Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!ΕΙΜΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΔΥΜΑ!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ??ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Μαγδα!

Με το καλο τα μωρακια σου!

Ειναι λιγο δυσκολο αυτο που ζητας γιατι αυτο που ειναι ομορφο για παραδειγμα για μενα,μπορει να μην ειναι του γουστου σου.

Εγω θα σου ελεγα αρχικα ο χωρος να ειναι φωτεινος και ζεστος.

Οσο για τα χρωματα καλο θα ηταν να κανεις συνδυασμους και να μην χρησιμοποιησεις απαραιτητα μια συγκεκριμενη αποχρωση για τους τοιχους!

Αληθεια τι περιμενεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Μάγδα!:laugh:

Νομίζω είναι καλή εποχή για να αρχίσεις να κοιτάς για το δωμάτιων ,γιατί όπως έχω ακούσει απο άλλες μανούλες μετά βαραίνεις και όσες έχουμε και διδυμάκια θα είναι λίγο δύσκολο!

Αν θα τα έχεις στο ίδιο δωμάτιο και τα μωρα ειναι αγορακι-κοριτσακι θα μπορούσες να κάνεις ένα ουδέτερο χρώμα(πχ πορτοκαλί,μπανανί)και να δώσεις στο δωμάτιο ένα ουδέτερο σχέδιο πχ.Γουίνι(απ ότι θυμάμαι περιμένεις ένα και ένα,σωστά;;) )

Αν είναι αγοράκια θα μπορούσες να κάνεις ένα δωμάτιο-βυθό όπου θα κυριαρχει το μπλε και το γαλάζιο,τα καράβια και τα ψαράκια:)

Αν τα μωράκια σου είναι κοριτσάκια θα μπορούσες πολύ εύκολα να δημιουργήσεις έναν...ρόζ παράδεισο για τις πριγκίπισσες σου.Με διαφορες αποχρωσεις του ροζ στους τοιχους,πριγκιππισες ή νεράιδες!:P

Ελπίζω να βοήθησα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

magdalex sygxaritiria gia ta didimakia sou!:) me to kalo , na exeis kali leyteria! gia paidiko dwmatio emena mou aresei poly to polyxromo ! oti kai an einai to fylo twn paidiwn sou einai omorfa ta oudetera xaroumena xrwmata ! prasino - kitrino - kokkino - mple - mwb roz (ta entona einai wraia se pastel!) paixe me ta xrwmata alla dimiourgise mia armonia:)

episis einai wraio na kremaseis kornizes polyxromes me zwgrafies i foto apo ta aggeloudia sou otan erthoun me to kalo ston kosmo, se aspra i polyxroma kadrakia! polles files mou zwgrafisan kiolas stous toixous toys me omorfes zwgrafies oi idies me nerompogies!!!!!, diafora sxedia...i xepati apo comics!

elpizw na sou dwsa idees:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυ ωραια τα δωματιακια κοριτσια. ηθελα να ρωτησω τι μαρκα χρωματα χρησιμοποιήσατε στους τοίχους... γιατι βρηκα πχ την vitex που έχει ειδικα παιδικα και άλλες όπως την kraft που εχει οικολογικα...

Τα φώτα σας γιατι μπερδευτηκα!!!!! :blush::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΓΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!

ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΙΔΥΜΩΝ.ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΕΑ.2 ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΑΞΙΕΡΑ.ΒΑΨΑΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΙ(ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ).ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩς ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ SIFOS.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΒΑΛΑΜΕ 2 ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΕΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΟΦΟΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ.ΒΑΛΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ(ΙΚΕΑ)Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΙΔΕΕΣ!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!!ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ap' oti diabasa perimeneis ena agoraki kai ena koritsaki.

Loipon ... to eida se mia ksaderfi mou pou gennise didima ena ki ena kai mou arese para polu. Eixe parei apo to cosycorner kati aytokolita me ton Winnie kai tin parea tou ... kai tous toixous tous ekane opws to pisw meros sto aytokollito ... diladi ourano me libadia kai potamia. Einai para para polu omorfo.

