Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σίγουρα η κάθε οικογένεια μεγαλώνει το παιδί της όπως θεωρεί σωστό κ το σέβομαι απόλυτα!!! Άλλωστε δεν υπάρχει μόνο μια αλήθεια κ ένα σωστό....εκτός κ αν μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις παραμέλησης ή υπερπροστατευτικοτητας (εξίσου επικίνδυνη για εμένα)!!

Ομω η τρυφερότητα κ η αγάπη δεν τα κακομαθαινει.... Κακομαθημένο θα γίνει ένα παιδί όταν δεν έχει μάθει στο όχι κ νομίζει πως θα αλωνιζει, θα κάνει ότι θέλει όποτε θέλει! Τέτοιος όρια πρέπει να μπαίνουν από νωρίς....το να κλαίει επειδή δεν του κάνω το χατίρι εγώ προσωπικά το δέχομαι προσπαθώ να τον ηρεμήσω κ να του εξηγήσω το γιατί αλλά επιμένω στο όχι όταν χρειάζεται.... Αλλά ένα βρέφος(ή και μεγαλύτερο) που καλά καλά δεν ξέρει τι συμβαίνει γύρω του κ κλαίει γιατί πονάνε τα δόντια του ή φοβάται το βράδυ ή περνάει κάποιο στάδιο τι να κακομαθεις? Σε θέλει δίπλα του...  Και δεν το παίζω έξυπνη γιατί πολλές φορές έχω χάσει την ψυχραιμία μου από κούραση ή άγχος κ έχω ξεχάσει αυτά που λέω τώρα !!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η marzou είπε:

Το κανει ολο το βραδυ;;

κοιτα κατι ανυσηχιυο σιγουρα δεν ειναι...μπορει σαν παιδι να ειναι στο χαρακτηρα του να γυρναει μεχρι να βολευτει...μπορει επειδη ειναι ακομα πολυ μωρακι να μην εχει βρει ακομα τον τροπο να βολευεται...και μενα ειναι φορες που κανει αρκετη ωρα μεχρι να μεινει σε ενα σημειο και να μην κουνιεται!!

Δεν το κάνει όλο το βράδυ. Το κάνει πολλές φορές πριν ξυπνήσει κ μετά προσπαθώντας να κοιμηθεί. Αλλά μπορεί αυτό να το κάνει κ 2 κ, 3 φορές κ γ ώρα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maria98 περαστικα σας κοριτσι μου. Να σ πω ότι τ βρέφη έχουν 37+ και όχι το δικό μας 36.6. Αμα την μετρήσεις σε οποιαδήποτε φαση θα δεις ότι έχει 37. 37.2 37.3 κ ειναι απολύτως φυσιολογικό. Πυρετός όπως σωστά σ ειπε ο παιδίατρος ειναι απο 38 κ πάνω. Οσο για τα ρουθουνισματα κι αυτά φυσιολογικα ειναι. Εμενα τώρα τ εκοψε. Μερικα βραδια ηταβ πολυ εντονα κ δ φαινοταν μύξα. Αλλα είχε κ μερες π τ ρουθούνι τ ενα είχε μυξουλα. Της εκλεινα τ αλλο, ζοριζοταν κ τ φυσούσε προς τ έξω. Νομίζω ότι τζαμπα ανησυχήσες. Και να σ πω έπρεπε να σ πει ο παιδίατρος φερε να την δω κ όχι να την πας νοσοκομείο. Ο δικός μ δηλαδή θα σ ελεγε φερε να την δω. Δ θα σε εστελνε νοσοκομείο. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο κ ολα να οανε καλα.
    • Εννοείται ότι πλέον τρώμε τσιτσιδι και το κουτάλι αν τολμήσει να πλησιάσει το στόμα του το στέλνει στο διάολο. Μόνο με τα χέρια, τα πάντα όμως! Ακόμα και το ρύζι και μια φορά και τις φακές, τι να κάνουμε τώρα! Και μη φανταστείτε, όλο αυτό το χάος για να φάει 5 μπουκιες 😩 Πεταλουδιτσα καθώς ήρθες! Εγώ δυστυχώς δεν τους γνωρίζω για να μπορέσω να σε βοηθήσω. Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, το πρωτοχρονιάτικο μωράκι ψήνεται!
    • Κορίτσι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Είμαι πολύ ανυπ΄ομονη και εννοειται εχω σπαταλήσει πόσα λεφτά..έπιασε την προηγούμενη αλλά ετσι οπως τα λες είναι.. Εγώ φταίω που λέω δεν θα ξανα κάνω και μετά ξανακάνω Θα κρατήσω τις ελπίδες μου ακόμα οπότε...
    • Κορίτσι μου θα σου κάνω πρόχειρους υπολογισμούς σαν μαθηματικό μυαλό που είμαι 😋 1. Θετικό ωορρηξίας είχες 5/6 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έκανες απαραίτητα ωορρηξία την ίδια μέρα. Σωστά; Σωστά  2. Η εμφύτευση θέλει από 6 έως 12 μέρες. Ναι ναι, έως 12!! 3. Από την στιγμή της εμφύτευσης η χοριακη για να ανέβει και να ανιχνευτεί στα ούρα θέλει 2-3 μέρες. Κάνε λοιπόν τις πράξεις και άσε τα μαρκετινιστικα κόλπα των εταιρειών που φυσικά θα γράψουν το πιο ιδεατό σενάριο για να χαλαμε λεφτά όλες εμείς οι απελπισμένες πριν καν γίνει η εμφύτευση (τα έχω κάνει πολλάκις, μην γελάς).  Επίσης να θυμάσαι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, το πότε είχες θετικό την προηγούμενη φορά,  δεν λέει τίποτα για την εμφύτευση κάθε επόμενης φοράς. Μην απελπιζεσαι, έχεις μέρες ακόμα 🙏🙏 
    • Είναι νωρίς ακόμα μην κοιτάς τι λένε τα τεστ εγκυμοσύνης σε κάθε κοπέλα είναι ανάλογα με τον κύκλο της και πότε έγινε η εμφύτευση  Αυτό που είναι πιο βοηθητικό αφού κάνεις τεστ ωορρηξίας να μετρά από το πότε είδες το θετικό 14 μέρες μετά θα κάνεις εγκυμοσύνης  εγώ είχα κάνει 10 μέρες μετά το τεστ ωορρηξίας, το εγκυμοσύνης και ήταν αρκετά αχνό ίσα όσα φαινόταν της home test οπότε έχεις ελπίδες πολλές 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...