Αχ τι ωραία θα δείτε το μωράκι σας 🥰
Όχι στον υπερηχο δεν μου είπε κάτι, όμως μου είπε να το αναφέρω και στο γιατρό μου ...ο γιατρός είπε να το παρακολουθήσω σε συχνότητα και διάρκεια τώρα με τα 2 μαγνησια και βλέπουμε
@Maria98εγω αύριο εχβ τη β επιπέδου! Είδατε στον υπερηχο συσπάσεις? Συνήθως όταν έχουμε συσπάσεις η κοιλιά πετρωνει στο κέντρο. Αν νιώθεις κ τις κινήσεις τ μωρου δ είναι συσπάσεις.
Κορίτσια τι κάνετε ; Εγώ πήγα παιδίατρο κάναμε εμβόλιο αυτήν την φορά ούτε βάρος πήρε ούτε ύψος 275 γρ και μισό πόντο στο ύψος στεναχωρέθηκα πολύ μου είπε η παιδίατρος πως στις καμπύλες ευτυχώς δεν έχει πέσει με ρώτησε αν ήρθε η περίοδος της είπα ναι αλλά ήρθε προχτές όχι μου λέει δεν φταίει αυτό τότε.. μου λέει έχεις δει κάτι διαφορετικό ; Λέω έχει γκρίνια και είπα μηπως είναι δόντια μου λέει όχι λογικά είναι επειδή πεινάει μου είπε αρχίζουμε τροφές και να πάω σε 2 βδομάδες να την ζυγίσουμε και βλέπουμε
ο άντρας μου όταν φύγαμε που είπε είναι από την στεναχώρια θα σου έχει κοπεί το γάλα για αυτό έχει γκρίνια το μωρό γιατί πείναγε 😔