Twra gia ta epipla ... ekei prepei prwta na apofasiseis ti tha kaneis tous toixous kai meta na dialekseis xrwma. Bebaia to leyko panta paei me ola kathws episis kai to xrwma tou ksylou (emena mou aresei to anoixto).

Elpizw na boithisa ... me to kalo na to etoimaseis kai na thymase oti ... oti kai na dialekseis tha einai omorfo kai monadiko giati tha einai epilegmeno me agapi.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια καλησπέρα.. να σας πω και εγώ τις ιδεές μου για το παιδικό δωμάτιο μπας και με διαφωτίσετε σε καποια θεματα γιατι ωρες ωρες νιωθω οτι μπερδευομαι και πελαγωνω. καταρχην ειπαμε να το βαψουμε ενα ωραιο λαχανι με σιελ, αντιπροσωπευοντας ας πούμε ένα λιβάδι και τον ουρανό του απο πάνω. γυρω - γυρω εκει μαλλον που θα ενώνονται τα δυο χρωματα εχουμε παρει μπορντούρα winnie the pooh wonderful day και μετα πολλά και διαφορα αυτοκολλητα τοιχου winnie. επισης ασορτι φωτιστικο για το ταβανι καθως και υφασμα winnie για κουρτινα μπαλκονοπορτας.

εγω ομως ειχα παρει και κατι αλλα πανεμορφα αυτοκολλητα τοιχου με ενα καστρο και πριγκηπισσες απο το cosy corner, oπως επισης και ενα υψομετρητη αυτοκολλητο τοιχου κ αυτος με ενα αλλο καστρο. θελω λοιπον να τα βαλω και αυτα καπου...μηπως ομως θα γίνει too much και ασχετο?? δηλαδη πως θα κολλαει το καστρο τωρα μεσα στο λιβαδι με τα ζωα? :blush: πρωτος προβληματισμος.

επισης για να μην γινει παραφορτωμενο το δωματιακι αλλα και για να μην περιοριστουμε στο θεμα του χρωματος αν κανουμε και αλλο παιδακι και ειναι αγοράκι, ειπαμε στο θεμα κουνιας-αλλαξιέρας θα είμαστε λιγο πιο "συντηρητικοι" δηλαδη οχι πολλα εντονα ροζουλι κτλ. εχθες λοιπον κανοντας μια πρωτη βολτα για ερευνα αγοράς στα εδώ κοντινα μαγαζια, ειδαμε διαφορα και μας αρεσε πολυ ενα σετ της GUY LAROCHE με κουνια αλλαξιερα-σιφινιερα που μας την δινει με την εκπτωση 990 ευρω συν την προικα δωρο..σας παραθετω και την φωτο να δειτε..υπαρχει και σε πορτοκαλι χρωματακι, δεν εχουμε αποφασισει ακομα η αληθεια ειναι...πως σας φαινεται βρε κοριτσια? μια φιλη σημερα που ειπε καλυτερα να μην ειναι λεει σε ευθειες τετραγωνες γραμμες η κουνια γιατί το συμφωνα με το φειινγ σουινγκ δεν εχει περναει καλα η ενεργεια στο σπιτι και δεν ειναι καλο γενικοτερα...:blink: ξερετε κατι σχετικο? να δωσω βαση?? αχ πεστε καμια ιδεα..απο τιμες πως σας φαινεται??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xmmm ... den kserw katholou apo ayta ta pragmata ... i kounia sou mou aresei pantws para polu ... kai gia na perneis idees sou stelnw mia foto me ta pragmata pou ekleisa gia tin mikri mou ... einai ola tis fwtografias ektos apo to likno :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marga mou

KSETRELATHIKA me tin kounia!!!

Autes oi aples grammes,

kai xwris mpixlimpidia

sta vrefika EINAI TELEIA!!!!!!!!!!!!!!!!

To gousto mou sas ta egkrinei...

Se feng-soui (an to grafw swsta),

se tsakra, se prolipseis

kai se alles m@$-,!'@",:S

DEN pistevw ((egw!!!))!

