Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα !!!!! Έκανα χθες β χοριακη είχα 1.800 κ είπε ο μικροβιολόγος στ αντρα μ ότι είμαι 3 4 εβδομάδων ... Εμένα μ φαίνεται λίγο περίεργο γτ όταν βάζω στ σελίδα τ Ιασώ γ ν δω πόσες εβδομάδες είμαι μ βγάζει 6... Γτ έχει διαφορά ? Τ μεσημέρι θ πάρω κ στ γιατρό μ γτ έχω ραντεβού απ' εβδομάδα κ μ είπε ν πάω στ 6 7 εβδομάδα αλλά εάν ισχύει αυτό π λέει ο μικροβιολόγος τότε δεν θ δούμε κάτι ... Μπορεί ν είναι χαζή η ερώτηση μ αλλά ως πρώτη φορά εγκυμοσύνη έχω πελαγωσει !!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! 6 δεν θα είσαι σίγουρα! Δες το ημερολόγιο που έχει στο eleftheia. Γενικά μετράνε από την πρώτη μέρα της προηγούμενης περιόδου, ασχέτως πόσες μέρες κύκλο έχεις. Μπορεί όμως αν έχεις μεγάλο κυκλο, να υοαρχει απόκλιση! Με 1800 χοριακη είναι αρκετά νωρίς να δείτε κάτι, την άλλη εβδομάδα όμως θα δειτε σάκο! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Bou30 είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! 6 δεν θα είσαι σίγουρα! Δες το ημερολόγιο που έχει στο eleftheia. Γενικά μετράνε από την πρώτη μέρα της προηγούμενης περιόδου, ασχέτως πόσες μέρες κύκλο έχεις. Μπορεί όμως αν έχεις μεγάλο κυκλο, να υοαρχει απόκλιση! Με 1800 χοριακη είναι αρκετά νωρίς να δείτε κάτι, την άλλη εβδομάδα όμως θα δειτε σάκο! 

Σ ευχαριστω πολύ !!!! Θ τσεκαρω κ τ eleftheia ...κ εγώ απ' την πρώτη μέρα της περιόδου μετράω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Marakimpo είπε:

Καλημέρα καλημέρα !!!!! Έκανα χθες β χοριακη είχα 1.800 κ είπε ο μικροβιολόγος στ αντρα μ ότι είμαι 3 4 εβδομάδων ... Εμένα μ φαίνεται λίγο περίεργο γτ όταν βάζω στ σελίδα τ Ιασώ γ ν δω πόσες εβδομάδες είμαι μ βγάζει 6... Γτ έχει διαφορά ? Τ μεσημέρι θ πάρω κ στ γιατρό μ γτ έχω ραντεβού απ' εβδομάδα κ μ είπε ν πάω στ 6 7 εβδομάδα αλλά εάν ισχύει αυτό π λέει ο μικροβιολόγος τότε δεν θ δούμε κάτι ... Μπορεί ν είναι χαζή η ερώτηση μ αλλά ως πρώτη φορά εγκυμοσύνη έχω πελαγωσει !!!!!

Καλημερα κοπέλα μου και συγχαρητήρια!!! Ο μικροβιολόγος μπορεί να υπολογίζει από την σύλληψη (γονιμεσ) ενώ το Ιασώ απο την πρωτη μάσα της τελευταίας περιόδου ! Είναι πολύ καλή η τιμή σου!!! Μην αγχώνεσαι.,,, απλά περίμενε λιγάκι για να κανείς υπέρηχο για να δείτε και κάτι! 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα κοπέλα μου και συγχαρητήρια!!! Ο μικροβιολόγος μπορεί να υπολογίζει από την σύλληψη (γονιμεσ) ενώ το Ιασώ απο την πρωτη μάσα της τελευταίας περιόδου ! Είναι πολύ καλή η τιμή σου!!! Μην αγχώνεσαι.,,, απλά περίμενε λιγάκι για να κανείς υπέρηχο για να δείτε και κάτι! 

