Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια..έχω ένα αγοράκι 16 μηνών και πίνουμε νερό από το μπιμπερο ακόμη.Εχω δοκιμάσει πολλά εκπαιδευτικά ποτηράκια αλλά αδύνατον.Τελευταια πήρα αυτό με το καλαμάκι..ούτε.Δοκιμασε μια δυο φορές κ τέλος.Τον άφησα κ να διψασει αλλά πάλι δεν πινει.,όποτε αναγκάζομαι κ δίνω πάλι με μπιμπερο.Ειδικα μετά το φαγητό.Κανω πως πίνω κ γω με καλαμάκι η να πιει κι από το δικό μου αλλά μάταια.Μπορω να κάνω κάτι άλλο?

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η anastasia93 είπε:

και εγω το ιδιο ακριβως θεμα εχω , αλλα με επιμονη σημερα ηπιε 50 ml νερο με το καλαμακι .. θελει απλα υπομονη και επιμονη πιστευω και θα τα καταφερει ❤️ 

Μπα εμείς τίποτα...μια γουλια μόνο.Ξεκινησα να δίνω νερό και σε όλα τα αρκουδάκια μας μήπως και ζηλέψει... ελπίζω να πιει κάποια στιγμή.,🤭

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κορίτσια! Εγώ συνεχίζω το μέτρημα, 40+1 σήμερα και είχα μαία και γιατρό. Η μαία με καθησύχασε και μου είπε πως το θεωρεί απίθανο να μπω σε τοκετό με την κατάσταση έτσι στο σπίτι, λόγω στρες και μόλις αναρρώσουν όλοι, τότε θα έρθει. Ωστόσο, μετά με τον γιατρό κάναμε nst και μου είπε πως έχω συχνή δραστηριότητα και δεν πιστεύει ότι θα προλάβω το επόμενο ραντεβού που κλείσαμε για Πέμπτη. Την πέμπτη θα κάνουμε πάλι υπέρηχο και nst και θα ελέγξουμε τον τράχηλο από κάτω, γιατί στενεύουν χρονικά τα περιθώρια λόγω vbac. Το κορίτσι μου έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά έχω τον άντρα μου ακόμη άρρωστο και πραγματικά ευελπιστώ να προλάβει να αναρρώσει και να αποδειχθεί ότι δεν έχω κολλήσει και εγώ κάτι και ύστερα με ηρεμία να το απολαύσουμε.  Εσείς πως τα πάτε στο σπίτι με τα παιδάκια σας;; 
    • Όλα καλα κ εγω κορίτσι μου, αργεί ακομα ο επόμενος υπέρηχος μου οποτε υπομονή. Τι σε μπερδεύει για τα ρούχα κ τα νούμερα?
    • Κ εγω τόσα ειχα παρει στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα μετα δεν τα έχασα ποτέ όλα. Κ ξεκίνησα αυτή ήδη παραπάνω κιλα απ το κανονικό μου κ γι αυτό προσπαθώ να μην παρω πολλά αλλα δυσκολεύομαι πολυ πραγματικά ειδικα τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι οτι πεινάω πολυ συχνα κ ακομα κ όταν δεν πεινάω, ολο κατι μου έρχεται οτι θελω να φάω. Προσπαθώ να κρατηθώ με το ζόρι, μερικές φορές τα καταφέρνω αλλα τις περισσότερες αποτυγχανω εντελώς 😂 Κ εμεις ετσι με το βάρος.. το σκεφτομαι καμια φορα λιγο με ανησυχία κ τωρα στον τελευταίο υπέρηχο συγκρινα με τον αντίστοιχο υπέρηχο του μεγάλου μου κ το μωρό τωρα ηταν λιγότερο.. κ ανησύχησα λιγο γιατί λεω ποσο μικρότερο πια? 😛 αλλα θα δούμε εντάξει, έχουμε καιρο ακομα να πάρουν βάρος κ πάντα στα πλαίσια του οτι δε θα ειναι κ κανενα πολυ μεγαλο μωρο
    • Το ρυθμιζες τουλάχιστον με τη διατροφή το ζαχαρο ή χρειαζόταν να κανεις κ ινσουλίνη? Είναι ζόρικο το φαντάζομαι, θέλει προσπάθεια αλλα εντάξει υπομονή, λίγοι μηνες μένουν άλλωστε απ τη στιγμή που κάνουμε την καμπύλη μεχρι τον τοκετό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ για το σπίτι κ κυρίως για τον ύπνο 😂 ειναι ενα παιδι πολυ δυσκολο στον ύπνο. Ειναι 2.5 τωρα κ κοιμάται πλεον καλύτερα αλλα κ παλι οχι τέλεια, γενικα έχουμε 2.5 χρόνια να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι κ θα κάνουμε κ πολυ ακομα μαλλον 😂 εσενα ποσο ειναι τα κορίτσια? Δε θυμάμαι αν σε εχω ξαναρωτησει αν πανε κ σχολείο?
    • Επειδή σε τρώει μέσα σου και δεν είσαι οκ ζήτησε του ένα έξτρα ραντεβού μόνο και μόνο να δει ότι όλα είναι καλά και εξήγησε του ότι είναι θέμα ψυχολογίας.Δεν νομίζω ότι δεν θα το καταλάβει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...