Μετάβαση σε περιεχόμενο

μαμα και ντυσιμο

anastasia93

Recommended Posts

γεια σας , εχω μια ερωτηση που ειναι λιγο ακυρη αλλα με βασανιζει .. πως πρεπει νσ ντυνεται μια μαμα ...πρπεει φυσικα να ντυνεται σεμνα λογω του οτι εχει παιδι αλλα αν ειναι 25 χρονων δεν θα την κολακευουν ρουχα 40αρας .. πειτε μου αν θελετε τι γνωμη σας 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου το να κρίνετε σεμνά δε συμβεί ότι είναι και ρούχα 40 Ρας!! Απλά αντί οχ να βάλεις μια φούστα μίνι μπορείς να βάλεις πχ μια φούστα στο γόνατο σχεδόν πάνω κάτω η αντί να βάλεις ένα ντεκολτέ βαθύ βάλε ένα ανοιχτό Βε!! Αλλά και αυτό δεν είναι νομος ότι θέλεις!

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Κορίτσι μου το να κρίνετε σεμνά δε συμβεί ότι είναι και ρούχα 40 Ρας!! Απλά αντί οχ να βάλεις μια φούστα μίνι μπορείς να βάλεις πχ μια φούστα στο γόνατο σχεδόν πάνω κάτω η αντί να βάλεις ένα ντεκολτέ βαθύ βάλε ένα ανοιχτό Βε!! Αλλά και αυτό δεν είναι νομος ότι θέλεις!

αλλα πανω κατω δεν μπορεις να ντυνεσαι οπως ντυνοσουν οτι ηλικια και αν εισαι !! σε ευχαριστω για την απαντηση ❤️❤️❤️ 

Καποιες φορες πιανω τον εαυτο μου να αναρωτιεται το ιδιο αλλα να σου πω,κατι,οπως ντυνοσουν θα ντυνεσαι...Δεν λεμε να βγαινεις εξω με 5 εκ.υφασμα που ετσι κι αλλιως δεν ειναι εντελως κομψο,αλλα δεν νομιζω να υπαρχει ντουλαπα ειδικα για μαμαδες!!

στις πριν 52 λεπτά, ο/η anastasia93 είπε:

αλλα πανω κατω δεν μπορεις να ντυνεσαι οπως ντυνοσουν οτι ηλικια και αν εισαι !! σε ευχαριστω για την απαντηση ❤️❤️❤️ 

Ναι γι αυτό είπε όπως νομίζει η καμία από εκεί και έπειτα εγώ προσωπικά άλλαξα λίγο το μτυσιμο μου αλλά όχι σε τρελά επίπεδα!!

Εγώ προσωπικά δεν άλλαξα κάτι στο ντύσιμο μου... Βέβαια γενικά δεν μου άρεσε ποτέ το προκλητικό ντύσιμο κ το θεωρώ ότι είναι εντελώς διαφορετικό από το μοντέρνο κ το γυναικείο ντύσιμο.... Εξακολουθώ όμως να φοράω σορτσάκια ή πιο κοντά φορέματα που είχα πριν γεννήσω!! Το ότι γίνεσαι μαμά δεν αναιρεί ότι είσαι γυναίκα κ θες να προσέχεις το ντύσιμο σου κ να φοράς ότι σου αρέσει....

Δεν ξέρω τι ισχύει για κοπέλες που τους αρέσει το προκλητικό ντύσιμο δεν μπορώ να επέμβω γιατί εγώ δεν το επέλεγα ούτε πριν γίνω μαμά....

Τώρα βέβαια εξαρτάται κ που θα πας...αν πας στην παιδική χαρά θες έτσι κ αλλιώς ένα άνετο ντύσιμο να τρέχεις να σκύβεις κλπ... Ή αργότερα που θα πηγαίνει σχολείο πάλι θέλει λίγο προσοχή!!!  

ευχαριστω για τις απαντησεις σας ❤️ ναι ουτε εμενα το προκλητικο δλδ πολυ κοντα σορτσ η μπλουζακια πολυ κοντα απλως εχω ενα λιγο μινι φορεμα εεε να το βαλω βρε αδερφε για ενα καφε αν βγω ... φυσικα και στο σχολειο και σε χωρους που αφορουν αμεσα το μωρο εεε ναι εκει πρεπει να προσεχεις οσο ν ναι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...