Σ ευχαριστω !!! Είναι η 1 μ εγκυμοσύνη κ αγχώνομαι αρκετά ... Ναι τ Ιασώ μετράει απ' την πρωτη μέρα της τελευταίας περιόδου ... Μπήκα στ eleftheia π προτείνε μια κοπέλα πιο πάνω κ μ δείχνει στ 5 εβδομάδα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Marakimpo είπε:

Σ ευχαριστω !!! Είναι η 1 μ εγκυμοσύνη κ αγχώνομαι αρκετά ... Ναι τ Ιασώ μετράει απ' την πρωτη μέρα της τελευταίας περιόδου ... Μπήκα στ eleftheia π προτείνε μια κοπέλα πιο πάνω κ μ δείχνει στ 5 εβδομάδα 

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κορίτσι. Η β χοριακη γενικά έχει μεγάλες αποκλίσεις και δεν μπορεί να καθοριστεί η εβδομάδα από εκεί με σιγουριά. Και ο γιατρός σου υπολογίζει από την 1η μέρα της τελευταίας περιόδου. Αν πας τώρα δε θα δείτε κάτι.. Αν περιμένεις μια βδομάδα με 10 μέρες θα δείτε κ σάκο κ έμβρυο λογικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Marakimpo είπε:

Σ ευχαριστω πολύ !!!! Θ τσεκαρω κ τ eleftheia ...κ εγώ απ' την πρώτη μέρα της περιόδου μετράω 

Συγχαρητήρια και με το καλό κορίτσι μου! Όπως σου είπε και η annie πιο πάνω θα υπολογίσεις ακριβώς από την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου. Στην ουσία της πρώτες δύο εβδομάδες της εγκυμοσύνης δεν είσαι έγκυος αλλά έτσι υπολογίζεται. Η χοριακη από μόνη της δεν μπορεί να σου πει που βρίσκεσαι πάντως σίγουρα δεν είσαι 3ων εβδομάδων που σου είπε ο μικροβιολόγος. Επίσης με την χοριακη που έχεις σίγουρα θα δείς σάκο!

Και πάνω από όλα μην πελαγωνεις!!!! Απόλαυσε το! Ένα νινακι μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κορίτσι. Η β χοριακη γενικά έχει μεγάλες αποκλίσεις και δεν μπορεί να καθοριστεί η εβδομάδα από εκεί με σιγουριά. Και ο γιατρός σου υπολογίζει από την 1η μέρα της τελευταίας περιόδου. Αν πας τώρα δε θα δείτε κάτι.. Αν περιμένεις μια βδομάδα με 10 μέρες θα δείτε κ σάκο κ έμβρυο λογικά. 

Ευχαριστώ!! Έκλεισα ραντεβού για τα 9 Οκτωβρίου σε 13 ημέρες

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Συγχαρητήρια και με το καλό κορίτσι μου! Όπως σου είπε και η annie πιο πάνω θα υπολογίσεις ακριβώς από την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου. Στην ουσία της πρώτες δύο εβδομάδες της εγκυμοσύνης δεν είσαι έγκυος αλλά έτσι υπολογίζεται. Η χοριακη από μόνη της δεν μπορεί να σου πει που βρίσκεσαι πάντως σίγουρα δεν είσαι 3ων εβδομάδων που σου είπε ο μικροβιολόγος. Επίσης με την χοριακη που έχεις σίγουρα θα δείς σάκο!

Και πάνω από όλα μην πελαγωνεις!!!! Απόλαυσε το! Ένα νινακι μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!! Άσε άσε έχω πελαγωσει τόσο πολύ ... Ήρθε τόσο απρόοπτα !!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες! Να ρωτήσω. Έχω 3 μέρες καθυστέρηση και δυο θετικά τεστ εγκυμοσύνης. Ο γιατρός μου είπε να πάω σε 5 μέρες να με δει, άλλα αναρωτιέμαι θα φανεί κάτι η είναι πολύ νωρίς? Επίσης δεν με πείθουν τα τεστ, θέλω να το ακούσω από γιατρό.

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Mimo είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Να ρωτήσω. Έχω 3 μέρες καθυστέρηση και δυο θετικά τεστ εγκυμοσύνης. Ο γιατρός μου είπε να πάω σε 5 μέρες να με δει, άλλα αναρωτιέμαι θα φανεί κάτι η είναι πολύ νωρίς? Επίσης δεν με πείθουν τα τεστ, θέλω να το ακούσω από γιατρό.

Μπορείς ν πας να κάνεις β χοριακη σε έναν μικροβιολόγο εάν δεν σ πείθουν τ τεστ αλλά σκέψου ότι τ θετικά τεστ πολύ δύσκολα ν είναι λάθος ... Συγχαρητήρια λογικά πρέπει ν είσαι εγκυουλα !!!! 

Δημοσίευση
στις On 24/9/2020 at 9:09 ΜΜ, ο/η Mimo είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!Αφού δεν εμπιστευεσαι τα τεστ,να πας να κάνεις μια χοριακη σε ένα μικροβιολογικό.Κατα πάσα πιθανότητα αυτό θα σου συστήσει και ο γυναικολόγος σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...