Fwto apo to ypoloipo set, den exeis?

An nai, vale...

Kai grapse kai to magazi!!!

//eimai akoma sto 3 mina

alla... mou aresoun poly//

Euxaristw... Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marga γεια σου!!!

Λοιπον.....Και μενα μαρεσουν τα κρεβατακια σε ισια γραμμη.Ηθελα οπωσδηποτε τετοιο κρεβατακι και συρταριερα αλλα τελικα πηρα με καμπυλη.

Ολοι μα ολοι μου προτειναν να παρω κρεβατακι που πεφτουν τα καγκελα των οποιων οι γραμμες ειναι καμπυλωτες.Δεν βρηκα ουτε ενα ισιο.

Να ξερεις γενικα οτι σε ολα τα κρεβατακια σε ισια γραμμη ανεβαινει το στρωμα και δεν πεφτουν τα καγκελα πραγμα το οποιο δεν βολευει.

Κατα τ'αλλα το κρεβατακι που σαρεσε ειναι πολυ πολυ ομορφο και ειναι καλυτερα που το παιρνεις σε ουδετερο χρωμα....

Οσο για τα αυτοκολλητα και γενικα ο,τι εχει σχεση με το γουινι μπορεις να προτιμησεις πχ να βαλεις μια απλη κουρτινα η ενα απλο(χωρις σχεδια γουινι) φωτιστικο!!!

Τα GUY LAROCHE παντως ειναι απο τα ακριβα σχετικα παιδικα επιπλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

csig υπέροχο το δωμάτιο!!!:) Μου άρεσε υπερβολικά, την κούνια βέβαια σε καμπυλωτό σχήμα(το άλλο σχέδιο που έχεις), (όχι ότι αυτή είναι άσχημη) αλλά πολύ ακριβό θεωρώ! Αλήθεια πόσο κόστισε;;;

Αγοράκι ή κοριτσάκι περιμένεις;;; Πάντως είναι ουδέτερο το σχέδιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περιμένουμε κοριτσάκι ... απλα θέλαμε κάτι που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο επόμενο παιδάκι μας ... όταν έρθει με το καλό.

Όσο για το δωμάτιο ... για να είμαι ειλικρινής όταν το είδα ξετρελάθηκα ... είπα αυτό είναι. Όταν όμως άκουσα την τιμή μου ήρθε ένα μικρό εγκεφαλικό.

Μας παει 1900 όπως το βλέπεις στην φωτογραφία (κούνια, στρώμα με ξεχωριστά ελατήρια, όλο το σετ της προίκας του, συρταριέρα, πάντα τοίχου, πολύφωτο και κουνουπιέρα). Βέβαια από όλα αυτά τα λεφτά εμείς δεν θα δώσουμε τίποτα γιατι μας τα πέρνουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Magdalex καλησπέρα κι από ΄μένα. Εγώ μόλις μπήκα στον 7ο και ξεκίνησα επίσης να φτιάχνω το δωμάτιο. Και εγώ και ο άνδρας μου το ψάχνουμε αρκετά και έχουμε καταλήξει στο ότι τουλάχιστο για αρχή το παιδί δεν πρέπει να έχει γύρω του πολλά και έντονα χρώματα.. έτσι καταλήξαμε σε ένα πολύ πολύ απαλό φυστικί και μια όμορφη μπορντούρα σε λίγο πιο σκούρο πράσινο στον τοίχο. Γενικά οτιδήποτε απαλό και γαλήνιο είναι ιδανικό, ειδικά για τον πρώτο χρόνο. Επίσης, τεράστιες φιγούρες (μίκι,γαϊδουράκια κτλ) μπορεί σε εμάς να φαίνονται χαριτωμένες αλλά στα μάτια ενός βρέφους μπορεί να είναι τρομακτικά. Όπως είπα και παραπάνω, αυτά ψάξαμε και σε αυτά καταλήξαμε εμείς. Όλα όμως είναι θέμα γούστου και προτίμησης της καθεμιάς μας. Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 11 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...