί είχα 36.4 θερμοκρασία. Για εμένα είναι υψηλή θεωρητικά. Βέβαια με τόση αϋπνία με το μωρό δεν βγάζω κ σωστή θερμοκρασία. Είναι πάντως η μεγαλύτερη μου καθυστέρηση από τότε που γέννησα. Χθες είχα λίγους πόνους κ λέω θα μου έρθει. Σήμερα μέχρι τώρα ακόμη τίποτα. Βλεπω μες τη μέρα πως θα πάει..... 😀

Expand  

μηπως κανεις τωρα ωορρηξία?μπορει γιαυτο ,εκτός κ αν εχεις κανει...πάντως γενικά μπορει κάποιος κυκλος να μεγαλώσει. 

Δημοσίευση

καλημερα!!!

κοριτσια εχω ευχαριστα νέα να σας πω,θα ξερω σιγουρα το απογευμα αλλα εχω θετικα τεστ εγκυμοσύνης απο προχθές, σημερα ηταν κ αρκετα εντονο.πηγα για χοριακη ,περιμενω το αποτελεσμα το απογευμα με μειλ.ειμαι σημερα 39η μερα του κυκλου,αλλα δεν εχω σταθερο κυκλο.

εχω ειδη συμπτώματα, οπως τάση για εμετο ζαλάδες και τσιμπηματα χαμηλα που κ που ειδικά αν κουράζομαι!! 

οποτε @Lacostaki νομιζω εσυ ειχες φτιάξει την λίστα? αλλαξε το,ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/11/2020 at 7:02 ΠΜ, ο/η ζουζουνα* είπε:

καλημερα!!!

κοριτσια εχω ευχαριστα νέα να σας πω,θα ξερω σιγουρα το απογευμα αλλα εχω θετικα τεστ εγκυμοσύνης απο προχθές, σημερα ηταν κ αρκετα εντονο.πηγα για χοριακη ,περιμενω το αποτελεσμα το απογευμα με μειλ.ειμαι σημερα 39η μερα του κυκλου,αλλα δεν εχω σταθερο κυκλο.

εχω ειδη συμπτώματα, οπως τάση για εμετο ζαλάδες και τσιμπηματα χαμηλα που κ που ειδικά αν κουράζομαι!! 

οποτε @Lacostaki νομιζω εσυ ειχες φτιάξει την λίστα? αλλαξε το,ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

Expand  

Συγχαρητήρια με το καλό κοπέλα μου!!! Βαλε το τεστ να το δουμε να μας φτιάξεις τη μέρα πρωι πρωι!!! 

Δημοσίευση

καλημερα!!!

Expand  

συγχαρητηρια!!να έχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

Δημοσίευση

καλημερα!!!

Expand  

Συγχαρητήρια!!! Να πάρεις ενα μεγάλο νούμερο στη χοριακη!! 🍼👶👶

Δημοσίευση

καλημερα!!!

Expand  

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! 

Δημοσίευση

καλημερα!!!

Expand  

Συγχαρητήρια 🎉🎉🎉 εύχομαι να δεις ένα μεγάλο νούμερο και με το καλό να έρθει το νέο μέλος!!! περιμένουμε νέα ....

Δημοσίευση

καλημερα!!!

Expand  

Πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου να πάνε όλα τέλεια!!! @Ευάγγελοςτ εσύ τι κάνεις κορίτσι μου? Από ότι είδα εχθές την περίμενες την ακατανομαστη

Δημοσίευση

καλημερα!!!

Expand  

Συγχαρητηριαααα με το καλο να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη

ολα θα πανε τελεια!!!!!🤰🤰🤰🤰

Δημοσίευση

καλημερα!!!

Expand  

Πολλά συγχαρητηρια ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 13/11/2020 at 7:13 ΠΜ, ο/η Kostef είπε:

Συγχαρητήρια με το καλό κοπέλα μου!!! Βαλε το τεστ να το δουμε να μας φτιάξεις τη μέρα πρωι πρωι!!! 

Expand  

εχω πολλα ποιο θες απο ολα? εχω προχθεσινο,χθεσινά και σημερα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...